18. února 2009

Vibrace a sněžné cáry


Dnešní oblohu majitelé počasí rozvibrovali, a všimněte si, jak přesně od Krkonoš našlehali cancoury oblačnosti, které nám taky sněžily. Všimněte si, že sníh většinou není normální, nýbrž speciálně klouzavý, malinká vrstvička klouže jako mejdlo. A větší vrstva vypadá jako závěj prášku na praní, jen chybí ty modrý zrnka. 

3 komentáře:

  1. Sníh mi přijde celkem normál, ale faktem je že nejsem v krkonoších ale u Pardubic. Ale lítali tu dneska pěkný velký vojenský letadla.

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-zahranici/110127/umele-privolany-snih-zpusobil-v-pekingu-kalamitu.html
    Jestliže se to děje v Číně tak je nadmíru jasné, že tady se děje něco podobného.

    Citace :
    Uměle vyvolaný sníh je první letošní nadílkou, která v Che-peji napadla, a podle místních meteorologů vláha ze sněhu pomůže sucho zmírnit. Sněžit začalo v úterý časně ráno, ve středu experti použili další dávku chemikálií, což v noci na dnešek vyvolalo husté sněžení. Sněhové srážky by měly pokračovat až do dnešní noci.

    A to, že se to ventiluje Bleskem znamená, že chtějí připravit lidi na to, že to je vlastně normální manipulovat s počasím.
    Orgonit na ty lumpy !

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za odkaz! Jasně že chtějí, aby nám to připadalo normální. Při ČT1 TV předpovědi počasí ukazují klidně satelitní snímky s rozvibrovanou oblačností - taky normální...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.