12. března 2009

Orgonit do auta

Pokud už jste zabezpečili svou domácnost, zahradu, pracoviště, školu, kam chodí vaše děti (dejte jim kousek orgonitu i do aktovky a sami také noste kousek při sobě), apod., neměli byste zapomenout na své auto.

Orgonit v autě jej chrání a také snižuje spotřebu benzínu. Udává se, že o 10 - 20 %. Nemám to exaktně změřeno, ani nevím jak to udělat, ale moje zkušenost mi to potvrzuje. Na středně velký vůz se doporučuje aspoň 6 TB: 1 pod sedadlo řidiče, 1 do schránky vpředu, ostatní pod zadní sedadla a do kufru, někdo radí k motoru. Řádně zabezpečit, aby tam nelítaly. Větší počet rozhodně neuškodí, vhodné jsou i HHG. Čím větší auto, tím více.

Zajímavé je, že účinek na spotřebu se projeví až po 3 týdnech - to mám vyčteno a skutečně to tak bylo. Snížení spotřeby pozoruji tak, že: každý týden jezdím trasu asi 300 km. Před orgonitem byla spotřeba při plynulé jízdě 1/2 nádrže (viděno podle čárek měřiče), s orgonitem je asi o 20% méně než 1/2 nádrže. Pokud se jezdí po městě či popojíždí v koloně, pak je efekt menší, 10% i méně.

Další význačný efekt: všude, kam přijedete s orgonizovaným autem, přivezete čerstvou energii. Účinek je mnohdy velmi viditelný, před vámi a všude, kam přijedete, se náhle vyjasňuje. Jako by se okolní zdroje DOR, které nejsou neutralizované, napojovaly, pročišťovaly a vytvářely efekt modré oblohy. K tomu dochází často tehdy, když vezete náklad TB určený k rozdání...

Pokud rozvážíte orgonitové dárky, vozte v autě zapnutý power wand; ten ruší veškeré technické sledovací prostředky, kdyby snad někdo chtěl monitorovat váš pohyb. Je to samozřejmě také zesílená ochrana proti nejrůznějšímu nebezpečí na silnici.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.