15. března 2009

Předjarní bílá obloha

aneb
Pár úvah k včerejšímu dni.


(1. obrázek: Trysky naplno...
2. obrázek: Pohled na bělobu odshora)

Včerejší den začal jasnou oblohou, která se velmi brzy začala potahovat souvislou bílou barvou, samozřejmě díky vydatnému leteckému ošetřování. Jeli jsme na chatu, asi 100 km daleko, a diskutovali, zda cáry šedých "kumulovitých" mraků, které se smutně vznášly pod úplně bílou oblohou, jsou úplně umělé či jenom chemicky či jinak znetvořené. Scenérie jak ze sci-fi.

Odpoledne se mi jaksi zastesklo po modré obloze, která za tou bělobou evidentně byla. Poprosím tedy svůj krystálek Power Wand vyrábějící orgon, jestli by nemohl odstranit z oblohy všechno nepřirozené. (Nedělám to často, vlastně skoro nikdy. Nemá se to dělat jen tak z legrace.) Pak jsme si trochu dáchli...

Za hodinku bylo nad námi jasno, alespoň v okruhu pár kilometrů oblohy ... kolem samozřejmě stále dotírala ta běloba. Cáry mraků v modré části oblohy se změnily v zaoblené přívětivé jarní mráčky. Hezký den.

Zajímavé je, že i takové maličké lokální vyjasnění o rozměru několika km bylo okamžitě středem pozornosti majitelů počasí. (Na běžných satelitních snímcích to vůbec nebylo poznat). Přes náš kousek modré oblohy začala přelétat letadla v intervalech tak 5 minut, všechny trysky naplno. Nejprve jednotlivě, pak ve dvojicích, ve trojicích v různých výškách... nedařilo se jim, power wand se činil. Za těch pár hodin do večera nám věnovalo pozornost (přesně nad hlavou) nejmíň 60 - 70 přeletů letadel. (Ne že by kvůli tomu startovala, to ona jsou myslím pořád ve vzduchu a letí, kam je potřeba.) Zacelit díru se podařilo až při soumraku.

Tak přemýším, jak oni to asi vidí? A proč je pro ně tak důležité, aby jim neunikl z kontroly ani metr země/oblohy? Třeba mají radary, které jim ukazují nasycenost ovzduší chemikáliemi, a jakmile to někde trochu klesne, už jim to tam pípá a posílá se tam letadlo... Udatní vládci počasi se povalují v podzemních krytech před obrazovkami radarů a mačkají knoflíky, kterými dirigují letadla a zapínají/vypínají povětrnostní zbraně kdekoliv na celé planetě...

Beru to ovšem jako potvrzení účinnosti orgonu/orgonitu a je to dobrý pocit. Možná jste to taky už zažili ... nebo to teprve zažijete (každý gifter to pozná): obdarujete pár věží, a najednou se rozptýlí mraky... (říká se, že aby byla viditelná konfirmace, je třeba jich obdarovat 12 najednou, anebo trefit nějakou zvlášť výkonnou.)

Tak rozdávejme.

2 komentáře:

  1. ZDRAVIM

    KDE SA DA ZOHNAT POWER WAND ?
    ALEBO SA DA AJ SVOJPOMOCNE DOMA VYROBIT ?
    LEBO U NAS NA SK TIEZ STALE SVINIA OBLOHU

    PETER

    OdpovědětVymazat
  2. co je to ten power band, nějak si to nemůžu vyhledat. už jsem koupil ruženiny a ted budu delat super várky..se tesim. znas www.chemtrails.cz vim kdo to dela, mohl by jsi se zapojit a vyuzit tak takovou priiima domenu.
    mej se a diky. Jinak bych te rad pozval do zony remix ale nemam kam poslat pozvanku..ale jestli chces prijed na vikend okolo 21.3. budeme tu dela takovou slavnost na uvitani jara...bude tu asi dost zajimavejch lidi,, hudba...tibet.misy atdatd.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.