14. dubna 2009

Digitální televize pro kontrolu mysli 3

Zvuk ticha

(dokončení překladu)


1. část: http://orgo-net.blogspot.com/2009/03/digitalni-televize-pro-kontrolu-mysli.html

2. část: http://orgo-net.blogspot.com/2009/04/digitalni-televize-pro-kontrolu-mysli-2.html


Mějte na mysli, že převzetí kompletní fašistické kontroly nad Amerikou je pouze jedním z kroků základního sionistického programu, jemuž velmi pravděpodobně Stubblebine a Laibow přísahali věrnost. Všeobecným cílem elitářských sionistů je vskutku absolutní kontrola nad světem, něco, o čemž hovoří jako o „novém světovém pořádku“ (New World Order – NWO), v němž oni budou diktátory a svrchovanými pány. Absolutní UTAJENÍ obklopující vývoj a užití elektromagnetické mysl ovládající technologie Zvuku ticha velmi reálným způsobem odráží obrovskou moc, která je v ní skryta. To proto Eisenhower už tehdy v roce 1961 věděl, že MUSÍ varovat národ. Abychom to řekli rovnou, ten, kdo ovládá tuto technologii, má moc ovládat lidskou mysl – všech mužů i žen kdekoli na světě.

Samozřejmě, kdokoliv ovládá mysl všech lidí, ovládá i bohatství a osud planety Země. Navíc, Stubblebine, jako velitel Zpravodajské armády by se pravděpodobně držel předepsané příručky pro všechny tajné operace – tak jak se píše v odtajněném americkém manuálu pro plánovaný převrat a převzetí vlády v Nikarague. Příručka instruuje „partyzánské síly“ CIA, aby se zapojily do různých „falešných krycích organizací“, určených k získání úcty, důvěry a vlivu na nepřítele. Pokud je dosaženo kompletní důvěry prostřednictvním aktivit „falešné fronty“, pak může být snadněji dosaženo zničení nepřítele prostředky nesprávného nasměrování či desinformační taktiky.

Tady bych řekl, že k proniknutí do Ameriky není žádná lepší „falešná fronta“ než zastánci Natural Health (Přírodního zdraví), neboť jsou typicky zdravější, lépe informovaní a více oddaní zachování individuální svobody a boji proti tyranii než ostatní Američané. Takže nebylo by možno založit lepší „falešnou frontu“, a není zde zřetelně žádný potencionálně krutější vlk v rouše beránčím, nežli muž, který ví více o tajném rozmístění Zvuku ticha než kterýkoli jiný člověk – právě generál Albert (Bert) Stubblebine a jeho židovská psychiatrická žena, Rima Laibow.

Je množství důkazů, že jistí elitáři v Americe a Izraeli plánují určitě rozmísti kapacitu této technologie, aby ovládli všechny lidi na všech kontinentech. Klíčem k tomu je projekt HAARP, kde frekvence ELF a VHF mohou skutečně vyzařovat ven ze zemské ionosféry k různým vysílačům GWEN po celém světě. Samozřejmě že americká vláda oficiálně toto vše popírá a říká „mluvícím hlavám“ kontrolovaných nových médií, že vysílače GWEN jsou pouhé soukromé věže mobilních operátorů, bez dalšího programu, a proto každý, kdo si myslí něco jiného, je bláznivý okrajový konspirační blb.

Důkazy pro opak, i když je vše jasné a jednohlasé:

Dr.Michael Persinger je profesorem psychologie a neurovědy na Laurentian University, Ontario, Kanada. Pokud jde o tento námět, dr. Persinger píše:

„Dočasná stimulace mozkových laloků může vyvolat pocit presence, desorientace, a nepravidelnosti ve vnímání. Může aktivovat obrazy uložené v paměti subjektu, včetně nočních děsů a oblud, které jsou normálně potlačeny. Současná neurověda předpokládá existenci základních algoritmů, jimiž veškeré smyslové transdukce jsou převáděny do vnitřního mozkově specifického kódu. Přímá stimulace těchto kódů v lidské dočasné či limbické kůře mozkové prostřednictvím elektromagnetických vzorců může vyžadovat energetické úrovně, které jsou v rozpětí jak geomagnetické aktivity, tak současných komunikačních sítí. Proces, který je spojen s úzkým pásmem mozkové teploty, by mohl umožnit, aby všechny normální lidské mozky byly postiženy subharmonií, jejíž frekvence asi 10 Hz se mění jen o 0,1 Hz.“

Dr. Persinger končí článek takto:

„V průběhu posledních dvou desetiletí se objevil potenciál, který byl nepravděpodobný, ale který je nyní proveditelný. Tímto potenciálem je technická možnost ovlivnit přímo převážnou část asi 6,5 miliardy mozků lidského rodu, bez prostřednictví klasických sensorických modalit, generováním nervové informace bez fyzického média, v němž by byli všichni členové lidského rodu ponořeni.

Historický objev těchto možností, které se řadí od střelného prachu po atomové štěpení, má za výsledek velké změny v sociální evoluci, které nastaly nekontrolovaně a rychle po zavedení. Snížení rizika nevhodného použití těchto technologií vyžaduje neustálou a otevřenou diskusi o jejich realistické proveditelnosti a implikacích ve vědecké a veřejné oblasti.“

Jak může být „otevřená diskuse“ o předmětu, když vládní kruhy neustále popírají existenci této technologie?


Slova písně „Zvuk ticha“

Tento hit napsal Paul Kane (aka Paul Simon) v roce 1963, v době, kdy byl pravděpodobně vystaven pokusu se Zvukem ticha:

Melodie zde (video).

Ahoj temnoto, můj starý příteli,

přišel jsem si s tebou zase povídat,

protože vize lehce se plížící

zanechala své sémě, když jsem spal,

a vize,

která byla vsazena do mého mozku,

stále zůstává

ve zvuku ticha.

V neklidných snech jsem šel sám,

úzké ulice s dlažebními kostkami,

pod kruhy světla pouličních lamp,

otočil jsem svůj obojek na chlad a vlhko,

když moje oči byly probodeny

zábleskem neonového světla,

které prořízlo noc

a dotklo se zvuku ticha.

A v tom nahém světle jsem viděl

deset tisíc lidí, možná víc,

lidí povídajících si bez mluvení,

lidí slyšících bez poslouchání,

lidí píšících písně, které hlasy nikdy neuslyší,

a nikdo se neodváží

porušit zvuk ticha.

„Blázni“, řekl jsem, „vy nevíte,

že ticho roste jako rakovina“.

„Slyšte má slova, která vás mohu naučit,

uchopte mé paže, ať na vás mohu dosáhnout.“

Ale má slova spadla jako tiché kapky deště

a ozývala se ozvěnou ve studni ticha.

A lidé se sklonili a modlili se

k neonovému bohu, kterého udělali.

A znamení vyšlehlo své varování

ve slovech, které tvořilo.

A to znamení řeklo: „Slova proroků

jsou napsána na zdech podchodů

a hal činžáků

a šeptána ve zvuku ticha.“

3 komentáře:

  1. zcela mimo misu, mozna se opakuji. chtel bych te poprosit o spolupraci na webu, kterej bude pod domenou chemtrails.cz..myslim ze je to velmi dobra domena a da se vyuzit k co mozna nejvetsi osvete v teto veci. ty mas hodne informaci a vyborne prekladas. taky jsi jen pouhym blogem docilil nevidane navstevnosti, v cemz te a ti co znam podporuji. Ale adresa stranky je adresa,,,myslim ze by to mohlo mit uspěch, tedy v tom smyslu ze se jeste neco da udělat. Píšu jak za sebe tak za nwoo.org, rozhodne nam nejde o komerci a prachy,,, proste jen chceme tuhle planetu pro dobre lidi a ne pro to co se tu chysta. Budu doufat ze se pripojis,, kdyz ne drzim palce.

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.newsfinder.org/site/more/electronic_mind_control/

    OdpovědětVymazat
  3. Dík za odkaz, třeba někdy přeložím.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.