29. dubna 2009

Ve Švýcarsku explodovaly ve vlaku ampule s prasečí chřipkou


Překlad článku ze Spiegelu, pod ním komentář novinářky Jane Burgermeister k tomuto případu. Soudí, že se jednalo o bioteroristický akt.

Ve vlaku explodoval kontejner s prasečí chřipkou

28. 4. 2009

http://www.spiegel.de/international/zeitgeist/0,1518,621598,00.html

Virový poplach ve Švýcarsku

Když v pondělí ve švýcarském vlaku explodoval kontejner obsahující prasečí chřipku, mohlo to vést k děsivému scénáři. Naštěstí virus nebyl tím mutovaným virem prasečí chřipky, která zabila asi 150 lidí v Mexiku a již se šíří do některých částí Evropy.


Má to všechny charakteristické znaky katastrofického filmu. Kontejner naplněný virem prasečí chřipky explodoval v obsazeném vlaku. A to je přesně ten scénář, pro který švýcarské úřady vyvolaly v pondělí večer mírný poplach. Uprostřed globálních obav z pandemie prasečí chřipky explodoval tento kontejner ve vlaku vezoucím přes 60 lidí.

Naštěstí to však nebyl mutovaný virus prasečí chřipky, který zabil asi 150 lidí v Mexiku. Policie rychle ujistila veřejnost, že zde nebylo žádné nebezpečí infekce. Podle policie laboratorní technik ze Švýcarského národního centra pro chřipku v Ženevě cestoval do Zurichu, aby si vyzvedl osm ampulí, z nichž 5 bylo naplněno virem prasečí chřipky H1V1. Vzorky měly být použity pro vývoj testů na nákazu prasečí chřipkou.

Kontejnery byly hermeticky uzavřeny a chlazeny suchým ledem. Avšak, jak se zdá, suchý led nebyl řádně zabalen a během cesty roztál. Plyn vycházející z kontejnerů pak vytvořil příliš velký tlak a ampule explodovaly, když vlak vjížděl do stanice.

Po konzultaci s virologem policie zastavila vlak před stanicí Lausanne a evakuovala ho, přičemž dbala opatření, aby izolovala všechny cestující po jednu hodinu. Specialista na infekční nemoci pak ujistil všechny zúčastněné, že konkrétní kmen prasečí chřipky ve vlaku nepředstavoval žádné nebezpečí pro lidi.

Pro jistotu si policie vzala kontaktní detaily na všechny pasažéry dříve, než jim dovolila pokračovat v cestě.

Zde je k tomu komentář Jane Burgermeister, zde již známé novinářky žalující WHO pro genocidu. Text pochází z mailu zaslanému švýcarské gifterce s přezdívkou MaRa.

Mail to MaRa:

Díky, Maro,
Narodila jsem se v Zurichu a miluji Švýcarsko. Dobrá zpráva! Policie bude vyšetřovat Baxter v Rakousku, jak mi sdělil městský prokurátor. (nde: Baxter vyrábí vakcíny a jiné jedy na objednávku)
Mimochodem jsem byla dnes v kontaktu se švýcarskou policií ohledně podivného případu ampulí explodujících ve vlaku. Jsem si jista, že exploze ve vlaku v pondělí večer byla aktem bioterorismu a virus byl smrtícím kmenem a nikoli neškodným kmenem, jak prohlásili lékaři.
Baxter také vyslal svůj smrtící virus ptačí chřipky pod falešnou nálepkou v Rakousku, takže nemůžete věřit tomu, co říkají „experti“. Obávám se velice, že lidé, kteří šli kolem, již mají v těle smrtící kmen a potřebují preventivní léčbu.
Bylo velmi obtížné dosáhnout, aby mě policie vyslechla. Nakonec jsem posílala emaily. Jsem si naprosto jistá, že ampule pocházejí z laboratoře WHO v Mexiku a byly zaslány letadlem do Zurichu, kde byly vyzvednuty technikem.
WHO také poskytla smrtící materiál ptačí chřipky Baxterovi…
Virus tak citlivé povahy by neměl být zasílán vysokorychlostním vlakem, mezi lidmi v klimatizovaném kupé, to zejména. Měl by být považován za nebezpečný materiál a zasílán třetí stranou.
Tvrdím, že prostředek nebyl „vadný“, ale svévolně určený k explozi a rozšíření částic viru mezi pasažéry.
Je to podobné jako bomba CO2. Suchý led se vypařuje, když taje, a vytváří oblak páry. Tlak vedl k explozi ampulí prasečí chřipky. Výbuch byl dostatečný, aby zranil osobu pověřenou transportem balíčku i pasažéry.
Takto byl virus aerosolován a rozšířen po kupé. Dá se předpokládat, že pronikl někomu do plic, vynesen tlakovou vlnou exploze.
Tvrdím, že CO2 byl vybrán proto, že většina hledačů bomb – psů i elektronických zařízení – hledá složeniny síry a dusíku v černém prášku, ANFO atd.
CO2 je již ve vzduchu, takže jeho detekce a rozlišení od přírodního zdroje je těžší.
Kufřík, který nesli, mohl mít průduch.
Pokud byly tlaky dostatečně vysoké, a pro ucpání tub byly použity standardní gumové zátky, pak vypařující se CO2 vytvořil tlak jak ve vnějším kontejneru a zasunul zátky hlouběji do tub, nebo se infiltroval přes ně, a tak vytvořil tlak v tubě.
Jakmile se vnější kufřík rozbil, vnější tuby mohly snadno podlehnout podobné explozivní dekompresi, okamžitě přeměňující jejich obsah v mlhu.
Další možnost je, že tuby byly z plastiku a řádně zapečetěné, a žádná se neuvolnila, protože byly uvnitř kufru a nebyly vystaveny střepinám.
Tvrdím, že organizátoři tohoto bioteroristického aktu podstrčili mezi veřejnost zavádějící informaci, že virus byl neškodný a nerozšiřuje letální mexickou pandemickou chřipku.
Virus prasečí chřipky je syntetická struktura z laboratoře biologických zbraní.
Naléhala jsem na úřady, aby vyšetřovaly, prověřily zdraví pasažérů a preventivně je léčily na infekci, pokud je zde jakékoli podezření.
Žádám vás, prosím, publikujte toto nebo získejte polici/lékaře, aby zahájili akci. Obávám se, že je to na nás. Mimochodem, budu trvat na žalobách proti WHO!
Měj se, Jane

5 komentářů:

  1. jak tady byl ten dotaz na dodavatele TB, můžu dodávat omezené množství, pokud by byl zájem. cena je 30,- / ks, minimální odběr 20 ks na dobírku, v případě osobního odběru třeba i jeden :). Kontakt je spirit555@seznam.cz. jsou to kousky s nabitými krystaly - hroty.

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.zvedavec.org/vezkratce-3210.htm

    OdpovědětVymazat
  3. Chtěl bych oznámit, že v Ostravě je další CB ! Fotky brzy ukážu. Při té příležitosti jsem odlil další TB. Trochu mne mrzí , že pan Jiří na Osudu účinek a vlastnosti orgonitu zpochybňuje. Ještě jsem nenasadil tyče a od pondělka kdy jsem CB takřka dokončil jsem nezaznamenal dlouhý "chvost" za letadly. Že by "jen" nepříznivé podmínky. Rovněž jsem nad oblastí zaznamenal nízko letící letadla. Pravděpodobně "vyhlídkový" let.

    OdpovědětVymazat
  4. v ostravě už nejméně jeden CB je! Fotky na netu nemám, ale kdyby byl zájem tak pošlu :)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.