20. května 2009

Chemtrails a homeopatie

Komentář čtenáře: "Ohledne vlivu chemtrails na zdravi - bohuzel mam zdravotni problemy a to vim o chemtrails a asi jen 2mesice, takze to neni sugesce: 10let chronicka ryma, od r.2006 roztrousena skleroza a s tim spojeny unavovy syndrom, neustaly pocit, ze se o me pokousi chripka,...no pripadam si v 31letech jako chodici mrtvola. Pratele trpi unavovym syndomem taky a porad maji nejake virozy. Myslim si, ze ta jejich chemicka polevka, co na nas neustale vypousti vliv na zdravi ma a to podstatny. Proto to taky delaji.... Sice zijeme dele, ale jaka je kvalita neseho zivota....."

Samozřejmě že chemikálie v našem životním prostředí na nás působí, na každého individuálně. Někdo s nimi má více problémů, někdo žádné ... podobně jako část lidí se potýká s velmi různými příznaky pylové alergie, (třeba já), jiní pyl vůbec nevnímají.
Pokud máme chronické problémy, únavový syndrom atd., tak doporučuji obrátit se na alternativní medicínu. Oborů je mnoho, tak si můžeme vybrat, kterému důvěřujeme. Zkušený léčitel vám většinou zjistí, čím jsou vaše potíže způsobeny, a doporučí odpovídající léčbu.
Já důvěřuju homeopatii, takže ji můžu doporučit i pro potíže způsobené chemikáliemi v životním prostředí, či konkrétně chemtrails. Samozřejmě doporučuju obrátit se na zkušeného homeopata, nejlépe současně sensibila. Homeopatie má léky úplně na všechno ... včetně "moderních" prasečích a ptačích chřipek .. . léčí totiž pacienta, nikoli nemoc.
Existují detoxikační homeopatické léky na potíže způsobené chemtrails, ale nejprve je třeba vědět, že je to opravdu příčina vašich potíží...
Například na této adrese http://www.herbalhealer.com/air-pollution.html najdete homeopatické léky na detoxikaci od látek obsažených v chemtrails, což jsou zejména barium a aluminium. Dají se tam objednat. Tím nechci nabádat, abyste si je sami aplikovali, i když byste tím pravděpodobně nic nezkazili. Obraťte se radši na odborníky a zjistěte příčiny svého stavu. Budete pravděpodobně potřebovat i změnu životního stylu a potravinové doplňky, ale nic není ztraceno. Pokud se cítíte ve 30 bídně, ale jste ochotni s tím něco dělat, tak se pak ještě po většinu svého života můžete cítit zcela dobře, mnohem líp než v mládí (vlastní zkušenost).
Zmíněná adresa je samozřejmě jen pro ilustraci, váš homeopat bude sám nejlíp vědět, kde a jaké léky pro vás vhodné obstarat.

6 komentářů:

  1. Osobně si myslím, že téměř u všech alternativních léčebných přístupů jen tak na okraj zmíněná "změna životního stylu" dělá minimálně 90% úspěchu... a že pokud se do léčby zahrne, nelze již léčebnou metodu brát za hlavní důvod zlepšení, ale o to zase tolik nejde. Člověk chce být prostě zdravý a je fuk, jak toho dosáhne.

    Každopádně bych doporučil, než začnete cpát peníze do kdovíčeho, zkusit jen jeden jediný měsíc zdravě jíst, pravidelně cvičit a dostatečně odpočívat. A dělat to skutečně poctivě! Tyhle 3 věci samy o sobě zaručují zázraky.

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, to je přesně i můj názor (i zkušenost).
    Bohužel to je pro lidi to nejtěžší, a takovou radu nikdo nechce slyšet...

    OdpovědětVymazat
  3. a hlavně nevěřit doktorům, co se týká tzv. civilizačních chorob... nevědomě vás mentálně naprogramujou tak, že vám udělají obnovení zdraví 10x težší.. kromě výše zmíněných věcí, s nimiž naprosto souhlasím :), bych doporučoval koloidní stříbro, kombinovat s MMS a výživovým programem Tiny Van Der Maas, o kterém zde byla také zmínka.. nejen že je pravděpodobně velice prospěšný, ale je to i vynikající věc na doplnění energie na celý den, jedna dávka citrónu jako první věc po probuzení na lačno :)

    ps. ne-bio citróny podle mě nevadí, jen je třeba je důkladně umýt a trochu déle máčet v octě.

    OdpovědětVymazat
  4. Dekuji vsem za nazory a take odkaz na web.
    4.den ted pouzivam Zapper spolu s homeopatikem ChemBusterem a je mi lip!;o) Zkusim asi i tu citronovou kuru, protoze vsechno stoji za pokus;o) Prece nebudu po zbytek zivota na injekcich Betaferonu, ktery stejne nemoc neleci.
    Musim podotknout, ze jim zdrave, mam pohyb jak jen to jde, odpocivam snad porad, nekourim, nepiju...presto mi v poslednich mesicich bylo hur a hur...ted, co mam Zapper jsem se zacala citit uplne jinak;o)))
    Vim, ze tohle neni forum, ale chtela jsem jen vsem podekovat a poprat hezky den;o)

    OdpovědětVymazat
  5. To rád slyším, určitě dej vědět třeba ještě za týden, jak to jde :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravim;o)
    Tak pouzivam 14dni Zapper a jim jen ovoce, zeleninu a orechy atd viz Tina Van Der Maas a je mi moc fajn;o) Po dalsich 14dnech zacnu pridat i maso a celozrnne potraviny.
    Jsem zase uzasne pozitivni a usmevava jako vzdycky a ted hura na vyrobu orgonitu;o)
    Sun777@centrum.cz

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.