12. května 2009

Jak mě potkal orgonit

Co se týče orgonitu, nejsem žádný mazák, věnuji se mu teprve od loňského března. Jak to začalo a jaké výsledky od té doby pozoruji?

V létě 2007 mi po dlouhé netečnosti konečně došlo, že není něco v pořádku s počasím. Teploty se tenkrát asi po tři týdny držely nad 35°C. Napadlo mě, že tento stav by mohl být udržovat schválně...

V r. 2008, myslím v únoru, jsme zažili na vlastní kůži orkán Ema: toho dne jsme při cestě autem pozorovali v oblacích zvláštní zlověstnou oranžovou záři, která pak vydala ten obrovský poryv větru, kdy kolem nás padaly stromy jako sirky - a zůstali jsme uvězněni na silnici v lese. Byla to už několikátá vichřice v krátké době, s velmi podivným chováním... a tehdy mě napadlo opět, že ten vichr nebyl sám od sebe. A taky se jaksi nápadně často vyskytovaly ničivé přívalové deště, místní povodně a kroupy... v zimě nás zase z jasné oblohy z ničeho nic uvěznila na silnici sněhová bouře... Prostě podivností přibývalo.

Tenkrát se objevil článek ve Zvědavci na téma, zda jsou či nejsou chemtrails. To byl pro mě úplně nový pojem. (Zvědavec se dnes tomuto tématu vyhýbá, ale děkuji mu za to, že mě k tomu přivedl.) Po obsáhlém lovení v anglických webech o chemtrails a pochopení, čemu jsme tím vystaveni, následoval šok, ale byl rychle vystřídán horečným pátráním, co se proti tomu dá dělat. Něco přece musí existovat! A skutečně se ukázalo, že prostředek existuje: orgonit.

Po určité počáteční nedůvěře se čtením gifterských stránek (zejména Etheric Warriors) velmi rychle dostavilo nadšení pro tento éterický prostředek. A zrovna v pravý čas se objevil na Osudu český článek o orgonitu, který mě hodně inspiroval (a autor poradil, kde sehnat materiál).

Takže se do toho s nadšením pouštím.

Od března do léta 2008 už bylo po městě a okolí rozdáno asi 70 kg orgonitu. V květnu 2008 byl doma první (provizorní) cloudbuster, který způsobil okamžité neuvěřitelné vyjasnění chemicky bílé oblohy. Moje"území" se krok za krokem zvětšovalo. Pamatuju si na plížení ke své první "věži" s kouskem orgonitu a lopatkou, s pocitem, že mám v patách všechny agenty světa.... Procházky s pejskem v neděli ráno po vylidněném městě s batůžkem a lopatkou... (pejska doporučuju, s ním nebudete nikde nápadní...)

Pamatuju se na úžas z konfirmací účinku, vždy poté, když začalo několik "věží" najednou vyrábět pozitivní energii namísto negativní. A co teprve jaderka... atd. atd. Téměř pokaždé došlo k rozpuštění umělé oblačnosti a vyjasnění, anebo zase naopak z uměle udržované "jasné" oblohy se začaly tvořit zdravé nadýchané oblaky... (než je rozsprejovali). A konfirmací je samozřejmě i zájem obřích "vyhlídkových" letounů (někde vrtulníků) a nápadná aktivita sprejovacích letadel...

V tu dobu mě taky začalo zajímat pozorování počasí odshora, ze satelitních snímků. A je vidět ledacos: jak se obrovskou rychlostí vytvářejí bouřkové oblaky s dírami a komíny ... jak se nad přirozenou oblačností natahují bílé cáry pro její "vysoušení", jak se ovzduší "zahušťuje" chemtrails, jak se vlněním rozbíjí souvislá oblačnost...

Výsledky rozdávání se, jak doufám, projevily: již léto 2008 bylo u nás v jižních Čechách v obdarované oblasti bez extrémů počasí. Často místně i ve větším rozsahu šlehané umělé bouře nedosáhly takové síly, aby dělaly škody. (Např. "celostátní" bouře počátkem července 08 způsobila škody až 50 km od našeho chembustru, v tehdy ještě neogiftované oblasti.) Pršelo celkem pravidelně a s přiměřenou intenzitou. Teploty byly normální, spíše pod průměrem. Úroda na polích i ovoce byla nadprůměrná. Podzim byl také bez extrémů.

V zimě 2008/09 nám geoinženýři udržovali v Česku většinou stálé počasí se teplotami kolem nuly, do kterého se snažili občas našlehat sněhové bouře nebo vichřice. Ale pokud vím, žádná z z meteorology hlučně ohlašovaných čili plánovaných vichřic nedosáhla intenzity a škod orkánu Ema z února 2008, a sněhové bouře a umělé ledovky sice nějaké problémy způsobily, ale nikoli extrémní.

Od léta 2009 se postupně dovídám o dalších gifterech působících na Moravě a severních Čechách. A myslím, že na celkovém počasí je znát, že orgonitu u nás přibývá. Stav není dosud ideální, zejména je stále velké sucho, podzemní vody jsou hodně vyschlé ... tak snad až obdarujeme všechny ty megavysílače, co zřejmě nejvíce narušují přirozené podmínky, třeba se tu udrží i několikadenní pěkný déšť, který se bude mírně padat a krásně se vsakovat, jak to bývalo dříve...

Počasím nám sice vojenští klimatizátoři budou míchat zřejmě dlouhá léta, dokud se lidé nedomluví na rozumné správě světa (snad k tomu jednou dojde). Ale aspoň si prozatím nenechme od nich škodit více, než je nezbytné.

3 komentáře:

  1. Děkuji za povzbuzující článek. O chemtrails a orgonitech vím taktéž z osudu.cz. Mé objevování začalo přibližně ve stejné době jako u Vás. Ale teprve začátkem tohoto roku jsem rozjel giftování a vytvořil první cloudbuster(duben t.r.). Finanční náklady na jedno CB nejsou zanedbatelné (samozřejmě jak pro koho). Shánění meteriálu (kov)není rovněž tak banální jak někteří píší. Nicméně ten pocit, že mohu alespoň nějak zasáhnout do toho neskutečného zneužívání oblohy mi dává naději, že dojde ke změně a lidé si už nenechají "kálet" na hlavy tak jak doposud. Možná mě to CB nutí více zvedat hlavu a koukat co se to tam nahoře vlastně děje. Možná se tak aktivuje naše pozornost a nějaká síla pak rozežene chem-omáčku a vytvoří přirozenou oblohu. Možná to je všechno jinak, ale přesto to nějak funguje. Přeji všem gifterům sílu.T.

    OdpovědětVymazat
  2. Take se jsem nadseny a hledam kde se co da, ale tvuj veb je celkem slusnej a verim ze casem pritahne i nektere dalsi tak jako mne.
    To je po dlouhe dobe nejaka smysluplna cinost.

    Diky ze to prekladate do cestiny.

    THX Richelieu

    OdpovědětVymazat
  3. Co by jsi řekl na argument, že v orgonu není nic, co by mohlo nějak na dálku působit na elektromagnetické záření (na fotony) a že je tudíž orgonová teorie falešná?

    Já se teda snažím být otevřený, ovšem když zahlídám v článcích o orgonitu slova jako reiki, vidím článek na serveru osud.cz nebo se dočítám o Wilhelmu Reichovi, tak jsem vůči podobným věcem maximálně opatrný a skeptický ...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.