19. května 2009

Nejvyšší čas na čištění vodních nádrží

Málem by se tu zapomnělo na jeden výrazný efekt orgonitu, a to čištění vody. Loni jsme tu v okolí obdarovali různé rybníky a nádrže, většinou velmi špinavé. Všechny jsme je pak nekontrolovali, ale např. blízko nás je v parku jakési "koupaliště", kde se nikdo nekoupal kvůli špinavé vodě, kromě labradorů. A loni se tam lidé v pohodě už koupali ... je tam asi 10 TB. Pak ještě nedaleko od domu máme takový rybníček, díra po těžbě jílu, kdysi se tam taky koupalo, pak dlouho ne, a loni jsme tam zase chodili ... Ten má asi 5 TB.
Uprostřed jisté obce je velmi znečišťovaný rybník, kam tečou všechny splašky ... kupodivu voda se tam udržuje relativně čistá (takže nestavějí zatím čističku :-()
Tak jestli se chcete v létě koupat v čisté vodě, je nejvyšší čas tam něco naházet - co nejdál dohodíte, nebo z loďky. (Vyberte takové TB, ze kterých nečouhají špony a nejsou ostré - kdyby na to někdo šlápl). Zabrání to i "kvetení" vody, sinicím atd.
Vyčištění trvá nejmíň 2 týdny až více, záleží na množství špíny/řas/přítoku splašek, i na množství TB, ale není třeba přehánět.
Orgonit jednak čistí vodu, jednak z vody vyzařuje orgon silněji než ze země. Proto je dobré giftovat do rybníků a řek/potoků i jen tak, pro dobro celé krajiny. Na procházce kolem řeky třeba můžeme nechat ve vodě 1 TB každé 2 km (tak, aby na sebe "viděly" a vytvářely síť. Některé mají dosah mnohem větší, zmeřte kyvadlem.)
Efekt giftingu ve vodě je výrazný. Pokud je toho více najednou, letadla to nepřehlédnou.

1 komentář:

  1. Šlo by ošetřit přehradní nádrž Rozkoš u České Skalice. Dík

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.