22. června 2009

Gifting směr Lipno

Další trasa dostala o víkendu svou porci orgonitu. Nejprve jsme vyřídili nějaké resty v Českém Krumlově. Ten byl zatím ogiftován jen do řeky, což je ideální, antény jsou v blízkosti.

O loňských prázdninách jsme Krumlov giftovali poprvé - s návštěvou z Ameriky. Zajímali se o orgonit, myšlenka giftingu se jim velmi zamlouvala. Jednoho dne hodně lilo, ale doma sedět nechtěli, tak jsme se vydali na Krumlov. Už cestou tam jsme rozdávali - Amíci se radostně zapojili a házeli/hrabali, a velmi se bavili svou podvratnou činností ... Když jsme přijeli do Krumlova, přestalo pršet - toho si všimli a žasli - on to asi fakt udělal ten orgonit! Mlhavé těžké mraky se tahaly po okolních kopcích, ale nepršelo... Udělali jsme obvyklou turistickou procházku po městě a pak šli kolem řeky, občas něco umístili. A najednou nad náma vrtulník - ale kdyby jen přelít, on nízko nad náma třikrát zakroužil... I když jsme jim předtím neřekli, že o tuto činnost může být zájem ze strany vrtulníků, dali si to dohromady a docela se vyděsili... Tak jsme dělali jako že nic, že je to legrace... že je to náhoda, že nad náma lítají -i když nás to taky docela překvapilo. Amíci se pak radovali, že je to jako v akčním filmu... Když se vraceli do Ameriky, vzali si od nás pár HHG ... a už si píšou o další.




Z Krumlova jsme se vydali směrem na Černou v Pošumaví a celou trasu pěkně ogiftovali. Byla to hračka, je tam spousta potoků a říček, ani nebylo třeba šplhat do kopců až k věžím. Kolem přehrady trčelo antén dost, a taky dostaly své do vody.






Co do počasí, pořád se to stahovalo jako na bouřku, občas trochu kapalo. Když už jsme se chtěli vracet, mraky začaly ustupovat a za chvíli se skoro úplně vyjasnilo. Tak jsme tam trošku poseděli a užili si hezkého večera a západu slunce. Zajímavé: letadla byla slyšet lítat, dokud bylo zataženo. Jak se vyjasnilo, neviděli jsme už ani jedno. Ale to už se chýlilo k západu, a to už mají zase jiný režim...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.