29. června 2009

Indie a Nigérie donutily přistát chemtrailsová letadla

Díky neznámému čtenáři za tip na překlad. (Obrázek: AN-124, v NATO "Condor".)


http://www.whatdoesitmean.com/index1245.htm


Američané údajně v „panice“, když v Indii a Nigérii byla donucena přistát chemtrailsová letadla


Sorcha Faal, 29. 6. 2009, překlad: Orgonet.


Ruští vojenští analytikové dnes uvádějí v Kremlu zprávu, že americké vojenské síly „dělají paniku“ kvůli nuceným přistáním, která nařídily nigerijské a indické letecké síly dvěma ukrajinským letadlům AN-124 provozovaným americkými leteckými silami a umístěným na jejich gigantické, avšak tajné letecké základně Diego Garcia v Indickém oceánu.


Podle jejich zprávy Letecké síly Osvobozenecké armády čínského lidu (PLAAF) informovaly indické a nigerijské zástupce výzvědných služeb o přítomnosti těchto Američany provozovaných ukrajinských letadel z důvodu rostoucích obav, že Spojené státy rozšiřují v zemské atmosféře „biologické látky“. Jak varují někteří čínští představitelé, jedná se o americko-evropský pokus o provedení masové genocidy prostřednictvím rozšíření H1N1 viru prasečí chřipky, který je rizikem pro celou pozemskou populaci.


První z těchto letadel, které bylo nuceno přistát, jak pokračuje zpráva, bylo nad Indií, když toto Američane provozované letadlo AN-124 změnilo svůj volací signál z civilního na vojenský, když se připravovalo vstoupit do pákistánského vzdušného prostoru, což vyvolalo okamžitou reakci indických leteckých sil (IAF), které ho donutily přistát v Bombaji. Druhé letadlo bylo donuceno k přistání nigerijskými bojovými stíhačkami, které okamžitě zajaly posádku i letadlo.


Nejpodivnější na zprávách poskytnutých jak indickou, tak nigerijskou výzvědnou službou o těchto letadlech je nikoli zpráva o zbraních, které nesly, ale o rozsáhlém úložném systému, který, jak se praví, mohl nést 45 000 kg a z nějž vedl „technologicky sofistikovaný“ systém nanopotrubí ke krajům křídel a horizontálním stabilizátorům, aby obsah nádrží byl „rozprašován“ na „mlhu vzdušného typu“.


„Zuřivé“ žádosti o propuštění těchto letadel činěné Spojenými Státy jak vůči Indii, tak Nigérii vedly představitele Indického ministerstva obrany k tomu, že umožnilo, aby zajaté letadlo AN-124 byl propuštěno. Avšak Nigérie musela být „přesvědčena silou“, aby propustila zajaté americké letadlo, i když to původně odmítla učinit. Jedno z jejích důležitých naftových potrubí bylo totiž vyhozeno do vzduchu jednou z mnoha Američany podporovaných teroristických skupin ve své zemi.


Po mnohých, často rozporných názorech obklopujících tyto chemtrails není naším cílem zkoumat je do hloubky, nicméně poznamenáme, že v roce 2002 americká organizace Sunshine project obvinila americkou armádu z „provádění výzkumu a vývoje chemických zbraní, čímž porušuje mezinárodní zákony o kontrole zbraní“, a dále uvedla:


„Tajný program JNLWD's (US Department of Defense's Joint Non-Lethal Weapons Directorate – Oddělení ministerstva obrany pro řízení neletálních zbraní) se nezabývá vysoce letálními látkami jako VX nebo sarin. Klade spíše důraz na „neletální“ chemické zbraně, které ochromují. Poradci JNLWDS definují „neletální zbraně“ jako ty, které způsobí smrt nebo stálé poškození jedné ze 100 obětí. (1). Ředitel výzkumu JNLWD řekl americkému vojenskému časopisu: „Potřebujeme něco kromě slzného plynu, něco jako uklidňující látky, anestetické látky, které by lidi uspávaly nebo jim dělaly dobrou náladu.“ (2) Tyto zbraně jsou zamýšleny pro použití proti „potenciálně nebezpečným civilistům“, v antiteroristických operacích, potlačování vzpour a v dalších vojenských operacích.


Hlavní cíl operace JNLWD je použití drog jako zbraní, obzvláště tzv. „uklidňujících prostředků“, což je vojenský termín pro chemické zbraně ovlivňující mysl či uvádějící ve spánek.“


V souvislosti s tímto tajným americkým vojenským programem vypouštění „uklidňujcích látek“ na občany je zvláštní, že se zdá, že to funguje jako na žádný jiný národ – žádný jiný národ není tak poslušný a spokojený se svou záhubou než právě Američané, kteří, jako jediný případ, dovolili, aby jejich presidentská volba Al Gora byla ukradena Georgem Bushem ve volbách r. 2000, a ještě hůře, dokonce si vůbec nevšimli, že jejich současný prezident Barack Obama pokračuje v Bushově nezákonné politice, k níž patří jeden z nejnebezpečnějších zákonů pro tyto lidí, umožňující, aby americká vláda zadržela kohokoli z nich bez soudu, jakmile je označen za „teroristu“.


Ale k nejhorším obavám našeho světa, jak jsme již dříve psali, je, že čínské výzvědné služby se zřejmě nemýlí ve svých zprávách o amerických plánech na masovou globální genocidu. Můžeme si přečíst zprávu rakouské investigativní novinářky Jane Burgermeister, která minulý týden podala dvě žaloby na Světovou zdravotnickou organizaci (WHO) a Spojené národy, v níž se praví:


(Co se tam praví, to přeložím příště. Však my zde už ten návrh žaloby máme.)

12 komentářů:

  1. Zajímavá informace, ale sorcha faal je poměrně hodně nedůvěryhodný zdroj, otázka je jestli se to potvrdí i z jiného zdroje

    OdpovědětVymazat
  2. na matrix 2001 je to už celé...
    link mi sem nejde, ale volá sa to : Svet v kolizi

    OdpovědětVymazat
  3. Vždyť by to vyvolalo mezinárodní konflikt, který by zaregistrovala i slepá MFdnes, dosti poťapaný článek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chemtrails je evidentní na mnoha místech české republiky; několikrát jsem je zaznamenal u hranic s Německem právě když vítr vál od západu k nám . Nebe bylo jako síťka na motýly. Tolik civilních letadel na jednom místě ve stejnou dobu je naprostá blbost. Nebe bylo systematicky nalinkováno křížem a čáry se rozpadaly několik hodin. To že páry obsahují chemické látky je víc než jisté . . zadarmo nebo pro zábavu by to nikdo nedělal.

      Vymazat
  4. pěkná blbost. to letadlo na fotce u originálního článku rozhodně není Antonov AN 124.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady někdo neví co to je ilustrační foto.

      Vymazat
    2. Aha, zase jeden "znalec", tentokrát letecké techniky se našel...

      Vymazat
  5. To by se profláklo jinak ! Od pilotů a jejich rodin, vždyť by byli ohrožený stejně !

    OdpovědětVymazat
  6. Prý nanopotrubí .. Jasně.. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ci onak na kazdem splouchu pravdy trochu

    OdpovědětVymazat
  8. Američtí dobyvační dobytkové. Sestřelit by je měli.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.