11. června 2009

Pozemské nebo mimozemské technologie?

Komentář od čtenáře (Díky!) mě zavedl na stránky, kde se současné události extrémního počasí vysvětlují nikoli pozemskými, nýbrž mimozemskými technologiemi.

Pokud jde o mne, zatím se spokojuji se spekulacemi o pozemském (vojenském) původu meteorologických jevů, ale kdo ví? Třeba se brzy budeme divit, kdo a jak nám tady míchá počasím.

Upozorňuji, že jsem naprostý neznalec mimozemšťanů, neříká mi nic Anunnaki ani Attas ani jejich psi, což pro mnohé z vás jsou jistě věci známé ... říkám to kvůli omluvě, pokud některá jména či výrazy nejsou přeloženy tak, jak jste zvyklí.


Ať už je původ těch událostí jakýkoliv, určitě je dobře mít kolem sebe co nejvíce orgonitu...


http://www.xeeatwelve.net/articles/alien_battle.html

Bitvy mimozemšťanů na obloze nad Brisbane

Amitakh Stanford, 22. 5. 2005

Překlad: Orgonet


V subtropickém Brisbane v Austrálii napadlo jednou při extrémním krupobití po kolena ledových krup. Dne 19. 5. asi v půl šesté odpoledne ledová bouře změnila některé části města v zimní pohádku. I když v té době je na jižní polokouli pozdní podzim, byla to velice neobvyklá bouře, protože průměrná květnová teplota je v Brisbane kolem 23°C: Kroupy jsou v Brisbane nezvyklé a o takovémto typu ledové bouře tu nikdo nikdy neslyšel.


Bezprecedentní bouře byla LOKALIZOVANÁ. Dříve než udeřila, někteří místní údajně viděli zlověstně vypadající černý mrak, obklopený modrou oblohou. Těsně před půl šestou byla teplota 20°C. Předtím, než bouře náhle udeřila na město, došlo k podstatnému a rychlému snížení teploty vzduchu. Ledová bouře překvapila obyvatele i úřady a způsobila chaos. Bouře byla tak lokalizovaná, že mnozí lidé z Brisbane o ní ani nevěděli, dokud se o ní nehovořilo ve zprávách.


Kroupy zastavily dopravu, ucpaly kanalizaci a zaplavily mnoho budov a ulic. Propadaly se stropy a domy prý se kvůli váze ledu bořily hlouběji. Oficiální meteorologická kancelář o ní podala zprávu až tehdy, kdy byly brisbanské ulice bičovány bouří již po 40 minut. Zástupce krajského ředitele úřadu prohlásil, že hlavní počítač a jeho záloha se zhroutily a proto úřad nemohl vydat žádné předpovědi. Zástupce vhodně svedl vinu za kolaps počítačové století.


Ale za normálních okolností by bouře této magnitudy pohybující se nad krajem musela být zpozorována dlouho předtím, než udeřila. Toto však nebyly normální okolnosti. Není divu, že krajský zástupce se mohl vymluvit na počítače. Bylo důležité, aby bouře byla překvapením, protože měla specifický záměr.


V předchozích příspěvcích jsem naznačil, že bitvy mimozemšťanů jsou vedeny na nebi, na moři i na souši a často se jeví jako přirozená událost. Nedávná ledová bouře v Brisbane byla jednou z takových bitev. Pro mimozemské stroje je běžné, že se skrývají mezi mraky, které si vytvářejí. Ale není pro ně běžné vytvářet černé mraky, pokud stroj nemá v úmyslu vytvořit bouři. Za ledovou bouři v Brisbane bylo odpovědných několik strojů.


V úterý 17. května 2005, dva dny před bouří, byl nedaleko mého obydlí velký, zlověstně vypadající, mimozemšťany vytvořený, matně oranžovo šedý tornádový mrak. Vypadal jako by se vznášel nad zemí a táhl se vertikálně nahoru. Bylo dosti divné, že nikdo o této místí události nemluvil. Věděl jsem, že nepřátelští mimozemšťané jsou připraveni k čemusi týkajícímu se počasí. Ale nebyla žádná bouře ani vítr – to bylo ve stádiu vývoje. Poslal jsem signál lodi Světla o pomoc. Mrak se po vyslání signálu téměř ihned rozptýlil a přiletěla loď ze Světla. Plány nepřátelských mimozemšťanů byly opět jednou zmařeny. Totéž odpoledne se pomstili tím, že napadli jednoho z psů mimozemšťana Alukara Heightse a pracovníka Světla náhlými život ohrožujícími příznaky. Veterináři byli zmateni symptomy psa mimozemského majitele a nevěděli, co dělat. Když selhala konvenční léčba, provedl jsem léčení obou postižených. Naštěstí se oba téměř ihned uzdravili. Na rozdíl od brisbanského mraku nesoucího ledovou bouři byl toto ohňový zápalný mrak. Nepřátelští mimozemšťané mají mobilní taktické síly, které se skrývají uvnitř jimi vytvořených mraků, kde mohou ukládat silné hromy a blesky, vítr, déšť, kroupy, sníh, oheň atd. z oblohy. Obří oranžovo šedé mraky ve tvaru tornáda slouží k zažehnutí ohně.


Nepřátelští mimozemšťané mohou také používat pohyblivé „stroje“ ve formě mraků, které přinesou jedovaté látky na jakékoli místo ve světě za účelem šíření nemocí atd. Tito mimozemšťané jsou z různých ras Anunnaki. Jsou velmi zlí a neohlížejí se na zájmy pozemšťanů. Politikové a ostatní, kteří se spojili s těmito mimozemšťany, jsou zrádci nejvyššího stupně. Jednoho dne budou odloženi jako nepotřební, až je zlí mimozemšťané už nebudou k ničemu potřebovat.


O dva dni později čtyři z Attů se náhodou sešli v malé oblasti Brisbane v Austrálii. Jedna z nich se vydala pozdě odpoledne na procházku a všiml si divného tmavého sloupu mraků, který se tvořil na obloze. Zdálo se jí to hrozivé. Když se dívala na nebe, bylo modré, klidné a slunečné. Ale po její pravici byl ten obrovský tmavý mrak, který stále rostl. Cítila v něm cosi zlověstného, takže zkrátila procházku a vyhledala úkryt.


Krátce poté, co se schovala, udeřila bouře. Strop nad ní se téměř prolomil vahou krup a voda z děravého stropu zaplavila celé místo. Později zjistila, že na tom místě bouře udeřila nejsilněji. O dva bloky dále nebyl žádný led. Bouřka byla zcela lokalizovaná, i když média o tomto aspektu nehovořila. Jedna škola byla ledovou bouří těžce poškozena, zatímco druhá škola přes ulici nebyla ledem vůbec zasažena.


Jiný Attas řekl, že jel autem domů a zastavil na křižovatce. Nemohl si nevšimnout obrovského mraku přímo před autem. Naklonil se dopředu, aby lépe viděl, a byl šokován velikostí mraku. Pozoroval ho fascinován, dokud se nezměnilo dopravní světlo. V tu dobu si všiml, že vrcholky mraku byly velmi vysoké, načechrané a bílé. Podobně jako některé bouřkové mraky, které viděl ve vnitrozemí, měly tyto mraky kolem sebe zajímavou tenkou auru, díky které vynikaly na svém pozadí, téměř jako v nějakém laciném filmovém efektu.


Ale jak tak pozoroval, všiml si, že mrak se zřetelně rychle pohybuje. Navíc nebyl jen jeden, ale byly to vlastně tři vrstvy mraků, jedna za druhou. Toho si nevšiml hned, protože z každého nejasného mraku byla vidět jen malá část. Zadní část se pohybovala rychle, prostřední rychleji a nejbližší část nejrychleji.


Náhodou oba Attové, kteří pozorovali zvlášní formace mraků nad Brisbane, je viděli z velmi různých pozic. Oba si všimli, že mraky se pohybovaly tak, že prozrazovaly, že jejich pohyb ovládá jakási inteligence. Jeden z Attů si všiml, že mraky se pohybovaly v opačném směru, než bylo oznámeno v médiích. To potvrzuje, že mraková formace vytvořená nepřátelskými mimozemšťany je podobného typu jako ohňová formace, kterou jsem viděl o dva dny dříve. Média a meteorologická kancelář byly tak zmateny ledovou bouří, která se tak bezprecedentně a nevyzpytatelně objevila v Brisbane, že se ji pokoušely vysvětlit jako pulsní bouři.


Attas v autě řekl, že pod bílým načechraným vrcholkem byla spodní část téměř černá jako uhel, která se podobala speciálním efektům použitým ve filmu Independence Day, když vesmírné lodě vstupují do atmosféry.


Ze čtyř Attů, kteří byli v postižené oblasti, byli dva dobře „kryti“ před bouří, i když se přehnala jejich oblastí; byla od nich zcela odkloněna. Další Attas Světla byl v místě, které z různých důvodů hájí Vulturité, takže také nebyl zasažen ledovou bouří.

Útok na Atty Světla byl proveden kvůli nedávnému zásahu Světla, který zabránil nepřátelským mimozemšťanům otrávit jisté populace lidí, a také kvůli jisté informaci, kterou jsem nedávno rozšířil. Není to první pokus o odvetu ze strany nepřátelských mimozemšťanů, ale jeden z mnohých. Útoky nepřátelskými mimozemšťany Temnoty pouze posiluje odhodlání pracovníků Světla dokončit Záchrannou misi se vší vážností.


Během brisbanské bitvy prý bylo město zasaženo 200 blesky. Nebyly to obyčejné blesky. Většina blesků byla ze zbraní ze strojů nepřátelských mimozemšťanů, ale některé blesky byly ze strojů Světla, které se slétly, aby chránily čtyři Atty, na které útočili nepřátelští mimozemšťané. Kdyby v brisbanské ledové bouři nezasáhlo Světlo, byla by to velmi těžká katastrofa. Nepřátelští mimozemšťané měli v plánu zničit část města, aby mohli pozorovat, jak lidé reagují na dosud nevídanou a přírodně se tvářící zkázu města. Kdyby se to nepřátelským mimozemšťanům podařilo, namísto idylických obrázků v novinách, jak si děti hrají v zimní krajině a stavějí sněhuláky, ledové anděly a jak sáňkují, by se ukazovaly obrazy ruin, devastace, slz a zoufalství. Například brisbanské letiště by nebylo zavřeno jen dočasně, ale bylo naplánováno jeho dlouhdobé uzavření. Pohyblivá formace mraků ledové bouře se měla přesunovat a udeřit na mnohá zranitelná místa v Brisbane s takovou prudkostí, že by celé město bylo zničeno a prohlášeno za oblast přírodní katastrofy.


Většina bitev na obloze, mořích a zemi se odehrává mezi různými skupinami nepřátelských mimozemšťanů, kteří bojují kvůli různým věcem, ale v zásadě každé skupině jde o ovládnutí Země v budoucnosti. Světlo se příležitostně zapojí, kdy je pokládáno za nezbytné bránit či ochránit některé bytosti Světla. Za většiny okolností však Světlo pouze pozoruje, protože připravuje svůj způsob záchrany a není zde, aby se angažovalo v konvenčních bojích. Příležitostně, když nepřátelští mimozemšťané provádějí hrůzné skutky proti bezmocným tím, že hrají nečestně, stroje Světla zasáhnou a zabaví a neutralizují provinilé stroje.


Nepřátelští mimozemšťané se stále snaží o odplatu a způsobují nám mnohé drobné nepříjemnosti.


(Pokračování (možná) příště.)

5 komentářů:

  1. Tohle je, přátelé, z jakého MMORPGčka? Co je moc, to je moc.

    OdpovědětVymazat
  2. Jako kuriozita se to snad snese ...
    Ale ono tu fakt pořád něco divnýho lítá, ať se tím chceme zabývat nebo ne.
    Asi před třemi týdny, když se hodně psalo, jak u nás lidi viděli svítící objekty v noci, tak 1) po ránu jdu do práce a souběžně s chemtrailsovým letadlem vidím letět kulatý objekt 2)za pár dní mi po mé pravidelné chemtrailsové lince nad barákem chemtrailsovalo něco, co rozhodně nemělo křídla, 3) teď právě si na balkóně odlejvám do svejch hrnečků, šeří se, a najednou letí zářivej předmět, pak zhasne, letadlo to určitě nebylo. Tak co s tím?

    OdpovědětVymazat
  3. Jako kuriozita je to v cajku. Mně jen přijde zvláštní, proč by si nesmírně vyvinuté mimozemské rasy vyřizovaly účty z celého myslitelného vesmíru zrovna v atmosféře naší Země, maskováni přitom za mraky?! Jistě do této problematiky příliš nevidím, ale dost mi to zavání radikálním antropickým principem, který je v dnešní době takovým malým geocentrismem.

    Ale mimozemšťany bych z toho šílenství, co v dnešní době probíhá, rozhodně předčasně nevylučoval. Už Reich o nich dvakrát nepochyboval a spojení s orgonitem pro něj bylo zřejmé.

    Kdoví, jak to nakonec celé je. Třeba nás nenáviděné chemtrails skutečně chrání před něčím ještě nepředstavitelnějším a horším, než je jen globální oteplování, a protože odhalení by s sebou neslo přiznání pravého důvodu postřiků či odhalení mimozemského inteligentního života, radši se to tutlá a tutlá.

    A netřeba pochybovat, že má orgonit celkově pozitivní vliv, ale postranní účinky mohou být vážné, to by vysvětlovalo ten evidentní zájem armády/vlády.

    Každopádně giftovat a giftovat - pokud by to mělo opravdu fatální následky, alespoň by byli nuceni vyjít s pravdou ven.

    Takže tak jako tak, snad výhra.

    OdpovědětVymazat
  4. Den předtím, než se psalo, že lidi viděli UFO nad Karlovými Vary jsem ho viděl taky. Tedy bylo to UFO než jsem ho na vlastní oči identifikoval a bylo z něj jen FO. U hotelu Vítkova Hora nedaleko letiště během nějakého večírku lidi vypouštěli takové ty horkovzdušné lucerny a náramně se při tom bavili :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Spousta TZV.SCIFI JE ZALOZENA NA FAKTECH.NAPR.HVEZDNA BRANA SE OZNACUJE ZA NON FICTION.A VETSINA TZV.BLAZNU,NAKONEC PROKAZALA BLBOST TECH DRUHYCH :) NAPR.VYNALEZCI TV,MOBILU... OBCAS JSEM VIDEL NA HVEZDNE OBLOZE,SKUTECNOU BITVU MIMOZEMSTANU A TO ME NEZAJIMAJI HVEZDNE VALKY AJ.TZV.SCIFI :) .
    UFO,TEDY FO,TJ.MIMOZEMSKE PLAVIDLO,JSEM VIDEL NAZIVO,MNOHOKRAT A JEDNOU DOST ZBLIZKA.NAD ROSICEMI U BRNA.BERU TYTO TUV.LETAJICI TALIRE,STEJNE SAMOZREJME,JAKO TY,BERES DOPRAVNI LETADLO.
    DNESNI NOCNI MEDITACI,JSEM BYL,V KATALOGU MIMOZEMSKYCH TECHNOLOGII...
    ZENA ME VYRUSILA,V NEJLEPSIM :( .
    ZATIM MRKNI NA http://www.mimozemskatechnolohighvibrationenergy.blogspot.com
    A http://www.AVATARKRSHNA.blogspot.com
    S LASKOU KE VSEM TVORUM A SVETUM,TVUJ SAMOZVOLENY PREZIDENT CR~OSVICENY DIKTATOR,REALIZACE BOHA CZ,AVATAR KRSHNA

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.