28. července 2009

Chemtrails k aktivaci chřipkového viru

Překlad z internetového zdroje:

http://projectcamelot.org/

21. července 2009

Ve dnešním pořadu Whistleblower Radio (rozhlasová show Camelotu) jsme představili Jane Burgermeister a čtyři další hosty: Dr Rebeccu Carley, Rebeccu Campbell, Elizabeth Book a JoAnne Cremer. Pátý host byl na telefonu: Burk Elder Hale – můžete ho kontaktovat přes jeho web zde: www.rangeguide.net

Elder nám řekl, že se osobně dozvěděl od vedoucího pracovníka oboru biochemie z jisté farmaceutické společnosti (jméno společnosti je známo, ale zde je neuvádíme pro ochranu zdroje) toto:
„ ... do vzduchu byl předem rozptýlen aerosolový přípravek a téměř každý ho již vdechl do svých plic. Biochemik tvrdí, že vakcíny, které budou na podzim aplikovány, budou AKTIVOVÁNY, jakmile jejich komponenty přijdou do kontaktu s aerosolovým přípravkem v těle a způsobí rychlé rozšíření chřipkového viru H1N1. Tento biochemik je celou záležitostí velice rozrušen a je spolehlivým pramenem, který si vyžaduje naši maximální ochranu.“

Něco velmi podobného nám řekl náš vnitřní zdroj Henry Deacon, který nás informoval již před několika dny, že chemtrails jsou nyní často rozptylovány velmi časně, mezi 3 a 5 hodinou ranní, se specifickým záměrem oslabit imunitní systém.

Tuto informaci pokládáme za důvěryhodnou a vyžadující si naléhavě další šetření.

Zpět k rozhlasové show: všichni hosté kromě Jane museli čelit velkému rušení na svých telefonních linkách. Bylo velmi těžké rozumět některým detailům. Záznam pořadu bude na webu zde http://americanfreedomradio.com/Project_Camelot_09.html. Toto jsou údaje o našich hostech, kteří všichni vykonávají důležitou práci:

Jane Burgermeister: http://en.wordpress.com/tag/jane-burgermeister/ soudní proces proti výrobcům vakcíny

Dr. Rebecca Carley: http://www.drcarley.com/ výzkum škodlivých účinků vakcín a Tamiflu, která silně doporučuje proti virům koloidální stříbro http://projectcamelot.org/how_to_make_colloidal_silver.pdf.

Rebecca Campbell: rebeccapho@yahoo.com výzkum finančních spojení mezi „Big Pharma“, vládou a dalšími institucemi („Follow the Money“ – jako 11. 9.)

Elisabeth Book: wildrosestands@yahoo.com politická aktivistka zejména na Floridě

JoAnne Cremer: apostlejoanne@hotmail.com zakladatelka široké a rychle rostoucí skupiny na Facebooku s názvem END FORCED VACCINATIONS http://www.facebook.com/group.php?gid=102894871603
.

1 komentář:

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.