17. července 2009

Klimatická válka pokračuje

Tak to vypadá, že se nejednalo o pár zkoušek klimatických zbraní. Zdá se teď pravděpodobnější, že hrají proti sobě dva protivníci. Ani to nevypadá, že by se jednalo o cvičný zápas, nebo že by chtěli hned tak přestat. Vypadá to dost naostro. Je to tedy geniální válka, které si obyčejní lidé nejsou vědomi, ve které není potřeba armády a jejíž oběti jsou pouze civilní, aniž tuší, že jsou oběťmi války.

V Americe má potíže raketoplán, protože "nad Floridou se neustále drží neobvyklé bouřky s blesky, které už raketoplán poškodily". Že by jim je tam drželi třeba Rusové? Nebo Číňané? Nebo sami Američané? Kdo ví. Raketoplán nakonec odstartoval, asi poškozený bleskem ...

V Evropě máme každodenní prudké bouřky a lijáky - už i těm novinám typu Idnes je to divné... Nevypadá to už, že by byly namířeny přímo na Čechy, i když to odnášejí možná nejvíce - možná proto, že naše území leží na pravděpodobné klimatické válečné frontě, oblasti střetu zájmů. Nebo proto, že máme v nejhorším stavu kanalizace a protipovodňová zařízení?

Dnes třeba je zajímavé pozorovat na smyčce Eumetsatu, jak se nad Evropou přetlačují dvě vzduchové masy - jedna horká od jihozápadu a druhá studená od severovýchodu. To vzduchové masy vždycky přirozeně dělávaly, že se srážely, ale když se tak díváte na to vlnění nad Polskem, které jde proti směru proudění, a bouřky nastříknuté současně na asi tisíc km dlouhé linii nad Německem a ČR (viz foto), nevypadá to přirozeně, ale jako boj kdo z koho...

Kdy asi bude konec? Až Evropa přijme všechny základny, které sem tlačí Američané? Nebo je to úplně jinak? Pánbu nás ochraňuj.

Jestli věříte, že toto počasí je způsobeno uměle, pište to prosím do diskusí pod články o počasí, ať to vejde ve větší známost ... I když vlastně se všechny současné války vedou veřejně, před očima a proti vůli většiny civilních obyvatel planety, tak proč by se žinýrovali zabíjet lidi zrovna klimatičtí teroristé, že?

Včera pod mým balkonem šly dvě babky a povídaly si, jaké je to hrozné počasí, samá bouřka. "Naštěstí se nám to tady zatím dost vyhýbá", povídala jedna. Jo babi, a doufám, že k tomu přispěly dosti četné orgonitové ozdoby ...

7 komentářů:

  1. Pár drobností:
    z pohledu ze spoda vrchní mraky se nehýbou-téměř a cáry tmavých mráčků ve spod pod výše uvedenými mraky plují velkou rychlostí a buď se v nějakém místě rozpadají nemo se shlukují do velké bouřkové aktivity.Výška nad zemí je malá kolem 400 až 600 metrů.
    Včera večer 2 bouřky jak příroda musí závidět našim pánům, blesky 4 kusy z odstupující vzdálenosti, dvě dvojice z stejného umístění v přesném rozestupu a všechy 4 ve stejný okamžik, jak normální.
    Blesky svislé i vodorovné a často po dvojicích či čtveřicích-jednou.
    Ve skutečnosti jsou 3 výškově umístěné mraky jak jsem jednou zpozoroval jeden ten nejvýše-chemický má pomalý pohyb ty spodní se mohou křížit v 90 stupních /i jiné stupně/ v momentu srážky těchto spodních mraků vznikají blesky a hromy.

    Nejvíce typická byla doba kdy pamatuji 1 bouřku za den, teď 4 bouřky se stejným scénářem to jest přesun a narážení spodních mraků do sebe a mezi bouřemi polojasné počasí se svítícím sluncem, toto je přece běžné podle lidí úplně normální, škoda že si na tyto věci nepamatuji, asi jsem byl marod.

    OdpovědětVymazat
  2. Pani to bolo zaujimave sledovat ked sa to priblizilo.
    Kto si pozrie na EUMETSATE snimky z dnes rana (okolo 4:00 rano, 22 jul) Tak uvidi ako neuveritelne je nasprejovane cele polsko. Ja som okolo polnoci sledoval oblohu a bolo to neuveritelne (vsimol som si to len nahodou pretoze namiesto lietadla sem-tam obloha blikala ako na silvestra lietadla chodili aj po 5 naraz). A potom rano pozrem prvy snimok a cele polsko zahalene omackou. Tak neviem ci to bolo proti alebo za tu velku oblacnost ktora sem prisla ale bolo to zaujimave.

    OdpovědětVymazat
  3. Včera v noci sme mali nad Revúcou veľmi podivnú búrku.Presne o 23:15 som sa zobudil na zvláštne hrmenie,ktoré znelo ako streľba z kanónov vo veľmi krátkom a rýchlom slede za sebou.Dokonca toto hrmenie malo okamžitú ozvenu.Minulý týždeň som zase zažil búrku keď hromy zneli akoby v obrovskej kovovej rúre.Má preto niekto vysvetlenie?Viem že sa dejú zmeny na úrovni celej slnečnej sústavy,ale neverím že v zmenách počasia nemajú prsty nejakí šialenci,lebo ohromné množstvo lietadiel,ktoré preletí denne len nad Revúcou nebude normálne.

    OdpovědětVymazat
  4. Je tezke se v tom vyznat ale je treba k tomu pripocitat jeste mimozemstany.
    Take se to snazim pochopit kdo s kym, kde a jak moc.

    Ale jeden aby se v tom vyznal.
    Ach jo... presto si mysli ze nebude dlouho trvat a nekde se to provali, nekdo kapne bozskou jak se rika.

    Ja si vzdycky rikam, kdyz si zacinaji lide pokladat takoveto otazky tak to uz je na spadnuti.

    Verim ze vyhrajeme.
    Richelieu

    OdpovědětVymazat
  5. A co tak nějaká fakta, zdroje, nějaké racionální úvahy.. Nic z toho tady nevidím a tím se cokoliv co píšete stává krajně nedůvěryhodným

    OdpovědětVymazat
  6. Do dnes (1.aug.) bolo nasadených zatial najviac lietadiel pocet letov sa nad niektorymi castami zvysil dvojnasobne

    OdpovědětVymazat
  7. Vcera som na oblohe videl naraz 6 vysoko a pomaly letiacich lietadiel co po sebe zanechavali siroke a dlho viditelne stopy(viditelne do chvile,kym ich prudenie vzduchu nezatlacilo za kopce).Vsimol som si ze tieto stopy tahaju do kosostvorcovej mriezky.Alebo som napocital za hodinu 25 preletov.Ideme sa bavit o doveryhodnosti? Ci si mam ako ovca fakt mysliet ze male mestecko ako je Revuca je takym vyznamnym leteckym koridorom? A preco ked sa nelieta su krasne oblaky a pomedzi ne cista modra obloha a v dni ked je nebo sama ciara sa pomedzi oblaky namiesto modrej oblohy ukazuje len nejaka hmlista farba vzdialene pripominajuca modru a krasne "slahackove" mraky sa postupne rozplynu do nevabnej kase?To ste ludia fakt taki slepi,alebo dovercivi?Kolko este potrebujete dokazov? Nestaci parkrat za den dvihnut hlavu aby ste videli ze sa tam hore deju vselijake podivnosti a trochu sa zamysliet?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.