15. července 2009

Pozdrav z USA

Tímto porušuji blogovací prázdniny (avšak neukončuji) a posílám malý pozdrav z USA. Když je ta okurková sezóna, tak se hodí tajemné jevy. Zde je jeden autentický z vlastního foťáku.

V Montauku na Long Islandu v USA (východ, blízko New Yorku) jsou nádherné pláže. Jako všude, počasí tam je bez ustání obhospodařováno známými klimatickými zbraněmi, viz roztomilé vlnění oblohy... (kliknutím zvětšíte).










V ten den to nebylo na koupání, tak leda na procházku po pláži. Při ní koloval mezi námi jediný foťák, v němž jsme posléze našli cosi, co jsme nazvali "Montauk phenomenon", viz fotka (klik pro zvětšení). Nikdo si neuvědomuje, že by něco podobného fotil. Dostalo se to tam asi náhodným zmáčknutím spouště ... (To bílé vlevo je mikina mojí dcery.)







Tak jestli máte nějaký nápad, co by to mohlo být, napište. Já fakt nevím. Jinak jsme rádi, že nás to nikam neodneslo, vzhledem k pověsti tohoto místa, které je známo příšerou, probíhají tam různé tajné projekty jako cestování časem, paralelní dimenze, teleportace, hyperprostor, brána v čase, kontakty s mimozemšťany, manipulace psychických schopností atd. atd. ...

Dodatek (Viz též Komentáře):

Krátce po publikování fotky se ozval bystrý čtenář, který rozluštil, že se jedná o brčko v kelímku asi 20 cm od objektivu. Bravo! Ale neměl to být chyták, my fakt nevěděli, o co jde. Brčko by to teda být mohlo, zeptám se, jestli tam měl někdo colu s brčkem, nepamatuju se.

Potom pošlu fotku taky Donu Croftovi, jen tak pro legraci, protože na EW byl zrovna včera jeho příspěvek, kde se zmiňuje o Montauku a jeho základnách a jak je giftoval atd. Nicméně připisuju, že by to třeba mohlo být brčko, ať se dál neztrapňuju... :-))))

Od Dona mi přišla odpověď, že ukázal fotku své jasnovidné manželce Carol, a ta si myslí, že je to paprsek energie vycházející z oné obrovské podzemní základny ... a že brčko bysme si určitě pamatovali. Že se občas takový jev na fotkách objeví.

Poptávám se taky mailem, kdo že tam měl to brčko, ale zatím si ho nikdo nepamatuje ... Kdyby ho někdo vyfotil schválně, aby si udělal psinu, to už by se asi přiznal, aby z toho fóru něco měl, že... Nikdo tam žádné "nenormální jevy" ani nečekal, protože jsme si nebyli vůbec vědomi zvláštností toho místa, účel výpravy byl zcela jiný ... takže o programech Montauku vím taky teprve od včerejška.

Ať už je to tak nebo tak, jako záhada pro okurkovou sezónu to snad obstojí. Dlouho už to luštit nebudu, čeká mě další pobyt - bez internetu ... tak přeju všem hezké prázdniny.

7 komentářů:

  1. Na druhém snímku je podle mě nějaká světlá nebo průsvitná tyčinka nebo brčko v kelímku. Asi do 20 cm od objektivu.

    Na prvním snímku Altocumulus stratiformis undulatus - tedy běžný oblak středního výškového pásma. Vlnky vznikají turbulentním prouděním vystupujícího vzduchu (viz učebnice meteoroligie apod.). Pro někoho je ale jednodušší to vysvětlovat umělým ovlivňováním počasí, že? :-) Nechte tvary oblaků na přírodě - ona je umí zformovat do zajímavých forem i bez zásahu člověka.

    OdpovědětVymazat
  2. No, Orgonet občas hledá nejprve nenormální vysvětlení, a až potom logické. Ale každý to máme nastavené trochu jinak, na tom není nic špatného. Přeju moc hezké prázdniny :)

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi, že sem chodí číst chytrý lidi a na všechno hned přijdou :))). (Fór to ale neměl být, my to fakt měli za záhadu.)

    Akorát že tam kafe s brčkem nikdo sebou neměl ... to by si pamatovali. Kdyby to byl fór a někdo schválně vyfotil brčko, tak by se asi už přiznal, aby si vychutnal blbost ostatních ... Nikdo z přítomných totiž o záhadách Montauku v té době nevěděl, výprava tam byla za zcela jiným účelem ... O zvláštnostech toho místa si čtu až teď, dřív mě nenapadlo se na to podívat ....

    Don Croft, který shodou okolností zrovna psal na EW o Montauku a jeho podzemní základně atd., mi napsal, že fotku ukázal Carol a ta si myslí, že né brčko, ale že je to paprsek energie vycházející z té podzemní základny. Že prý se něco takového občas objeví na digitálních fotkách atd.

    Tak dáme hlasování? Kdo je pro brčko? Kdo je pro paprsek energie?

    OdpovědětVymazat
  4. Je vidět, že "to" vychází né z moře, ale začíná to už na pláži. A když se dobře podíváš dolů, je to jakoby do něčeho upevněno. Zkus ještě popřemýšlet :) ale čertví

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Orgonete, dnes jsem jel vlakem do Amsterdamu a pozoroval oblohu. Kolem letiste Schipholu letala normalni letadla bez bilych ocasku, ale co jsem videl nad Amsterdamem byla docela sila- behem pulhodiny 7 velkych letadel ''tryskacu'' kde bylo videt jak vypousti ve dvou prip. ctyrech proudech a krizuji oblohu. Mezi krasnyma typicky holanskyma mrackama bylo videt hodne moc podivnejch rozmaznutejch mraku. Kde se da vysledovat snimek ze satelitu z tohoto dopoledne? Tomas (Utrecht)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, snímky beneluxu třeba na sat24.com, nebo eumetsat http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT6/index.htm
    Asi toho moc neuvidíš...ty bílé cáry jsou z chemtrails, tvoří se z nich mraky.
    Tady je dneska čisto, to znamená, že makají jinde.

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj,
    celkom ma zaujala debata s fotkou - mam navrh - co tak miesto hlasovania zobrat fotak a skusit tentkrat umyselne odfotit brcko v kelimku v 20cm vzdialenosti? Ak to spravi ten isty efekt zahada je rozriesena...ak nie, mame nad cim rozmyslat... Mohol by si nas potom informovat, pripadne uverejnit fotku s pokusom? Aby sme vedeli ako to dopadlo.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.