10. srpna 2009

Taktika giftingu po velkém dešti

Velký déšť z minulého týdne udělal v některých částech jižních Čech slušné škody. Na Netolicku hrozil rybník protržením, některými obcemi poblíž prošla "voda z polí". Nakonec to naštěstí nedopadlo tak zle, jak strašila televize. Rybářům uplavaly nějaké ryby z rybníků.

Brzy po dešti se tam jedu podívat. Zjišťuju, že: televizně známá obec Strýčice leží na potoce, který přivádí vodu do velkého rybníka Dehtář. To znamená, že všechna voda z okolních kopců se stahuje do jednoho koryta. Strýčickým to teda vyplavilo především hospodu, což je smutný, je vidět, že tam mohli mit tak třičtvrtě metru. Ale zdá se, že si s tím už poradili. Netolice, tam se taky stéká voda ze širokého okolí, ale jejich rybník to nakonec taky ustál.

Jako gifterovi mi to vrtá hlavou. Problém bude zřejmě v tom, že můj gifting se soustředil od počátku na věže. Ale v tom území, kam spadla ta spousta vody, zejména v kopcích Blanského lesa, vůbec žádné nejsou, tudíž se tam nerozdávalo. Je to velké území s krásnou přírodou, přirozeného orgonu je tam spousta, ale při intenzívním umělém dešti soustředěném na to území tam asi chybí něco, co by ty mraky trochu odpuzovalo. Co by zabralo při náporu negativní energie.

Takže se to snažím napravit, objíždím vesničky v kopcích a každá dostane dárek, i když nemá věž. Taky každý potůček a rybníček. Je to docela fuška. Doufám, že to pomůže. Myslím taky, že je dobře nechávat orgonit na kopcích, aspoň tam, kde vede silnice. Ony ty "věže mobilních operátorů" nejsou taky na kopcích nadarmo.

Tuhle taktiku ("věž, obec, rybník, tok, kopec") už nějakou dobu praktikuju, ale v počátcích giftingu dostávala jenom "věž". Tím pádem mám v některých územích resty, ale už na nich pracuju. Pořád věřím, že orgonit je schopen nám pomoci.

Jestli můžu radit, nedávejte jenom věžím, ale rozdávejte i mimo město tak, aby orgonit vytvořil "síť", kdy jednotlivé kousky na sebe "vidí". Pokud děláte TB podle standardního návodu, tak určitě dosáhnou na 2 km, i když mají velké špony. S malými šponami nebo kovovým práškem i na 5 - 7 km. Tak to nevzdávejme!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.