20. září 2009

Horizontální a vertikální polojasno

(Polsko a sousedící země dostaly, jak je vidět ze snímků, v noci slušnou dávku chemie.... kliknutím zvětšíte.)

Včerejší příspěvek ze Slovenska:
"Vseobecne - Dna 19. septembra od rana huste posypovanie, extremne napadne co v poslednej dobe nebolo caste. Co je zaujimave objavil sa extremny vyskyt fibralnych vlakien vo vzduchu. (V podstate v bezvetri z oblohy padali tenke strieborne vlakna niekedy aj o dlzke 3-4 metrov). Ma niekto konkretnejsie informacie o zaciatku vzniku vlakien na nasom uzemi ?"

Zajímavé, vlákna odsud zatím neznám. Nemyslím, že by někdo měl nějaká soustavná pozorování, to musíme sami... tak jestli máte nějaká pozorování, o vláknech, o čemkoli, fotky, vyvěste to někde, třeba tady, pošlete komentář nebo mail na orgonetrybagmailcom, nebo dejte příspěvek na orgo.cz, kamkoliv, ať lidé vědí...

(K vláknům: je taky sezóna babího léta, kdy vzduchem lítají vlákna pavučin, tak na to pozor. Tuhle na Flickru už někdo vlákna dával, ale podle názorů přispěvatelů i podle mě za to mohli pavouci. Pamatuju z dětství, když jsme v září pásli kozy, tak taková dlouhá vlákna lítala...)

Jinak co se mi zdálo v posledních dnech divné, byly mraky složené jakoby z krátkých vláken, takové jehličkovité až ježaté, tvářily se celkově jako letní oblačnost.

K tomu polojasnu: včera při mlhavé cestě na Moravu, kdy rádio celou dobu hlásilo, že je polojasno, mě napadl termín "horizontální polojasno" a "vertikální polojasno". Když se řekne polojasno, tak my pamětníci si představíme, že je asi tak z poloviny obloha modrá a z poloviny zakrytá mraky. To by bylo to horizontální. V dnešní době ale musíme zřejmě pokládat za polojasno i stav, kdy je celá obloha zakryta umělou mlhavou oblačností tak, že slunce sice prosvítá, ale jen poloviční intenzitou. To by bylo to vertikální polojasno, záleží totiž na výšce té umělé vrstvy. Toto polojasno nás provázelo po celou cestu, ale PW pomáhal postupně k vytvoření čtvrtjasna až nakonec skorojasna. V tom nově vzniklém skorojasnu se ukázal neuvěřitelně nízko obrovský chemoplán s velmi zajímavou hranatou zadní partií, nesprejoval (takhle nízko nesprejujou, to už by fakt asi nikdo nepřehlíd...), jenom kontroloval ... A další lítali a lítali, jako obvykle...

Holt ty nižší vrstvy atmosféry mají už co do oblačnosti naprosto zmáknuté, to jejich letadla a vysílače zvládají s prstem v nose. A na ty vysoké vrstvy na rozhraní vesmíru mají rakety, které i tam vypouštějí chemické svinstvo. A doufám, že jste si všimli, že jaksi mimochodem se prof. Scales ve své prezentaci zmiňuje, že na hranicích vesmíru se odehrávají HAND - High Altitude Nuclear Detonations - nukleární výbuchy ve vysokých výškách, a raketové chemikálie mají mimo jiné likvidovat radiaci z výbuchů ... to už by snad nevymysleli ani ve sci-fi. (No snad mají na mysli ty jaderné zkoušky v 50. a 60. letech ... buďme optimisti.)

3 komentáře:

  1. no nebo me napada s tema pavucinama jestli nezacali s morgellonama....

    OdpovědětVymazat
  2. Morgellony jsou nanočástice, které rostou do vláken teprve v organismu ...
    Radši ať to jsou ti pavoučci poutníčci, to by bylo hezké, kdyby ještě nevymřeli.

    OdpovědětVymazat
  3. Horizontální a vertikální polojasno:Tie vlákna typujem na pavučiny,ale skor ma zajíma tá dávka chémie cez víkend.Mám pocit že som sa díval na zlé sci-fi.Lietadlo za lietadlom,niekedy aj 6 naraz z rôznych smerov a každé nechalo čiaru čo sa postupne roztiahla do širokého pásu a ostala na oblohe aj pol dňa.Môj názor je že to nerobili kvôli počasiu.Kto sa trochu zaujíma o duchovný vzostup Zeme,napadnú ho súvislosti,lebo podobné veci sa dejú aj v čase novu Mesiaca a posledne aj v splne (bol predpovedaný silnejúci vplyv Mesiaca na duchovnej sfére),prípadne deň pred deň po.Presne ako to písal na Osude JM.No a v sobotu bol tzv.magický dátum,tri deviatky.Očakávam intenzívny postrek aj 29.9.,tak to budem sledovať.Myslím že to má do činenia s energiami z vesmíru,že chemtrails ich majú odtieniť,aby sa spomalil prípadne zastavil duchovný rozvoj ľudstva.Inak by nás nemohli očipovať a zotročiť.A tie hry s počasím sú k tomu ako bonus.Len taká detská hra v porovnaní so skutočným cieľom posranej elity ktorej pomaly ale isto dochádza dych.Preto sa tak zintezívňujú chemtrails.Ako sa vraví: umierajúci kôň najviac kope.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.