25. září 2009

Skutečná pravda - čipovací vakcíny

Z různých internetových zdrojů pocházejí tyto informace o čipovacích vakcínách. Proč se dělá takový humbuk s očkováním proti celkem neškodné sezónní chřipce? Cílem je očipovat co nejvíce lidí. Špička každé individuální vakcíny či Tamiflu má zavést do těla smrtící čip... Stejně mi bylo divné, proč se vždycky v televizí říká, že je k dispozici tolik a tolik "individuálních vakcín". Takže to proto, že s každou dostanete individuální číslo ...

Čip ve špičce jehly

http://standeyo.com/NEWS/09_Sci_Tech/090912.the.needle.chip.html

Dr. Ryke Geerd Hamer (New German Medicine)

Včera, 27. srpna 2009, jsem měl úvodní přednášku o German New Medicine (GNM) blízko Vídně v Rakousku. Byla tam se mnou moje žena a asi 40 posluchačů. Na konci se jako součást diskuse mluvilo i o prasečí chřipce a tu vstala jedna žena a prohlásila následující:

Jedna její přítelkyně pracuje pro farmaceutickou společnost ve Vídni a řekla jí, že jehly injekcí proti prasečí chřipce obsahují ve špičce nanočástice, které nemohou být rozpoznány prostým okem, ale které jsou zřetelně viditelné mikroskopem, který zvětšuje pouze 12x, jako například dětský mikroskop. Zaměstnanci farmaceutické společnosti se dověděli, že tyto nanočástice fungují v těle jako motherboad v počítači a mohou uchovávat spousty údajů.

Tato žena dále uvedla, že pracuje v oblasti medicíny. Ptala se prý právníka, který k ní přišel jako pacient, jak se dá vyhnout tomu, aby byl člověk čipován. Řekl jí, že ví o plánovaném čipování populace; ve skutečnosti většina členů vyšší společnosti ví o tomto plánu. Pro tento rok nebyla plánována žádná nucená očkování, ale lidé měli být přes média spíše získávani, aby si nechali dát injekci dobrovolně.

Pro případ, že by takových bylo příliš málo, je nucená vakcinace plánována na příští rok. Výjimkou z tohoto jsou některé profesní skupiny jako elita, politikové atd. On jako právník znal způsoby, jak se vyhnout injekci, ale pro většinu populace není žádného úniku.


Interview s Dr. Gerdem Hamerem (GNM)
26. srpna 2009

Hamer: Nejlépe se dá pochopit, co je zamýšleno, podle toho, o čem se nemluví. Může se mluvit o očkování, ale nikdo se nezmiňuje o čipu implantovaném na jméno. To je skutečně divné, protože čipování je evidentně čelná záležitost dnešních masívních vládních opatření. A o tom, že čip Hitachi funguje a že může být kombinován se smrtícím čipem, jsme mluvili již v předchozím interview.

Totéž lze sledovat v tom, jak dopadla moje GNM (German New Medicine – alternativní medicína). Tato nová medicína, (vyvinutá dr. Ryke Geerd, Hamer, M. D.,) pracuje s předpokladem, že každá nemoc, včetně rakoviny, má původ v neočekávané zkušenosti šoku. Tento objev přišel poté, kdy dr. Hamer, bývalý internista na onkologické klinice Univerzity v Mnichově ztratil syna v náhlé tragédii a poté dostal rakovinu varlat.

Diagnóza ho vedla ke studiu spojení mezi stresujícími událostmi a nemocemi tím, že sledoval historii svých pacientů s rakovinou. Po 28 let se diskutovalo o Hamerovi jako o „vyřízeném člověku“, ale ne o tom, zda jeho medicína skutečně funguje a zda její závěry jsou opakovatelné, a že může být prokázáno že fungují, i když existovalo 30 publikovaných ověřených výsledků. To samé platí o Tamiflu! O něm se vedou nekonečné diskuse, zda škodí nebo ne, ale nemluví se o mikročipu. Samozřejmě Tamiflu je škodlivé, je to jed. Také poškozuje hojivý proces nebo vagotonickou fázi těhotenství (poslední trimestr). Ale smrtící čip tomu dodává zcela nový rozměr. To, že tento čip bude použit, aniž by se lidé znepokojili, lze vidět z toho, že i chemoterapie a morfin jsou používány bez znepokojení navzdory vysoké úmrtnosti, zatímco většina lidí by mohla přežít při léčbě GNM.

Ing. Pilhar: Je také velmi podivné, že americká vláda vytvořila „válečný zákon“, podle něhož mohou být kritikové snadno odstraněni, po tisících i miliónech. Jakmile lidi očipujete, nemohou vám už nikdy nikam uniknout.

Hamer: Je zřejmé, že čipová bitva se připravuje již mnoho let. Ta idiotská prasečí chřipka, ... tu vylhali a vykonstruovali světovou pandemii. A také to ukazuje, co může dokázat dobře organizovaný světový tisk: mohou změnit zrnko písku v horu.

Pilhar: Začalo to lží o AIDS, pak následovala lež o BSE. Po 11. 9. následovala anthraxová lež. Pak to byla lež o ptačí chřipce, teď máme prasečí chřipku, příští rok budeme mít lež o myší chřipce. To všechno ukazuje na „konečné řešení“. Když bude každý mít čip, pak bude nastoleno naprosté otroctví, každý bude manipulován a svévolně zavražděn.

Hamer: Nejprve se vrhnou na kojence a těhotné ženy. Ty mají být jako první ošetřeny čipy a Tamiflu. Mnohé těhotné ženy v posledním trimestru přijdou o své dítě, protože Tamiflu je velmi toxické. Ale i samy ženy mohou zemřít, protože jejich těla jsou v posledním trimestru vagotonická. Je známým faktem, že během vagotonie může být jediná injekce proti chřipce či morfinová injekce smrtelnou. (Vagotonie – nadměrná aktivita či dráždivost vagusového nervu, nepříznivě ovlivňující krevní oběh, žaludek a svaly.)

Hamer: Za pár dní budou naše nejhorší obavy překonány krutou realitou.

Pilhar: Gerde, ty říkáš, že v USA je 1000 dolarová pokuta a 30 dní vězení za odmítnutí nechat se očkovat? http://thebirdflupandemic.com/archi...30-days-injail- http://thebirdflupandemic.com/archi...n-massachusetts

Hamer: Ano, ale odpírači (ti, kteří jsou proti smrtícím čipům, jsou totiž zrádci) nebudou dáni do normálního vězení, ale do speciálně připravených koncentračních táborů, kterých jsou po celé zemi připraveny stovky http://info.kopp-verlag.de/news/ame...onslagerfertig-
http://info.kopp-verlag.de/news/ame...tzbereit.html A z nich se dostanete, jen když se necháte očipovat. A jakmile jste venku, smrtící čip má volnou cestu. Naštěstí tito lidé budou po propuštění umírat a padat jako mouchy.

Pilhar: Mluvíte o začátku velké likvidace lidstva?

Hamer: O nic jiného nejde. Jinak by nedávalo žádný smysl, aby se do toho zatahovala policie, vojsko, hrozilo se drakonickými tresty, a to jen proto, aby se lidé účastnili prosté kampaně očkování proti sezónní chřipce. Jinak by to nedávalo žádný smysl. Nyní se zdá, že v USA se začíná zdvihat panika. Lidé se ptají sami sebe, kam na světě by mohli utéct, aby se vyhnuli násilné injekci se smrtícím čipem a na chvíli se osvobodili od svých nepřátel?

Musíte zvážit realisticky, jaké to bude, když budete nosit tento smrtící čip a vědět, že kterýkoliv den vás prostě mohou vypnout. Jste proti tomu naprosto bezbranní a stěžování vám nepomůže: „Kdybych to jenom věděl...“ Proto je skutečně důležité, aby vládnoucí třída udržovala lidi v nevědomosti co možná nejdéle.

Ve společnosti, kde je několik set zaměstnanců, a která vyrábí či plní injekční jehly pro čipovou vakcinaci, bude třeba jen jednoho nebo dvou „spolehlivých lidí“ pro vkládání čipů na konci procesu. Ostatní zaměstnanci pak potvrdí, že nic nevědí. Říká se tomu „kontrola kvality“ a zdá se to naprosto normální.

Je také podivné, že každá individuální vakcína má svůj vlastní individuální číselný kód, který je přidán k identifikačnímu číslu.

Pilhar: „Římský klub“ prohlásil v 70. letech v jedné ze svých publikací (možná Lidstvo v bodě obratu), že buď se bude muset snížit porodnost nebo se bude muset zvýšit úmrtnost. Institut Maxe Plancka se domnívá, že světová populace musí být redukována na 2 miliardy lidí. V USa je tzv. „Americký Stonehenge“, http://www.igeawagu.com/news/corruption/1199237261.html, nápis vyrytý do stotunových žulových bloků, že světová populace musí být redukována na 500 miliónů lidí, aby se dosáhlo „Éry Rozumu“. Když se podíváte na otázku „přelidnění“, je zajímavé, že pouhý stát Texas by sám mohl uživit všech 6 miliard lidí. Já nevěřím v tzv. „přelidnění“, ale spíše se domnívám, že globalizační fanatikové nepotřebují 6 miliard otroků a proto chtějí redukovat obyvatelstvo na desetinu.

Hamer: Helmute, měl jsi pravdu, když jsi řekl při našem interview 13. srpna 2009: „Jakmile toho dosáhnou, vyhrají.“ Proto musela být zlikvidována German New Medecine (veškerá alternativní medicína), protože pokud by tyto poznatky a znalosti se staly všeobecnými, nemohli by to udělat.

Sbohem německá alternativní medicíno, nová biologická medicíno a světové názory na svobodu a pravdu pro nás všechny. – Dr. Ryke Geerd Hamer
(Německá verze - trochu odlišná - http://welt-blog.ch/chip-sitzt-in-der-spritzen-spitze/)


Mikročipové implantáty jsou připraveny pro použití
s vakcínou proti prasečí chřipce

"Mezi prvními návštěvníky mého blogu birdflu666 byl rakouský výrobce RFID čipů, což silně naznačuje, že existuje záměr použít mikročipy při každé masové očkovací kampani, a proto ten silný zájem rakouského výrobce čipů o mou kriminální žalobu proti společnosti Baxter.
V USA pracuje na „pandemických“ mikročipových implantátech další výrobce na Floridě." – Jane Burgermeister. http://theflucase.com/index.php?opt...lang=de#josc724


Akcie VeriChipu skokem stouply po získání licenčního patentu na H1N1


Reuters: Akcie VeriChipu ztrojnásobily svou hodnotu poté, když společnost řekla, že jí byla udělena exkluzívní licence na dva patenty, které jí pomohou vyvinout implantační systém na detekci virů v lidech.

Patenty, které patří partneru VeriChipu, Receptors LLC, se týkají biosensorů, které mohou detekovat H1N1 a jiné viry a biologická ohrožení, jako např. stafylokokus aureus odolný proti methicilinu, jak řekla společnost VeriChip.

Technologie bude kombinovat implantovatelné prostředky pro radiofrekvenční identifikaci, aby mohly být vyvinuty systémy třídění a detekce virů.

Systém třídění bude poskytovat mnoho úrovní identifikace – první budou identifikovat činitele jako virus nebo ne-virus, druhá úroveň bude klasifikovat virus a upozorní uživatele na přítomnost virů pandemického ohrožení, třetí úroveň bude identifikovat přesný patogen, jak řekl VeriChip v přednášce publikované 7. května 2009.

Akcie VeriChipu stouply o 186% na 3,28 USD v pondělí navečer na burze Nasdaq. Dosáhly již dříve ročního maxima 3,43USD.

(Reportáž od Mansi Dutta v Bangalore, editace Mike Miller a Anil D´Silva).

Zdroj: http://www.ethericwarriors.com/ip/viewtopic.php?p=5688#p5688

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.