27. září 2009

To je ta indická holčička

To je ta třináctiletá indická holčička Yugratna, jejíž vystoupení na konferenci OSN o změnách klimatu popudilo Klause, takže jim to řekl od plic ... Indické Timesy se s ní nezapomněly pochlubit.
Aspoň jeden souhlasný hlas pro Klause z webu novináře Grega Gutfelda, FoxNews.


"Proč jsou děti používány k levicové propagandě?"





http://www.foxnews.com/story/0,2933,555421,00.html

YUGRATNA SRIVASTAVA, děvenka starostlivá, řekla: Himalaje tají. Polární medvědi se topí. Dva z pěti lidí na světě nemají přístup k pitné vodě. Toto zanecháme příštím generacím? Prosím ne.

Ale je zde klíčové pravidlo jejich propagandy, které člověk musí znát: pokud otravují děti, víte, že vás právě krmí spoustou sraček velikou jako Al Gorův houseboat.

Užívání nedospělých figurek je založeno na úspěšné víře, že nikdo si nedovolí zpochybňovat děti, protože jsou menší než dospělí a (většinou) upřímné. Jsou také roztomilé a mohou si na vás něco vymyslet, pokud nevyhovíte jejich vrtkavým přáním.

Teď vidíte, že kdyby byl někdo na té schůzi vstal a řekl Yugratně: "Hej, holčičko, neměla bys být radši ve škole, namísto co by ses snažila zničit naši ekonomiku založenou na vymyšlené vědě?", byl by ukamenován k smrti pomocí nožů vyrobených z kamene ... ve tvaru nože.

Takže díky Bohu za českého prezidenta Václava Klause. Tento nejodvážnější světový leader se pustil do OSN za tento nestydatý podfuk a řekl "Bylo to smutné a ... frustrující. Je to propagandistické cvičení, kde 13 letá dívka ze vzdálené země předvádí nacvičenou báseň. Je to prostě nedůstojné."

Víte, Klaus je skeptikem globálního oteplování a není to žádný pitomec. Uvědomuje si, stejně jako rostoucí počet expertů ve vědecké komunitě, že klimatická změna je pravděpodobně přirozeným dějem, a nikoliv lidským. Ale je velmi zlé, že politikové, jako náš vlastní prezident, by raději poslouchali místo toho -náctileté děvče.
Možná, že kdyby Klaus nosil šaty a copánky, věci by byly jinak.
A pokud se mnou nesouhlasíte, jste pravděpodobně rasista."

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.