13. listopadu 2009

Obama prý řekne 27. 11. 09 světu pravdu o UFO

Internetem se šíří zvěst, že Obama dne 27. 11. 09 (údajně numerologicky významné datum) veřejně promluví o kontaktech Američanů s mimozemšťany. Údajně má už na to zabukován vysílací čas v televizi. Z několika youtubových videí, které šíří tuto zvěst, vybírám jedno, o kterém se domnívám, že z něj se odvozují ta ostatní. Věřte nevěřte ...



Přepis videa:
Obama přizná  27. 11. 2009 kontakty s mimozemšťany?

Bill Ryan:
Tam vzadu je David Wilcock. David nám řekl informaci od dr. Petersona. O něčem, co se má stát koncem roku. Dr. Peterson nám řekl, že president Obama před koncem letošního roku má odhalit skutečnost o kontaktech s mimozemšťany. Řekl, že mu bylo sděleno lidmi, kteří vědí něco o televizním čase, že televizní čas už byl pronajat. Sdělil nám i datum, a to 27. listopadu.

Kdosi nám také sdělil, že je to jedno z numerologicky významných dat. Řekl, o čem Obama bude mluvit, a to o kontaktu Američanů se 6 různými rasami mimozemšťanů.  O přátelských kontaktech. A když jsme se ptali, přoč užívá slovo "přátelské", řekl: většina z nich je přátelských.

Je mnoho různých cest, jak by k odhalení mohlo dojít. Jeden z důvodů, proč bereme na sebe riziko tohoto sdělení, je ten, že potom někdo, kdo ví více, si to třeba přečte a řekne si: Dobrá, řeknu o tom taky něco. Tak to vidíme my. A taky přijde více lidí a řeknou: Chceme o tom vědět více.

Řeknu vám, co se stalo na této konferenci. Je to takové povídání, rozhovor, který jsem měl s někým. Nebyl to nikdo z této místnosti. Je to velmi zajímavé. Někdo, kdo před dvaceti lety měl vizi, velmi jasné vidění, co se stane. Byl jim dán velmi jasný obraz budoucí časové linie. Bylo jim ukázáno, že se stane veřejná událost, myslím, že říkali koncert, na nějakém velkém otevřeném stadiónu, a uviděli velmi jasně, i další stovky a tisíce lidí, a další desetitisíce přes televizní kamery, jak se sneslo dolů UFO. Takže to nemohlo být nikterak popřeno.

A po dvacet let se ta osoba dívá kolem, protože neví kdy a kde to bude, má jenom obraz té události, jenom tuhle informaci, a dosud ji nemohla s ničím spojit. A to po dvacet let, a už jí to lezlo na mozek.

Až letos dokázala přesně identifikovat, kdy to bude. Řekla si, můj bože, to je ono. Je to na Floridě, o víkendu 21. a 22. listopadu tohoto roku. A roztřásla se, když slyšela, že datum pro Obamovo odhalení je 27. 11.

Takže si představte ten scénář. UFO sestoupí na zem, už se to nedá popírat. A za pár dní poté musí president vystoupit a něco říct. Je to jako ve filmu, úžasná informace.

Je to takové povídání, možná se to nestane, všechny ty internetové zvěsti a tak. Říkám to proto, že je to zajímavé. Možná jste si rádi tuto informaci poslechli. Bylo by docela pěkné, kdyby se to stalo.


Video na youtube zde.
Další související video například zde.
Pěkný sestřih známých pozorování UFO zde. Druhý díl sestřihu zde.

9 komentářů:

  1. věřte nevěřte ...asi tak,
    protože internetem se špíří spousta různých zvěstí,
    předpovědí událostí a tak.
    No stačí málo - počkat na určené datum a uvidíme

    OdpovědětVymazat
  2. Kdyby se to opravdu stalo, nezhroutila by se cela globalni ekonomika ? Myslim, ze prave takhle vysvetlovali tvurci Zeitgeistu, proc uz davno americka vlada neprizna, ze ma nejake kontakty s mimozemstany. Moc to mu neverim, ale bylo by to velmi velmi zajimave

    OdpovědětVymazat
  3. Ja bych tomu i veril. Posledni dobou nas chteji spisovatele a hlavne scenaristi pripravit na moznou situaci. treba proto se posledni dobou roztrhl pytel s mnozstvim scifi o mimozemstanech a androidech, kteri se postupne zacleni do lidskeho sveta. Je dokonce predpovedeno, ze kolem roku 2020 tyto formy zivota, prevezmou vladou nad Zemi, coz je jejich puvodni zamer.

    OdpovědětVymazat
  4. Ohlášený proslov 27.11 se konat nebude. Je to desinformace. Falešní ETs se ohlásí nečekaně.

    Vláda USA v současné době NEMÁ žádný kontakt se skutečnými mimozamšťany.

    Skuteční ETs naváží kontakt s každým pozemšťanem, který umí dobře telepatii. Takový člověk je pro stávající mocenský systém nepohodlný.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak je 27.11 a čekam na to ohlášení ...

    OdpovědětVymazat
  6. Taky čekám,..ale nikde se nic o Obamovi a údajném přiznámí kontaktů s mimozemšťany nepíše..:/ No škoda, třeba by tomu konečně uvěřili i ti nevěřící. Já tomu věřím, viděla jsem UFO nejen já, ale mi známí. Naposledy 21.11.2009 na dálnici z Prahy na Brno. Vidělo ho mnoho lidí...jen se o tom OPĚT nepíše..třeba se najde někdo, kdo ho stihl natočit, nebo vyfotografovat.

    OdpovědětVymazat
  7. Taky čekám ... a furt nic, ale pořád máme naději, v Americe jsou o půl dne pozadu ... :-)))

    OdpovědětVymazat
  8. no nevim ale je to zajímavé

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.