21. prosince 2009

Další důvod pro ospravedlnění špionážních technologií: emise

http://www.prisonplanet.com/spy-drones-to-enforce-co2-regulations.html

Regulace CO2 bude vynucována špionážními čmeláky

Evropská unie se připravuje na roli „globálně oteplovací policie“ pro vymáhání plnění dohod.



Paul Joseph Watson
Prison Planet, pondělí 21. 12. 2009


President Barack Obama řekl, že pro donucení k dodržování regulace emisí CO2 budou používány špionážní čmeláky (bezpilotní letadla - viz obr.), a britský premiér Gordon Brown již rýsuje plány pro Evropskou unii, jak má dohlížet na dodržování dohod o snížení uhlíkových emisí.

Závěrečná Kodaňská dohoda zahrnovala ustanovení, že bude nastolena „řídící struktura“  pro kontrolu daní z emisí CO2, která se již začíná formovat, poté co Gordon Brown oznámil, že s presidentem Sarkozym připravují plány, jak se Evropská unie stane policistou pro globální oteplování.

„Pan Brown a francouzský president Nicolas Sarkozy nyní pracují na návrzích „Evropské monitorovací organizace“, která bude dohlížet na emise v každé zemi,“ oznamuje the Telegraph. 

„Budu pracovat s presidentem Sarkozym pro evropskou organizaci, která bude monitorovat transparentnost, jíž má být dosaženo nejen v Evropě, ale i v našich vlastních zemích a kterékoli zemi na světě,“ řekl Brown.

„Domnívám se, že lidé si zaslouží, aby měli mezinárodní zpravodajství nejvyšší úrovně o tom, co se provádí.“
Navíc president Barack Obama řekl, že pro kontrolu zemí jako je Čína bude použita satelitní technologie, aby byla kontrola, že dodržují své sliby o snížení CO2. Tento krok byl nazván „ekošpionáž“. Nové technologie umožňují čmelákům monitorovat emise skleníkových plynů nad určitým geografickým území.

„Můžeme reálně monitorovat, co se děje, prostřednictvím satelitního obrazu a tak dále, takže se domnívám, že budeme mít dost dobrou představu o tom, co lidé dělají,“ řekl Obama.

„Doufáme, že užití satelitních obrazů zvýší tlak na všechny země, aby se podílely na splnění cílů, jakmile budou stanoveny,“ řekl dle Telegraphu.

Zatímco krátkodobě toto nevyhnutelně povede k vysoce problematickým geopolitickým kritickým bodům, zejména pokud jde o americké satelity špehující v Číně, můžeme si  jen představovat, k jakým důsledkům povedou taková opatření dlouhodobě na úrovni jednotlivců.

Vlády již oznamují zákony, které budou sledovat každičkou námi ujetou míli prostřednictvím černých skříněk v našich autech.

Bude mít v budoucnosti každé konání přiděleného svého individuálního špionážního čmeláka, aby sledoval a podával hlášení o emisích CO2?

V širším smyslu je toto vše zaměřeno k další likvidaci jakékoli představy integrity území a národní suvereníty s cílem, aby nad všemi státy vládla globální autorita, horlivě vynucující drakonické cíle redukce CO2, které přivedou k bankrotu bohatší země, přičemž naprosto zlikvidují třetí svět, protože povedou k nevýslovné chudobě a k miliónům dalších mrtvých v důsledku raketového zvýšení cen potravin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.