10. prosince 2009

Monstrózní umělá sněhová bouře již probíhá v USA, zítra začne i v Evropě

 Zkrácená zpráva dle CBS z 9. 12. 09::
"Zimní bouře, označená jako „extrémně nebezpečné blizardové podmínky“, která začala 8. prosince na východě USA a směřuje k západu, přivedla s sebou všechny nebezpečné zimní jevy: ledovku, silný déšť, nebývalé množství sněhu a extrémně silný vítr. Způsobila obrovské škody. Zastavila dopravu a zavřela stovky škol od středozápadu po Novou Anglii. Má na svědomí nejméně 12 obětí, zejména dopravních nehod. Mnoho motoristů zůstalo uvězněno na dálnicích. Bouře byla velkým překvapením, protože udeřila náhle po mírném listopadovém počasí. Meteorologové si ji vysvětlují „srážkou chladného arktického vzduchu a množství vzdušné vlhkosti“.
Kromě toho bouře přišla mimořádně nevhod pro šéfa globálních oteplovačů Al Gora, který právě varoval diváky CNN v televizní diskusi před bezprostředním ohrožením globálním oteplováním, když několik sekund poté informoval hlasatel  o „monstrózní sněhové bouři, která paralyzovala dopravu ve více než dvanácti státech“ a o „zimním počasí, které bude trvat ještě dva týdny“.
(Hlavní globální alarmista se mimo jiné také snažil snižovat význam rostoucího skandálu s hacknutými maily, zvaného ClimateGate, protože prý e-mailová sdělení „stará deset let a vytržená z kontextu“, která „popírači globálního oteplování nafukují do obludných proporcí“ mohou „oklamat některé lidi, takže si mohou myslet, že je na nich něco pravdivého“.) (Celý článek zde.)

Podle našeho názoru je bouře nad USA další klimateroristickou akci velkého rozsahu. Uměle vyvolané extrémní zimní podmínky zasáhly naplno 12 amerických států - je to akce nebývalá i obrovskou rozlohou postiženého území. O jejím umělém původu svědčí extrémní jevy popsané v různých lokalitách (dle článků z amerických webů). Pokusíme se najít satelitní snímky, což bude ovšem těžké, protože v USA se používají snímky povrchu z velké vzdálenosti, na kterých žádné manipulace (díry ke šlehání oblačnosti, chemtrails, atd.) nemohou být vidět ... Proto si v Americe prakticky nikdo není těch monstrózních manipulací vědom...

A vypadá to, že podobná akce začíná právě i v Evropě - po mimořádně teplém počasí mají začít od zítřka extrémní zimní podmínky ... už je to oficiálně televizně ohlášeno, což znamená naplánováno. Uvidíme, jestli jsme rozdali dostatek orgonitu...

"Rosnička" na jistém televizním kanálu měla snahu vysvětlit, proč zítra má začit silné sněžení, ale bylo to opravdu těžké, protože na satelitním snímku nebyly v dohledu žádné mraky, které by do zítřka mohly dojít do středu Evropy a silně sněžit (viz snímek vz 10. 9.: Oblačnost nad Atlantikem míří na sever. Mezerou v pásech oblačnosti již sem ženou od severu studený vzduch. Na meteoxu taky zajímavá aktivita blesků nad Tureckem nebo kde. Bohužel sem neumím dát animaci, kde je to dobře vidět.)
Ty mraky nemusí nikam chodit, meteovýrobci je totiž vyrobí přímo nad mistem, kde je potřeba ... pumpování teplého vzduchu od jihovýchodu jim zajistí dostatek vlhkosti ... do toho zavedou arktický vzduch od severu ... a kalamita jako vyšitá.

Opět by mě zajímalo, jaká zájmová skupina pořádá tyto manévry, či válku,  či co to je. Sněží si Američané na sebe sami, nebo jim to dělají Rusové? A Američné zase na oplátku zasněží Evropu? Nebo hrajou na jednom hřišti? Aby se vysmáli "globálním oteplovačům"? Stejně většina vědců pracujících na vývoji klimatických zbraní pochází z Ruska, ale zběhla za prachama do Ameriky. Kurňa to by mě fakt zajímalo, kdo s kým hraje.

1 komentář:

  1. Výborný postřech človíčku.

    Taky by mě zajímalo kdo s kým a kdo proti komu.

    Ale vem to tak, že nejsou dokonalí a tentokrát to není vyrobená zima vojákama, ale všemi lidmi....

    Já se přidávám. Na letošní vánoce jsem dělal minimálně půlrok dopředu předpověď. A nejen tu. Prostě člověka najedou přepadne představa, jak je všude půl metra sněhu a sněží a je klid.... Nejsou to mé výmysli, jen mi prostě zase něco/někdo najednou promítal po celém těle tuto projekci (to už někdy v září).


    Takže oni se snaží něco dělat, a taky se snažili něco dělat - to bylo vidět v říjnu. Listopad mi byl kupodivu šumafuk a taky to počasí bylo teplé. Ale zimu, tu máme jako lidi na svědomí mi, ačkoliv je to dost zmanipulované...a určitě si něco zkouší.

    Jinými slovy: nevěřím, že to dokázali vyvolat bez souhlasu ostatních. "Vesmír" ti nedovolí udělat různé věci.

    Teď zase francouzům skoro padlo letadlo.... Už jen skoro, předtím spadlo úplně. Stačí, to, že se zase objeví čáry po letadlech, respektive, že nemizí a už je zaděláno na malér....

    Něco vojáčkům nefunguje. Něco jim nejde. Musí zjisti, proč nemají 100% kontrolu.


    Máš dobrý pozorovací talent, ale... všiml sis, že máš taky tu moc měnit počasí? Respektive, dostat, co sám chceš? Jasně, ona Máma ti dovolí jen to, co ji nebude "bolet" a vyjde ti vstříc.


    Buď jak buď: ovládat počasí je fajn. Zejména, pokud tím člověk např. vyřeší hladomor. (A nepohoršuj se, protože sám manipuluješ s počasím....: lidé si vždy něco ohledně počasí přejí. Vyhrává skupina, která převáží....Obvykle po rocích teplých zim, přijde zima studenější, lidí se ji zase nabaží a převáží zase nutkání po teple, takže následují teplé zimy - bez ohledu na Jupitera a Satrun - píšu o jedné složce, ze které se tvoří místní počasí.)

    Teplota je samozřejmě "tlak", stačí vyladit a je přijatelná všude, případně ji převést na něco. Jen nechat energii plynout a nedělat "časované bomby". Což je u tak extrémně rychlého nástupu změny naproto jasné, že listopad a konec říjen byl hodně zmanipulovaný.

    Tuto zimu vidím jako normální - tedy budou běžné teploty -15°C apod. že to muselo nastoupit "extrémně", za to můžou manipulátoři.

    Že to vyhovuje Rusům (business a politika přes: plyn - lepší vyjednávací podmínky až bude ply docházet apod.), a taky tomu mohli pomoc, je jasné.

    Díky za stránky.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.