5. prosince 2009

Ship tracks - chemtrails od lodí?

(Zpracováno z různých materiálů. Obrázky jdou zvětšit kliknutím.)
Na netu najdeme satelitní snímky zobrazující údajné "ship tracks" - stopy lodí, které velmi a velmi připomínají chemtrails.






Vědci (NASA a pod.) je vysvětlují tím, že zplodiny od lodí vytvářejí kondenzační jádra, kolem nich se pak vytvářejí mraky cirrusového typu. Když loď jede rychle, stopa je úzká, když jede pomalu, stopa je široká.
Zde je třeba vysvětlení NASA. http://geo.arc.nasa.gov/sge/jskiles/fliers/all_flier_prose/aerosols_ackerman/aerosols_ackerman.html



Na téhle fotce jsou ship tracks kolem Francie a Španělska. Já suchozemec teda moc nechápu, jak se ty zplodiny mohou dostat do té výšky ... a hlavně jak mohou vydržet tak dlouho, že třeba provázejí loď přes půl Atlantiku ... jak to vlastně dlouho trvá, než taková loď přejede Atlantik? nebo Biskajský záliv? Připadá mi, že by lodi musely frčet stejně rychle jako letadla, aby ty stopy zůstaly takto viditelné v takovém množství, nesměl by být vítr, proudění, a že ty lodě mají takové pravidelné rozestupy ... no ale celkem nic o tom nevím, tak dejme tomu.






Při hledání na webu se našel pouze jeden mírně pochybovačný hlas bloggera o původu těchto lodních stop: jeho autor často cestuje lodí, ale nikdy neviděl, ani za jasné oblohy, že by se nad lodí něco takového tvořilo, a žádal námořníky, kteří to někdy viděli, aby mu to vysvětlili. Námořníci se neozvali, ale nějaký zřejmě odborník odvětil, že mraky vzniknou, až je loď několik mil daleko. - No leda tak.







Můj původní paranoidní názor byl, že se jedná o umělé mraky, sloužící k běžnému armádnímu řízení počasí, a že to dělají normální chemtrailsová letadla, přičemž se to svádí na lodě. Jenom se mi ty lodní stopy zdály opravdu jiného charakteru, delší, obloukovitější a viditelnější. Normální chemtrails nad oceánem bývají vidět jako celkem krátké stopy, překřižují menší oblast, rozplynou se v mračna, a ve formě čar dlouho netrvají.


Nakonec se na netu našlo něco, co by vysvětlovalo možné lodní tvoření mraků. Existuje web o zelené energii, na němž je popsána geoinženýrská metoda zabraňující globálnímu oteplování, navržená kodaňským centrem proti globálnímu oteplování a univerzitou v Edinburghu (článek ze srpna 2009). Flotila dálkově řízených lodí bez lidské posádky (1 900 ks) má křižovat oceány a vyrábět umělá mračna. Lodi mají fungovat na solární a větrnou energii. Metoda výroby mraků má být obvyklá, chemikálie plus kapénky mořské vody. Loď viz fotka vlevo.

Čímž u mě zesílilo podezření, že když se jedná o věc právě civilně zveřejněnou, tak armáda už tuhle technologii má dlouhá léta ve svém repertoáru a používá ji už řadu let k řízení klimatu nad oceány. Takže máme zřejmě i "shiptrails", které jsou součástí systému klimatických zbraní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.