29. června 2009

Indie a Nigérie donutily přistát chemtrailsová letadla

Díky neznámému čtenáři za tip na překlad. (Obrázek: AN-124, v NATO "Condor".)


http://www.whatdoesitmean.com/index1245.htm


Američané údajně v „panice“, když v Indii a Nigérii byla donucena přistát chemtrailsová letadla


Sorcha Faal, 29. 6. 2009, překlad: Orgonet.


Ruští vojenští analytikové dnes uvádějí v Kremlu zprávu, že americké vojenské síly „dělají paniku“ kvůli nuceným přistáním, která nařídily nigerijské a indické letecké síly dvěma ukrajinským letadlům AN-124 provozovaným americkými leteckými silami a umístěným na jejich gigantické, avšak tajné letecké základně Diego Garcia v Indickém oceánu.


Podle jejich zprávy Letecké síly Osvobozenecké armády čínského lidu (PLAAF) informovaly indické a nigerijské zástupce výzvědných služeb o přítomnosti těchto Američany provozovaných ukrajinských letadel z důvodu rostoucích obav, že Spojené státy rozšiřují v zemské atmosféře „biologické látky“. Jak varují někteří čínští představitelé, jedná se o americko-evropský pokus o provedení masové genocidy prostřednictvím rozšíření H1N1 viru prasečí chřipky, který je rizikem pro celou pozemskou populaci.


První z těchto letadel, které bylo nuceno přistát, jak pokračuje zpráva, bylo nad Indií, když toto Američane provozované letadlo AN-124 změnilo svůj volací signál z civilního na vojenský, když se připravovalo vstoupit do pákistánského vzdušného prostoru, což vyvolalo okamžitou reakci indických leteckých sil (IAF), které ho donutily přistát v Bombaji. Druhé letadlo bylo donuceno k přistání nigerijskými bojovými stíhačkami, které okamžitě zajaly posádku i letadlo.


Nejpodivnější na zprávách poskytnutých jak indickou, tak nigerijskou výzvědnou službou o těchto letadlech je nikoli zpráva o zbraních, které nesly, ale o rozsáhlém úložném systému, který, jak se praví, mohl nést 45 000 kg a z nějž vedl „technologicky sofistikovaný“ systém nanopotrubí ke krajům křídel a horizontálním stabilizátorům, aby obsah nádrží byl „rozprašován“ na „mlhu vzdušného typu“.


„Zuřivé“ žádosti o propuštění těchto letadel činěné Spojenými Státy jak vůči Indii, tak Nigérii vedly představitele Indického ministerstva obrany k tomu, že umožnilo, aby zajaté letadlo AN-124 byl propuštěno. Avšak Nigérie musela být „přesvědčena silou“, aby propustila zajaté americké letadlo, i když to původně odmítla učinit. Jedno z jejích důležitých naftových potrubí bylo totiž vyhozeno do vzduchu jednou z mnoha Američany podporovaných teroristických skupin ve své zemi.


Po mnohých, často rozporných názorech obklopujících tyto chemtrails není naším cílem zkoumat je do hloubky, nicméně poznamenáme, že v roce 2002 americká organizace Sunshine project obvinila americkou armádu z „provádění výzkumu a vývoje chemických zbraní, čímž porušuje mezinárodní zákony o kontrole zbraní“, a dále uvedla:


„Tajný program JNLWD's (US Department of Defense's Joint Non-Lethal Weapons Directorate – Oddělení ministerstva obrany pro řízení neletálních zbraní) se nezabývá vysoce letálními látkami jako VX nebo sarin. Klade spíše důraz na „neletální“ chemické zbraně, které ochromují. Poradci JNLWDS definují „neletální zbraně“ jako ty, které způsobí smrt nebo stálé poškození jedné ze 100 obětí. (1). Ředitel výzkumu JNLWD řekl americkému vojenskému časopisu: „Potřebujeme něco kromě slzného plynu, něco jako uklidňující látky, anestetické látky, které by lidi uspávaly nebo jim dělaly dobrou náladu.“ (2) Tyto zbraně jsou zamýšleny pro použití proti „potenciálně nebezpečným civilistům“, v antiteroristických operacích, potlačování vzpour a v dalších vojenských operacích.


Hlavní cíl operace JNLWD je použití drog jako zbraní, obzvláště tzv. „uklidňujících prostředků“, což je vojenský termín pro chemické zbraně ovlivňující mysl či uvádějící ve spánek.“


V souvislosti s tímto tajným americkým vojenským programem vypouštění „uklidňujcích látek“ na občany je zvláštní, že se zdá, že to funguje jako na žádný jiný národ – žádný jiný národ není tak poslušný a spokojený se svou záhubou než právě Američané, kteří, jako jediný případ, dovolili, aby jejich presidentská volba Al Gora byla ukradena Georgem Bushem ve volbách r. 2000, a ještě hůře, dokonce si vůbec nevšimli, že jejich současný prezident Barack Obama pokračuje v Bushově nezákonné politice, k níž patří jeden z nejnebezpečnějších zákonů pro tyto lidí, umožňující, aby americká vláda zadržela kohokoli z nich bez soudu, jakmile je označen za „teroristu“.


Ale k nejhorším obavám našeho světa, jak jsme již dříve psali, je, že čínské výzvědné služby se zřejmě nemýlí ve svých zprávách o amerických plánech na masovou globální genocidu. Můžeme si přečíst zprávu rakouské investigativní novinářky Jane Burgermeister, která minulý týden podala dvě žaloby na Světovou zdravotnickou organizaci (WHO) a Spojené národy, v níž se praví:


(Co se tam praví, to přeložím příště. Však my zde už ten návrh žaloby máme.)

Čtverce nad Evropou

(Fotky zvětšíte kliknutím.)
Včera se proti severovýchodnímu proudění postavilo proudění od západu. Linie střetu byla nápadně rovná a přinesla i kus jasného počasí na západ republiky. Otázka: Znamená to, že se do boje vložila druhá strana a řekla dost dalším přívalovým aktivitám nad Německem? Nebo si výrobci povodní přitáhli proudění z opačného směru, aby stlačilo oblačnost nad Českem do úzkéhu pruhu, na který by se dobře šlehaly přívaly vody? Díky bohu, že nás přes noc nechali aspoň vydechnout...


Dnes již je nad západní Evropou jasný čtverec bezoblačného počasí, totéž nad Polskem, jen Česko je v presu těchto dvou protilehlých proudění.

Co by mě na tom zajímalo, je, zda to vše je dílem jedné armády či je to válka protivníků. (To je další geniální věc na klimatických válkách, že není třeba žádných vojáků ...)



Vzhledem k tomu, že se rozhodli pokračovat v přívalových deštích až do čtvrtka, jak hlásá jejich hlásná trouba Honsová, asi zatím vše nevyšlo tak, jak si představovali. 13 mrtvých je jim málo.

Ochotně uvěřím, že tyto ostré manévry klimateroristů nad naším územím probíhají nejen s vědomím, ale s nadšeným schválením naší vlády, která rovněž tak nadšeně souhlasila s umístěním radaru, aby se zalíbila světovládnému režimu.

Pokud to nejsou manévry, ale klimatická válka velmocí (geograficky by to celkem odpovídalo) , pak pánbu s námi. V tom případě máme smůlu, že jsme nárazníkové území, anebo naše vláda nabídla mocným, aby si to odválčili tady. Češi určitě nepoznají, že se něco děje.

Stačí totiž vyslovit prostoduchou formulku "Jo to známe: poručíme větru dešti", která na většinu Čechů spolehlivě působí, aby se s pocitem nadřazenosti upřímně zasmáli té "sovětské propagandě" ... Přitom jak Sověti, tak i Američané a další státy už v 50. letech ovládali a prováděli základy modifikace počasí, jak dokazují mnohé dokumenty. První dokument o chemtrails je z roku 1958...
O tom možná někdy příště.

Záhada: několikanásobné zvýšení spotřeby elektřiny ve státních institucích

Dnes přišel do naší instituce elektrikář, aby nám prověřil měřiče. Od nového roku nám totiž narostla spotřeba elektřiny asi 5x, naprosto záhadně, bez nových spotřebičů, za přiměřeného šetření, prostě záhada. Mysleli jsme, že jsou třeba chybné měřiče.

Zrovna se nachomejtnu k tomu elektrikáři, který povídal: Jo, to já nevím, to máte všude. Teď jsem měřil zdravotní středisko tam a tam, školy (vyjmenoval asi 5), všude je to stejný. Nárůst spotřeby 3x až 10x. Přístroje mají v pořádku.

Nestalo se vám to taky? Nevíte o tom něco? Je to naše lokální záležitost nebo se to děje i jinde?

Podotýkám, že máme pod střechou boudu operátora O2 a na střeše 2 mobilní stožáry, celkem nevelké. Skoro všechny školy mají na střechách vysílače, alespoň tady v okolí. Zdravotnická zařízení velmi často. Že by to mělo souvislost?

27. června 2009

Klimatická válka? Nebo jen zkoušky zbraní?

Celý rok sledujeme, jak klimateroristé zkoušejí po celém světě své klimatické zbraně. A teď jsme dostali zabrat na našem území. Jak jsme byli svědky, současné klimatické zbraně umějí zvednout ze země, zaměřit a spustit na přesné místo obrovskou spoustu vody. Jak píší média, v nejhůř postižené vesnici spadlo během asi 30 minut 40 litrů vody na metr čtvereční. Klimateroristům stačilo vybrat vhodnou lokalitu, kde veškerý spadlý déšť steče do jednoho koryta, a nelze se divit vzestupu potůčku z 0,5 na 6 metrů!!! Domnívám se, že místa pro výrobu povodní byla předem přesně vybrána. Proč Morava? Myslím, že proto, že má příhodná místa pro svedení obrovského množství vody do úzkého koryta ... protože tu sílu taky potřebují sebrat z většího území, tu vodu, co spadla u nás, sbírali daleko nad Polskem.

Scénář 1: Pokud by šlo o zkoušky vojenských klimatických zbraní: ať mi nikdo neříká, že naše vláda není o této činnosti informována. Myslím, že velmi dobře ví o celoročních aktivitách řízení počasí, pokud se na nich přímo nepodílí. Informace o plánovaných akcích nám předává nepřímo, přes buď naprosto nevědomé nebo podplacené meteorology. Ti se snaží budit dojem, že se jedná o přírodní jevy, ačkoli z pozorování satelitních snímků a přímého pozorování je zřejmé, že se jedná o manipulace. Předpovídané "přívalové deště" znamenají "plánované přívalové deště". Pokud je to takto, je skandální, že vláda umožňuje tyto manipulace, zastírá je a nechává vraždit své vlastní obyvatelstvo.

Scénář 2: Je to klimatická válka. Nějaký náš protivník (Američané? Rusové? Někdo jiný?) prostě zaútočil na naše území svými klimatickými zbraněmi, aby způsobil co největší škody. Nebo objednal tento útok na příslušných místech. Zde opět musí nutně být ve hře naše vláda, která je tímto způsobem kvůli něčemu vydírána, zajisté by byla útočníkem varována, a která nám tímto opět lže.

Scénář 3: Vláda si sama objednala tyto "přírodní zásahy", pod které se skryje mnohé. Co takhle předvolební boj? Strany mohou získat body na tom, jak se starají o postižené. Pořád ještě to není tak drahé. Když včera říkali, že škody způsobené povodněmi činí 1 miliardu, tak i kdyby to nakonec bylo 5 miliard, roční rozpočet zbytečného ministerstva obrany je prý 50 miliard ... 5 miliard je tedy ve státním rozpočtu pakatel. A co třeba pojišťovací podvody? Co státní zakázky na nápravu škod a nová opatření proti povodním ... samozřejmě nesmyslná, protože výrobci počasí mohou zopakovat svou akci kdykoli... Taky se hodí před dovolenými zpacifikovat a udržovat ve strachu obyvatelstvo ...

Je pravda, že všude na světě obyčejní lidé trpí různými hrůzami proto, že mocní v jejich čele jsou prostě všemocní. Jsou zabíjeni bombami, vojenskými zbraněmi, no a teď už je zcela bezpochyby, že i zákeřnými klimatickými zbraněmi, o to zákeřnějšími, že v jejich existenci skoro nikdo nevěří. V Africe zabíjejí klimatické zbraně suchem. A u nás povodněmi. V Evropě jsme si bláhově zvykli, že se nás ozbrojené konflikty netýkají. A teď na nás útočí zatím neviditelné, proto elegantnější, absolutně účinné klimatické zbraně.

A jestli někdo nevěří, že povodně si lze běžně objednat, může zabrousit na stránky amerických firem nabízejících zákazníkům modifikace počasí. A to jsou jenom běžné komerční nabídky. Ty nejdokonalejší technologie vlastní samozřejmě armáda, ty jsou ovšem tajné. (Prostřední z těch firem má sice etický kodex, v němž stojí např. že pokud by mohlo dojít modifikací k poškození obyvatel, tak taková modifikace by se neměla provádět. Nikoli že se nesmí provádět. Ostatní firmy ani žádný takový kodex nemají.)
http://www.weathermod.com/
http://www.weathermodification.org/
http://www.iceflares.com/index.php
(V dalším článku zkusím ještě přiblížit jejich aktivity.)

Věřím, že orgonit těm nejhorším důsledkům může zabránit. Tam, kde mám poctivě obloženo (kruh o průměru tak 100 km, někde víc), sice taky lilo, ale k velkým škodám nedošlo, i když jsme byli taky na seznamu plánovaných přívalových dešťů do úzkých údolí ... možná to tam nespustili tak intenzívně ... nevím, uvidíme. Píšu to takhle nejistě, protože si neumím představit, jaký potenciál síly dokážou rozvinout, každopádně obrovský.
To nic nemění na tom, že rozdávám dál.

25. června 2009

Kde se vezmou ty další bouřky?

Meteorologové opět varují, že máme dnes očekávat další silné bouřky nad celým územím. (Nad celým územím znamená, že jim jejich informátoři nedodali přesné zprávy, kde co chystají. V minulých dnech věděli, že zájem se soustředí na Novohradské Hory, Šumavu, Severní Moravu a já nevím co ještě, což se splnilo.)

Může mi nějaký meteorolog vysvětlit, odkud se ty bouřky vezmou? Jak je vidět na snímku, oblačnost nad ČR je již celkem prořídlá, zelená barva znamená, že je vidět zemský povrch... (Všimněte si dvojice díra nad Plzní - vyvýšenína nad asi tak Pardubicemi. Vlastně ta vyvýšenina je možná začátek bouřky, takže ta druhá díra je ta nad Lipnem. Typické pro výrobu umělé oblačnosti.)

Jaké meteorologické podmínky dnes mají způsobit, že se z této oblačnosti vyvinou silné bouřky? Z horka? Z průchodu fronty? To žádný meteorolog nemůže vysvětlit, a pokud to někdo ví, nepoví.

Klimavýrobci prostě nahodí svoje agregáty vyrábějící vlnění, zaměří nad patřičnou oblast a budou šlehat. V atmosféře k tomu mají potřebné chemikálie, hydrogely zadržující velké množství vody atd., a s jejich pomocí vytvoří bouřkové mraky. Něco jako když kápnete do vany koupelovou pěnu a začnete šlehat... Nebo když z drobečku pěny na holení svám hnací plyn udělá celou hrst ...
Tak budem zvědaví.

Dodatek 1: Je 15.00 našeho času a už na těch jednotlivých bouřkách makají, viz snímek. Zajímavá je také přesná linie oddělující Česko a Německo. Pozorujte, jak se takovéhle bouřky jeví odspoda.






Dodatek 2: všimněte si dvou rozdílných technologií: kobercové pokrytí Německa a jednotlivé bouřky stříkané do čtverce nad Českem (roh je už v Německu). Tady u mě bouřka dnes ještě nebyla, ale na Jihlavsku prý bylo hodně blesků. Tak to mají asi být speciální elektrické bouřky (zatím dělali blesky a hromy takové ucourané..) A už to tu taky huhlá...

Klimaterorismus nad naším územím pokračuje

Nad územím Polska, Česka, Slovenska, Rakouska, Německa, asi i Maďarska byla rozpoutána teroristická meteorologická akce velkého rozsahu. Klimatickými zbraněmi vyrobené silné deště a bouřky pustoší naše území a zabíjejí lidi.

Věřme, že vládcům počasí zde jde o provedení zkoušky své síly a že se nejedná o akci objednanou (a zaplacenou) naším státem za účelem poskytnutí státních zakázek společnostem provádějícím stavební/zemní práce/atd. atd., vejdou se sem i pojištťovací podvody atd., což by bylo zvláště odporné, ale nikoliv nemožné.

Rovněž se může jednat o demonstraci síly za účelem zastrašení vlád a politiků - oni už budou vědět proč.

Uvidíme, kam až jsou klimateroristé schopni stupňovat svoje vražedné aktivity.

Zdá se, že tam, kde je CB a slušná síť orgonitu, škody nejsou tak velké. Alespoň tam, kde vím, že je rozdáno, zatím hlásí maximálně popadané stromy ... Co nejdřív se vydávám rozdat další pořádnou dávku.

P.S. Zatím to nevypadá, že by hodlali přestat - mají velkou zásobu střední oblačnosti nad Polskem, (žlutá barva, to dělají nejlépe v noci), nad kterou stačí našlehat bílé cáry (silný déšť) nebo vysoký bílý bouřkový koláč, co už je vidět nad severní Moravou. Čím vyšší, tím silnější bouřka. No a už jsme viděli, že to umějí našlehat nad obrovské území...)

23. června 2009

Počasí jako byznys a Wimbledon

Dnes máme u nás prověrku přívalovým deštěm. Zatím se držíme myslím dobře, jen mě mrzí, že se zatím nedostalo více orgonitu na Novohradsko, takže se to tam trochu rozvodňuje, ale nic velkýho ... (Nechci to zakřiknout, ještě přes nás půjdou konvekce nafoukané navečer nad Polskem - tak bacha v Beskydech.)

(Foto: všimněte si udržování zóny hezkého počasí nad Britskými ostrovy. Lépe je to vidět na časové smyčce - SAT24. Všimněte si pravých úhlů.)

Ráno mívám takový rituál, že zkouknu satelity. Na cizí země se vždycky nedívám, ale dneska trochu jo. A hele, nad Britskými ostrovy je nějaké pěkně počasí ... Divný, říkám si, tam je skoro vždycky hnusně ... ty mraky, co jsou odkloňovány od Španělska, míří obvykle na sever, a pak je ženou přes Británii do střední Evropy. A dneska ne. Kolem ostrovů je dokonce jakési pásmo bezoblačnosti.

Večer se koukám na televizi, aha, je Wimbledon. A zase se mi tam zdá nějaký ideální počasí. Tak si říkám, co jestli si to počasí koupili? (Dost se mluvilo o tom, že Čínani si udělali počasí na olympiádu, tak nějak se to bralo s despektem, ale ono to tak skutečně bylo ...) Předpověď počasí na zbylé dny na stránkách Wimbledonu je ideální, a tentokrát věřím, že se trefí...

Co potřebuje taková velká sportovní událost, kde jde mimo jiné o velký prachy? Hlavně dobré počasí. A když dostanou pořadatelé nabídku zajištění slunečna a příjemné teploty, byli by bláhoví, aby odmítli zaplatit. To možná poprvé nevěří, ale ono se to roznese, že kdo si nezaplatí počasí, může tak leda plavat...

Ovládání počasí ve větším měřítku (státy) je v současné době na takové úrovni, že je lze prodávat. Přesnost akcí odhaduju na 95% i více.

V mikroměřítku to možná ještě tak úplně přesně neumí zařídit, aby v Horní Dolní napadlo ve 14.30 20 cm 5centimetrových krup, aby to zničilo jejich úrodu meruněk a nemohli konkurovat Velké Dolní. Ale i to umí tak odhadem na 50%. To už se dá taky prodávat. (Tady jim to vydatně kazíme orgonitem.)

Takže kdo další než pořadatelé sportovních akcí koupí počasí? Myslím, že zaručeně majitelé hotelů a pláží, co žijí z turistického ruchu. Ale nesmí být děsné vedro, nýbrž příjemně, takže za příplatek jim tam budou denně foukat protisluneční clonu z haarpových mraků - přesně tak to bylo loni v Itálii ... clona přesně nad pláž.

Opačný postup pak můžeme nazývat klimaterorismem - zaplaťte, nebo vám to tam spláchneme povodní/atd. Nebo klimakriminalita - zaplať, a my jim to tam rozmlátíme kroupama ...

Loni v začátcích mého orgonitového působení mě třeba zaujalo, že při letecké akci nad místním letištěm nepršelo, ačkoli všude kolem lilo - nad letištěm byly takové divné nahuštěné mraky, jako je ten nový "asperatus", které to jakoby držely ... už tenkrát mě napadlo, že si to letci zařídili u kolegů mrakovýrobců, aby mohli lítat... tenkrát se mi lidi hodně smáli, ale teď mi to připadá čím dál reálnější.

A jistě se najde ještě mnoho dalších situací, kde se dá počasí prodávat. Tak to sledujme, jestli to tak skutečně funguje, jak si tady fantazíruju.

22. června 2009

Bezpečná vzdálenost letadel - zastaralý pojem

Pokouším se zjistit, zda existují nějaká pravidla pro bezpečnou vzdálenost letadel ve vzduchu. Věřím, že na to musejí být nějaká pravidla. Třeba na chemtrail france uvádějí 3 odkazy, podle nichž ta vzdálenost má být 5 námořních mil (asi 9 km). (To znamená ve vzduchu pár sekund...) (Jestli někdo víte o nějakém srozumitelném odkazu apod., poučte laiky...)

Ještě v letech 2000/2002 se dost psalo o případech, kdy byla tato bezpečná vzdálenost ve vzduchu porušena. Většinou mezi dopravním a vojenským letadlem. Veřejnost byla vždy spravedlivě pobouřena a média se tím vyžívala.

V současné době jakoby těchto událostí ubývá, anebo není zájem je medializovat... Samozřejmě byly vyinuty nové bezpečnostní systémy, takže bezpečná vzdálenost se zkracuje, jak uvádí např. článek o kontrolním systému Air IT.

V roce 2006 úřady popřely těsný průlet letadel nad Londýnem (viz foto) a prohlásily fotku za podvrh, viz článek BBC News. 6. června 09 např. došlo k těsnému kontaktu vojenského a dopravního letadla, který vyděsil cestující, opět BBC News. K těmto incidentům dochází vlastně často, ale média vše bagatelizují. 2 - 3 míle vzdálenosti jsou více než dostatečné, a i kdyby to byla 1 míle, nic díky současným systémům navigace nehrozí ...

Takže letecký provoz přes vysokou hustotu je nyní bezpečnější, a to zejména zásluhou chemtankerů (pokus o nový termín, místo neobratného chemtrailsového letadla; anglicky někteří říkají letadlům tankery, my za tím slovem vidíme něco jiného, tak zkusím chemtankery. . Díky nim byly vyvinuty takové systémy letového řízení, že se letadla mohou téměř dotýkat. Tak až poletíte a najednou něco proti vám, nebojte se, ony se vyhnou... Však můžete denně sledovat, jak se šikovně míjejí.

Našla se aspoň amatérská videa na youtube, jejichž autoři nedávno nafilmovali z okýnka svého letadla blízko letící sprejující chemtanker. Oba shodně praví, že za dlouhou dobu létání po celém světě se jim stalo poprvé, že viděli v blízkosti jiné letadlo ....

Pojem bezpečná vzdálenost letadel už se tedy může vyřadit ze slovníku jako zastaralý.

Podobně zastaralým pojmem je bezletová zóna, která byla původně nad jadernou elektrárnou Temelín a Dukovany 5 km, po 11. září byla zvětšena na 20 km, a v současné době se nad ní vesele prohánějí chemtankery. Ale běda, jak se tam octne zbloudilé sportovní letadlo... to mají noviny hned o čem psát a každý si představuje tu hrůzu, kdyby tak ten drobeček spadl na chladící věž a kousíček by jí odlomil ... děsná představa.

Takže z toho opět vyšel článek o tom, jak nám předstírají a zastírají ...
Mrkněte na videa, překlad netřeba.

http://www.youtube.com/watch?v=2kGl9n8_1-4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=CAGlwFHRt-c&feature=related

Gifting směr Lipno

Další trasa dostala o víkendu svou porci orgonitu. Nejprve jsme vyřídili nějaké resty v Českém Krumlově. Ten byl zatím ogiftován jen do řeky, což je ideální, antény jsou v blízkosti.

O loňských prázdninách jsme Krumlov giftovali poprvé - s návštěvou z Ameriky. Zajímali se o orgonit, myšlenka giftingu se jim velmi zamlouvala. Jednoho dne hodně lilo, ale doma sedět nechtěli, tak jsme se vydali na Krumlov. Už cestou tam jsme rozdávali - Amíci se radostně zapojili a házeli/hrabali, a velmi se bavili svou podvratnou činností ... Když jsme přijeli do Krumlova, přestalo pršet - toho si všimli a žasli - on to asi fakt udělal ten orgonit! Mlhavé těžké mraky se tahaly po okolních kopcích, ale nepršelo... Udělali jsme obvyklou turistickou procházku po městě a pak šli kolem řeky, občas něco umístili. A najednou nad náma vrtulník - ale kdyby jen přelít, on nízko nad náma třikrát zakroužil... I když jsme jim předtím neřekli, že o tuto činnost může být zájem ze strany vrtulníků, dali si to dohromady a docela se vyděsili... Tak jsme dělali jako že nic, že je to legrace... že je to náhoda, že nad náma lítají -i když nás to taky docela překvapilo. Amíci se pak radovali, že je to jako v akčním filmu... Když se vraceli do Ameriky, vzali si od nás pár HHG ... a už si píšou o další.




Z Krumlova jsme se vydali směrem na Černou v Pošumaví a celou trasu pěkně ogiftovali. Byla to hračka, je tam spousta potoků a říček, ani nebylo třeba šplhat do kopců až k věžím. Kolem přehrady trčelo antén dost, a taky dostaly své do vody.






Co do počasí, pořád se to stahovalo jako na bouřku, občas trochu kapalo. Když už jsme se chtěli vracet, mraky začaly ustupovat a za chvíli se skoro úplně vyjasnilo. Tak jsme tam trošku poseděli a užili si hezkého večera a západu slunce. Zajímavé: letadla byla slyšet lítat, dokud bylo zataženo. Jak se vyjasnilo, neviděli jsme už ani jedno. Ale to už se chýlilo k západu, a to už mají zase jiný režim...

21. června 2009

Gifting na Kypru

Na ethericwarriors napsal Francouz Braikar úžasnou zprávu o giftingu na Kypru. http://www.ethericwarriors.com/ip/viewtopic.php?p=5189#p5189

To si teda máknul! Zvládl to s kamarádem za dva týdny, použil prý asi 1000 TB a další prostředky jako HHG a EP.

Napsal to anglicky, málo textu, zato spousta fotek! Uvidíte, jak je celý ten krásný ostrov doslova "prošpikován" harpovým a různým jiným zařízením. (Kypr je rozlohou asi 9x menší než ČR.)

Braikar je v současnosti jeden z nejaktivnějších gifterů (La Manche, Irsko, Francie), neteoretizuje, ale rozdává... (Jsou samozřejmě mnozí další, kteří se nezveřejňují...) Myslím, že je dobře, že je ochoten o tom psát (stručně :-)) - alespoň pro mě to je vždycky inspirace ...

Je vidět, že ostrovy mají v řízení klimatu strategickou funkci ... pro naši část Evropy jsou strategické Azorské ostrovy v Atlantiku, kde podobná obrovská zařízení odvracejí atlantické proudění na sever a zabraňují mu ve vstupu na Pyrenejský poloostrov, jak můžeme denně pozorovat na satelitech. (Součást projektu "globálního oteplování " - Španělsko se má stát pouští. Španělští gifteři se snaží, ale zatím nestíhají...)

Na Azory se nikdo z gifterů dosud nevypravil, ale snad se brzy někdo najde...

19. června 2009

Dálkově řízené zřícení Airbusu?

Došel odkaz na zajímavý článek, který se mi navíc zrovna hodí do krámu, protože vysvětluje zřícení zmíněného letadla dálkovým řízením. (Už tu mám podobný článek o dálkovém řízení letadel 9/11 http://orgo-net.blogspot.com/2009/06/dalkove-rizena-letadla-9-11.html.) Prostě bylo třeba zlikvidovat někoho nepohodlného na palubě, a pár obětí navíc světovému pořádku nevadí. Lidé jsou naivní a většina nikdy neuvěří, přes zkušenosti s WTC, že by někdo mohl nechat zřítit letadlo záměrně. Autor článku je anonymní. Bodejť.

V článku je žádost, že se má šířit, tak to prosím čiňte.


Vím, co se stalo v letu Air France 447

(Překlad: Orgonet)

Uveřejněno na: www.daily.pk

Středa 10. 6. 2009


Jak sdělil hlavní výkonný důstojník (CEO) Air France Pierre-Henry Gourgeon, Airbus Air-France letící z Ria do Paříže vyslal „sled asi tuctu technických hlášení“, naznačujících, že „selhalo několik elektrických systémů“, což způsobilo „naprosto bezprecedentní situaci v letadle“.


Gourgeon se mýlí. Události, které vedly ke smrti 128 lidí nad Atlantikem, měly precedens. Několik podobných událostí už se stalo.


Reuters informoval, že Airbus prohlašuje, že Airbus A300 má dobré bezpečnostní záznamy, bez smrtelných nehod na komerčních letech. To je lež, kterou se Reuters již nenamáhal opravit.


V Miami v r. 1999 pilot a kopilot Airbusu 300 Amerických aerolinií před přistáním náhle ztratili kontrolu nad letadlem vnějším vlivem. Směrové kormidlo se několikrát pohybovalo samo od sebe. „Pohyby kormidla byly extrémní“, řekl NTSB.


12. listopadu 2001 let Amerických aerolinií č. 587, Airbus 300, se z nějakého vnějšího vlivu vymkl kontrole, následkem čehož se kormidlo několikrát prudce zhouplo dopředu a dozadu, více než dovoluje normální rozpětí, které může být provedeno z kokpitu. Letové údaje ukázaly „neobvyklé boční pohyby, které vrhly pasažéry dozadu a dopředu,“ a opakované rány, které způsobily obrovský nápor na vertikální stabilizátor, až jej rozbily, i přes jeho silnou laminovanou konstrukci. Pasažéři byli vrženi zpět a dopředu i před nehodou v Queensu, New York. Ale to nebylo vše. I když bylo kormidlo pryč, letadlo mohlo ještě letět, avšak pak se křidélka a klapky začaly pohybovat katastrofálním způsobem. V jednu chvíli to s nimi otočilo o 10 stupňů v pouhé sekundě, a 180 stupňů za 18 sekund. Letadlo se naklonilo doleva, i když údaje ukazují, že piloti prováděli řízení, aby se pohybovali do opačného směru.“ Černá skříňka obsahovala o tomto dialog pilota, kopilota a věže, ale ten nebyl nikdy zveřejněn. (Marion Blakey, šéfka NTSB (National Transportation Safety Board), Bushova politická poveřenkyně bez zkušenosti v oboru, ktera také řídila NTSB měsíc předtím, než dvě letadla narazila do WTC, zřícením v Pennsylvanii a údajným zřícením letadla na Pentagon).


Po těchto obratech vzdálený ovladač nasměroval letadlo na pád nosem dolů a odpojil záznamník hlasu, stálý zdroj energie letadla i baterie. Letadlo dostalo plný plyn a pak byly klapky otočeny dolů, což způsobilo, že odpojitelné nádrže paliva vyklouzly z držáků a letěly dál, když letadlo zpomalovalo. NTSB nabídla pouze dvě možná vysvětlení, buď „pilot pohnul záměrně nebo nešťastnou náhodou kormidlem“, nebo bylo letadlo strženo „motýlím efektem“ turbulence z letadla japonských aerolinií, které vzlétlo před Airbusem.¨


Nyní snad můžeme začít mít podezření, že v onom letu Air France byl někdo, koho lidé, kteří měli prospěch ze zřícení letadel pomocí dálkového řízení 9/11 a 11/12/, neměli rádi.


Mimochodem, Dov Zakheim je muž, o němž se domnívám, že je odpovědný za katastrofy 9/11 a další, ke které došlo brzy ráno 31. října 1999.


To ráno na svátek Halloweenu vzlétlo letadlo Egyptair 990, Boeing 767, z JFK (Kennedyho letiště v New Yorku) do Káhiry v Egyptě. Mělo na palubě 22 vysokých důstojníků egyptského vojska, kteří právě absolvovali speciální trénink ve Spojených Státech – vlákáni do této léčky návnadou neobvyklého sdílení vojenských informací. Asi ve 2.00 ráno, podle hlasového záznamníku, se egyptský pilot omluvil, že jde na toaletu. Pilot i kopilot jsou Egypťané a mluví arabsky. Ale náhle je v nahrávce slyšet anglická slova „Řiďte to.“ Pak se letadlo odkloní ze svého kurzu, i když je řízeno automatickým pilotem. Pilot reaguje na tuto událost zvoláním modlitby „Taw ak akl ala Allah,“ což odpovídá slovům „Pomáhej nám nebe!“, „Kéž nás Bůh ochrání!“, možná i „Ježíš Kristus“! Kopilot se pokouší uvolnit autopilota, ale vzdálený ovladatel nepodlehne. Kopilot je v panice a opět se modlí o pomoc. Letadlo, i když stále na autopilotu, se střemhlav řítí dolů. Po 16 sekundách dálkově řízeného únosu letadla pilot znovu vstoupí do kokpitu a ptá se pilota, co se děje. Oba pracují, aby letadlo zvedli, a protože se o to pokoušejí oba, letadlo letí na plný plyn. Kopilot přeruší vedení paliva. Pak, opět pod dálkovým ovládáním, se levá a pravá směrovka pohybují v protichůdných směrech. Křidélka na obou křídlech se zvednou úplně nahoru. Pilot přikáže arabsky „zastavit motory“. Kopilot odpovídá: „Jsou zastaveny!“ Poslední slyšená slova jsou slova pilota volajícího, samozřejmě arabsky, „Nahoru! Nahoru!“ Potom, přesně jak se to stalo s letem 587 nad Queens, jsou hlasy záznamníku na dálku vypnuty – před zřícením. Americká NTSB došla nějakým způsobem k závěru – oproti veškerým těmto důkazům – že za to měl jakousi zodpovědnost kopilot.


Nějaký pasažer v Miami v r. 1999 musel být vystrašen demonstrací síly. Někdo na palubě letu 587 byl problémem pro zločinnou konspiraci, která nyní kontroluje americkou i izraelskou vládu. A někdo na palubě letu Air France byl rovněž hrozbou či cílem pomsty ze stejných zájmů.


Jistě jste si povšimli chabých omluv, proč černé skříňky letadla Air France nemohly být získány.


9/11 nebyl dílem „islámských fundamentalistů“, kteří „nenávidí naše svobody“ a proto unesli čtyři letouny 11. září a narazili s nimi do věží WTC a Pentagonu. Nikdo nemá skutečné důkazy, které by to dokazovaly. (Samozřejmě to mohou tvrdit a také to dělají, například na Fox News, s lidmi, kteří mají nemožné teorie o tom, že tam vůbec nebyla žádná letadla, která by narazila, či absurdní povídačky o paprscích energetických zbraní na oběžné dráze, které zbořily věže a Budovu 7 – ale to je součást předem připravených desinformačních obstrukcí justičních manipulátorů vědomí, kterých pachatelé využívají.)


Mám podezření, že zřícení mělo za cíl jistého Francouze, oponenta prezidenta Sarkozyho. Sarkozy je velmi důvěrným podporovatelem záměrů presidentských úřadů jak Bushe, tak Obamy v mezinárodních finančních záležitostech a na středním východě a v politice války proti teroru.


Oběti této vraždy byly ze 32 zemí. 61 Francouzů, 58 Brazilců a 26 Němců. Na palubě nebyli žádní Izraelci ani Američané. Francouzský Sarkozyho ministr životního prostředí, oficiálně prohlásil, že únos letadla je vyloučen. Hádejte, jak to asi, u Alláha, mohli udělat, když známe fakta, která jsem vám předal, a která jsou zajisté známa i jim?


Ještě jeden fakt: mezinárodní zabijáci způsobili zřícení letadla Air France, protože si byli jisti vědomím, že Sarkozyho vláda, stejně jako Bushova vláda v roce 2001, udělá vše nezbytné proto, aby nebyla vyslovena pravda. Černé skříňky se nikdy nenajdou – ode dne zřícení jsem sice nesledoval zprávy, ale myslím, že si mohu být předpovědí jist.


Prosím, zveřejňujte toto, čtěte to nahlas do telefonu, vystavte to na svůj blog. To proto, aby to Francouzům způsobilo komplikace a ostudu při vyšetřování tohoto aktu masové vraždy.


Smrt při leteckém neštěstí je oblíbenou metodou likvidace jednotlivců, aniž by vzbudila podezření o specifickém pozadí a konexích „jednotlivé oběti“. Nemůžeme je nechat, aby takto dále unikali.

Děláte někdo CB?

Ozval se čtenář, že má zájem o CB, jestli to někdo můžete vyrobit, ozvěte se mu. Každý CB = vítaná posila!
http://orgo-net.blogspot.com/2009/04/kde-koupit-orgonit.html#comments

Ochrana proti záření ze střešního panelu


http://www.next-up.org/Newsoftheworld/Protection.php
Z next-up dneska přišly fotky, jak si ve Francii zabezpečili střechu proti vyzařování z blízkých střešních panelů. Koukněte se na ten odkaz, třeba to může inspirovat.

Co tam dali? Jak je vidět, vrstvy izolace (dřevo a fólie) a hliníku. Takže něco jako Reichův akumulátor nebo orgonit...

Orgonit ale zatím nějak neuznávají, i když jim ho propaguju. To nevadí, jinak jsou fajn.

17. června 2009

Vedení velmi vysokého napětí

Jistě tušíte, že vedení vysokého napětí nebude žádná ozdravovna. Naopak, velmi silně přispívá k elektromagnetickému znečištění a dlouhodobý pobyt v jeho blízkosti je nebezpečný. (A krátkodobý je asi málokomu příjemný.) A přece se setkáte s místy, kde lidé staví nové domy přímo pod tímto vedením a v jeho těsné blízkosti (např. České Vrbné)... což nechápu. Zde pár informací, z next-up a denního tisku.
Co do giftingu, toto vedení by mělo jedním z prvořadých cílů v našem okolí...


Nebezpečí vedení velmi vysokého napětí

Vedení velmi vysokého napětí (až do 400kV) se používá pro snížení ztrát při přenosu elektrické energie. (Viz wikipedie.) Problémem je, že kolem tohoto vedení vzniká silné elektromagnetické záření škodlivé pro lidi i zvířata až do okruhu 300 m kolem vedení. (Viz následující obrázek.)

Obr. Next-up: Elektromagnetické záření si můžeme představit jako "tunel", v němž kabely (jednoduché nebo dvojité) vytvářejí paralelní "roury", které se mohou vzájemně posilovat nebo zeslabovat. Možnosti ochrany proti těmto polím jsou různé. Zatímco proti elektrickému poli nás snadno chrání např. zdi nebo různé překážky, ozáření magnetickým polem proniká téměř všemi materiály. Částečně se dá zastavit nebo oslabit některými slitinami kovů. Síla záření závisí na různých faktorech, např. na výšce sloupů, vzdálenosti a rozmístění kabelů, materiálu apod.




Na webu next-up můžete nalézt dokumenty, které prokazují vliv pobytu v blízkosti těchto vedení na vznik neurodegenerativních chorob (Alzheimer, Parkinson, roztroušená skleróza), rakoviny i různých symptomů typických pro místa s vysokou hodnotou záření (poruchy vidění, sluchu, bolesti hlavy, poruchy spánku, atd.). Riziko Alzheimrovy choroby je při dlouhodobém pobytu v blízkosti vedení 2x vyšší.

O prokázaném riziku leukémie píše článek v Britských listech.

Ve Francii se v současné době vede mnoho občanských kampaní týkajících se moratorií na stavbu nových linek velmi vysokého napětí a na provedení dalších studií pro zajištění bezpečnosti lidí. V loňském roce bylo např. dosaženo úspěchu, kdy vláda byla nucena změnit projekt vedení na jihovýchodě Francie, plánovaného v přírodním parku kaňónu Verdon, na podzemní vedení. Proběhly soudní spory týkající se např. vlivu vedení na hospodářská zvířata.

Nejnovější aktivitou je podpora polské vesnici Kamionki, přes kterou se má vystavět vedení 2x 400 kV a 2x 250 kV!!!! Jeho stavba byla vládou schválena jako mimořádná akce k přípravě fotbalového šampionátu EURO 2012, který má proběhnout v blízké Poznani. Je to státní skandál (médii tutlaný), obyvatelé vesnice protestují a pořádají demostrace. Next-up se obrátil dopisem na ředitele UEFA Michela Platiniho, aby vesnici pomohl. O stavbě se má definitivně rozhodnout v těchto dnech...

V Česku to taky řešíme, například obyvatelé Bílých Karpat protestují proti vedení přes toto krásné přírodní území.

A posledním příspěvkem je aktuální článek v lidovkách o tom, jak bychom sice rádi postavili dva nové bloky elektrárny Temelín, ale to by se muselo postavit také vedení, a ono už není kam!!! Naštěstí! Takže rozšíření elektrárny tím padá...

Článek 19. 6. http://www.lidovky.cz/velmi-vysoke-napeti-0qk-/ln_domov.asp?c=A080718_085529_ln_domov_hel
Odpor na Slovácku: http://slovacky.denik.cz/zpravy_region/bile-karpaty-stozar-vysoke-napeti-20080718.html
Blisty: http://www.blisty.cz/files/isarc/0103/20010305d.html
Polsko: http://michal_d.forum.epoznan.pl/index.php?section=news&subsection=news&id=13972

16. června 2009

Jak se letadla předháněla

V sobotu nad bechyňským náměstím bylo letecké rušno z důvodu přísunu orgonitu.
Došlo i k zajímavému manévru: za sprejovacím letadlem se objevilo "vyhlídkové letadlo" a mocně ho dostihovalo. (Klikejte, jinak nic neuvidíte, neumím zůmovat.)
Už ho dohání. Letí ve stejné stopě, zřejmě níž?

Tady není vidět, protože je schované v chemické stopě.

Už je těsně v patách.
A už předletělo. Kdoví, jak těsný byl ten kontakt? Vypadá to, že byly docela blízko sebe. A že o to šlo, aby byly tak blízko. (Blízko, to asi bude nejmíň pár set metrů? Nevím.) Stejný manévr byl týž den pozorován ještě jednou. (A to jsme dobré 2 hod. pozorovali pouze odspoda slunečník v pohostinství.)

Vyhlídkové letouny a akustické uzly

V sobotu jsme rozdávali na Bechyňsku, asi tak 5 kg TB. Letadla se patřičně poplašila, frekvence nad našimi hlavami (trefovali se přesně) byla mimořádná, tak asi každé 3 min., nejpozději 5. Lítaly sprejery i ty velké, co letí nízko a nesprejujou (ale když chtějí, můžou)...

Tak přemýšlím, proč je vždycky kvůli pár TB tolik přeletů. Jakmile jich předáte přírodním bytostem (Sylfům nebo kdo vám pomáhá) tak 10, už to letadla zjistí a začnou intenzívně lítat. (Když necháte libovolný počet TB na hromadě, neděje se nic.) Ve zmíněný den letělo nejmíň 20 letadel stejnou trasou každou hodinu, celkem se jich musela obtěžovat více než stovka.

Moje původní domněnka byla, že je to proto, že náhlý přírůstek orgonu vyčistí v tom místě atmosféru od chemikálií. To se jim někde ukáže na nějakých čidlech, která jsou asi na těch letadlech, a to dá signál k zahuštění provozu nad tím místem. Ale co mají za funkci ta velká vyhlídková/kontrolní? Má původní spekulace byla, že pozorují/fotí/kontrolují, co jim tam kdo provádí. (Vždycky se totiž trefí nad místo, kde můj power wand vyrábí orgon.)

Ale teď si myslím, že je to jinak. Oni si mě neprohlížejí/nefotí/nestraší/nepamatují, oni na mě kašlou. Oni si tím kalibrují svůj systém tzv. akustických uzlů, který jim vytváří v atmosféře pravidelnou síť čtverců. Do těch se zaměřují klimatickými zbraněmi, takže vytvářejí počasí digitálně do čtverců. Všimněte si, že čtverec/pravý úhel je základní jednotkou jejich snažení. Na satelitních fotkách vidíme spoustu pravých úhlů. Na obloze taky. Mraky i díry mají rohy. K tomu ještě někdy něco sepíšu.

Tu teorii mám z článku o akustických uzlech od Scotta Stevense, jehož překlad už tu je - tam si to můžete přečíst podrobněji: http://orgo-net.blogspot.com/2008/08/scott-stevens-chemtrails.html. Stevens tam na základě vědeckého článku na netu uvažuje, že světová atmosféra je rozdělena na čtverce (digitalizována), které jsou vyznačeny tzv. akustickými uzly. To jsou jakési soustavy mikromikrofonů, rozmístěných v prostoru. Ty potřebují vyvažovat - kalibrovat, což se děje právě pomocí akustických signálů z pohybujícího se letadla. Jsou k tomu potřeba dva letouny. (Byly tam původně i názorné obrázky, ale Stevens už ten článek stáhl a z mého překladu se jaksi vypařily.)

Ne že tomu nějak zvlášť rozumím, ale trochu si to umím představit a zdá se mi to jako přijatelné vysvětlení mnohého, co se děje na obloze.

Google mi navíc k tomu našel ještě jeden šikovný vědecký článek, ještě názornější, o kalibrování akustických uzlů pomocí helikoptéry. http://www.ece.rice.edu/~vc3/cevh0117.pdf Je to cosi s použitím GPS a tak. Tak pokud jste přes techniku, tam si to můžete přečíst podrobně anglicky. Jsou tam i obrázky, ale neumím je sem přenést.

Z toho usuzuji asi tolik: když rozložíme po krajině orgonit, nový příliv orgonu jim asi nadzvedne či rozhází ty jejich akustické uzly, takže je potřebují kalibrovat. Takže vyšlou letadla nebo helikoptéry, a ty jim to akusticky rovnají. Když gifting trvá déle, tak musejí kalibrovat pořád dokola, takže lítají jeden za druhým. Když skončíme s giftingem, krajina si za nějakou chvíli ten nový orgon jaksi rozdělí, takže ty uzly se dají zase ustálit. Proto lítají během akce, ale po ní dlouho ne... Kalibrujou i jinak jednou za čas - občas všude proletí ten velký letoun.

Takže z toho mi vyplývá, že helikoptéry ani letouny nás giftery nehledají ani si nás nefotí, aby se nám později pomstily. Prostě je to pro ně běžná technická údržba akustických uzlů. (O helikoptérách si taky myslím, že mohou i opticky kontrolovat, jestli se jim někdo nemotá kolem nějakých pozemských zařízení - co kdyby je chtěl vyhodit do vzduchu, jako se už mnohokrát stalo ve Španělsku.)

V sobotu mi předvedli letouni nový trik: jedno letadlo normálně sprejuje, druhé velké ho dožene a předletí ho přesně nad mým PW. To provedli v sobotu odpledne 2x a to jsme je ani pořád nepozorovali. Mám i fotky, večer je dodám. To mě vlastně přivedlo na myšlenku, že je pro ně důležitý průlet dvou letadel blízko sebe.

Oni si ty uzly vždycky nějak srovnají, takže systém si obnoví, ale orgon už tam prostě je a chrání a nedovoluje poškodit krajinu extrémním počasím. Tak choďme a plašme letouny.

(Technické detaily prosím nechtějte, naopak jestli někdo tomu rozumíte, zkuste to lépe vysvětlit nám netechnikům - nebo nás poučte, že je to blbost.)

15. června 2009

Orgonise Africa: Vězňové jsou volní


Nová zpráva z Orgonise Africa: Georg a jeho tři přátelé uvěznění v Mozambiku za gifting byli 12. 6. 09 propuštěni. (Předchozí informace o uvěznění v tomto článku.)

Zde je dopis od Friederike: http://www.ethericwarriors.com/ip/viewtopic.php?p=5153#p5153


Milí přátelé,

konečně jsou volní! Čtyři vězňové orgonu byli propuštěni.

Po znepokojivém telefonátu s Georgem v pátek ráno (Carlos chěl začít hladovku, byla zostřena bezpečnostní opatření po nezdařeném útěku jiného vězně) přišla dnes v pozdním odpoledni ulehčující zpráva. Všichni čtyři jsou v bytě právníka, ještě poněkud šokováni, ale volní.

Takže se dr. Nhantumbovi nakonec podařilo dostat je ven. Protože obžalobou bylo upuštěno od všech vážných obvinění, kauce nebyla ani nutná, a nyní jde jen o administrativní pokutu za znečišťování a pašování orgonitu do státu. Prokuratura se prostě chtěla vyhnout stání, naplánovanému na pondělí. Bylo by tam mohlo dojít k mnoha nepohodlným otázkám.

Teď ještě musejí získat zpět auto, člun a cennosti z policejní úschovy. Všichni čtyři by měli co nejdříve odletět z Mozambiku, protože jsou náznaky, že okolní státy by mohly dělat nějaké problémy. Takže budeme muset dovézt auto i člun zpět na nákladním autě, protože nemohu požádat žádné přátele, aby řídili skrze nepřátelské území. Riziko, že se dostanou do potíží, je příliš vysoké.

A pak je tady ten problém s placením právníka, samozřejmě; ten zřetelně odvedl dobrou práci, ale chce za své služby obrovské peníze.

Protože potřebujeme spoustu peněz na výlohy s tímto nepodařeným dobrodružstvím, ocenili bychom jakékoli dary na http://orgoniseafrica.com/shop/index.php?main_page=index&cPath=14&sort=20a

Georg, Tino, Carlos a Prophet jsou dnes pozváni na grilování s právníkem a jeho rodinou. Georg mi řekl dnes ráno, že si jen pomalu uvědomují, v jakém nebezpečí byli a jak jsou traumatizováni tím, že museli téměř dva měsíce pobývat v takové díře. Naštěstí víme, jak se vypořádat s následnými zdravotními problémy, ale šok ještě chvíli asi potrvá. Pokud jde o gifting v Jižní Africe, budeme asi muset vymyslet novou strategii.

Dovolte, abych vám všem poděkovala za úžasnou podporu, kterou jste nám věnovali. Velmi mi to pomohlo, abych si udržela pozitivní myšlení a naději na dobrý výsledek.

Lásku vám všem.

Friederike

Zde je zpráva z afrických novin.

Strašení chřipkou a nebezpečí očkování 2

Pokračování překladu článku o nebezpečích očkování. První část zde: http://orgo-net.blogspot.com/2009/06/straseni-chripkou-nebezpeci-ockovani.html

Doufám, že vás to odradí od nápadu nechat se očkovat proti jakékoliv chřipcel

(Pěkný článek česky taky zde! http://zamburek.blog.idnes.cz/c/87584/Svinsky-byznys-s-praseci-chripkou.html)



http://www.globalresearch.ca/PrintArticle.php?articleId=13925

Příprava Američanů na nebezpečné povinné očkování

Stephen Lendman

Global Research, 10. 6. 2009

Pokračování (překlad Orgonet)


Maasachusetts by mohl být předzvěstí toho, co má přijít


29. 4. senát státu Massachusetts jednomyslně přijal návrh zákona o pandemické chřipce, který se dostává až na úroveň stanného práva. Pokud bude schválen Sněmovnou a podepsán jako zákon, bude zahrnovat kromě jiných opatření toto:

„očkování, léčbu, prohlídky nebo testování všech jednotlivců zahrnutých do poskytování zdravotní péče – asi jako první krok před nařízením tohoto procesů všem obyvatelům státu.

vlastníci nebo nájemníci všech obydlí „musí umožnit vstup a šetření v obydlí“.

uzavření, evakuaci a dekontaminaci všech podezřelých objektů

omezení nebo zákaz „shromažďování osob“.

Jiné státy možná plánují podobná opatření jako předzvěst k povinnému celostátnímu očkování a všeobecnému odebrání ochrany občanské svobody.


Nepříznivé účinky očkování na jednotkách z války v Zálivu


Dříve než byly jednotky USA rozmístěny do Perského zálivu v letech 1990 – 1991, musely projít standardní sérií očkování proti infekčním chorobám – stejnou, jako je dáváno všem US občanům cestujícím do té oblasti. Po příjezdu jich 150 000 dostalo také očkování proti anthraxu a 8 000 proti botulotoxikóze, i když byly obavy z nepříznivých dlouhodobých účinků na zdraví.

Institut pro medicícnu Národní akademie věd (IOM) provedl studii pro zhodnocení účinků. Ta byla vydána v roce 2000. V prosinci 1997 Ministerstvo obrany oznámilo, že veškeré americké vojenské síly budou očkovány proti anthraxu. Program očkování proti anthraxu (AVIP) začal v květnu 1998, i když IOM shledal, že existuje málo ověřených vědeckých informací ohledně jeho bezpečnosti.

Ve své studii IOM také studoval vakcíny botulotoxinu a shledal důkazy o spojení vakcíny a přechodných akutních lokálních a systémových účinků podobných očkování anthraxem. Opět nebyl nalezen přesvědčivý důkaz o dlouhodobých nepříznivých účincích na zdraví – další velmi pochybné rozhodnutí, jak ukazují níže uvedené důkazy.

Vojenský personál obvykle dostává vícečetné vakcíny. IOM studoval jejich účinky, ale nedokázal ani nevyvrátil žádné dlouhodobé nepříznivé účinky, Avšak několik nezávislých studií na veteránech britské války v Zálivu shledaly spojení mezi vícečetným očkování a pozdějšími zdravotními problémy.

Gary Masumoto je newyorský investigativní novinář, držitel cen. Jeho kniha z roku 2004 „Skryté vládní experimenty, které zabíjejí naše vojáky, a proč jsou vojáci pouze prvními oběťmi“ se zabývala výsledky IOM a Pentagonu, který popíral syndrom války v Zálivu.

Při pátrání o nejasném světě vývoje vakcín zjistil, že americká armáda zaměstnávala lékaře a vědce, kteří provedli tajné lékařské experimenty na amerických občanech, přičemž porušily Norimberský kód a základní lékařskou etiku.

Pokud jde o Normberský kód, ten ustanovil zákonné standardy pro lékařské experimenty, nyní začleněné do lékařských etických kódů, do nichž patří:
získání dobrovolného souhlasu lidských subjektů, a to bez nátlaku, klamu, lsti, a s plným oznámením známých rizik;

pokusy se musí vyhnout „veškerému zbytečnému fyzickému a mentálnímu strádání a zranění“,

experimenty nesmí být nikdy provedeny, pokud je „apriorní důvod domnívat se, že nastane smrt nebo zmrzačující zranění“,

riziko „nesmí nikdy řešením převyšovat riziko řešeného problému, a

experimenty mají být ukončeny, pokud je důvod se domnívat, že způsobí „poškození, zmrzačení či smrt pokusného subjektu“.

Podle Masumota Pentagon porušil tyto i jiné normy, zradil vojáky a základní povinnost vojenských i civilních vůdců chránit je. Nejméně od roku 1987 vývoj biologických zbrané zvítězil nad zájmem desítek tisích vojáků, použitých jako lidská morčata pro očkování pokusnými nepovolenými vakcínami obsahujícími skvalen – adjuvans na bázi oleje (pro zvýšení imunity), o němž je známo, že způsobil těžké autoimunitní nemoci laboratorních zvířat, a přesto byl nedobrovolně podán, aniž by byly vyloučeny jeho škodlivé účinky na lidské zdraví. Masimoto napsal:

„Neetické experimenty popsané v této knize pokračují, a můžeme jen málo předpokládat, že se omezují pouze na tyto, vzhledem k tomu, že se skryly před pečlivým zkoumáním a veřejnou odpovědností za zájmy národní bezpečnosti.“

„Když v 70. letech vědci z Lékařské školy UCLA vstříkli skvalen v kombinaci s dalšími materiály krysám a morčatům, málokteré oleje se projevily tak účinně v působení zvířecích forme arthritidy a roztroušené sklerózy.“ V r. 1999 zjistil imunolog ve švédské Karolinska Institutu, že při injekci „jinak benigní molekula jako skvalen mohou vyvolat sebedestruktivní imunitní odpověď,“ i když se to děje v těle přirozeně.

Další šetření ukazuje, že skvalen je ve vakcíně proti anthraxu přísadou, která způsobila devastující autoimunintní onemocnění a smrt mnoha veteránu války v Zálivu, a to z USA, Velké Británie a Austrálie. Přesto jeho užívání stále pokračuje a používá se při vývoji nových vakcín v laboratořích. Je „úzké spojení s nemocemi vyvolanými skvalenem na zvířatech i lidech, kterým byl vstříknut tento olej: revmatoidní arthritidy, roztroušená skleróza a systémový lupus erythromatosus.“

Jsou i další autoimunitní choroby spojené s osobami, kterým byl vstříknut skvalen. „Nyní jsou údaje ve více než tuctu recenzovaných vědeckých článků, z deseti různých laboratoří v USA, Evropě, Asii i Austrálii, dokumentujících, že adjuvans založené na skvalenu může způsobit autoimunitní onemocnění na zvířatech … pozorovaná na myších, krysách, morčatech a králících. Švédský institut Karolinska dokázal, že skvalen může vyvolat zvířecí verzi revmatoidní arthritidy. Polská akademie věd ukázala, že skvalen může způsobit zvířatům katastrofální poškození nervového systému a mozku. Lékařská fakulta univerzity na Floridě ukázala, že u zvířat může skvalen způsobit produkci protilátek speciálně spojených se systémovou chorobou lupus erythrematosus.“

Dr. Viera Scheibner, mikropaleontoložka, provedla výzkum o nepříznivých účincích adjuvantů ve vakcínách a napsala:

Skvalen „přispěl k množství reakcí zvaných Syndrom války v Zálivu. Vojákům způsobené nemoci jsou arthritida, fibromyalgie, lymfoadenopatie, vyrážky, fotosenzitivní vyrážky, malarické vyrážky, chronická únava, chronické bolesti hlavy, nepřirozená ztráta tělesného ochlupení, nehojící se poranění kůže, aftózní vředy, závrať, slabost, ztráta paměti, záchvaty, změny nálady, neuropsychiatrické problémy, anémie, antithyroidní efekty, zvýšená sedimentace erytrocytů, systémový lupus erythromatosus, skleróza multiplex, ALS, Rayanaudův jev, Sjorgenův syndrom, chronický průjem, noční pocení a nízkou horečku.“

Matsumotova kniha obsahuje četné studie případů vojáků postižených jedním nebo více z výše uvedených syndromů, jejich ničící účinky a bizarní reakci americké vlády – neuznání jejich existence či spojení mezi potížemi a podanámi vakcínami. Vláda také popřela účinky vystavení ostatním toxickým látkám v Zálivu (jako ochuzený uran) a rovněž odepřela smysluplnou léčbu a protokoly.

Kapitán US armády George L. Skypeck mluvil za mnohé, když řekl:

„Byl snad charakter mé statečnosti jiný než vojáků v Lexingtonu? Byla snad bolest z mých ran méně vážná než vojáků v Normandii? A byla má osamělost méně stresující než vojáku u Inchonu? Proč tedy na mě zapomněli a nenazvali mě „hrdinou“?“

Pokud bude nařízeno masové očkování, milióny Američanů se mohou ptát: „Proč pokračujete v užívání riskantních vakcín a ostatních léků, když existují jasné důkazy o jejich nebezpečnosti? Proč ohrožujete všechny Američany rozpoutáním budoucího moru vážných onemocnění, chorob a zmrzačení? Proč svévolně a zlovolně ničíte moje zdraví?

Dr. Pamela Asa, imunolog, jako první rozpoznala autoimunitní onemocění na vojácích, která se podobala nemocem laboratorních zvířat, kterým byly aplikovány adjuvanty na bázi skvalenu. V r. 1997 byly vydány stamilióny dolarů na testování vakcín, v nichž jsou obsaženy, a to u zvířat od r. 1988 a u lidí byly prováděny klinické zkoušky od r. 1991. Prováděly je vedoucí výzkumné instituce jako NIH, Národní ústav pro rakovinu, a Národní ústav pro alergie a infekční nemoci (NIAID).

Podle Matsumota dnes „skvalenové adjuvanty jsou klíčovou přísadou v celé nové generaci vakcín určených k masové imunizace po celém světě“, i když výzkumníci z Tulane Medical School a Armádníhu institutu Waltera Reeda dokázali, že „imunitní systém specificky reaguje na molekulu skvalenu.“

Imunitní systém „ji vidí a rozpoznává jako tukovou molekulu přirozenou pro tělo. Skvalen není jen molekula nacházející se třeba v koleni nebo lokti, nachází se v celém nervovém systému i mozku.“ Když je injekčně podána do těla, imunitní systém na ni zaútočí jako na nepřítele, kterého je třeba vyloučit. Jíst a trávit skvalen není žádný problém. Ale jeho injekce „podnítí celý imunitní systém k útoku, což způsobí sebedestruktivní křížové reakce proti stejné molekule na místech, kde se v těle přirozeně vyskytuje – a která jsou kritická pro zdraví nervového systému.“

Jakmile začne sebedestrukce, už se nezastaví a tělo dál dělá molekulu, na je niž imunitní systém trénován reagovat útokem a destrukcí.

Dr. Bonnie Dunbar, imunolog, také provedla rozsáhlý výzkum o nemocech spojených s hepatitidou B a nalezla podobné autoimunitní procesy, obsažené v molekulárních mimikrech u lidí se zničujícími neuroimunními syndromy poté, co dostali injekce vakcíny.

Massumoto říká, že „skutečným problémem při užívání skvalenu není, že napodobuje molekulu nacházející se v lidském těle; je to táž molekula. Takže co američtí vědci pojali jako podporu vakcíny (a dnes se vyvíjí v laboratořích), byla jiná „nanobomba“, podněcující chronickou, nepředvídatelnou a ochromující nemoc. Když NIH … tvrdil, že skvalen bude bezpečný, protože je v těle přirozený, pravý opak byl pravdou,“ a samozřejmě stále je. „Přirozená přítomnost skvalenu v těle učinila z něj nejnebezpečnější molekuly, které kdy byly člověku podány injekcí“ a jeho používání ve vakcínách je neuvěřitelné a zločinné.

Tak proč Washingtonská vláda posvěcuje jeho užívání? Podle Masumota „vědci v USA jsou nyní skutečně zainteresování na skvalenu. Armádní vědci, kteří vyvinuli druhou generaci vakcíny proti anthraxu, musejí hájit své renomé a licenční poplatky, z nichž sklízejí světová práva vyvíjet a prodávat nově rekombinovanou vakcínu proti anthraxu“ i poplatky za další zdravotní hrozby.

Je znepokojující, že „mnohé z vakcín v současné době vyvíjených v NIH a jeho korporátními partnery obsahují skvalen v té či oné podobě. Skvalen je v prototypu rekombinovaných vakcín proti HIV, malárii, herpesu, chřipce (včetně prasečí), cytomegaloviru a lidskému papilomaviru.“ Některé z těchto vakcín „jsou určeny pro masovou imunizaci po celém světě“ Tyto údaje by měly odstrašit všechny natolik, aby odmítli jakékoli povinné či lékařsky doporučené očkování proti těmto nemocem.

Dalším problémem je, že „trvá léta, než se rozpozná autoimunita“, protože rané symptomy (bolest hlavy, kloubů, atd.) jsou tak vágní, že mohou být způsobeny jinými příčinami.

Od počátku byly vakcíny vždy natolik nebezpečné, že je někteří odborníci nazývali biologickými zbraněmi podkopávajícími zdraví, manipulujícími a oslabujícími imunitní systém a vytvářejícími možnost budoucích zmrzačujících nemocí. Takže roztoky Big Farma jsou nové, účinnější geneticky vytvořené vakcíny a léky, které mohou poškodit či zabít mnohé, kteří je užijí, zejména lidi s oslabeným imunitním systémem.

Masumoto a další zazvonili na poplach, aby upozornili všechny, aby se vyhnuli těmto jedům maskovaným za ochranné léky. Ve skutečnosti prospívají pouze společnostem, které je vyrábějí a vědcům sklízejícím bohaté licenční poplatky.


Zde je popis u nás nabízené vakcíny Focetria proti pandemické chřipce, na předpis, od firmy Novartis. Obsahuje skvalen.

Stephen Lendman is a Research Associate of the Centre for Research on Globalization. He lives in Chicago and can be reached at lendmanstephen@sbcglobal.net.

Also visit his blog site at www.sjlendman.blogspot.com and listen to The Global Research News Hour on www.RepublicBroadcasting.org Monday - Friday at 10AM US Central time for cutting-edge discussions with distinguished guests on world and national issues. All programs are archived for easy listening.

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=13859

13. června 2009

Vakcína pro český trh

Vidím, že Baxter nás nadzved. Tak ještě komentář k jednomu komentáři:

"Ak by bola pravda, ze Baxter vakcinu uz ma, myslis, ze by sa obmedzili len na cesky trh?
Ked rozmyslam ako nenazrany podnikatel, urcite by som tymto podchytila zisky na celom svete a liek dala patentovat co najskor."
Baxter by se samozřejmě rád dostal na všechny trhy, ale to by nejprve musel najít další tak nevzdělanou, nezodpovědnou, zkorumpovanou a vlezdop.delnou vládu, aby mu okamžitě cpala peníze za naprosto nevyzkoušenou podezřelou vakcínu s velmi možnými vážnými vedlejšími účinky, jen aby se zavděčila světovému pořádku (a někdo si přivydělal za zprostředkování). Nehledě na to, že šikovná firma je schopna si do té své vakcíny klidně přimíchat nějakou časovanou bombu, aby byly zisky, až odezní chřipka. Vy byste se nechali od nich očkovat?

Nevím o žádném dalším státě, který by okamžitě schválil nechat své obyvatelstvo naočkovat čímkoli (i když by to všude udělali velmi rádi, přece mají mechanismy, které jim trochu brání). I ti kritizovaní Američani si na zkoušení vakcíny dávají aspoň symbolické (nedostatečné) dva měsíce. Rovněž Švýcaři.

Američani už totiž měli s chvatným nevyzkoušeným očkováním dříve problémy - o tom se taky nemluví - však to ještě přeložím.

12. června 2009

Chřipka: Česko se jako první na světě dává očesat farmaceutickou firmou

Teď zrovna šla v televizi zpráva, jak se v Česku šikovná firma Baxter ujala výroby vakcíny proti prasečí chřipce. Vakcína bude vyrobena v srpnu, 12 miliónů dávek, a vláda za to zaplatí 1,5 miliardy. Píšou to i na aktuálně: V Česku se také vyrábí vakcína. To zní, jako by se už běžně po světě vyráběla, a Češi pašáci zachytili první vlnu... (Češi s tím nemají nic společného, jen to zaplatí.) Ale něco tady nesedí. Tak si to jdu sepsat.

V počítači mám už pěkný komentář k dnešnímu americkému článku, tak ho použiju: "Ty vakcíny a uměle dělané epidemie, to je aspoň business. Naše vláda se dohodla s firmou Baxter vyvíjející vakcínu proti prasečí chřipce, že za rezervaci (tzn. peníze dostanou a ani to možná nebude potřeba vyrobit) dvanácti milionů dávek vakcín na pět let zaplatíme celkem 1,5 miliardy Kč. Nakonec co by člověk neudělal pro pár špinavých zlaťáků 1 500 000 000,-Kč."

Je to tak, a ještě k tomu časově je to nějaké divné. Ve zprávách se mluvilo také o švýcarské firmě, která bude mít vakcínu na podzim. V americkém článku, co tu je nově přeložen, se píše, že Američané budou mít tu vakcínu na podzim. Jak je možné, že zrovna Baxter už tu vakcínu má - samozřejmě i vyzkoušenou? - a okamžitě vyrábí? Bodejť by neměl, když si virus prasečí chřipky nejspíš sám vyrobil, a k němu rovnou vakcínu! Ostatní firmy tak mají trochu zpoždění... ale nevadí, tučný výdělek jim taky neujde.

Přečtěte si zde dříve uveřejněné články o jeho nedávné aféře u nás s virem ptačí chřipky a o jeho dalších aktivitách v oblasti biologických zbraní: http://orgo-net.blogspot.com/2009/04/rakousko-zaloba-proti-vyrobcum-ptaci.html. O souvislosti Baxteru a Světové zdravotnické organizace s prasečí chřipkou: http://orgo-net.blogspot.com/2009/04/zase-chripka.html.

A jaké asi musí mít Baxter konexe v české vládě, že ta mu okamžitě, jakmile to umožní pochybné a účelové vyhlášení "pandemie", cpe peníze za vakcínu?

Tím je česká vláda pravděpodobně první na světě, která dává vydělat tučnou sumu farmaceutické společnosti, která zřejmě virus sama rozšířila a celou situaci připravila.
Šílené... ale co: však to lidi zaplatí ...(jestli dobře počítám, tak každého z 10 mil. Čechů to přijde na pouhých 150,-, což je pakatel, za to nic nepořídíte, ale když se to dá dohromady, tak ten, ke komu to přijde, už si za to aspoň trochu užije... jak v Baxteru, tak ten, kdo jim to zprostředkoval...)

Doufám, že to hodně lidí pochopí a nenechají se očkovat, ať si tu vakcínu můžou strčit za klobouk...

Strašení chřipkou a nebezpečí očkování 1

Aktuální článek z Global Research. Tak se nenechme zastrašit.

Američané jsou připravováni na nebezpečné povinné očkování

http://www.globalresearch.ca/PrintArticle.php?articleId=13925
Stephen Lendman, Global Research,
Překlad: Orgonet
10. 6. 2009

Nejméně tři federální americké zákony týkající se všech Američanů naznačují, co asi přijde – povinné očkování proti halasně ohlašovaným a neexistujícím hrozbám, jako H1N1 (prasečí chřipka). Vakcíny a léky jako Tamiflu ohrožují lidské zdraví, ale jsou obrovsky výnosné pro společnosti vyrábějící léky.

Zákony, které mohou být uplatněny

Projekt BioShiel Act z roku 2004 se stal zákonem 21. července 2004, „k poskytnutí ochrany a protiopatření proti chemickým, radiologickým či nukleárním látkám, které by mohly být použity v teroristických útocích proti USA, dává Národním Institutům zdraví flexibilitu ke smlouvám, zlepšení infrastruktury a umožnění vědeckého procesu zkoumání, a zefektivňuje schvalovací proces pro protiopatření ze strany Správy pro potraviny a léky (FDA).“

Jinými slovy, FDA může nyní bezstarostně schválit neadekvátně testované, potenciálně nebezpečné vakcíny a další drogy, kdykoli sekretáři HHS (Health and Human Services) nebo DOD (Defense) vyhlásí státní mimořádný stav, ať už skutečně existuje či ne, a bez ohledu na to, zda dostupné způsoby léčby jsou bezpečné a účinné. Kolem 6 miliard či více bude vydáno na vývoj, výrobu a skladování vakcín a jiných léků jako opatření proti údajným bioteroristickým agentům.

Návrh zákona o státní přípravě v době nouze (PREP) byl podepsán G. Bushem jako součást Zákona o národní obraně (HR 2863). Umožňuje sekretáří HHS vyhlásit jakoukoli nemoc jako epidemii či národní stav nouze, vyžadující povinné očkování. Nic v tomto zákoně neudává kritéria, která opravňují vyhlášení stavu ohrožení. Nejsou specifikovány ani možné tresty pro ty, kteří odmítají, ale velmi pravděpodobně by zahrnovaly karanténu a možné pokuty.

Webové stránky HHS také říkají, že sekretář může „vydat vyhlášku, ... která poskytuje imunitu před přečiny a přestupky (kromě svévolného chování) ze způsobení ztrát, vzniklých či vztahujících se či vyplývajících z podání či užití (vakcíny či jiného farmaceutika) protiopatření proti nemocem, ohrožením a podmínkám určeným sekrektářem, který stanovuje existující či předpokládaná rizika pro budoucí veřejné ohrožení zdraví...“

FDA, Národní správa pro potraviny a léky, je spravována průmyslem a je známo, že uvádí na trh neadekvátně testované léky, zpochybňuje jejich účinnost a bezpečnost, a ti, kteří je užívají, se stávají jejich laboratorními krysami. Pokud dojde k masové vakcinaci nařízená kvůli pouhému vyhlášení veřejné nutnosti, nebudou vyžadovány žádné důkazy – všichni lidé budou testovacími zvířaty.

Dalším znepokojujícím zákonem je Zákon o připravenosti k pandemiím a různému ohrožení (S. 3678), platný od 19. 12. 2006. Doplňuje „Zákon o službách veřejnému zdraví s ohledem na bezpečnost veřejného zdraví a připravenost a reakce na různá ohrožení, a pro další účely.“
I jeho zastánci si dělají starosti s problémy soukromí, odpovědnosti a získávání prospěchu z veřejného zdraví. Kritikové vyjadřují větší znepokojení ohledně nebezpečných léků pro přehnané či neexistující ohrožení, jakožto i ohledně masové hysterie vytvořené pro politické účely.
Nejméně jedno další opatření je rovněž znepokojující – Zákon o vzorových státních nouzových zdravotních silách (MSHEPA). Až dosud je to pouze návrh pocházející z Centra pro zákon a veřejné zdraví. „vytvářený ve spolupráci s univerzitami Johna Hopkinse a Georgetownské, jakožto i s prvotními mezinárodními, státními a místními zdroji informací o politice veřejného zdraví pro pracovníky v oboru veřejného zdraví, soudce, akademiky, politiky a dalšími.“

MSHEPA nyní „zkoumá zákonné reakce na vytvářející se meznárodní odezvy na vypuknutí prasečí chřipky v r. 2009, včetně prohlášení o stavu nouze ve veřejném zdraví na mezinárodní, státní, národní a mistní úrovni...“, i když soudní důkazy nemohou potvrdit žádnou smrt na H1N1. Nikde neexistuje naléhavý stav, a zprávy o něm jsou pouze zveličováním za účelem globálního prodeje nebezpečných léků nic netušícím lidem.

Na webových stránkách ACLU se říká o MSEHPA:
Je to „napsáno způsobem, který nechrání adekvátně občany před zneužitím obrovských pravomocí, které by byly zaručeny ve stavu nouze. Je to plné problémů ohledně občanských svobod. Tři hlavní chyby návrhu zákona jsou:
1. Neobsahuje základní kontrolu a rovnováhu poskytnutím výjimečných nouzových pravomocí, které by neměly být nikdy nekontrolované. Mohlo by mít vážné důsledky pro svobodu, soukromí a rovnost jednotlivců.
2. Jde nad rámec bioterorismu svou velmi širokou definicí „nouzového stavu ve veřejném zdraví“, což by mělo být něco, o čem místní či státní úřady nerozhodují bezdůvodně a bez nezvratných důkazů.
3. Postrádá ochranu soukromí a podkopává existující ochranu citlivých lékařských informací.

MSEHPA dělá starosti i jiným organizacím vedle ACLU, jak konzervativním, tak progresívním – včetně Free Congress Foundation, American Legislative Exchange Council, conservative association of state legislators, Human Rights Campaign, and Health Privacy Project.

Skutečná hrozba nebezpečného povinného očkování

Ve vlně bombastického strašení prasečí chřipkou zprávy médií naznačují, že očkování již přichází. Např. 6. 5. Washington Post má hlavní titulek: „USA zřejmě přidá prasečí chřipku k podzimnímu očkování“, aniž říkají, zda bude povinné, ale čtení mezi řádky dává možnost, že tomu tak bude letos či později.

Pisatelé sdělují, že „Obamova vláda zvažuje nebývalou podzimní očkovací kampaň“, která bude zahrnovat normální i prasečí chřipku, tu prasečí proto, že se „šíří po celém světě“.

Dr. Robin Robinson z HHS řekl: „Vývoj vakcíny směřuje kupředu,“ a pokud vláda bude postupovat podle programu, bude vyroben dostatek k poskytnutí dvou dávek všem Američanům. Mluvčím Národního ústav pro alergie a infekční nemoci, Anthony Fauci, prohlašuje, že není třeba se obávat nepříznivých reakce a že přidání dávky prasečí chřipky „by nemělo být problémem.“

New York Times také zveličuje hrůzu zprávami o zavření městských škol po nepotvrzených případech prasečí chřipky, o několika úmrtích dospělých na H1N1, čímž počet ve městě stoupl na sedm, i WHO (Světová zdravotnická organizace), která 3. června řekla, že se blíží k vyhlášení světové pandemie prasečí chřipky (úroveň 6) – i když žádná neexistuje.

Při veškerém tom humbuku, desinformacíh a záměrném lhaní dr. Keiji Fukuda z WHO, který má na starosti chřipku, řekl, že celkově může prasečí chřipka pouze za 117 úmrtí a každé varování by mělo obsahovat upozornění, že virus není příliš letální. Přesnější zpráva by vysvětlila, že neexistuje žádný soudní důkaz pro spojení úmrtí s H1N1, a že běžná chřipka pouze v Americe zabije každý rok 30 000 lidí. O tom hlavní média nikdy neinformují, neboť takovéto zprávy o počtech úmrti na jakýkoli druh chřipky by nebyly důvodem pro žádný poplach ani pro děsivé novinové titulky.

Je také nehorázné, jakým způsobem WHO, USA a vlády ostatních států šíří lži, klamy a hysterii, takže farmaceutické společnosti mohou nic netušícím lidem vpašovat své nebezpečné vakcíny, škodící jejich zdraví a činící je náchylnými k pozdějším onemocněním a možné předčasné smrti.

(Další části článku příště. Obsah: Ve státě Massachusetts jsou napřed v opatřeních. Nepříznivé účinky očkování na vojácích při válce v Zálivu.)

Stephen Lendman is a Research Associate of the Centre for Research on Globalization. He lives in Chicago and can be reached at lendmanstephen@sbcglobal.net.
Also visit his blog site at www.sjlendman.blogspot.com and listen to The Global Research News Hour on www.RepublicBroadcasting.org Monday - Friday at 10AM US Central time for cutting-edge discussions with distinguished guests on world and national issues. All programs are archived for easy listening.