29. září 2009

Letecká noc a traktorový den

Dnes v noci se chemoletadla činila nad Evropou (možno zvětšit kliknutím).

Ve dne nám tu pak navlnili traktorový design. To asi proto, aby nepršelo - jsme už pár týdnů v režimu sucha.
Takhle to bylo z většího pohledu (Německo, ČR).



28. září 2009

Svatováclavské léto

Nejprve moje nezbytné připomínky k aktuální manipulaci počasí: Svatováclavské léto (součást babího léta) je meteorologický pojem, to asi každý ví. Letos se obzvlášť vyvedlo, papež zřejmě nenechal počasí náhodě. Jak můžete zjistit na smyčkách eumetsatu nebo sat24 (ty animace by mi tu zabraly moc místa), meteoženisté drželi oblačnost nad Atlantikem a směrovali ji vší silou klimatických zbraní vysoko na sever, odkud ji sem po jeho odjezdu teprve pouštějí (chemicky ošetřenou).... Vatikán hraje v zásobování světové atmosféry radiovlnami významné postavení (viz zdejší článek, nebo tento,), takže to pro něj jistě udělali gratis ...

A tak si čeští "ateisté" o dlouhém víkendu mohli užít ukázkového počasí, což je jistě náplast na příkoří způsobená návštěvou papeže. Ta je popudila zejména tím, že se nemohli v sobotu svobodně projet po dálnici kolem Brna za svými důležitými cíli. Také tím, že něco stála, možná že odhadem každého obyvatele ČR vyšla na 2Kč (odhaduji podle toho, že neuskutečněné volby jsou prý vypočítány na 7Kč na jednoho). No snad se přes to přenesou.

Kromě počasí ještě poznámku k českému "ateismu", jak to hrdě nazýváme (viz docela dobrý článek v idnes, Papeži, vítej v zemi ateistů. Myslím, že ateistou se má nazývat ten, kdo něco ví o víře a svobodně, na základě vědomostí či přesvědčení, se rozhodl nevěřit. Stav českých lidí však spíš odpovídá pojmu náboženská negramotnost. A ta je opravdu neuvěřitelná a světově unikátní. Jak k tomu mohlo dojít? Všude kolem sebe vidíme, kolik prostředků a pozornosti věnovali naši předkové slávě Boží. Stavby, umění, hudba ... Jak to, že současné generace zapomněly, co tvořilo kulturu a podstatnou náplň života našich předků a prapředků? Že za to může doba budování socialismu? Asi částečně ano. Ale ten byl i v Polsku i jinde, a Poláci na tradice nezapomněli ...

Pro malý důkaz české slepoty stačí vycestovat kterýmkoli směrem (i těsně) za naše hranice ... pokud ovšem rozumíme jazyku. Když si povídáte s lidmi, většinou dojde na vtipy. A hle, zjistíte, že cizinci si hojně vyprávějí anekdoty s církevními náměty - např. katolíci versus evangelíci - našinec na to kouká jako jojo - tahle společenská oblast u nás vůbec neexistuje.

Papež Benedikt udělal tedy svou návštěvou radost nejméně 5 procentům našeho obyvatelstva, skutečně věřícím. To je tak 500 000 dobrých lidí .... A určitě udělal radost i dalším dobrým lidem, duchovně hledajícím, kteří si sice nepotrpí na církve, ale poznají a ocení duchovní osobnost. Mně se jeho kázání moc líbila.

Mimochodem, skvěle nám Čechům Němec Benedikt připomněl duchovní odkaz svatého Václava, což je téma, z něhož naši současní historikové i teologové coby přisluhovači politiků mají jakýsi komplex, takže ani nedopřejí světci samostatný svátek a pletou do toho jakýsi nepochopitelný "den státnosti"....

27. září 2009

To je ta indická holčička

To je ta třináctiletá indická holčička Yugratna, jejíž vystoupení na konferenci OSN o změnách klimatu popudilo Klause, takže jim to řekl od plic ... Indické Timesy se s ní nezapomněly pochlubit.
Aspoň jeden souhlasný hlas pro Klause z webu novináře Grega Gutfelda, FoxNews.


"Proč jsou děti používány k levicové propagandě?"





http://www.foxnews.com/story/0,2933,555421,00.html

YUGRATNA SRIVASTAVA, děvenka starostlivá, řekla: Himalaje tají. Polární medvědi se topí. Dva z pěti lidí na světě nemají přístup k pitné vodě. Toto zanecháme příštím generacím? Prosím ne.

Ale je zde klíčové pravidlo jejich propagandy, které člověk musí znát: pokud otravují děti, víte, že vás právě krmí spoustou sraček velikou jako Al Gorův houseboat.

Užívání nedospělých figurek je založeno na úspěšné víře, že nikdo si nedovolí zpochybňovat děti, protože jsou menší než dospělí a (většinou) upřímné. Jsou také roztomilé a mohou si na vás něco vymyslet, pokud nevyhovíte jejich vrtkavým přáním.

Teď vidíte, že kdyby byl někdo na té schůzi vstal a řekl Yugratně: "Hej, holčičko, neměla bys být radši ve škole, namísto co by ses snažila zničit naši ekonomiku založenou na vymyšlené vědě?", byl by ukamenován k smrti pomocí nožů vyrobených z kamene ... ve tvaru nože.

Takže díky Bohu za českého prezidenta Václava Klause. Tento nejodvážnější světový leader se pustil do OSN za tento nestydatý podfuk a řekl "Bylo to smutné a ... frustrující. Je to propagandistické cvičení, kde 13 letá dívka ze vzdálené země předvádí nacvičenou báseň. Je to prostě nedůstojné."

Víte, Klaus je skeptikem globálního oteplování a není to žádný pitomec. Uvědomuje si, stejně jako rostoucí počet expertů ve vědecké komunitě, že klimatická změna je pravděpodobně přirozeným dějem, a nikoliv lidským. Ale je velmi zlé, že politikové, jako náš vlastní prezident, by raději poslouchali místo toho -náctileté děvče.
Možná, že kdyby Klaus nosil šaty a copánky, věci by byly jinak.
A pokud se mnou nesouhlasíte, jste pravděpodobně rasista."

Zvukové zbraně proti protestujícím na G20 v Pittsburgu

V Pittsburgu v pátek skončila schůze G20, pro nás tak odlehlé téma, že českým médiím téměř nestálo za zmínku, snad jen idnes něco málo... Na schůzce měly hlavy států v čele s Bombamou domluvit nový ekonomický pořádek.
Samozřejmě se tam sešlo i pár stovek (možná tisíc) protestujících a tak to byla vítaná příležitost pro policii (a prý poprvé v USA i vojsko - Národní gardu), aby vyzkoušela veškerou techniku na ovládání davu. Je z toho spousta videí na youtube. Odtud i jedno video ilustrující rozhlasový komentář (reportáž)
Alexe Jonese (PrisonPlanetTV), o tom, že zde byly poprvé v USA použity na zastrašení a rozehnání davu vojenské zvukové zbraně. Překlad není myslím důležitý... prostě jsme pod "zvukovým útokem". (Nevím, jestli ty obrázky robotů jsou skutečnost nebo recese, ale Alex Jones je poctivý dokumentátor, spíš věřím, že si to opravdu někde našel a že to většinou má k něčemu sloužit.)
No, kdo byl na poslední pražské demonstraci proti radaru, ví, že jako zvuková zbraň se osvědčuje i helikoptéra nad lidmi ... zkušení demonstranti si, jak je vidět, stejně nosí brýle proti slznému plynu, tak přiberou ještě špunty do uší...

25. září 2009

Skutečná pravda - čipovací vakcíny

Z různých internetových zdrojů pocházejí tyto informace o čipovacích vakcínách. Proč se dělá takový humbuk s očkováním proti celkem neškodné sezónní chřipce? Cílem je očipovat co nejvíce lidí. Špička každé individuální vakcíny či Tamiflu má zavést do těla smrtící čip... Stejně mi bylo divné, proč se vždycky v televizí říká, že je k dispozici tolik a tolik "individuálních vakcín". Takže to proto, že s každou dostanete individuální číslo ...

Čip ve špičce jehly

http://standeyo.com/NEWS/09_Sci_Tech/090912.the.needle.chip.html

Dr. Ryke Geerd Hamer (New German Medicine)

Včera, 27. srpna 2009, jsem měl úvodní přednášku o German New Medicine (GNM) blízko Vídně v Rakousku. Byla tam se mnou moje žena a asi 40 posluchačů. Na konci se jako součást diskuse mluvilo i o prasečí chřipce a tu vstala jedna žena a prohlásila následující:

Jedna její přítelkyně pracuje pro farmaceutickou společnost ve Vídni a řekla jí, že jehly injekcí proti prasečí chřipce obsahují ve špičce nanočástice, které nemohou být rozpoznány prostým okem, ale které jsou zřetelně viditelné mikroskopem, který zvětšuje pouze 12x, jako například dětský mikroskop. Zaměstnanci farmaceutické společnosti se dověděli, že tyto nanočástice fungují v těle jako motherboad v počítači a mohou uchovávat spousty údajů.

Tato žena dále uvedla, že pracuje v oblasti medicíny. Ptala se prý právníka, který k ní přišel jako pacient, jak se dá vyhnout tomu, aby byl člověk čipován. Řekl jí, že ví o plánovaném čipování populace; ve skutečnosti většina členů vyšší společnosti ví o tomto plánu. Pro tento rok nebyla plánována žádná nucená očkování, ale lidé měli být přes média spíše získávani, aby si nechali dát injekci dobrovolně.

Pro případ, že by takových bylo příliš málo, je nucená vakcinace plánována na příští rok. Výjimkou z tohoto jsou některé profesní skupiny jako elita, politikové atd. On jako právník znal způsoby, jak se vyhnout injekci, ale pro většinu populace není žádného úniku.


Interview s Dr. Gerdem Hamerem (GNM)
26. srpna 2009

Hamer: Nejlépe se dá pochopit, co je zamýšleno, podle toho, o čem se nemluví. Může se mluvit o očkování, ale nikdo se nezmiňuje o čipu implantovaném na jméno. To je skutečně divné, protože čipování je evidentně čelná záležitost dnešních masívních vládních opatření. A o tom, že čip Hitachi funguje a že může být kombinován se smrtícím čipem, jsme mluvili již v předchozím interview.

Totéž lze sledovat v tom, jak dopadla moje GNM (German New Medicine – alternativní medicína). Tato nová medicína, (vyvinutá dr. Ryke Geerd, Hamer, M. D.,) pracuje s předpokladem, že každá nemoc, včetně rakoviny, má původ v neočekávané zkušenosti šoku. Tento objev přišel poté, kdy dr. Hamer, bývalý internista na onkologické klinice Univerzity v Mnichově ztratil syna v náhlé tragédii a poté dostal rakovinu varlat.

Diagnóza ho vedla ke studiu spojení mezi stresujícími událostmi a nemocemi tím, že sledoval historii svých pacientů s rakovinou. Po 28 let se diskutovalo o Hamerovi jako o „vyřízeném člověku“, ale ne o tom, zda jeho medicína skutečně funguje a zda její závěry jsou opakovatelné, a že může být prokázáno že fungují, i když existovalo 30 publikovaných ověřených výsledků. To samé platí o Tamiflu! O něm se vedou nekonečné diskuse, zda škodí nebo ne, ale nemluví se o mikročipu. Samozřejmě Tamiflu je škodlivé, je to jed. Také poškozuje hojivý proces nebo vagotonickou fázi těhotenství (poslední trimestr). Ale smrtící čip tomu dodává zcela nový rozměr. To, že tento čip bude použit, aniž by se lidé znepokojili, lze vidět z toho, že i chemoterapie a morfin jsou používány bez znepokojení navzdory vysoké úmrtnosti, zatímco většina lidí by mohla přežít při léčbě GNM.

Ing. Pilhar: Je také velmi podivné, že americká vláda vytvořila „válečný zákon“, podle něhož mohou být kritikové snadno odstraněni, po tisících i miliónech. Jakmile lidi očipujete, nemohou vám už nikdy nikam uniknout.

Hamer: Je zřejmé, že čipová bitva se připravuje již mnoho let. Ta idiotská prasečí chřipka, ... tu vylhali a vykonstruovali světovou pandemii. A také to ukazuje, co může dokázat dobře organizovaný světový tisk: mohou změnit zrnko písku v horu.

Pilhar: Začalo to lží o AIDS, pak následovala lež o BSE. Po 11. 9. následovala anthraxová lež. Pak to byla lež o ptačí chřipce, teď máme prasečí chřipku, příští rok budeme mít lež o myší chřipce. To všechno ukazuje na „konečné řešení“. Když bude každý mít čip, pak bude nastoleno naprosté otroctví, každý bude manipulován a svévolně zavražděn.

Hamer: Nejprve se vrhnou na kojence a těhotné ženy. Ty mají být jako první ošetřeny čipy a Tamiflu. Mnohé těhotné ženy v posledním trimestru přijdou o své dítě, protože Tamiflu je velmi toxické. Ale i samy ženy mohou zemřít, protože jejich těla jsou v posledním trimestru vagotonická. Je známým faktem, že během vagotonie může být jediná injekce proti chřipce či morfinová injekce smrtelnou. (Vagotonie – nadměrná aktivita či dráždivost vagusového nervu, nepříznivě ovlivňující krevní oběh, žaludek a svaly.)

Hamer: Za pár dní budou naše nejhorší obavy překonány krutou realitou.

Pilhar: Gerde, ty říkáš, že v USA je 1000 dolarová pokuta a 30 dní vězení za odmítnutí nechat se očkovat? http://thebirdflupandemic.com/archi...30-days-injail- http://thebirdflupandemic.com/archi...n-massachusetts

Hamer: Ano, ale odpírači (ti, kteří jsou proti smrtícím čipům, jsou totiž zrádci) nebudou dáni do normálního vězení, ale do speciálně připravených koncentračních táborů, kterých jsou po celé zemi připraveny stovky http://info.kopp-verlag.de/news/ame...onslagerfertig-
http://info.kopp-verlag.de/news/ame...tzbereit.html A z nich se dostanete, jen když se necháte očipovat. A jakmile jste venku, smrtící čip má volnou cestu. Naštěstí tito lidé budou po propuštění umírat a padat jako mouchy.

Pilhar: Mluvíte o začátku velké likvidace lidstva?

Hamer: O nic jiného nejde. Jinak by nedávalo žádný smysl, aby se do toho zatahovala policie, vojsko, hrozilo se drakonickými tresty, a to jen proto, aby se lidé účastnili prosté kampaně očkování proti sezónní chřipce. Jinak by to nedávalo žádný smysl. Nyní se zdá, že v USA se začíná zdvihat panika. Lidé se ptají sami sebe, kam na světě by mohli utéct, aby se vyhnuli násilné injekci se smrtícím čipem a na chvíli se osvobodili od svých nepřátel?

Musíte zvážit realisticky, jaké to bude, když budete nosit tento smrtící čip a vědět, že kterýkoliv den vás prostě mohou vypnout. Jste proti tomu naprosto bezbranní a stěžování vám nepomůže: „Kdybych to jenom věděl...“ Proto je skutečně důležité, aby vládnoucí třída udržovala lidi v nevědomosti co možná nejdéle.

Ve společnosti, kde je několik set zaměstnanců, a která vyrábí či plní injekční jehly pro čipovou vakcinaci, bude třeba jen jednoho nebo dvou „spolehlivých lidí“ pro vkládání čipů na konci procesu. Ostatní zaměstnanci pak potvrdí, že nic nevědí. Říká se tomu „kontrola kvality“ a zdá se to naprosto normální.

Je také podivné, že každá individuální vakcína má svůj vlastní individuální číselný kód, který je přidán k identifikačnímu číslu.

Pilhar: „Římský klub“ prohlásil v 70. letech v jedné ze svých publikací (možná Lidstvo v bodě obratu), že buď se bude muset snížit porodnost nebo se bude muset zvýšit úmrtnost. Institut Maxe Plancka se domnívá, že světová populace musí být redukována na 2 miliardy lidí. V USa je tzv. „Americký Stonehenge“, http://www.igeawagu.com/news/corruption/1199237261.html, nápis vyrytý do stotunových žulových bloků, že světová populace musí být redukována na 500 miliónů lidí, aby se dosáhlo „Éry Rozumu“. Když se podíváte na otázku „přelidnění“, je zajímavé, že pouhý stát Texas by sám mohl uživit všech 6 miliard lidí. Já nevěřím v tzv. „přelidnění“, ale spíše se domnívám, že globalizační fanatikové nepotřebují 6 miliard otroků a proto chtějí redukovat obyvatelstvo na desetinu.

Hamer: Helmute, měl jsi pravdu, když jsi řekl při našem interview 13. srpna 2009: „Jakmile toho dosáhnou, vyhrají.“ Proto musela být zlikvidována German New Medecine (veškerá alternativní medicína), protože pokud by tyto poznatky a znalosti se staly všeobecnými, nemohli by to udělat.

Sbohem německá alternativní medicíno, nová biologická medicíno a světové názory na svobodu a pravdu pro nás všechny. – Dr. Ryke Geerd Hamer
(Německá verze - trochu odlišná - http://welt-blog.ch/chip-sitzt-in-der-spritzen-spitze/)


Mikročipové implantáty jsou připraveny pro použití
s vakcínou proti prasečí chřipce

"Mezi prvními návštěvníky mého blogu birdflu666 byl rakouský výrobce RFID čipů, což silně naznačuje, že existuje záměr použít mikročipy při každé masové očkovací kampani, a proto ten silný zájem rakouského výrobce čipů o mou kriminální žalobu proti společnosti Baxter.
V USA pracuje na „pandemických“ mikročipových implantátech další výrobce na Floridě." – Jane Burgermeister. http://theflucase.com/index.php?opt...lang=de#josc724


Akcie VeriChipu skokem stouply po získání licenčního patentu na H1N1


Reuters: Akcie VeriChipu ztrojnásobily svou hodnotu poté, když společnost řekla, že jí byla udělena exkluzívní licence na dva patenty, které jí pomohou vyvinout implantační systém na detekci virů v lidech.

Patenty, které patří partneru VeriChipu, Receptors LLC, se týkají biosensorů, které mohou detekovat H1N1 a jiné viry a biologická ohrožení, jako např. stafylokokus aureus odolný proti methicilinu, jak řekla společnost VeriChip.

Technologie bude kombinovat implantovatelné prostředky pro radiofrekvenční identifikaci, aby mohly být vyvinuty systémy třídění a detekce virů.

Systém třídění bude poskytovat mnoho úrovní identifikace – první budou identifikovat činitele jako virus nebo ne-virus, druhá úroveň bude klasifikovat virus a upozorní uživatele na přítomnost virů pandemického ohrožení, třetí úroveň bude identifikovat přesný patogen, jak řekl VeriChip v přednášce publikované 7. května 2009.

Akcie VeriChipu stouply o 186% na 3,28 USD v pondělí navečer na burze Nasdaq. Dosáhly již dříve ročního maxima 3,43USD.

(Reportáž od Mansi Dutta v Bangalore, editace Mike Miller a Anil D´Silva).

Zdroj: http://www.ethericwarriors.com/ip/viewtopic.php?p=5688#p5688

Je naprosto nezbytné, aby nebe bylo blankytné

Vida, Hanka Zagorová je taky pro nebe blankytné ve své téměř meteorologické písni ... nezbývá než souhlasit, ale budeme asi pro to muset více udělat. Máme dlouhý víkend, papežsky zajištěné dobré počasí, tak se dávám se do odlévání TB a dohánění giftovacích restů.



Je naprosto nezbytné,aby nebe bylo blankytné,hvězda, aby plála,člověk vyšel z mála,hlas zněl jako hlas má.Je naprosto žádoucí,láska aby hřála za nocí.To je naprosto důležité,abych byla šťastná.

Co vlastně o tom víš,máš půlnoc, když svítá.To se budí nový den a ránem voní.Když odcházíš,déšť chodníky smáčí,jen sotva do očí ti mohu pohlédnout.Proč nosíš na svém slunci stín? Štěstí tě poutá málo čím,nikdy nezeptáš se, jak to chápu já. A proto říkám dál:

Je naprosto nezbytné,aby nebe bylo blankytné,hvězda, aby plála,člověk vyšel z mála,
hlas zněl jako hlas má.Je naprosto žádoucí,láska aby hřála za nocí.To je naprosto důležité,abych byla šťastná.

A ještě chci ti říct,že moc mě to trápí,jak jsi nedotknutelný,sám v sobě bloudíš.Neumíš stát za duhových svítání,vždyť jen z bouřek máš své vnitřní počasí.
Uprostřed nálezů a ztrát zas více přízně mám ti dát,nikdy nezeptáš se, co chci vůbec já...

A proto taky říkám dál,je naprosto nezbytné,aby nebe bylo blankytné,hvězda, aby plála,člověk vyšel z mála,hlas zněl jako hlas má.Je naprosto žádoucí,láska aby hřála za nocí.To je naprosto důležité,abych byla šťastná.

Je naprosto nezbytné,aby nebe bylo blankytné,hvězda, aby plála,člověk vyšel z mála,
hlas zněl jako hlas má.Je naprosto žádoucí,láska aby hřála za nocí.To je naprosto důležité,abych byla šťastná.Je naprosto nezbytné,aby nebe bylo blankytné,hvězda, aby plála,člověk vyšel z mála,hlas zněl jako hlas má.

Je naprosto žádoucí,láska aby hřála za nocí.To je naprosto důležité,abych byla šťastná.

Co to ten Klaus vlastně řekl, že všechny tak naštval?

Krátký, ale výstižný článek z Reuters. (Náš tisk to asi moc neprobírá, ani nevím?) Václave Klausi, seš dobrej! Sice tam nezazněly chemtrails, ale nevadí, světovým papalášům to řádně hnulo žlučí ... On je ten Klaus fakt jedinej státník na světě, co dokáže říct pravdu (částečnou, ale aspoň tak)... Český překlad (možná spíš výklad?) jeho poznámek k projevu je tady. Na Klausově blogu jsou .jeho poznámky k projevu z r. 2007. Na letošní konferenci Václava zjevně rozčílilo srdceryvné představení indické holčičky ... . Snad to někdo natočil a dá to aspoň na youtube, ať si taky užijem.

http://www.reuters.com/article/newsOne/idUSTRE58L6ID20090922

22. 9. 2009, Louis Chardonneau

Český prezident: Schůze OSN o klimatu byla propagandou

OSN, Reuters: Český prezident Václav Klaus ostře kritizoval schůzi Spojených národů o klimatických změnách v úterý, na níž prezident Barack Obama byl mezi hlavními mluvčími, a popsal ji jako propagandistickou a nedůstojnou.

„Bylo to smutné a frustrující,“ řekl Klaus, jeden z nejhlasitějších světových skeptiků ohldně globálního oteplování.

„Je to propagandistické cvičení, kde 13leté dívky z jakési vzdálené země předvádějí předem nazkoušenou báseň,“ řekl. „Je to prostě nedůstojné.“

Na zahájení summitu, kterého se zúčastnilo téměř 100 světových vůdců, řekla 13letá Yugratna Srivastava z Indie publiku, že vlády nedělají dost pro boj proti hrozbě klimatických změn.

Klaus řekl, že ve vědecké komunitě jsou vzrůstající pochybnosti o tom, zda lidé způsobují změny klimatu, či změny jsou prostě přirozenými jevy.

Ale politikové, jak se zdá, docházejí ve věci klimatických změn spíše ke konsensu, řekl.

„Vlak se nedá zastavit a pokládám to za velkou chybu,“ řekl Klaus.

Generální tajemník OSN Ban Ki-moon zorganizoval vrcholnou schůzku ke klimatu, aby pomohl urychlit dohody před schůzí OSN v Kodani v prosinci, aby mohlo být dosaženo shody o nových cílech pro redukci takzvaných emisí skleníkových plynů.

Avšak nové návrhy Číny a sjednocující volání amerického prezidenta Baracka Obamy málo přispěly k tomu, aby byl prolomen mrtvý bod o tom, co je třeba učinit.

Klaus v r. 2007 vydal knihu o světové kampani za zastavení klimatických změn nazvanou „Modrá planeta v zelených poutech: Co je ohroženo – klima nebo svoboda?“

V knize Klaus řekl, že globální oteplování se změnilo v náboženství, v ideologii, která hrozí podkopáním svobody a světového ekonomického a společenského řádu.

Související stránky: Klaus - souhrn jeho aktivit na webu Climate Realists: http://climaterealists.com/index.php?tid=93&linkbox=true

24. září 2009

Tak nám zrušili žárovky

Hele, to je pro mě novinka: Penny Market upozorňuje, že EU od 1. 9. zrušila 100W žárovky. Abychom prý se zásobili... Jak šlechetné upozornění.
K tématu Úsporné zářivky v USA píšou právě minesotští občanští aktivisté tento docela zajímavý článek.

http://minnesotansforglobalwarming.com/m4gw/2009/09/your-green-is-killing-me.html#more


Ta vaše zelená mě zabije

Elmer, 21. 9. 2009

Když se rozproudila dryáčnická reklamní kampaň na fluorescenční žárovky (CFL), lidé byli nadšení, že se sníží produkce kysličníku uhličitého tím, že se sníží energetická náročnost. Ale je tu pár věcí, které vám odmítli říci.


Je to, jako kdyby vám řekli, že když si dáte domů hada, působí to zázračně na odehnání hlodavců. Ušetříte stovky dolarů, protože nebudete muset kupovat pasti na myši ani používat hnusné jedy kolem svého domu. Co vám neříkají, je to, že si kupujete a dáváte do svého domu nebezpečného a smrtelně jedovatého hada.


S těmi zářivkami je to totéž.


Už jsme si vědomi nebezpečí při rozbití žárovek plněných rtutí. Některá zařízení na likvidaci toxického odpadu uvádějí, že chtějí za odstranění rozbité žárovky 2 000 dolarů. Proč?? Protože je to RTUŤ!!!!


Rtuť je nebezpečný, smrtelně jedovatý těžký kov, a všechny vlády světa pracují na tom, aby ho odstranily z našeho prostředí.


A přesto tytéž vlády prosazují a zavádějí zákony, které nás nutí kupovat výrobky obsahující rtuť a dávat si je do svých domovů a do blízkosti svých dětí.


A tak jako ten had, kterého jste si koupili, abyste ušetřili peníze, má toto rozhodnutí své temné stránky. Zejména to, že všechny ty úsporné zářivky byly vyrobeny tak, že rtuť byla získána z rudy a zpracována pro výrobu těchto zářivek. Nemyslete si, že je to nevinný proces: energetická výkonnost pro země Prvního světa přijde dělníky v Číně velmi draho, protože se uvádí, že v továrnách vyrábějících tyto žárovky je mnoho otrav rtutí.


A ještě hůře. Had se rozzlobil. Podle nedávné studie čínského ministerstva zdravotnictví je mnoho dělníků při výrobě žárovek vystaveno působení rtuti. V jedné továrně v Jinzhou obsahují těla 121 dělníků ze 123 zaměstnanců nebezpečnou dávku rtuti, každý dělník má v sobě 150x více než je vládou schválené bezpečné množství. V jedné továrně v Anyangu bylo otráveno 35% dělníků a závod vypouštěl rtuť přímo do místní zásobárny vody.


Londýnské Times provedly mnohá interview, která ukázala stovky nebezpečných vystavení rtuti a hospitalizací, ale mnozí dělníci se bojí si stěžovat ze strachu před ztrátou zaměstnání.


Noviny také objevily případ, kdy 68 ze 72 dělníků jedné továrny muselo být hospitalizováno pro otravu rtutí.

Když bylo v jenom Kalifornii prodáno 9 miliónů zářivek, znamená to, že bylo z půdy odebráno 100 liber rtuti, přemístěno do životního prostředí a je připraveno způsobit nevídané toxické škody.


A to jenom v nejzelenějším státě Unie!!!


Pokud se jedna zářivka rozbije v přírodě, jako např. při zavážce, tato jediná zářivka může kontaminovat 6 000 galonů vody. A to nepočítáme půdu.


Ano, ale EPA (Environment Protection Agency - Agentura ochrany životního prostředí) má odpověď. Je to pouhých 19 kroků, jak bezpečně odstranit rtuť vylitou z rozbité zářivky. Takže zatímco budete od roku 2011 donuceni kupovat tyto rtuťové zářivky (pokud se tomuto národu nevrátí zdravý rozum), EPA má tyto instrukce, jak se chovat, kdybyste měli ve svém domě rtuť.


Ironie, že?


  • Každý výrobek obsahující rtuť nebo nádobky z rtutí mají být umístěny do větší nádoby s pevně těsnícím víkem.
  • Kolem výrobku má být umístěno kočičí stelivo nebo látka absorbující tuky, aby byl chráněn před rozbitím či náhlými nárazy.
  • Nádoba má být jasně označena „Rtuť – neotvírat!“
  • Musíte počkat na den svozu nebezpečného odpadu, uchovat výrobky bezpečně v původních nádobách s nálepkami nedotčené, a držet je z dosahu dětí a domácích zvířat.
  • Odvézt nádobu do střediska sběru nebezpečného domácího odpadu v kartonové krabici. Zajistit ji, aby se nepřevrátila. Minimalizovat nebezpečí posunu či klouzání při náhlém zastavení či zatáčce.
  • Převážet nádoby na zadní ploše pickupu nebo v kufru auta. Pokud ji musíte převážet v prostoru pro pasažéry, zajistěte odpovídající ventilaci.

Říkal někdo, že vláda nemá smysl pro humor?


Ale co když tu zářivku rozbijete? Koho zavoláte? EPA? Ne, nemají žádné jiné řešení než ony kroky, kterými se řídit. Podle těchto kroků musíte odvézt tyto zářivky do certifikovaného recyklačního centra. Mnohokrát, a přitom musíte platit dolary za to, že musíte odložit jedinou žárovku - zdraví nebezpečnou, obsahující toxický těžký kov, kterou jste navíc sami nezvolili. Mnohé státy mají jen jedno certifikované recyklační centrum na okres, nebo ještě hůře, na celý stát.


Naštěstí se rozvíjí malé podniky, které mají pomoci občanům recyklovat tyto nebezpečné neurotoxické zářivky zaměřené proti Třetímu světu.


Home Depot (obchodní řetězec) prohlásil, že můžete tyto zabijáky lidí recyklovat tím, že je předáte některému z jeho společníků. To ukazuje, jak se starají o své dělníky.


Něco k zamyšlení: Jestliže Home Depot a Walmart samy prodaly v r. 2007 téměř 300 miliónů zářivek (75 a 193), znamená to, že v amerických domácnostech bylo toho roku umístěno 1,5 tuny rtuti. Nepočítáme Evropu a další „osvícené“ země.


Každý rok přibývá 1,5 tuny. Stále více rtuti vstupuje do našich domovů a našeho životního prostředí.

Co vláda? Je zde, aby vás chránila.


Update: Zdá se, že General Electrics pracuje na nových zářivkách, které budou stejně účinné jako CFL. Bez rtuti. Uvidíme, jestli Kongres obrátí kurs a zakáže CFL s jejich rtutí a naopak přikáže zákonem používat nové zářivky General Electric.

Komentář amerického čtenáře: Tak užívejte LED. Spotřebují jen desetinu energie spotřebované CFL, vydrží 5x tak dlouho, není v nich rtuť a výroba je levnější....

22. září 2009

Koleda o globálním oteplování: Co nám dal Al Gore

Možná si ta píseň žádá trochu vysvětlení. Je to parodie na údajně nejzpívanější anglickou/americkou "kumulativní" koledu Twelve Days of Christmas. V koledě se zpívá, že první den mi dala moje pravá láska jeden dar...., druhý den dva ...., pak tři .... (všechno zvířata). Něco jako "Když jsem já sloužil". V parodii je v roli dárce Al Gore, který dává,: 1 strašidelný dokument, 2 tající póly, 3 krachlé automobilky, benzín za 4 dolary, 5 topících se ledních medvědů, 6 tajících ledovců, 7 stoupajících oceánů, 8 rozvodněných řek, 9 foukajícíh hurikánů, 10 období sucha, 11 zákazů žárovek a 12 nových daní.
Autorem a interpretem písně je občanské sdružení normálních občanů z Minnesoty, kteří se takto vypořádávají s oficiální lží ... ještě o nich uslyšíte.

Kdo znáte Slima Spurlinga?


Děkuji čtenáři za odkaz na učení a knihu Slima Spurlinga, najdete na http://www.slimspurling.com/. Zatím o tom nic nevím, z letmého pohledu na jeho stránky vidím, že ten pán vynalezl různá jemnoenergetická udělátka k uzdravování lidí i Země. Funguje to zdá se podobně jako orgonit, ale jsou to různé kovové prsteny a spirály a tak. To si asi na rozdíl od orgonitu sami nevyrobíme, a kupuje se to za dost drahý peníze...

Ale vypadá to zajímavě, jestli s tím někdo máte zkušenost, podělte se prosím s námi ...

Klausi, nedej se!

(Dnešní vzorek evidentní manipulace: Britské ostrovy jako přejeté od traktoru... kliknutím možno zvětšit.)

Poznámka k dnešku: Bravo Klaus!!! Pěkně to té zločinecké EU řekl. Viz např. článek na Zvědavci http://www.zvedavec.org/komentare/2009/09/3309-ceska-republika-hodla-delat-drahoty-s-podepsanim-lisabonske-smlouvy.htm V anglické diskusi pod anglickým originálem článku v TimesOnLine zahraniční čtenáři vesměs povzbuzují Česko, aby vydrželo nepodepsat Lisabon co nejdéle, např. do změny vlády v UK, kdy je šance na referendum a že se začne brát v potaz, že tu smlovu nechtějí obyčejní lidé vůbec nikde v Evropě, že nechtějí ani EU, současný stav je výsledkem manipulací vlád. Normální lidé chápou, nakolik je systém EU zotročující, pouze jejich vlády to ignorují. Evropa teď sází na nás na Čechy, že vydržíme - tak se presidente nedej! Konečně zas Česko může něco udělat pro svět.

A když Klause budou dále štvát ti globální oteplovači, dělám si dokonce naději, že bude schopen veřejně promluvit o chemtrails a veškerém tom haarpovém ohřívání a jiných svinstvech. Určitě o tom ví. No, možná to neřekne, ale trochu naděje si přece dělám. Když už něco praskne, tak ať je to pořádná rána...

21. září 2009

10 věcí přijatelnějších než očkování proti prasečí chřipce

Já vím, že o prasečí chřipce už nikdo nemůže ani slyšet, ale tohle není tak špatný... takový průřez americkými poměry. (U nás je povědomost o aspartamu a glutamátu a dalších jedech ještě daleko slabší...) Mike Adams je propagátorem zdravého životního stylu, superpotravin atd.

http://www.naturalnews.com/027067_swine_flu_vaccine_swine_flu_food.html

10 věcí, kterým bych dal přednost před injekcí proti prasečí chřipce (satira)

Mike Adams, Health Ranger, Natural News

Připouštím, že pomyšlení, že bych si nechal píchnout chemický koktejl vyrobený farmaceutickými společnostmi a schválený FDA bez v podstatě jakéhokoli bezpečnostního testování, je docela svůdné. Kdo by nestál o to vzrušení a rozechvění z toho, že je součástí velkého farmaceutického experimentu?

Ale když si to lépe rozmyslím, nemusí to být zase tak skvělý nápad. Samozřejmě pokud se vám nezamlouvá myšlenka, že upadnete do dlouhodobého kómatu, že budete navždy paralyzováni či utrpíte vzácné neurologické poškození.

Proto zde sepisuji 10 věcí, které bych udělal raději než si nechal dát injekci vakcíny proti prasečí chřipce.

1. Nejedl bych po 30 dní nic jiného než Macdonaldovy hamburgery a hranolky, dokud bych nevyplivl vlastní játra.

2. Políbil bych prase nakažené prasečí chřipkou přímo na rypák.

3. Legálně bych si změnil jméno na „Barack Obama“ a pak to vyhlásil tlampačem v kovbojském baru na texaském venkově, abych viděl, co to udělá.

4. Nechal bych se přimět pracovat jako autor v oddělení veřejných vztahů na Americké správě pro potraviny a léky (FDA).

5. Seskočil bych z výškové budovy s padákem, který byl podroben stejné kontrole kvality jako vakcíny proti prasečí chřipce schválené FDA.

6. Podrobil bych se nucené chemoterapii se zbraní přiloženou ke spánku, tak jako ostatní americké děti, které jsou odebrány státními úřady a nuceně je jim píchána chemoterapie.

7. Umožnil bych, aby všechny superpotraviny v mé spíži byly tajně nahrazeny zpracovanými potravinami s glutamátem sodným od Frito-Lay.

8. Pracoval bych jako dobrovolník u nebezpečných biologických odpadů v nejinfekčnějším oddělení místní nemocnice.

9. Pil bych nízkokalorické nealkoholické nápoje, až by mi působením aspartamu explodoval mozek.

10. Přijal bych místo ve veřejných vztazích v Bílém domě, kde by mou jedinou odpovědností bylo ukazovat masám s otupeným mozkem, jak mají stupidně kýchat do svých vlastních rukávů košile.

Naštěstí to nevypadá, že se budu muset účastnit podobných aktivit. Ani nebudu nucen nechat se píchnout proti prasečí chřipce. Místo toho vsadím na dobrou stravu, hodně vitamínu D, dobré osobní zdraví a naprosto se vyhnu nemocnicím, vakcínám a směšným farmaceutickým radám od „autorit“.

Ne každý s tím souhlasí, jak jsem si všiml. Někteří lidé raději hrají se ruskou ruletu se svým nervovým systémem, staví se do řady a začínají se nechávat očkovat vysoce experimentální vakcínou, o níž někdo odněkud tvrdí, že je zcela bezpečná. Jsou to jakoby náhodou právě ti, kteří denně pijí „dietní“ nízkokalorické nápoje s aspartamem, jedí zpracované potraviny a žvýkají geneticky modifikované burgery z fast foodů.

Těmto lidem je neustále tak špatně, že když se nakazí H1N1, ani jim to nepřijde. Jenom doufám, že si myjí ruce 50x denně a kýchají do rukávů svých košil, protože nová, státem přikázaná obsesivně kompulsivní porucha je přesně to, co Amerika uprostřed pandemie potřebuje.

P. S. Ještě přídavek: Video v angličtině - Mike Adams zpívá Don´t Inject Me:
http://www.youtube.com/watch?v=EiXmw5a9kiM

20. září 2009

Aplikace HAARPu

Pěkné schéma užití HAARPu, mám ho z jedné vědecké prezentace. Překladu asi netřeba. Kliknutím zvětšíte.

Horizontální a vertikální polojasno

(Polsko a sousedící země dostaly, jak je vidět ze snímků, v noci slušnou dávku chemie.... kliknutím zvětšíte.)

Včerejší příspěvek ze Slovenska:
"Vseobecne - Dna 19. septembra od rana huste posypovanie, extremne napadne co v poslednej dobe nebolo caste. Co je zaujimave objavil sa extremny vyskyt fibralnych vlakien vo vzduchu. (V podstate v bezvetri z oblohy padali tenke strieborne vlakna niekedy aj o dlzke 3-4 metrov). Ma niekto konkretnejsie informacie o zaciatku vzniku vlakien na nasom uzemi ?"

Zajímavé, vlákna odsud zatím neznám. Nemyslím, že by někdo měl nějaká soustavná pozorování, to musíme sami... tak jestli máte nějaká pozorování, o vláknech, o čemkoli, fotky, vyvěste to někde, třeba tady, pošlete komentář nebo mail na orgonetrybagmailcom, nebo dejte příspěvek na orgo.cz, kamkoliv, ať lidé vědí...

(K vláknům: je taky sezóna babího léta, kdy vzduchem lítají vlákna pavučin, tak na to pozor. Tuhle na Flickru už někdo vlákna dával, ale podle názorů přispěvatelů i podle mě za to mohli pavouci. Pamatuju z dětství, když jsme v září pásli kozy, tak taková dlouhá vlákna lítala...)

Jinak co se mi zdálo v posledních dnech divné, byly mraky složené jakoby z krátkých vláken, takové jehličkovité až ježaté, tvářily se celkově jako letní oblačnost.

K tomu polojasnu: včera při mlhavé cestě na Moravu, kdy rádio celou dobu hlásilo, že je polojasno, mě napadl termín "horizontální polojasno" a "vertikální polojasno". Když se řekne polojasno, tak my pamětníci si představíme, že je asi tak z poloviny obloha modrá a z poloviny zakrytá mraky. To by bylo to horizontální. V dnešní době ale musíme zřejmě pokládat za polojasno i stav, kdy je celá obloha zakryta umělou mlhavou oblačností tak, že slunce sice prosvítá, ale jen poloviční intenzitou. To by bylo to vertikální polojasno, záleží totiž na výšce té umělé vrstvy. Toto polojasno nás provázelo po celou cestu, ale PW pomáhal postupně k vytvoření čtvrtjasna až nakonec skorojasna. V tom nově vzniklém skorojasnu se ukázal neuvěřitelně nízko obrovský chemoplán s velmi zajímavou hranatou zadní partií, nesprejoval (takhle nízko nesprejujou, to už by fakt asi nikdo nepřehlíd...), jenom kontroloval ... A další lítali a lítali, jako obvykle...

Holt ty nižší vrstvy atmosféry mají už co do oblačnosti naprosto zmáknuté, to jejich letadla a vysílače zvládají s prstem v nose. A na ty vysoké vrstvy na rozhraní vesmíru mají rakety, které i tam vypouštějí chemické svinstvo. A doufám, že jste si všimli, že jaksi mimochodem se prof. Scales ve své prezentaci zmiňuje, že na hranicích vesmíru se odehrávají HAND - High Altitude Nuclear Detonations - nukleární výbuchy ve vysokých výškách, a raketové chemikálie mají mimo jiné likvidovat radiaci z výbuchů ... to už by snad nevymysleli ani ve sci-fi. (No snad mají na mysli ty jaderné zkoušky v 50. a 60. letech ... buďme optimisti.)

19. září 2009

Rauni a moje inkognito

Povídání Rauni Kilde mě velmi nadchlo, a hodně mi pomohlo. A podle reakcí zaujalo i mnohé z vás. Mnozí ho taky vyvěsili na své weby, což je prima. (Dokonce i Osud, a to zdarma! Zajímavé, jeho filosofie mi přijde jaksi s Rauni nekompatibilní ...) Ona opravdu ví a proto přináší klid. Pomohla mi smířit se s tím, jak to na tomto světě je. Uklidnila mě, že s tím můžeme něco dělat. Teprve od ní se na mě přeneslo pochopení, že smrt neexistuje, i když mám za sebou pár let jógových meditací na téma "jsem nesmrtelné átmá". Ona to totiž žije. Moje další učitelka, která se objevila v pravý čas.

Takže mě hodně potěšilo, když známá paní se sklonem k duchovnu, ale ne zrovna k tomu říznutému "konspirací", mi přinesla její vytištěné povídání. Že se jí to hodně líbí a že by se mi to mohlo taky líbit, a co na to říkám. Tak se ptám, odkud to má, a ona říkala, kdo jí to dal, a ... no bylo to pro mě dost překvapující, ke komu se texty dostaly a kdo je šíří dál... Tak řeknu, že to taky znám, z internetu, že je to super a věřím tomu a tak. A mám velkou chuť se pochlubit, kdo že to tam vyvěsil... Ale neudělám to. (A tištěné povídání si hned půjčila další paní...)

Radši si nechám své (částečné) inkognito, to ostatně není kvůli těm, na jejichž zrůdné aktivity se snažím upozorňovat, ti o mně vědí a já se jich nebojím. Funguje mi to taky tak, jak říká Rauni: já něco udělám, oni něco udělají. (Doma mi zatím nic nepřemisťují, týká se to většinou počasí.) Ale sousedi a známí mě mají zatím za celkem ctihodnou, pouze mírně alternativně praštěnou osobu a moje zájmy je stejně nezajímají, tak proč být zbytečně za úplného cvoka, který je otravuje řečmi o chemtrails. Ti, kteří se mají dovědět, se dovědí. Vesmír už, jak je vidět, zařídí, aby se k nim informace dostaly.

17. září 2009

Vědecká prezentace - to je ten správný dokument

Včerejší článek o svítících mracích toho moc nového neprozradil, ale zato mě dovedl k dokumentu, který pokládám za velmi důležitý. Mám na myslí autentickou prezentaci prof. Scalese, v níž vysvětluje svůj projekt perturbací prachové vrstvy atd. A ta prezentace perfektně dokazuje, že armáda a vědci v současné době dělají všechno, co si o nich myslíme, že dělají s chemikáliemi, haarpy, vlněním a tak, ale máme málo důkazů. Ponejvíce máme vlastní zrak, ale tomu mnozí nevěří.

Jak řekla Rauni Kilde, ona taky nemá žádné informace z tajných zdrojů, bere je z dokumentů, které jsou veřejné, ale musí je někdo vynést na světlo... Američané tyhle věci tak úplně netají (na rozdíl od Rusů, ti by takový dokument na web nikdy nevyvěsili). Tak tohle je taky z veřejného zdroje.

Prezentace v angličtině zde (přímý odkaz na pdf odsud nefunguje, musíte si zkopírovat). www.space.vt.edu/pdf/Scales.pdf

A nedalo mi to a ta prezentace je zde přeložená do češtiny, aspoň hlavní body. Někde se to trošku překrývá, sorry, to je kopírováním do Googlu ... Omlouvám se i za neodborné termíny.
http://docs.google.com/present/edit?id=0AVlmMjJ4Fl45ZGZ4MzJtcnFfMmYyamZrbWZn&hl=en

(Když si to přes Actions stáhnete jako pdf, zobrazí se to správně.)

Husto nad Evropou

To je už starší obrázek, všimněte si hustoty chemtrails. (Že by tak hustý dopravní provoz?) Letos se mi zdá, že už to tak okatě nedělají, trochu se snaží, aby to bylo méně nápadné. Poslední dobou mám trochu práce, když chci denně najít čisté a jasně viditelné chemtrails, protože je stříkají přes noc a ony se do svítání roztáhnou, takže už to nejsou tak zřetelné čáry. Denní chemtrails se většinou rychle rozmažou, takže taky nejsou zřetelné. Ale každý den se něco najde, i když už mě to ani nebaví, je to pořád dokola... Ale dokud nám nezkrouhnou satelity, které ukazují vše, každý den si něco uložím. Slováci např. na jejich SHMÚ mají už jen jednovrstvé obrázky, na kterých není žádné manipulace vidět...

16. září 2009

Řada blesků nad Atlantikem

Dnešní obrázek z Meteoxu - detekce blesků. Všimněte si řady blesků "ostřelující" oblačnost v Atlantiku. Řada vede zřejmě od ruského "haarpového" centra SURA u Nižního Novgorodu, které leží na stejné rovnoběžce (něco o tom už tu na blogu je, nevím teď přesně kde, aha tady to je.).
Myslím, že letošní hlavní vojenské projekty modifikací počasí se odehrávají nad Atlantikem za účelem řízení směrů hlavních proudění (jet stream) vůči Evropě. Na rozdíl od předchozích let, kdy v Atlantiku šlehali hlavně hurikány směrem k Americe. Letos je totiž zatím atlantických hurikánů výrazný nedostatek.

NASA chce vyrábět noční svítící mraky - k čemu?

NASA vyrukovala s nepatrným kousíčkem pravdy o své činnosti, který má zastírat obrovské lži. Chce prý pomoci vědcům vyrobit výškové noční svítící mraky. Otázkou je, za jakým účelem. O tom se níže uvedený článek jaksi nezmiňuje. Že by jen pro radost vědcům? Nebo aby měli lidé v noci na co koukat?

Nepochybně se tedy jedná o čistě armádní podnik. A pokud NASA přiznává, že hodlá něco provádět s mraky, tak zřejmě jen proto, že ty mraky mohou být příliš viditelné. Aby nebyl nějaký poprask, svedou to předem na vědce ve Virginii.

Mimo jiné tato zpráva evokuje, že když přiznávají některé své nynější hrátky s vytvářením mraků, tak přiznávají pouze to, co už uměli možná tak před 50 lety. A proto tak zdůrazňují (ústy "vědce"), že je to poprvé, co .... :)))) Bohužel ona každodenní a nepřetržitá výroba mraků je méně viditelná a lidem jaksi stále uniká, takže není problémem ji zapřít.


Přiložená fotka je údajně z roku 2007 z Maďarska. To mají být ty přirozené svítící mraky. Ha ha, to mi připadá hodně známé, to vidím přece každou chvíli. A ten cikcakový vzor - no ta příroda ale umí věci...

http://www.livescience.com/space/090914-mm-noctilucent-clouds.html

Raketa NASA má vytvářet v úterý (15. 9.) mraky
Clara Moskowitz, 14. 9. 2009-09-16

Experiment s raketou, který má být proveden v úterý, má za cíl vytvořit umělé mraky na vnějších vrstvách zemské atmosféry.

Projekt nazvaný CARE(Charged Aerosol Release Experiment - Pokus s uvolňováním nabitého aerosolu) má v plánu vyvolat vytváření mraků kolem částic z výfukových plynů rakety. Mraky mají simulovat přirozené děje nazvané noční svítící mraky, což jsou nejvyšší mraky v atmosféře.

„Toto je na hranicích vesmiru skutečně důležité,“ řekl Wayne Scales, vědec z virginské techniky, který bude používat počítačové modely, aby studoval fyziku mraků z umělého prachu v době jeho vypouštění. „Nic takového předtím nebylo provedeno a proto jsme z toho všichni nadšení.“

Je to první pokus o vytvoření umělých nočních svítících mraků. V roce 2007 byla vyslána předcházející raketa, zvaná Aeronomie ledu v mezosféře (AIM), aby pozorovala z vesmíru přirozené mraky.

CARE má být vypuštěna v úterý mezi 7.30 a 7.57 EDT (23.30 GMT) ze základny NASA ve Wallops ve Virginii.

Latinský výraz pro noční svítící mraky je „noktilucentní“. I když je těžké spatřit je pouhým okem, mraky lze nejlépe vidět, když je zemský povrch ve tmě a sluneční světlo za obzorem osvětluje výškové mraky odspoda.

Tyto mraky, rovněž známé jako polární mezosférické mraky, jsou tvořeny z ledových krystalků. Přirozeně se tvoří asi 30 – 55 mil (80 – 90 km) nad Zemí. CARE vypustí své prachové částice o něco výše a pak je nechá klesnou do nižších výšek.

„Experiment CARE doufá, že vytvoří umělou vrstvu prachu,“ řekl Scales webu SPACE.com. „Doufáme rovněž, že tato tvorba proběhne kontrolovaně, což umožní vědcům studovat různé aspekty, jako uvnitř vznikající turbulence, rozptyl prachových částic apod.

CARE je projektem Laboratoře pro námořní výzkum a Testovacího vesmírného programu ministerstva obrany. Raketoplán vypustí z paluby suborbitální 4stupňovou raketu NASA Black Brent XII.

Vědci budou studovat její postup z pozemských základen a rovněž z vesmírné lodi STP/NRL STPSat-1 na oběžné dráze. Výzkumníci budou sledovat oblačnost CARE vytvořenou z prachu po dny až měsíce, a to její chování i vývoj během času.

Optické pozorování je základní, takže k vypuštění může dojít pouze pokud počasí bude jasné i v místě vypuštění i v místě mnoha pozorovacích stanic podél Atlantického pobřeží a na Bermudách.

Pokud nebude možno vypustit CARE v úterý, tým se pokusí znovu mezi 16. a 20. zářím.
(Obrázek: V r. 2001 prý tomuto novému jevu začali říkat noční svítící mraky. A teď už je máme nad hlavou skoro denně.)

Příloha, co k tomu ještě našel Orgonet: Autor projektu prof. Scales sám připravil prezentaci projektu manipulací na hranici atmosféry a vesmíru. Nemusíte ani umět anglicky, aby vám byly jasné hlavní body: barium, aluminium, aerosol, ionizace, radiové vlny, HAARP, vojenské využití. Zadejte adresu: www.space.vt.edu/pdf/Scales.pdf a otevřete AdobeReaderem.


Související odkazy v angličtině (všimněte si komentářů - lidi jim ty nezištné vědecké účely nějak nevěří):
http://www.space.com/scienceastronomy/080901-mm-night-shining.html
http://www.livescience.com/environment/071211-noctilucent-clouds.html
http://www.space.com/scienceastronomy/strange_clouds_030219.html
http://www.space.com/businesstechnology/070425_techwed_aim.html

14. září 2009

Vhodný čas na procházku pod dráty

Pole jsou sklizená, takže je nejlepší doba projít se pod dráty za účelem giftingu vedení velmi vysokého napětí. Než udělají hlubokou orbu. V létě se to nedá kvůli plodinám, koho by to bavilo brodit se kilometry žitem. V zimě je zase umrznuto, špatně se kope do země. Touhle dobou je to výborná procházka, člověk ani netuší, jak zajímavé pohledy na vlastní město se odtud naskytnou.

A zajímavé bylo taky, kolikrát mi přitom letělo přesně nad hlavou takové menší letadlo s čímsi divným na nose (asi 4x). (Nepočítám normální andulu, která vozila nahoru parašutisty, a ve výšce nezbytné chemoplány, které bylo vidět dírama v mracích).

Čáry máry chemoplány

Dnešní skoro dušičková oblačnost vypadá odshora takhle počmáraně (kliknutím zvětšíte). Proč jen si ta příroda s tím dává takovou práci?

13. září 2009

Chemtrails nad Atlantikem

Obrázek pro ty, kdo si myslí, že chemtrails jsou jenom nad pevninou, jako že jedna paní prý letěla letadlem z Ameriky a žádné chemtrails cestou neviděla, až v Evropě :-)))))

Toto jsou chemtrails na západ od Irska a Velké Británie, a také kolmé škrtance uprostřed. Dnešní proudění nad Atlantikem bylo opět neobvyklé, koho to zajímá, může si najít dnešní smyčku.

Neúnavné chemoplány

Zdánlivě se toho v počasí zrovna moc neděje. Ranní mlhy, trochu deště a tak. Ale když se na to podíváte na smyčce třeba JSMSG , vidíte, jak se v těch žlutých (chemicky zasetých) pásech oblačnosti otvírají a zavírají díry, dvojice děr ... znamení, že je pohánějí, nebo nafukují, prostě pokoj tomu ani na chvilku nedají.

Je to vidět i z neustálé (třeba ve dne neviditelné) chemtrailsové aktivity. Víkend nevíkend, den či noc, lítají bez ustání: takhle měly chemoplány prokřižované naše území 12. 9. večer asi v 10 hodin našeho času (kliknutím zvětšíte).


A takhle měly chemoplány 13. 9. poránu, ještě za tmy, kolmo přeškrtaný pás (umělé) oblačnosti od Rakouska přes Moravu.

Asi tím kontrolují rychlost průchodu (umělých) pásů oblačnosti, nebo bůhví co všechno.

Techologie NASA, která pomáhá v noci

Jak pomáhá? Jde o přikrývku. A jak zjišťuju, není to nedůležitá věc... Toto píšu jako příklad dokazující, že kdyby nám vojáci dali k dispozici aspoň některé své pokročilé technologie, (které jsou, jak říká Rauni Kilde, nejméně 50 let před civilním výzkumem), měli bychom tu ráj na zemi... (Název článku a obrázek mám z popisu výrobku.)

Takže: přišel čas na obměnu ložního vybavení. Mně bývá v noci spíš horko, takže se přikrývám asi takto: na začátku noci a v létě jenom povlakem, uprostřed noci přiberu larisu a když je fakt chladno, tak ještě jednu larisu. Není to ideální, často se během noci materiály jaksi promísí a vytvoří kouli, kterou se nepřikryjete, tak to musíte rozmotávat a tak... Takže si říkám dost, koupím si pořádnou deku, a nebudu šetřit. Mám i představu, co by to mělo být: deka na tři sezóny ze dvou částí - letní, podzimní, a když se sepnou patentkama, máte zimní. Nic se vám nepromíchává do skrumáže, ideální.

Tak se vydáme do jysku, kde mají zrovna poloviční slevy. A tam přijdu na deku Temprakon, která má na obalu kosmonauta na Měsíci a hlásá, že se jedná o unikátní luxusní nejkomfortnější supertermoregulační technologii vyvinutou NASA, používanou do skafandrů kosmonautů v raketoplánu a na Měsíci a tak. Vtip je v tom, že speciální materiál (něco s voskem) sbírá přebytečné teplo, které pak, když je chladno, zase uvolňuje. Takže si představuji, jak nemusím v noci vstávat a hledat/odhazovat druhou deku...To je přece geniální, a za druhé mám slabost pro zázračné technologie a potrpím si na všechny ty goratexy a tak. Takže volba je jasná. Cena je akční, poloviční, bratru za 1750. (Akce byla do 9.9., ale když koupíte dvě deky, máte taky velkou slevu.)

No a deka je opravdu super. Opravdu funguje tak, jak slibuje reklama. Kontroluje přehřátí a pocení. Večer se klidně přikreju, není mi vedro, v noci když se ochladí, mi není zima. Ušetří mi to každou noc 1 - 2 probuzení, a taky nastydnutí, které vzniká tím, že člověku je zima, ale je línej si dát deku...

A protože člověk nikdy nemá dost a pořád vymýšlí, co by ještě chtěl, tak mě napadá, že by bylo dobrý mit takový spacák. Protože sice mám super teplý, ale večer se v něm nemůžu zapnout, protože neusnu horkem, a za dvě hodiny mrznu a zrovna se zasek zip... Ale ten tolik nepotřebuju.

Jo a je k tomu taky polštář - ten zatím nemám, to mi už přišlo drahý - hlava se mi tolik v noci nepřehřívá.

Takže NASA = dobrodinec lidstva. Jen tak dál.

11. září 2009

Operation Paradise - Operace Ráj

(Obrázek: Georg Ritschl vyrábí 108 - fotka z EW).

Nějak mám poslední dobou větší pracovní vytížení, tak nestíhám publikovat, sorry. Ani ty slibované fotky denních manipulací... a ne že by nebylo co psát, třeba o "ranní mlze" padající z chemoplánů, která víří ve světle reflektoru od auta jako prach... ale zrovna teď nestíhám. Tak aspoň díky za komentáře a k tomu pár poznámek.

Přišel mi komentář, kde si někdo přeje cosi dopřeložit, prý je přeložena jenom část a jeho by to zajímalo dál. Kdyby se ten zájemce ještě ozval a upřesnil, co má na mysli, dalo by se s tím něco dělat. To je totiž problém s komentáři, že když se mi zobrazi, není vidět, pod jaký příspěvek patří, a jak je odkliknu, už je těžko hledám, pokud je to starší článek. Jestli tedy stojíte o nějakou reakci, tak napište pro jistotu název článku, pod který píšete.

Jinak možná bude někoho zajímat, že na webu je teď zadarmo ke stažení a volnému šíření (v angličtině) kniha Operation Paradise (Operace Ráj) od George Ritschla z Orgonise Africa, kterou napsal o orgonitu a svých zkušenostech s giftingem (třeba jak na jihu Afriky zabránili suchu a hladomoru plánovanému vládci světa - to už se tu na blogu psalo). Já už ji mám od dřív, je to pěkné čtení, hodně fotek. Stálo by za to ji přeložit, ale teď zrovna nemůžu. Odkaz na stažení: http://www.orgoniseafrica.com/book.html

Jinak Georg má zrovna teď velké slevy na Power Wandy - 32%, tak jestli pošilháváte po jeho tříkilovém power wandu de luxe, je to skvělá příležitost (do 14. 9.). Já ho mám už pár měsíců a je super a hodně mi pomáhá, nebudu říkat jak, to je mezi náma. Zlevněné je i všechno ostatní o 15%, to už taky stojí za to, objednávám pár zapperů a kitů na koloidální stříbro pro známé. Georg píše na EW, že je v ekonomických potížích, jihoafrický rand posiluje vůči euru a dolaru a zboží se stává dražším pro Evropu a USA, takže lidi míň objednávají a on má míň peněz na gifting - takže případnou objednávkou jeho výrobků (fakt německá kvalita) podpoříte nejen jeho, ale i gifting pro Afriku. Odkaz: http://www.orgoniseafrica.com

7. září 2009

Haarpy day - dnešní dramatická obloha

Dnes si výrobci počasí rozverně pohráli s haarpovými clonami. Až si to zasloužilo fotky. Nejprve mě zaujaly malebné vlnky nad náměstím. Poté, během asi 20 minutové cesty domů na kole, bylo vidět jedno perihelium od slunce nalevo,(sundog - druhé slunce), pak další napravo, za chvilku dokonce haarpový polokroužek, pak dokonce dva sundogy najednou - každý z jedné strany, a na závěr znovu haarpový polokroužek. Co to zatím pozoruju, tak co do počtu i intenzity je to zatím rekord. Více fotek na webovém albu.
Taky tu včera večer letělo nějaké UFO - po osmé večer. Dost velká oranžová koule. No, nevím, co to bylo, ale bylo to divný. Že by v tom taky mělo prsty? Aspoň se těším, že mě konečně přijdou políbit v noci na tvář... :)))



http://picasaweb.google.com/orgonet/ManipulacePocasiWeatherManipulations#

3. září 2009

Rauni Kilde pro dokument Bases - video - už je celé.

Rauni Kilde mi nedává pokoj, tak se pouštím do dalšího videa, tentokrát titulkuju. Co dělat, když jejích knih se asi hned tak nedočkáme, anglicky zatím nevyšly a finština je moc odlehlá.
To video je dost dlouhé, 52 minut. Jsou tam věci, které už jsme slyšeli, a taky něco nového. Třeba astrální cestování.

http://www.overstream.net/view.php?oid=mrace7usiqnc


Rauni Kilde: Interview pro dokumentární pořad Bases (přepis videa)

Novinář: Tento díl se zabývá kontrolou mysli. Jeli jsme do Norska, abychom získali kvalifkované lékařské názory od dr. Rauni Kilde, bývalé šéflékařky zdravotního výboru Laponska.
Jdeme za Rauni do jejího domu v Soon. Během natáčení docházelo k přerušením, celé části z master kopií byly vymazány.

Rauni: Toto je moje poslední kniha Mé tajemné světy. Je to o mých zkušenostech s paranormálními jevy, vojenské zprávy o UFO a o pozitivních kontaktech s humanoidy. Kontrola mysli postihuje nejen naše vědomí. Měla jsem o tom v dubnu přednášku ve Virginii.

-Co tu píšou o mně? Narodila se ve Finsku, žije v Norsku, je v penzi, bývalá vedoucí lékařská pracovnice. Její životopis je v amerických Who is Who ve světě, ve zdravotnictví a ve vědě. Je první lékařkou, která publikovala zážitky z blízkosti smrti, v roce 1982 o tom vydala knihu Smrt neexistuje - mezinárodní bestseller. Kniha je vydána v 6 jazycích.

- Máte tu nějaký výtisk? - Mám jich hodně. V různých jazycích. - Co je tohle za knihu? - To se jmenuje Kdo jsem? -A co je na té fotografii? Nějaké vesmírné technologie? - Možná. Dostala jsem ji od jednoho důstojníka NATO a mám povolení mít ji na své knize. Napsala jsem to pro muže. Je to taková kniha faktů, ostatní jsou spíš filosofické. UFO, vojenská fakta, zkušenosti lidí, o moskevské konferenci.

-Odkud přesně pocházejí ty detaily? -V r. 91 jsem byla v Moskvě na konferenci o UFO. Zahajoval ji generál Pavel Popovič, kosmonaut. Předsedajícím konference byl dr. Shasa.
Vůbec jsem nevěděla, že předtím byl šéfem výzvědné služby ruského námořnictva. Bylo tam 400 účastníků, piloti, testovací piloti, důstojníci, i veřejné publikum, bylo to otevřeno pro všechny. Ze Států tam byli 3 lidé, doktorka psychologie Rima Laibow, novinářka Victoria, která je teď vdaná za plukovníka Johna Alexandra, a pak tam byl šéf výzvědné služby americké armády, tehdy to byl generál Albert .... ? Takže takové publikum se sešlo na konferenci o UFO. Přednášející byli ze sovětské akademie věd. Samozřejmě piloti, měli obrázky a všechno. A na této úrovni mohl kdokoliv přijít a poslouchat. Myslím, že je to úžasné. Když si představíte Skandinávii, je to prostě směšné, nejvyšší důstojníci by nikdy neřekli oficiálně o UFO ani slovo před veřejností. A tam to bylo takhle.

V dubnu jsem byla ve Státech, a tam se stalo totéž. Nejvyšší důstojníci, plukovníci, plukovník John Alexander, Napsala jsem o tom šestistránkový článek do našeho finského časopisu Ultra. To je náš esoterický časopis o UFO, vychází více než 30 let. Název je: "Není to o světlech na nebi, ale o lžích na zemi." (Lights in the sky x Lies on the ground). A představte si, byl tam plukovník Alexander, byl tam Edgar Mitchell, který po této konferenci vydal celému světu svá tvrzení o UFO. Byl tam Richard Doyland, světoznámý historik, možná jste o něm slyšeli, mluvil o kulturní schizofrenii, pokud jde o otázky UFO. Plukovník Scott Jones, také doktor, tam byli samí doktoři, všichni maji Ph. D. Taková byla úroveň. A klíčovým sdělením bylo, že možná do dvou let doufají, že se informace oficiálně dostanou na veřejnost. Jones řekl, že nyní je dostatek vojenských důkazů. A že Norsko by mohlo být jednou z kandidátských zemí, kde ty věci vyjdou najevo. - Jaké to má spojení zrovna s Norskem? -Nevím. To neřekl, ale myslím si, že Norsko je ideálni země. Je silně propojeno s americkou armádou. Takže možná nechtějí, aby to oznámilo USA. Přenechají to někomu jinému. Možná, nevím.

-V Norsku je hodně vojenských zařízení. -V Norsku je hodně hor a hodně vojenských zařízení právě v horách. -Je tam také velký haarpový systém. -Ano, u Tromse. Je to součást systému EISCAT. To je systém, který jde ze Svalbaku, do Tromse, Kiruna ve Švédsku je hlavní stan celého systému. A pak ve finském Laponsku je Sodakola. A když zapnou elektromanetická pole,
jde to skrze celou Evropu. -Myslíte, že je to forma kontroly mysli? -Ano, samozřejmě se to může použít pro kontrolu mysli, jako HAARP. V tom je to nebezpečí. Lidé nevědí noc o kontrole mysli. Nevědí, že mohou změnit vaše myšlenky, vaše postoje, pocity. Když třeba někoho milujete, a někdo sedí u počítače, nebo skrze satelit a řekne si, dobrá, uděláme opak, najednou toho, koho milujete, začnete nenávidět, nevydržíte s ním ve stejné místnosti, cítíte se nepohodlně. Myslím, že je to hrozné. Dělají z lidí biologické roboty.

A potom střelba ve školách. Už jsme to měli ve Finsku dvakrát. Pro mě je naprosto jasné, že se jedná o kontrolu mysli. -V Anglii jsme to také měli dvakrát. -Je to úplně zřejmé. Vyberou si mladého muže, takového, který má problémy, nejlépe psychologické, protože je to dobrá kamufláž. A pak na něj začnou pouštět záření, frekvenci nenávisti. Pořád jenom nenávist. Najednou se normální mladý muž stane monstrem. Střílí na školní děti, učitele, kohokoliv. A pak - to je deltaprogramování - se zastřelí sám. Protože pak nemáte žádné důkazy. Totéž se stalo v Nepálu. Tam princ zastřelil celou královskou rodinu, královnu, sestru, bratry, bratrance. Pořád je třeba se ptát: komu to prospělo? Králův bratr, který byl mimo hru, se stal králem. Teď už je pryč, což je dobře. A kdo má prospěch ze střelby ve školách? Když si vezmete Finsko, v Evropské unii bylo jedinou zemí, která hlasovala proti omezení zbraní. Statisticky jsme třetí na světě v počtu zbraní - protože máme jen 5 milionů lidí - máme více zbraní, než kdokoli jiný. Ty zbraně slouží většinou k lovu. Dobrá, řekli jsme, ne, nechceme omezení, protože naši lidé chodí na lov. A když Finsko řekne ne, tak je to ne. Když přišla střelba ve škole, náš první ministr řekl, uděláme nějaké úpravy. Ale to nestačilo. Tak přišla druhá střelba ve škole, za rok poté. Tak ministr řekl: Teď to omezíme. Pro střílení jsou vždycky politické důvody. Po prvním střílení další den přijel na návštěvu do Finska generální tajemník NATO, snažil se nás natlačit do NATO, z různých důvodů, sedm set kilometrů dlouhá hranice s Ruskem, tam by se vešla spousta "štítů".

- Říkáte, že vám doma mizí nějaké věci. Můžete to vysvětlit? -Když jsem začala vystupovat na veřejnosti, což dělám už asi dvacet let, začaly se dít věci. Asi týden po poté jsem přišla sem, a všechny koberce, co jsem tu měla, byly v jiné místnosti. Takže tu někdo byl. Ale nic velkého. Samozřejmě oni jen ukazují, že tu byli. Nevzali peníze, šperky, nic. Ale koberce byly jinde. Příště zase byl přestavěný nábytek. Takže chtěli, abych pochopila, že jsem pod dohledem. Já jsem Finka žijící v Norsku ... -Taky bylo něco s klíči... -Naposledy to bylo,když jsem byla před nějakou dobou pryč a přišla jsem domů, nechali tady na stole klíče od auta, Volkswagen. (Záznam je rušen.) Snaží se vás zastrašit. Pokusili se mě přejet autem, přivedli mě do bezvědomi na ulici v Oslo, dělají všechno možné. Ale zatím mě ještě nezabili.

- Neposadíme se? -Ano. Všechno začalo, když mi bylo 15. Dala jsem se na parapsychologii, protože jsem měla příbuznou, která mi řekla, že jsem byla ve třech minulých životech provdána za svého manžela lékaře. Řekla jsem cože? Vždyť máme jen jeden život! V té době jsem to nevěděla. Ale začalo mě to zajímat, četla jsem všechno, co bylo v 50. letech dostupné ve finských knihovnách, a když jsem se pak stala vedoucí lékařkou pro Laponsko v r. 75, začala jsem chodit do meditační skupiny. A začala jsem číst všechno, co bylo v knihovnách, a v r. 75 už jsem toho přečetla opravdu dost, to bylo v Rovaniemi, na polárním kruhu. Na severu Finska. A tam jsem začala s automatickým psaním. Seděla jsem v té skupině tři roky, a nic se se mnou nedělo. Všichni ostatní se zjevně vyvíjeli, ale já jako bych nebyla dost duchovní. Chodila jsem tam unavená z práce, ale odtud jsem chodila plná vibrací. Až do dne, kdy v meditaci se mi zvedla ruka nahoru a začala psát osmičky. Nechápala jsem to. Snažila jsem se ji dát dolů, ale nemohla jsem, držela ji nějaká síla. Zkusila jsem to druhou rukou, ale nešlo to. Tak jsem si pomyslela, aha, to je automatické psaní. Znamení věčnosti, myšlenka napsaná do vzduchu. Pak se moje ruka zastavila a začala psát do vzduchu velká písmena. S - O - L -V - E - R - G. A ruka spadla. A to bylo jméno mé příbuzné, která dva měsíce předtím zemřela. Té, která mi v patnácti řekla, že jsem byla v minulých životech 3x vdaná za svého manžela. To byl šok. Další týden jsem si vzala tužku a papír pro případ, že by se to zase stalo. A ruka mi zase vyletěla nahoru a začala malovat do vzduchu. Řekla jsem jí, mám tužku a papír, piš tam. A napsalo to celé jméno, Solverg, i příjmení a: Jsem živá. Jak to, když zemřela před dvěma měsíci? To se mi zdálo divné. Příště se stalo totéž, a napsalo to náboženský text: Bůh je láska. A já nejsem zbožná. Možná trochu duchovní, ale ne zbožná. Tak co to je? Co se děje? Psalo to: Napíšeš knihu, bude se jmenovat Smrt neexistuje. A taky pojedeš do Malajsie. Já ani nevěděla, kde je Malajsie, a proč bych tam jezdila? To bylo divné. Dva týdny uplynuly, a já jsem byla na schůzi státní zdravotní komise v Helsinkách. Přišli do přednáškové místnosti a řekli mi, dr. Luukanenová, volá finský Červený kříž, máte jít k telefonu. Tak jsem šla, a řekli mi: Podívejte, potřebujeme ihned lékařského poradce. Můžete jet do Malajsie? Řekla jsem: Ano, tuhle informaci jsem dostala už před dvěma týdny. Oni řekli: Ne, telefax z Ženevy přišel dnes. A já už jsem to věděla z toho písma. Vrátila jsem se do Rovaniemi a šla do meditační skupiny a ptala se, co mám dělat. A ruka začala psát: Nedělej si starosti, postaráme se o to. Tak jsem si řekla dobrá. Neodvážila jsem se totiž něco dělat s těmi energiemi, nevěděla jsem, co to je. Tak jsem odjela do Malajsie, do Kuala Lumpur, a za dva týdny švýcarská velvyslankyně pozvala nás ženy z Červeného kříže na oběd. A přišla nějaká paní, sedla si vedle mě, řekla: Já jsem Gina. Já: Já jsem Rauni. První věta, kterou řekla, byla: Chtěla byste přijít do naší skupiny? Ptala jsem se, do jaké skupiny. Je nás 7 Číňanek a rozvíjíme svoje psychické schopnosti. Tak jsem si řekla, aha, to je ono, nestarej se, atd. Chodila jsem do skupiny, pokračovala v psaní, dostala jsem instrukce a moje psaní mi jednou řeklo: Tvoje kniha je na této úrovni, v jiné dimenzi, už napsaná. Dej svoji ruku a dej svůj čas. A tak jsem napsala knihu Smrt neexistuje. Během 24 hodin. Když jsem sečetla všechny časy dohromady. A je to mezinárodní bestseller v 6 jazycích, prodalo se 170 tisíc výtisků. To je na finskou knihu enormní. Ale oni mi to řekli předem: Napíšeš mezinárodní bestseller. Mám přítelkyni, která je novinářka, a bylo zajímavé, že když se zasnoubila, tak jsem nevěděla, co jí mám dát jako dárek k zásnubám. Vždyť člověk má všechno. A ona řekla: Dej mi práva na svou knihu, na rukopis. A já jsem řekla, no jistě, jen si ji vezmi. A tak se to vydalo, velmi velkou vydavatelskou společností ve Finsku.

-Jak to bylo vnímáno, jako jaký druh poznání? -Stalo se to předmětem diskuse, to bylo v r. 82. Současně to vyšlo i ve Švédsku. Protože jsem předtím měla pár článků a interview ve švédských časopisech. Tam jsem se o tom zmínila. Takže před vydáním mi zavolali ze Švédska a řekli mi o tu knihu, ale já jsem ji ještě neměla dokončenou. Řekla jsem: Počkejte, já píšu svou první knihu a ještě není hotová. To nevadí, řekli, bereme ji. Stala se bestsellerem č. 1 ve Finsku, č. 1 v Norsku, č. 5 ve Švédsku, je to také v dánštině a islandštině a španělštině. A byla spousta diskusí. Kvůli mému zázemí. Jak jsem řekla, byla jsem šéflékařkou Laponska. -Jak vás vnímali kolegové? -Kolegové toho vlastně moc neříkali. Určitě mluvili za mými zády. Ale nějaký psychiatr zavolal hlavního lékaře Finska a něco mu řekl, něco jako ona je určitě blázen. Ale možná proto, že já jsem ho předtím nahradila ve funkci. Já jsem pracovala v národní komisi, a za velmi krátký čas jsem ho nahradila. Takže měl knihu jako záminku. Ale vím, že mu zakázali pracovat v psychiatrických institucích ve Finsku. Zajímavé. -Profesor Mack ve Spojených státech měl prý velké problémy. Proč ne vy? -Já nevím. Myslím, že je rozdíl v jedné věci. V Americe jsou proti všemu paranormálnímu. Mají své doktory z CIA, kteří dokonce dělají i psychiatrické manuály pro diagnostiku psychických nemocí. A oni zacházejí se všemi paranormálními jevy jako příznaky duševních nemocí, až do roku 92. I telepatie a kontakt s energií mrtvých znamenal 50% diagnózu schizofrenie. V Evropě bylo tolik opozice, že v r. 94 v novém diagnostickém statistickém manuálu pro duševní nemoci to odstranili. Řekli, že UFO a paronormální jevy patří do náboženství. Že jsou to duchovní problémy. Ale to nejsou vůbec problémy. Ale je to lepší, než označit osobu za schizofrenika.

- Co se stalo v Americe, že je to přimělo ke změně? - Myslím, že tam byl velký tlak, alespoň z Evropy. Náš profesor psychiatrie na univerzitě v Helsinkách byl také předsedou Evropské psychiatrické asociace. Je nyní v důchodu. Osobně mi řekl, my ve Finsku nepřijmeme tento diagnostický statistický manuál. Zeptala jsem se, proč ne. Řekl, že se to neshoduje s finskou a skandinávskou kulturou, aby normální paranormální jevy byly pokládány za schizofrenii. Ale pak to bylo zavedeno, měli jsme to i my. Pak jsme přešli k označování podle WHO. - Takže co asi ovlivnilo Ameriku, aby od toho upustila? - Já nevím, v té době jsem byla už v důchodu. Ale teď je to mírnější. Řekla bych, že WHO chápe kulturní rozdíly. Už uprostřed 70. let bylo shromáždění na téma, že tzv. lidové léčitelství by se mělo užívat - samozřejmě my na západě ho neužíváme,
my užíváme jen tradiční školní medicínu, ale myslelo se především na Asii a Afriku, tam je hodně lidového léčitelství, a oni to chtěli integrovat do medicíny. To by bylo výborné, alternativní medicína. A dnes to jde nahoru, 50% lidí v Norsku a Finsku užívá alternativní medicínu. Ale co se dějě s lékařskou profesí? V roce 88 jsme měli průzkum. Představte si, že 64% lékařů řeklo, že nechtějí mít nic společného s léčitelstvím. A 60% řeklo, že nebudou léčit pacienty, kteří se léčili alternativně. Myslím, že je to naprosto neetické. Když uběhlo pár let, čísla se trochu zlepšila. Ale v zásadě je to pořád stejné. Je vůči tomu mnoho opozice a nemyslím, že je to náhoda. Lékaři nevědí nic o léčitelství, kromě těch, kteří ho sami používají pro léčení pacientů. A Alexis Carel, který v r. 1912 dostal Nobelovu cenu za medicínu, dokonce řekl, že síla modlitby je prokazatelná.
Já sama jsem napsala už v r. 81 článek s 5 - 6 stránkami odkazů na normální školní výzkum o léčitelství, což je velmi pozitivní.

Byla jsem zástupkyní Finska na Nordické schůzce šéflékařů, v polovině 70. let, a byla jsem velmi překvapená, protože jsem byla zástupkyní našeho šéflékaře, že se tam mluvilo o paranormálních jevech. Šéflékaři severských zemí. A šéf mi řekl: řekni o Finsku. A já jsem se ptala co. Cokoliv víš. To jsem se podivila. A pak jsem zjistila, že představitel Švédska byl v té době trochu skeptický, Dánové také, ale Islanďan podal plno informací o výzkumu: 41% Islanďanů prohlašuje, že byli v kontaktu s energií mrtvých. Představte si, 41%. A v tu dobu statistický diagnostický manuál říkal, že je to příznak schizofrenie. Takže 41% Islanďanů je schizofrenických? Samozřejmě ne. -Proč zrovna Island? -Protože je izolovaný, má asi 260 000 obyvatel, a je snadné dělat u nich výzkum. - Je to třeba vulkanickou aktivivou, chemickým složením vzduchu? -Mohlo by to možná být, nevím. Islandu se říká ostrov ság. -Co je to sága? -Něco jako pohádka. Možná když lidé žijé v izolaci, s přírodou, jako američtí Indiáni nebo národ Sami ve Skandinávii, cítí mnohem lépe energie, než my, kteří žijeme ve městech. My necítíme nic. My se nedíváme kolem sebe. A pokud jde o Island, četla jsem jeden finský lékařský časopis a byla jsem šokována, že jedna americká soukromá společnost koupila časopis, vědecký výzkum o Islanďanech, chtěli informace o jejich DNA. Takže celý národ je prodán soukromé společnosti, která může nakládat s informacemi, udělat cokoliv s DNA. -Genetické ovlivňování? -Cokoliv. Nevím, čím se zabývají, ale myslím, že je to velmi hrozné.

-Pojďme si říci, jak jste se dostala k tématu kontroly mysli. -Myslím, že to šlo postupně. První byla parapsychologie, pak jsem se začala zajímat o ufologii, a další krok byl kontrola mysli. Ale zjšťuji, že je velmi nebezpečné, zejména v USA, kombinovat kontrolu mysli a ufologii. Protože vesmírné lodě samozřejmě existují, jsou tom absolutní důkazy, vojenské i filmy, mají těla mimozemšťanů, dělali jim autopsii a tak dál. A v Rusku pravděpodobně taky. Ale je také technologie kontroly mysli, která způsobuje, že si lidé myslí, že mají kontakty s mimozemšťany.
Hypnotizují je z dálky a mohou ... - Můžete vysvětlit, jak to funguje? - Já nejsem tak technicky vzdělaná, ale řekněme tak, že přes počítače, a ty mohou být řízeny satelitem. A mohou být zaměřeny přímo na vás. -Ale každý dnes nemá počítač. -Ano, ale já mluvím o superpočítačích,
které mají alespoň 130 trilionů bitů za sekundu. Za sekundu, a náš mozek má jenom 5 000 bitů za sekundu. Nemůžeme se srovnávat s žádným počítačem. -Odkud jsou ta čísla? -To jsou poslední údaje, které jsem četla asi před rokem. Ale jsem si jistá, že v USA Národní bezpečnostní agentura má mnohem silnější. Protože když vydají nějaké informace na veřejnost, tak jsou 30-50 let staré. Ale tohle bylo oficiální.

- Kdo si myslíte, že dělá tu práci, vstupuje k těm lidem? (Záznam je rušen, části chybí). - Popište prosím, co je na obrázku. - ... ukazuje bílé dodávky, které vždy parkují blízko vás, to je součástí, rutinou při každém sledování a pronásledování, Sousedé - ti nejdou dovnitř, ale hlídají a podávají zprávy. Například když jsem jednou měla hovor ze Švýcarska, mluvilo se o mikročipech a ovládání myslí, okamžitě někdo, kdo bydlí blízko, jakmile jsem zavěsila, vzal auto a odjel. To je to hlídání, a já tak vím, že můj telefon je odposloucháván. Takhle to dělají. Může to být ze sousedního domu, ze sousední místnosti, ze vzduchu, odkudoli, i ze satelitu. Jak se můžete bránit proti satelitu? Nemůžete.

- Byla jste prý na konferenci, a musela jste odejít do jiné místnosti. -Ano, to bylo v Anglii, tam často přednáším. A oni se vždycky umístí do rohu, blízko východu. - Co to bylo za konferenci.? -V Leedsu. Takže, jsou blízko u východu, aby každý, kdo chce, mohl snadno projít. Víte, mají přístup na jakékoli místo ve světě, když chtějí. Tak já jsem radši chtěla jít jinam, myslela jsem, že na mě mohou pouštět záření nebo tak, protože pokud dáváte informace, jste vždycky cílem. A jako vždycky jsem měla přednášku, a vždycky když já něco udělám, oni taky něco udělají. Protože věděli jistě z telefonu, že budu mít interview s vámi, proto, když jsem přišla včera domů, měla jsem rozbitou poštovní schránku. 23. ledna to bylo už po třiadvacáté. - A k čemu je ten symbolismus? - Jenom aby vás obtěžovali. Také např. přítelkyně, která mi vybírá poštu, otevřela box, a ten byl plný sněhu. Říkám si, to není možné. Oni mi naplní schránku sněhem, a moje kontejnery odpadky, sněhem nebo vodou nebo čímkoli, a lidé, kteří vyvážejí popelnice, je po 5 týdnů nevyvezli, kolem chodily jenom bílé masky, a to je to pronásledování. Oni si myslí, že když budete tolik pronásledováni, možná zmlknete. Možná vás to zastraší. Já se nebojím. Smrt není, ani smrti se nebojím. Obvykle se řídím jen dvěma věcmi, a číslo jedna je, že žádná smrt není. Člověk je mysl, nikoliv tělo. 87% vašeho mozku je voda, 70% vašeho těla je voda. Ani lékaři si to neuvědomují. Co nás drží pohromadě? Energie. Vy jste energetické pole. A když zemřete, pouze opustíte své tělo, jako v mimotělních zkušenostech, jako při zážitku blízkosti smrti. Já jsem napsala první lékařský článek do lékařského časopisu o zážitku blízké smrti v r. 83. Takže vy jste absolutní energie, a jestli věříte Einsteinovi, energie nemizí, pouze mění formu. Takže vy opustíte své tělo, a díváte se na své tělo, a když nemůžete vstoupit zpět, jste mrtví. - To se dá trénovat. - Ano, mě nikdo netrénoval, trénovala jsem sama. - Máte o tom i historku. - Ano.

-Bylo to v Rovaniemi, byl listopad, byla tma, a já jsem si pomyslela, tak teď to zkusím. Protože jsem o tom četla knihy. Koncentrujete energii ze svých nohou a rukou ke svému srdci a mozku.
Tak jsem koncentrovala. A najednou jsem začala cítit v těle vibrace, nahoru do těla, o hlavy, v 5 - 6 vrstvách. Prostě to vibrovalo. Myslela jsem si, že je to divné. A najednou ztráta vědomí. Nevím, jestli to byla sekunda nebo setina sekundy, prostě ztráta vědomi, a vznášela jsem se nad svým tělem. Ve stejné pozici, což bylo legrační, protože jsem měla kolena nahoru, tedy ve stejné pozici,
a plula jsem ke stropu. Samozřejmě jsem o tom předtím četla, o mimotělních zkušenostech, a jak to lidé prožívají, a dívala jsem se dolů ma své tělo a říkala, si, hej, počkej chvilku. Viděla jsem, že moje tělo dýchá velmi pomalu. Dělala jsem také anestézii, takže umím napočítat 60 sekund bez hodin, takže jsem začala počítat, a viděla jsem, že moje fyzické tělo dýchá jen 10x za minutu, když normálně je to 20x za minutu. To mě zneklidnilo, tak jsem si řekla, jaký je asi puls. Změřila jsem puls fyzického těla z astrálního těla, které se vznášelo, začala jsem počítat, bylo to 32 místo normálních 60 v klidu. Pak jsem opravdu zneklidněla a řekla si, hej, to umřu nebo co? To tělo umře? Ale mé myšlenky byly v astrálním těle. Ve fyzickém těle nebylo nic, bylo to jen jako staré šaty. Když jsem si pomyslela, ach, já asi umírám? Pomyslela jsem si, ach maminko, pomoz mi. Maminka bydlela 800 km odtud, na jihu Helsink. A když jsem to řekla, ve své mysli, během sekundy jsem byla v Helsinkách. Ve velké místnosti, kde jsem vyrostla, a viděla jsem maminku
a svou neteř, která byla pět let stará, a povídaly si. Neslyšela jsem, co si říkají, byla jsem tam jen jako vědomí. A viděla jsem matku, jak šije nějaké dlouhé šaty, ručně, asi dárek pro mě nebo co.
Pak jsem si pomyslela, kde je má sestra. A najednou pink, byla jsem na koktejlové párty, dívala jsem se, uviděla jsem sestru, flirtovala s rodinným přítelem, koukám, kde je manžel, nebyl tam.
Pak jsem si pomyslela, ach, já chci domů. A okamžitě, v sekundě jsem byla zase doma. 800 km, v Rovaniemei, vznášela jsem se. Viděla jsem astrální tělo, jak se vznáší, bylo to jako odstředěné mléko, bez vnitřních orgánů, což je zajímavé, vaše světelné tělo nemá sexuální orgány, ani vnitřní orgány, je to jenom světlo. A tak jsem prostě takhle plula a myslela si, já budu mít mořskou nemoc. A myslela jsem si, vsadím, se že když tam nepřijdu, tak se tělo udusí. Všechny myšlenky byly v astrálním těle, a ve fyzickém nebylo nic. A pak jsem to zkusila, a zup, byla jsem zpátky. Uf, byla mi zima, byla jsem ztuhlá. - Proč jste si myslela, že zemřete? - Když jsem se tak vznášela, a když jsem se vrátila, chtěla jsem se prostě vrátit do těla. Na smrt jsem vůbec nemyslela. Protože jsem dělala astrální cestování. To jsem předtím ještě nikdy neděllala. A pak když jsem se vrátila, usnula jsem, a ráno jsem zavolala otci, rodičům do Helsink. Řekla jsem: Co dělala moje matka v 8 hodin večer? Otec: Jo, to já ti nemůžu říct, protože je to vánoční dárek, řekl otec. A já jsem řekla: jsou to dlouhé šaty s kytkami ručně vyšívané? Otec: Jak to víš? Řekla jsem mu ten příběh a on: Nikdy to nikomu neříkej. A já jsem to řekla do finských novin.

- Jak na to reagoval finský tisk? - Měla jsem spoustu interview, dostávala jsem denně třicet dopisů. Od lidí, kteří měli ty zážitky, ale nikdy se o tom neodvážili říci. V Helsinkách byl 60letý právník, který mi napsal a řekl, že měl úplně stejný mimotělní zážítek. Nikdy o tom nikomu neřekl., ani své manželce. Pak jsem byla vdaná za norského diplomata a ten věděl o těchto věcech, ale trvalo několik let, než řekl: Když jsem byl malý a měl jsem horečku 40°, taky jsem se dostal ven z těla. Muži si o tom nikdy netroufnou mluvit oficiálně, ale děje se to lidem pořád, není na tom nic směšného. Není na tom nic abnormálního. Když máte nehodu, dostanete se ven z těla, a když nezemřete, zase se vrátíte zpátky. -Jsou to lékařsky známé jevy? -Teď už ano. Před 30 lety ne. Zážitky v blízkosti smrti ale měli lidé vždycky. A když si vezmete kteréhokoli průměrného lékaře, pořád ještě o tom dost nevědí. Nevědí, prožože věří diagnostickému statistickému manuálu pro duševní nemoci, což je šílené. Je normální, že to můžeme dělat, protože jsme energie.

A když se ptáte, jakých je pět nejdůležitějších bodů, tak ten, že smrt neexistuje, je úplně nejdůležitější. Nemůžete zemřít. A paranormální jevy jsou normální. Jsou naprosto normální, jsou součástí našeho rozvoje, naší duchovní entity, není na tom nic bláznivého. -Můžete tedy něco rozvíjet nebo ne? - Například telepatii.

Víte, ta věc s kontrolou mysli je velmi zlá, protože mají tzv. syntetickou telepatii. Mohou do vás zavést myšlenky, mohou zavést do vaší hlavy hlasy, a samozřejmě hlasy v hlavě znamenají, že jste blázen. Mohou to dělat a udělali to v první válce v Iráku. V rozkazech vojákům přímo do jejich hlavy. - Američané? - Ano. - A ta technologie ... Používali to také na nepřítele? - Určitým způsobem ano - to si pamatuji, byla jsem tak šokovaná - viděla jsem obrázek, kde vojáci přicházeli z bunkrů - iráčtí vojáci - měli bunkry se zdmi tlustými asi 3 yardy, měli potraviny a vodu na 6 měsíců, a Američané nad ně poslali helikoptéry, a měli arabské tlumočníky, kteří k nim mluvili. a vysílali rozkazy pomocí mikrovln, aby vyšli ven. Jejich mysl byla ovládána. A najednou ti chlapi všichni vyšli ven. Úplně bezdůvodně, nikdo na ně fyzicky neútočil. Bylo to provedeno pouze kontrolou mysli. Jeden irácký plukovník zvedl ruce nahoru, protože na něj použili kontrolu mysli, nikdo na něj nestřílel, a on zvedl ruce, že se vzdává. Všichni se vzdali, protože tam byla ta helikoptéra. To jsou neuvěřítelné věci, co můžete udělat. To je zbraň, neuvěřitelná válečná zbraň.
V r. 1991-2 jsem byla v Praze, byl tam americký lektor, který o tom přednášel. A bylo to publikováno a nazváno syntetická telepatie. Ale samozřejmě je i normální telepatie. Mezi zvířaty a lidmi a lidmi navzájem. A zejména když jste si s někým blízcí. Jako matka a dítě. Je tolik příběhů, jak matky vědí, co se děje dítěti na druhé straně světa. Například nehoda, a matka to cítí. A podobně. Takže to není nic abnormálního. Zcela to náleží k lidské bytosti.

A tím jsme došli k nejdůležitějšímu. A to je, proč jsme tady. Co znamená být lidskou bytostí na této planetě? Proč jsme tady? Někteří hnědí, někteří žlutí, bílí, jacíkoli, všichni máme zuby a vlasy a pět prstů. Proč se tak bojíme, když někdo nemá zuby, ani pět prstů - to mluvím o mimozemšťanech. Je jich ve vesmíru mnoho a mnoho různých ras. A všichni nevypadají jako my.
Tak proč se bojíme? Stále se domníváme, že jsme tímto tělem. A zatím jsme energií. A energii můžete vidět očima. Když se na někoho podíváte, tak ji cítíte. To je to, co bychom měli dělat se všemi ET a všemi formami života ve vesmíru. Zatím jsme tak omezení, myslíme si, že všichni mají vypadat jako my, a že na jiných planetách není život, protože tam není voda, protože tam není kyslík. To my potřebujeme vodu a kyslík, jiné rasy ne. Ale my říkáme, že oni to také musí mít.

- Takže jak poznáme skutečné mimozemšťany od falešných? - Napsala jsem o tom v poslední knize Tajné světy, protože jsem dostala spoustu mailů od lidí, kteří mají kontakty, a vždycky říkají, že jsou rádi, že mohou mluvit s někým, kdo je nezesměšňuje. A finské kontakty jsou všeobecně velmi a velmi pozitivní. Jsou pozitivní, oni přijdou v noci, mluví s vámi, vezmou vás nahoru, neobtěžují vás ničím špatným. Podle mého názoru otázka zní, zda je to skutečnost. Protože by to mohla být také kontrola mysli. Jak to rozlišit?

-Znáte nějaké projekty, které to dělají? - Mám jich celý seznam, mohu vám ho potom ukázat. Je to jedna stránka. Zkoušeli to už v 50. letech, Naomi a tak. -Jakže se to jmenovalo? -MKUltra, MKNaomi, Rainbow a tak. Já toho mám celý seznam. A samozřejmě si představte, jaká technologie byla v 50. letech, a jaká je asi v r. 2009.

-Koncem 40. let a v 50. letech se toho stalo hodně. - Hodně, ano, třeba sestřelili UFA, kde dostali hodně mimozemšťanů. Tak získali informace. - Možná to bylo už ve 30. letech? -Pravděpodobně. Já jsem byla ve Washingtonu D.C, v dubnu 2008, na konferenci Second Inside, jak tomu říkali, a tam byl Jesse Marcel, který je doktor, žije v Montaně, je to plukovník v penzi. Jeho otec byl Jesse Marcel senior, který přinesl domů kus UFO a ukázal ho synovi, kterému bylo tehdy 11, a řekl: Podívej se na to, to už nikdy neuvidíš. A ten jedenáctiletý chlapec, Jesse Marcel junior, tam nakreslil figury, které byly jako hieroglyfy. A také ve své přednášce ukázal obrázky UFO z roku 1800. A z amerického UFO z r. 1932. A všeobecně se říká, bylo to v r. 49. Oficiální informace je často lež.

- Mluví se hodně o zapojení německé válečné techniky, i švédské. - Ano, to pokračuje. -Takže, vzhledem k poloze Finska, byla jste v Rusku na nějaké konferenci. Můžete o tom něco říci? - Byla jsem na Sibiři, v Novosibirsku, bylo to zajímavé, o výzkumu v arktické medicíně. Já jsem v tomto oboru pracovala ve Finsku a v komisi severských zemí. A věc, která mě skutečně dostala, bylo, že - myslím že se jmenoval doktor Kašnarcev - dělal výzkum s bakteriemi a jejich vědomím z jednoho souboru do druhého. Když se něco dělo s bakteriemi na jedné straně, na druhé straně reagovaly. Což je zajímavé, když si uvědomíte telepatii, vědomí ... - Takže bakterie mají vědomi? -Já mám na mysli komunikaci. A myslím, že my lidé jsme trochu rozvinutější než bakterie, takže máme úžasnou energii a možnosti pro komunikaci. Normální telepatickou komunikaci.

- Řekněte něco o sovětském výzkumu o psychických jevech. -Sovětská akademie věd oficiálně po celá desetiletí zkoumá paranormalitu. Samozřejmě, protože je to zbraň. A na konferenci v Moskvě byli členové Akademie věd, kteří dělali prezentace, to bylo v r. 91, a co mě nejvíce překvapilo, byla jejich otevřenost ohledně výzkumu. - Jak jste se dostala na tu konferenci? -Věděla jsem to od Rimy Laibow, která je psychiatr, známé z předchozí konference. Ona mi řekla, že jede do Moskvy na konferenci. A já jsem řekla, jestli je to možné, pojedu taky, byla jsem ve Finsku a to je blízko, a ona řekla, ano, je to otevřené, jen přijeď. Tak jsem sedla do letadla a přijela. Bylo to docela snadné. Ani to nic nestálo, bylo to zadarmo. Byl tam jeden asistent profesora ... - Možná to bylo tak otevřené proto, že to bylo před pádem SSSR. - Ano, přesně tak, a ta energie, že něco má padnout a něco nového přijít, tam byla. Mezi těmi 400 lidmi v přednáškové místnosti byla neuvěřitelná energie. - A co tam bylo za lidi? - Už jsem to říkala, piloti, testovací piloti, jako Marina Popovič, jako posluchači, doktoři. A ukázala se jedna věc. Já sice bohužel neumím rusky, ale byla tam jedna paní, se kterou jsem se setkala na dřívější konferenci, tak jsem ji požádala, aby si sedla ke mně a trochu mi překládala. Ale další den byl velmi podivný, protože ona nepřišla, ale přišli dva muži. Já jsem byla už vdaná za dva důstojníky,
já poznám tu strnulou šíji ... - A co se stalo, že se to změnilo? - Já nevím, asi si uvědomili, že jsem cizinka, a tak chtěli na mě dohlížet. Řekla jsem jednomu z nich, když ten druhý odešel, vy jste důstojník. A on se divně tvářil, ale já jsem řekla, já to cítím. Já to vím. Co máte za hodnost? Plukovník. A ten druhý, co šel na toaletu, je můj šéf, generál. Ti byli v publiku. A pak jsem nikam sama nesměla jít, vodili mě do hotelu a všude. To bylo vlastně dobré, protože jsem byla sama v Moskvě a mohlo se stát cokoliv. Byla jsem tedy vděčná za informace. Ale Marina Popovič, se kterou jsem se setkala dříve, bývalá manželka generála Popoviče, který zahajoval konferenci, s tou jsme byly domluvené, že si další den promluvíme, ale už nepřišla. Asi někdo zasáhl. Nevím.

Ale nejlepší věc z té konference byla, že tam byl ten ruský asistent profesora, který také jezdí na výbory NASA, měl přednášku o kontaktech s UFO, pozitivních, a zkušenostech z blízkosti smrti. - Takže on, ruský expert, jedná s NASA? - Ano. Měl přednášku o pozitivních kontaktech v Moskvě. O UFO a zkušenostech z blízkosti smrti. Jak se lidé pozitivně změní po dobré zkušenosti s UFO a dobré zkušeností z blízkosti smrti. Ty změny jsou stálé a jsou stejné. Mně se to zdálo neuvěřitelné, sama jsem totiž došla ke stejným závěrům, ale když jsem to slyšela z pódia v Moskvě, víte, to bylo prostě fantastické. Ve Spojených státech to neuslyšíte. Protože, jak už jsem říkala, je rozdíl mezi Finskem a USA, my smíme říkat, co chceme, a nejsme pronásledováni, a přijedete do Států, nebo do Norska, které je v NATO, a jste obtěžováni příšerně, jakmile otevřete ústa.

- A vás pronásledovali?
- Ano, kvůli informacím, které podávám. A přitom moje informace jsou zcela veřejné, nemám žádná tajemství, nic takového. Ale je za tím spousta práce, je třeba se "prokopat" informacemi ze starých přísně utajených dokumentů, které jsou teď přístupné. Protože je svoboda informací. - A jaké informace získáváte z těch starých dokumentů? - Tak zaprvé, že lidem se neříká pravda. Lidem se lže. To je celá podstata. - Kde ty lži jsou? - Na zemi.
A oficiální informace jsou většinou lži. - Takže co je realita? - Realita je, že nejsme ve vesmíru sami. To je můj druhý hlavní bod. Smrt není, a my nejsme sami ve vesmíru. Když půjdete do observatoře, v jakékoli zemi, a uvidíte tu maličkou skvrnku, které se říká planeta Země, (ztráta záznamu) ...... a když to víme, už nemůžeme říkat, že jsme ti jedineční.