22. ledna 2010

Chemtrails zaměřené na UFO badatele v USA


Tento příspěvek pochází z Etheric Warriors http://www.ethericwarriors.com/ip/viewtopic.php?p=6319#p6319

Pamela, 9. 1. 2010
Pilot letecké základny McChord prozradil, že na ranč ECETI (Enlightened Contact with Extraterestrial Intelligence) jsou záměrně mířeny chemtrails.



Ahoj všichni! Posílám dopis od Jamese Gillilanda z ranče ECETI u pstruhového jezera ve státě Washington, kde teď žiji. Nedávno jsme dostali dopis od jednoho z našich hostů, který mluvil s někým z letecké základy o tom, že na nás záměrně vypouštějí chemtrails. Piloti zřejmě nevědí, co vypouštějí, ale byli překvapeni, že vůbec o chemtrails víme!!! Rozhodla jsem se zde zveřejnit tento dopis od Jamese, který rozeslal členům fóra. Seznamuji zde na ranči lidi s účinky orgonitu (máme tu cloudbuster a pár TB, ale nestačí to – ty chemikálie se tu drží a trápí zde mnohé lidi). Pracuji také se Sylfy, což je zvláště pro mě velmi účinné – ne všichni naši hosté (ani náš pes) mají odolnost proti tomu, co na nás stříkají. Letos v létě povedu kursy, budeme mít návštěvníky z celého světa, kteří přijedou pozorovat aktivity mimozemšťanů a UFO a fotografovat orby. Žijeme zde na vortexu, takže závoj je zde velmi tenký ... a proto se na nás denně zaměřují. Už sháním hodně pryskyřice, takže pokud víte, kam se obrátit, napište.
Zde je dopis Jamese Gillilanda, který poslal členům skupiny na mailovém seznamu ECETI (o zasílání novinek je možno se příhlásit na ECETI.org).


Pracovník letecké základny McCord přiznává, že chemtrails jsou zaměřeny na osoby mající kontakt s mimozemšťany


Tato zpráva pouze potvrzuje to, co už víme. Mnozí lidé, kteří přišli na ranč ECETI, řekli, že se zdá, jako by na nás byly zaměřeny chemtrails. Pro ty, kdo nevědí, co jsou chemtrails: zagooglujte a podívejte se na stránky Williama Thomase nebo Clifforda Carnicoma.
Stále jsme svědky toho, jak se nebe mění ze světle modré barvy na šedou toxickou břečku. Šedesát procent dětí ve škole trpí po každém silném sprejování příznaky podobnými chřipce. Mnohé jsou dlouhodobě nemocné z trvalého vystavení. Jedna epizoda aerosolového sprejování byla tak hustá, že dočasně paralyzovala kuřata, z nichž dvě uhynula.
Bývalý pracovník letecké základny McCord řekl, že jeden jeho přítel je v chemtrailsovém programu a že jsou zaměřeni na ranč u Mont Adams kvůli aktivitám s mimozemšťany. Určitě se jedná o ECETI. Řekl, že používají chemikálie, ale nevěděl, co v té směsi je.
Takže tu máme útok na civilisty našimi vlastními leteckými silami, což je nezákonný, kriminální čin, spadající pod vlastizradu dle veškerých právních definic. Většinou víte, že v armádě je vše rozděleno na úseky a každý dělá jen to, co mu řeknou. O tomto společném aerosolovém programu USA a Kanady nemá nikdo přehled, což připouští i hlavní důstojník Federálního leteckého úřadu. Kdo dává rozkazy k tomuto toxickému programu a k nepopiratelnému útoku na civilisty s následky onemocnění i smrti? To nemá co do činění s globálním oteplováním, podle vědeckých údajů se planeta ochlazuje. Kysličník hliníku a barium, jakožto i etyléndibromid mají závažné vedlejší účinky a jsou karcinogenní. Tyto chemikálie a biologické látky jsou kumulativní, vytvářejí nemoci horních cest dýchacích i trávicích orgánů, bolesti kloubů a svalů a mohou způsobit smrt jedincům s oslabenou imunitou. Barium také údajně způsobuje neplodnost.
Tito piloti o tom vědí, vědí o tom ti, kdo dávají rozkazy, a nyní to vědí i lidé. Tito piloti a jejich nadřízení byli prý šokováni, když zjistili, že víme o chemtrails. Oni se domnívají, že civilisté vůbec nic netuší, že je to něco jako když sprejují bezvýznamný hmyz. Dennis Kucinich http://kucinich.house.gov/ napsal návrh zákona pro zastavení chemtrails, ale ten byl  stažen kvůli těm z vás, kteří si myslí, že jde jenom o konspirační teorii a že chemtrails neexistují. Každý v armádě složil přísahu, že bude pomáhat lidu a chránit ho před domácím i cizím nepřítelem. Vojenské služby však nyní slouží korporacím, aniž nad tím mají civilisté dohled. Pokud film Avatar obsahuje nějaké poselství, pak se týká toho, že je nebezpečné dovolit korporacím, aby ovládly armádu. Kdyby v armádě zůstali nějací stateční a bezúhonní lidé, tento útok na civilisty by okamžitě ukončili. Sledujte letecké tankery, jak vytvářejí své vzory X a křížů na nebi. Sledujte dopravní letadla, která zanechávají krátkou stopu, jak létají skrze chemtrails. Všimněte si, jak se cítíte tři dny po hustém sprejování, a pak mi řekněte, zda chemtrails jsou či nejsou reálné. Vypouštění toxických chemikálií a biologických látek na civilisty je kriminálním činem. Jak může někdo se smyslem pro čest, povinnost a bezúhonnost provést takový rozkaz? Jaký druh lidí mohl klesnout tak daleko, že provádí takový hanebný čin, i když to zasáhne jeho vlastní rodinu a přátele? I ti, co ignorantsky provádějí rozkazy i ti, kteří se obávají prozrazení, vědí, že je to špatné.
Mimochodem, 94% Američanů podle průzkumů chce stažení vojsk z Iráku a Afghánistánu, takže se musíme ptát, čí ta armáda vlastně je? Určitě ne lidu. A kdo nechal všechny ty služebníky přísahat, že budou sloužit? Už na to brzy přijdeme.
P.S. Nemyslete si, že sprejování v noci nebo za bouřky skryje vaše činy. My nejsme tak nevědomí, jak si myslíte. Máme vybavení na noční vidění a filmujeme vaše toxické mraky přes měsíční úplněk, i díry v mracích. Příště se podívejte do zrcadla a ptejte se, čím jste se stali a komu skutečně sloužíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.