26. ledna 2010

Každý den jeden (satelitní snímek chemtrails)


Tímto zahajuji pokus publikovat každý den aspoň jeden satelitní snímek dokládající letecké či jiné zajímavé manipulace atmosféry na vedlejším blogu http://chemtrailsprokazdyden.blogspot.com/. Odkaz najdete vpravo nahoře v rubrice Aktuální počasí pod názvem Chemtrails den za dnem.
Nemůžu slíbit pravidelnost, ale budu se snažit. Ať máme pohromadě důkazy. Když se to nearchivuje, tak toho spousta uteče.

6 komentářů:

  1. Dobrý odkaz na hi-res satelitní snímky: http://rapidfire.sci.gsfc.nasa.gov/subsets/?subset=Europe_2_02



    Guess

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za odkaz, přidávám do Aktuálního počasí.

    OdpovědětVymazat
  3. Hi-res snímky pro fajnšmekry http://miravi.eo.esa.int/en/

    Bejbous

    OdpovědětVymazat
  4. diky za odkazy na snimky

    diky za dobry napad chemtrails/den

    dneska (28.1.) kanal B3 "prepnul" na nekolik po sobe jdoucich snimku, zrovna kdyz tam byly krasne viditelne a huste prelety :(

    pak uz tam byl jen B3 obrazek harpoveho vlneni a "digictvercu"

    nevim, jestli to nekdo prepina na chmi nebo jeste na ridicim centru druzic, ale evidentne to dela kvuli chemtrails

    pokud by byla pravda, ze nektere b3 snimky na chmi byly a pak zmizely, pak by se vedelo, kdo to dela (ale osobne jsem toto nezalil)
    stalo se to nekomu?

    OdpovědětVymazat
  5. Radím vám ukládejte si všechny snímky z evropských družic do svého pc a na blog protože si myslím že do budoucna budou možná všechny snímky z evropských družic manipulované aby nebylo možno odhalit tak snadno přes snímky z evropských družic chemtrails. A co je nejhorší tak chemtrails program má být provozován ještě dalších 15 let do roku 2025 nám budou létat nad hlavami práškovací letadla a špinit nádhernou krásnou modrou oblohu sluníčko a bíle mraky které mám tak rád.Tomu pohledu na krásnou čistou oblohu bez chemtrails se nic nevyrovná ale v poslední době je hrůza co se děje protože většinu dní v roce je obloha přikryta hnusnou šedivou polévkou z chemtrails.Může sem někdo napsat názor možná autor tohohle blogu co si myslí že se stane po roce 2025 do kdy je naplánován program chemtrails bude pokračovat dál nebo se zruší a chemtrailsová letadla přestanou létat úplně?Prosím napište sem svůj váš názor co bude s chemtrails programem po roce 2025 předem děkuji za odpověd´.Děkuji Vám hodně moc za tento blog pane autore blog který se jako jediný v české republice aktivně věnuje problematice chemtrails.

    OdpovědětVymazat
  6. http://en.wikipedia.org/wiki/File:Nantes_-_château.jpg

    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Phare_de_Ploumanac'h_41184.jpg

    super foto

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.