27. ledna 2010

Konec globálního oteplování a IPCC je na dohled!


Globálně oteplovací klam kolabuje uprostřed podvodů a skandálů.
Dokonce i zpravodajské agentury vehementně zastávající oteplování připouštějí, že pro IPCC hra skončila.

Paul Josef Watson
Překlad: orgonet
středa 27. ledna 2010


Podvod s globálním oteplováním v hodnotě mnoha miliard dolarů se začíná již skutečně hroutit, a dokonce i takoví obhájci změny klimatu jako BBC uznávají, že důvěryhodnost IPCC (Intergovernmental Panel for Climate Change - Mezinárodní komise OSN pro změny klimatu) dostala pořádný zásah.

„Všichni bloggeři se pustili do zprávy IPCC z r. 2007, bible globálního oteplování, která předpovídala všechny možné katastrofální následky pro naši planetu, pokud nazastavíme vzrůstající teploty – a zdá se, že zpráva kolabuje v několika velmi významných oblastech,“ píše zpravodaj BBC Andrew Neil v článku „Přehrada praská“ http://www.bbc.co.uk/blogs/dailypolitics/andrewneil/2010/01/the_dam_is_cracking.html.

Aféra Climategate byla pouhou počáteční salvou v sérii zřejmě nekonečných skandálů, které zachvátily Komisi OSN pro změny klimatu (IPCC) v posledních týdnech.

První velký šok přišel, když komise IPCC musela přiznat, že jejich předpověď z roku 2007, že himalajské ledovce do r. 2035 zmizí, byla naprosto chybná. Absurdní prohlášení bylo poprvé učiněno málo známým indickým vědcem v interview pro internetový časopis, na něj se odvolal Světový fond přírody (World Wildlife Fond), a poté bylo zkopírováno do zprávy IPCC z r. 2007, aniž byla zkoumána jeho správnost.

Ve skutečnosti, i kdyby se předpoklady IPCC ohledně globálního oteplování ukázaly jako správné, což je velmi pochybné ve světle zprávy o nedávném sledování ledovců, tyto ledovce tu budou alespoň o pár stovek let déle.

„Ve skutečnosti zpráva IPCC cituje dokumenty Světového fondu přírody jako „důkazy“ nejméně ještě v 15 případech,“ píše Andrew Bolt. http://www.heraldsun.com.au/opinion/the-billion-dollar-hoax/story-e6frfhqf-1225823736564


„Na jiných místech cituje nevědecký, nerecenzovaný článek od jiné aktivistické organizace, Mezinárodního institutu pro udržitelný vývoj, jako jediný důkaz, že globální oteplování poškodí africké zemědělství.“
Pak se vynořilo, že vědec, který poprvé učinil toto prohlášení, Syed Hasnain, je nyní zaměstnán Institutem pro výzkum energie (TERI), který je řízen předsedou IPCC, jímž je Rajendra Pachauri. Před pouhými dvěma týdny získal institut 500 000 liber z Carnegieho korporace na studium Hasnainova falešného prohlášení.

Pachauri, vykreslovaný některými jako vědecká autorita, i když je ve skutečnosti železničním inženýrem, učinil o sobě špatný dojem tím, že od počátku napadal skeptiky klimatického oteplování jako „arogantní“ a věřící ve „vědecké voodoo“, když byl upozorněn na problém ledovců. Pachauri musel později stáhnout své výroky, ale stále odmítá se omluvit. Pachauriho reputace je na cáry a je pod neustálým tlakem, aby resignoval.

Důvěryhodnost IPCC byla dále zničena, když bylo odhaleno http://timesofindia.indiatimes.com/home/environment/global-warming/Now-IPCC-claims-on-Amazon-fall-flat/articleshow/5502902.cms, že jejich předpovědi ohledně amazonského deštného pralesa byly také hromadně vybrány z propagandy Světového fondu přírody bez jakéhokoliv nezávislého ověření.

Uprostřed tohoto skandálu se vynořily nové recenzované studie, aby potvrdily to, co bylo zřejmé: svět měl aktivitu doby ledové, i když úrovně skleníkových plynů byly čtyřikrát vyšší než úroveň naší preindustriální doby.

Globální oteplování směřuje na stejné smetiště dějin jako počítačový problém roku 2000, nemoc SARS a prasečí chřipka – další lidmi vyrobené hrozby roznášené jako drby s primárním účelem rozsáhlých výdělků pro zkorumpované elity na úkor široké veřejnosti. Celý podvod se nyní rozpadá pod vahou svých vlastních lží, protože nová odhalení o klamání a předpojatosti IPCC se vynořují téměř denně díky poctivé práci klimaskeptiků, kteří prokazují správnost svého přesvědčení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.