21. ledna 2010

Nejbláznivější chemtrailsové letadlo na světě

Co nám chce sdělit?

9 komentářů:

  1. Řekl bych, že by bylo dobré nesoustředit se jen na význam sdělení. Důležité samo o sobě je to, že záběry ukazují, že ta činnost je řízená pilotem. V tomto případě odpadají jakékoliv argumenty od vzdušné vlhkosti a kondenzačních parách. Něco tam dělá a někdo by to měl oficiálně vysvětlit. Někteří lidé pořád pochybují, že se něco rozprašuje. To letadlo to zjevně dělá a pilot ví, co to je. Ví to i jeho nadřízení. Nevypadá to na malý civilní letoun, ve kterém dělá pilot nějakou lumpárnu "na vlastní triko".

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně tak. Dokazuje to, že je to řízená záležitost.

    OdpovědětVymazat
  3. Znamená to asi podle mě je tam napsáno: x y is not.To znamená chromozomy x y možná se jedná o to že nám tím chce sdělit že třeba chtějí způsobit depopulaci obyvatel a nebo neplodnost u mužů protože chromozomy x y mají přece muži a ženy mají chromozomy xx.A nebo to něják souvisí s manipulací DNA.Třeba jsou chemtrails zaměřeny jen na určité skupiny obyvatelstva.Ale jsou to všechno jenom moje doměnky.

    OdpovědětVymazat
  4. Možná nám tím chtěl pilot naznačit že chtějí sterilizovat lidstvo převážně a hlavně muže možná i ženy aby na planetě ubilo lidí.A tím pádem se dalo lidstvo novým mocipánům lépe ovládat.Chromozom Y totiž vytvářejí spermie. Hlavním účelem většiny genů na Y chromozomu je produkce spermií u mužů.

    OdpovědětVymazat
  5. Chromozom Y totiž vytváří spermie.

    OdpovědětVymazat
  6. pan "kapacita" Setvák to jistě vysvětlí jako běžnou letovou trasu a kondenzaci ve vlhkém prostředí :-D :-D

    Lidi už se proberte a koukejte co se nad Váma děje!

    OdpovědětVymazat
  7. ... a tomu pilotovi to už zřejmě lezlo krkem. Asi za to nebyl zrovna pochválen. Jinak řečeno, některé tajné věci se dostávají na hranici prozrazení. Něco přestává být pod kontrolou a začíná se to hroutit.

    OdpovědětVymazat
  8. jen to letadlo tam nejak nevidim.

    OdpovědětVymazat
  9. Kdo umí, ten umí, a kdo neumí ten čumí !

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.