25. ledna 2010

Novinka: odkaz na graf haarpové aktivity

Přidávám do Aktuálního počasí nový odkaz na tzv. indukční magnetometr z oficiálních stránek HAARP (viz vpravo). http://137.229.36.30/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi
Oficiálně měří aktuální ultranízké frekvence v geomagnetickém poli.
Podle mě ukazuje frekvence, které zařízení HAARP do geomagnetického pole Země právě dodává (škoda, že nevíme kam).
Aktivita zaznamenaná tímto zařízením se shoduje např. s datem zemětřesení na Haiti (viz článek zde).
Další příklad: dne 20. 1. 2010 došlo k následným velkým otřesům na Haiti, které jsou zde zaznamenány takto.


Stručný popis zařízení z webu HAARP:
"Haarpový indukční magnetometr:
Obrázek níže je časový a frekvenční spektrogram, který ukazuje frekvenční obsah signálů zaznamenaných harpovým indukčním magnetometrem. Tento nástroj, poskytnutý tokijskou universitou, měří časové variace v geomagnetickém poli ve spektru ultranízkých frekvencí 0 – 5 Hz. Obrazy spektrogramu jsou vytvořeny propočtem PSD (power spectral dentity - spektrální hustota energie) segmentů o trvání 102,4 sekundy v sérii časových dat a seřazením těchto spekter jako proužky označující barvu/intenzitu v časovém rozsahu 24 hodin. Pokud obrázky níže nejsou příliš zajímavé, podívejte se např. na 2. září 2004, kde je příklad pulzací úzkého pásma PC1, nebo 27. července 2004, kde je příklad širokého pásma ULF šumu během magnetické podbouře. K dispozici jsou i snímky posledních 12/6/3/1 hodina."

4 komentáře:

  1. Dobrý den, výrazné změny ultranízkých frekvencí geomagnetického pole země lze pozorovat i na změnách v Schumannově rerezonanci:
    http://193.87.5.150/schr-e/dailyreport.php?myDay=20100120&numCols=6&interval=0.5
    Zajímavá informace i pro Aktuální počasí.

    Něco málo k pojmu Shumannova rezonance:
    http://www.cez-okno.net/clanok/schumannova-rezonancia/naladte-sa-na-frekvenciu-zeme

    Přeji zdar a sílu vaší myšlence

    OdpovědětVymazat
  2. Na těch grafech se záznamem Schumannovek lze pozorovat jednu zajímavou věc. Je nutný na jednotlivý obrázky klikat aby se zvětšily a byly vidět i cifry amplitudy. Na grafech kde je červené na dně jsou vidět peaky na frekvencích kde vůbec nemají být. Jejich energie je výrazně vyšší než u přirozenýho EM pozadí. Jsou to pravděpodobně umělý technický ELF frekvence vysílaný do éteru! Zároveň si všiměte, že amplituda základní přirozené frekvence 7,83 vyletí do nebes, až k 600. Vypadá to obranou reakci planety jakožto živýho organismu. Tahle frekvence je totiž extrémě důležitá pro všechny živý organismy na ní.


    Z wikipedie opět vymazány zmínky o orgonitu...

    O.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, děkuji za uveřejnění předešlého komentáře. Je dobré si uvědomit, že Shumannova frekvence Země je již po staletí konstantní tj. 7,8Hz. Tak tomu bylo ještě minulý rok, napřiklad zde:
    http://193.87.5.150/schr-e/dailyreport.php?myDay=20090120&numCols=6&interval=0.5

    Je zde jasně vidět, že nejvyšších amplitud je dosahováno právě u základní životní frekvence 7,8Hz. Tedy doposud vše tak jak má být. Záznamy měření v současné době jsou ale velmi odlišné od těch loňských. Vypadá to, že Země kvapem opouští svůj dosavadní kmitočet a přechází na do dalšího frekvenčního pásma (13,7 Hz, 19,6 Hz, 25,5 Hz, 31,4 Hz, ...) Tato změna se bude týkat opravdu každého.
    Kde je v tomto procesu HAARP se možná ukáže při dalších zemětřesných aktivitách, kdy bude možné porovnávat více údajů.

    pozn. k příspěvku 26.1.10:
    Bohužel grafy z měření (zřejmě projektový grant kolegů z SK) a jejich některé anomálie (výpadky měření?) nejsou okomentované proto jejich interpretace může být různá.
    V každém případě díky jim za pravidelné zveřejňování těchto údajů, snad je brzy "neodstřihnou".

    b.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.