6. února 2010

Existuje ještě přirozené počasí?

Napadlo mě podívat se, jak si právě vede Scott Stevens, to je ten americký televizní meteorolog, který v r. 2003 prokoukl metody klimateroristů, snažil se je zveřejnit, a tak samozřejmě přestal být televizním meteorologem.

Své poznatky napsal alespoň na blog weatherwars.info, který mi před dvěma lety umožnil pochopit manipulační praktiky denně se odehrávající nad našimi hlavami, a inspiroval mě k jejich zveřejňování pro česky mluvící publikum ...

Takže OrgoNet vlastně začíná překlady několika jeho článků (můžete je najít pod tématem Scott Stevens, je jich 16. Úplně první a základní článek, vlastně i moje stálé motto, zde (Pravda o modifikacích počasí, 26. 5. 2008). Od té doby se možná někde vytratily některé fotky, z důvodu mé tehdejší neumětelnosti uložit je trvale).

Scott se pak na nějakou dobu odmlčel, jeho blog zmizel z webu. Scott se zatím věnoval zkoumání a focení manipulací počasí pro dokumentární film. V současné době vystupuje v rozhlasovém pořadu, v němž odhaluje praktiky manipulátorů počasí. Obnovil i svůj původní blog, kde můžeme najít jeho původní poznatky o manipulacích počasí a nově i informace o jeho rozhlasových vystoupeních a přednáškách. Jedna z nich (5. 2. 2010) se jmenuje "Existuje ještě přirozené počasí". Doufám, že se objeví někde na netu, ať můžu poinformovat.

Scott dal 3. 2. 2010 na youtube nějaká nová videa ze svých fotek manipulací počasí, tady je jedno naprosto  úžasné (5:53 min, beze slov). (Písnička: Snow Patrol, Open Your Eyes, slova na videu zde, taky moc pěkné.)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.