10. února 2010

V očekávání sněhového útoku na jižní Čechy

Ráno cestou do práce mi rádio tvrdilo, že v jižních Čechách se dnes očekává kalamita, až 20 cm sněhu. Tak jsme zvědaví. Zatím se podíváme, jak jsou na ni výrobci počasí připraveni. Noční snímek (5 hod. ráno) ukazuje, že se přes noc nad ČR pilně létalo. Možná, že ta velká tmavá rýha od Šumavy na Temelín znamená, že útok bude opravdu namířen na jižní Čechy.
Zatím nás tu v JČ kalamity moc netrápily. Věřím, že je to kvůli tomu, že je zde provedeno mnoho vodního giftingu, prakticky celý kraj má vodní síť orgonitů, které na sebe vzájemně "vidí". Chybí mi vlastně jen Šumava, tam se mrknu na jaře, ale zřejmě i Lipno, které už je ogiftované, hodně zmůže. Člověka to blaží, když si kolegové v práci nebo lidi u holiče nebo na ulici povídají ve smyslu: Nám tady v JČ se kalamita docela vyhejbá. Následuje hypotéza, proč. Nejčastěji: To dělá asi ta Šumava, a taky jsme tu v té pánvi. Nebo: Tady v JČ je vždycky teplejc než jinde. (Což není pravda, např. v Praze či na jižní Moravě bývalo, dokud bylo přirozené počasí, o dost tepleji.)
Zdá se mi, že ani Vysočina letos nemá mimořádné problémy, i tam je vodní gifting postupně rozšiřován, celkem tak 40% území už je solidně ogiftováno.
Ale nechvalme dne před večerem a počkeme si, co nám tu nasypou. A uděláme taky rozbor, tak se snažte, letouni, ať padá něco pořádného.

Už se těším na jaro, až potoky rozmrznou a vydáme se na orgonitový výlet.

8 komentářů:

  1. Jaro už by mohlo přijít co nejdřív,to je jasný. Ten drsný ráz počasí letošní zimy spíš způsobuje ta dírka v atmosféře od toho HAARP incidentu nad Tromso z 10.12.2009,než chemtrails. Od toho dne se datuje silný,trvalý pokles teplot a neustálé přívaly sněhu.

    OdpovědětVymazat
  2. Hi, bylo by možné od Tebe koupit orgonit? Sleduji Tvé stránky už velmi dlouho a k nějakým e-shopům hledně tohoto moc důveru nemám. Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě by to chtělo hodit Orgonit na Východní Čechy, ať tu taky máme klid. Asi tu nic není že? Takovou malou procházku byste si nechtěl udělat?:)

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, taky si myslím, že to způsobili tou dírou do atmosféry. Udělali ji za tím účelem, samozřejmě.

    Bohužel nemám kapacitu na výrobu orgonitu ve větším, obrať se orgonitzavináčcentrumcz.

    Nevím, že by někdo ve východních Čechách nějak intenzivně giftoval, a bylo by to velice třeba. Pokud tam někdo jste, dejte vědět.

    Výlet do východních Čech by nebyl problém, ale mám to daleko a ogiftovat celý kraj je práce pro jednoho třeba taky na rok ... Kupte třeba orgonit od orgonitzavináčentrumcz, on vám dá na větší množství slevu, a rozneste ho, budete se skvěle bavit. Nebo si sami odlejte, nic to není!

    OdpovědětVymazat
  5. V jakém pokrytí se musí rozestavět orgonit? Jsou to nějaké metry nebo tak? A kde seženu třeba jen nějaký kapesní orgonit, abych mohl otestovat a dozvědět se více jestli opravdu funguje skvěle? Teď nemyslím tu Vaši poskytnutou adresu, ale někde ve Východních Čechách. Něco jsem o tom zkoumal, ale nejsem si jistý, zda bych to sám udělal. Sehnat křišťál, nabít ho, nějaké kovové třísky a organická pryskyřice.

    OdpovědětVymazat
  6. Přečtěte si články pod tématem Orgonit nebo Orgonitové prostředky (Viz Témata na pravé straně blogu. Tam to všechno je.
    Udělat orgonit dokáže každý, stačí jen sehnat si materiál - pro začátek na zkoušku třeba kupte v drogerii pryskyřici Lamit, sežeňte nějaké špony (sběrné suroviny nebo kovoobráběcí podniky), křišťály se dají objednat na adresách uvedených vpravo nahoře na blogu.
    Diskusní fórum je www.orgo.cz.

    OdpovědětVymazat
  7. výroba orgonitu je opravdu velmi jednochá, jakkoliv to vypadá na první pohled složitě

    výroba je popsána dobře na www.orgo.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Myslím,že takoví blázni USA snad nejsou,aby záměrně dělali díry do atmosféry. Nejvíc se to negativně projevuje právě u nich na vých. pobřeží až dolů na jih-hrozí tam neúroda ovoce a zeleniny pro celé Státy. To porušení atmosféry byl spíš vedlejí produkt pokusu s HAARPem,viz. zajímavá analýza zde:

    http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/4271-nobeluv-torzni-vzkaz-nad-norskem-3-je-toto-konec-obamova-kosmickeho-programu/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.