22. března 2010

Na prahu jarní giftingové sezóny

Meteoparazité nám sem konečně pustili teplý vzduch, takže jarní gifting může co nevidět začít! Už se těším, že se přestanu povalovat za kompem a vykecávat na blogu a vyrazím do přírody (přičemž snad nachytám i něco tolik potřebného vitamínu D. Díky všem za ohlasy a rady ohledně vitamínových doplňků a tak!) 

Můj poslední giftovací výlet se konal před strašně dávnou dobou, v prosinci, před vánoci, na Vysočině. Pak všechno beznadějně skoro na čtvrt roku zamrzlo, nedalo se ani odlévat. V bytě nesmím a na balkónku to fakt nešlo. Ale už to zase jde!!! První várka je od víkendu připravena, a jen co trochu odmrznou rybníky na Vysočině, jsem tam! Je to návykový!!!

Co se týče "mého" ogiftovaného území (Jižní Čechy a podstatný kus Vysočiny), zdá se, že zimní sezóna tam proběhla přes všechny snahy meteoparazitů celkem v pohodě. Bylo sice dost sněhu, ale ne zas bůhvíkolik, nebyly žádné extrémní vichřice, ani supernnámrazy, které v minulých zimách rády lámaly stromy ... A kolikrát člověk zaslech, jak si lidé třeba v buse povídají, ještě že u nás je to ňáký mírnější ...

Takže v letošní sezóně hodlám usilovně pokračovat, dogiftuju okrajová území (Šumava) a Vysočinu, možná zajedu i do Rakous. I když už to mám teď všude dost daleko, takže už to nebude na odpolední výlety, ale na celodenní. Mimochodem, jestli někdo působíte ve zmíněných oblastech, ozvěte se, ať se nedublujeme (i když to nemůže uškodit). 

Doporučuju hlavně vodní gifting - rybníky, řeky, potoky, strouhy - orgonit ve vodě působí mnohem účinněji. Myslím, že je účinnější hodit TB do nějaké vody v dosahu "mobilní věže" (2 km i více), než se plahočit až na kopec k věži a giftovat do země ... i když to taky má svůj půvab, pohlédnout věži zpříma do očí... 

Ale za důležitější než věže pokládám "síť" orgonitu v krajině. TB rozmístěné tak, aby na sebe "viděly" a "spolupracovaly". To znamená tak na vzdálenost 2 - 5 km, podle toho, jak jsou velké. Ono se zdá, že zdravě vypadající příroda, kde široko daleko není žádná věž (jsou ještě i takové oblasti) nemá problémy, ale jakmile nad krajinu meteovýrobci našlehají extrémní oblačnost, pak se jim podaří přívaly  deště a  bleskové povodně a smrště a tak ... kdežto když tam pěkně leží orgonit, tak sice po většinu času nemá moc práce, ale jakmile se nad ním začne hromadit oblačnost obsahující DOR, orgonit "zabere", rychle ho rozpouští a z plánované mimořádné události je třeba jenom příjemný deštík.

Pozitivní zjištění: do rodiny nám přibyl hledač pokladů s detektorem kovu. Takže bylo možno vlastnoručně ověřit, zda je pravdivé to, co tu šířím z doslechu, totiž že detektor kovu nereaguje na orgonit. Moje zjištění je následující: 
  1. Detektor kovu vůbec nereagoval na hnědý orgonit vyrobený z kovového prášku od Ondřeje. Ani z největší blízkosti, ani zvukem, ani na displeji.
  2. Detektor kovu reagoval na orgonit obsahující kovové špony (z jakéhokoli kovu - hliník, železo, mosaz, měď, něco černého nevím co je) vychýlením ručičky na displeji, ale detektor nevydal nikdy žádný zvukový signál  (jinak silně řval na každý mrňavý šroubek a tak).
Takže pro aktivní polní gifting silně doporučuju odlévat z hnědého kovového prášku. Přece to nebudeme eventuelním odstraňovačům orgonitu usnadňovat.

12 komentářů:

  1. Jen můžu potvrdit, co mám na zahradě velký clodbuster, napadlo nám přiměřeně sněhu bez velkých vichřic, neměli jsme ani ledovku. Mám ještě nějaké malé orgonity, tak je půjdu dát do potoka a na pole, kde pěstujeme brambory. Nedaleko máme "mobilní věž", tak ať to hezky funguje.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem totalni nemehlo,pouze umim celkem slusne varit, tedy s touto chabou vybavou zvladnu "uvarit"orgonity"?v Jihlavě je tedy ogiftovano?

    OdpovědětVymazat
  3. Hodilo by se ogiftovat i jižní moravu a její rybníky a vodní plochy plus vysílače mohl by jste ogiftovat prosím také jižní moravu.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, pokiaľ by si mal čas a chuť, môžeš tie vecičky roztrúsiť aj po Slovensku :-) Budeme Ti iba vďační. Ver mi, tých veží je tu ako nasratých, presne ako aj u vás .... želám veľa zdaru priateľu !!!

    OdpovědětVymazat
  5. Uvařit orgonit dokáže každý, vaření je k tomu ideální průprava.
    Jihlava je celkem ogiftovaná, je tam i cloudbuster. Ale chtělo by to víc, hlavně na sever od D1.
    Jižní Morava je dobře ogiftovaná, ale taky určitě snese víc, pokud tam bydlíte.
    Lidi, zkuste to sami,na nikoho nespoléhejte. Návod na výrobu orgonitu a na sehnání materiálu najdete tady na blogu, nebo na orgo.cz.
    Ogiftujte si každý alespoň svoje nejbližší okolí. Třeba si stovku TB kupte a rozdejte, adresy výrobců orgonitu tu taky najdete.
    Můžete taky někomu finančně přispět na giting, třeba některé lidi, kteří by rádi giftovali, brzdí nedostatek financí.
    Na mě nespoléhejte vůbec, samozřejmě budu pokračovat, ale jeden člověk na to nestačí ani fyzicky, ani finančně. Ještě že je nás gifterů už docela dost a stále přibývají - viz orgo.cz.
    Ale přesto doporučuji udělat pro to něco sám!

    OdpovědětVymazat
  6. Ahá tak tady je ta záhada:)

    Nemehlo: pokud umíš vařit zvládneš i tento plašič reptošů. Používají se ty samý buňky.
    O.

    OdpovědětVymazat
  7. GIFTování v loni: takže od brna přes pálavu směrem na jih, dále uherský brod a od brodu směrem bojkovice, valašské klobouky, luhačovice, a samozřejmě okolí.
    Dále pak od brna směrem velké meziříčí přes třebíč a náměšť n. oslavou do brna a vše po cestě a trochu jihlava, dále :od brna přes pálavu směrem na jih, dále uherský brod a od brodu směrem bojkovice, valašské klobouky, luhačovice, a samozřejmě okolí. Dále pak od chebu po karlovy vary a klínovec(3kg)a okolí, ale orgonitu není nikdy dost. Na orgu cz se dá najít otečkovaná mapa. Tak jsem dojel do těch strakonic a dál se dostadu po velikonocích. A volině vimperk prachatice písek je nebo ne? tam se všude můžu stavit a od strakonic přes domažlice do karlových varů, to by se dalo průběžně stihnout

    HOWGH

    OdpovědětVymazat
  8. zde ja ta mapka: http://picasaweb.google.cz/orgonitt/NasePrace#5381980657908421810
    pouze orientační poctivě jsem tečkoval jen ze začátku, ale zase jsem začal a jinou barvou aby se to nepletlo. tak až bude na co koukat tak to hned zveřejním. Ale nemám moc času ve městech, leda šup do řeky nebo nějaké nádrže.

    je to ale velm

    OdpovědětVymazat
  9. Pro gaga: Super zprávy. Vypadá to, že jih republiky bude brzy slušně ogiftován.
    Volyně je, ale odtud na Vimperk není (ode mě) nic. Prachatice jsou, Písek je, hlavně do vody a velká viditelná zařízení. Strakonice - Domažlice do Karlových Varů necháme teda na tobě!
    Obdivuju tečkovací systém, na něco takovýho nemám sílu. Pak jsou některý vesnice obdarovaný dvakrát, když tam přijedu z jiný strany a nepoznám to tam... což jim ale neuškodí. :)))

    OdpovědětVymazat
  10. Pro gaga: P.S. Doufám, že jedna tečka znamená víc než jeden TB :)))

    OdpovědětVymazat
  11. Nemehlo po vikendu ogiftuje sveho reptiliana, bez obav :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Aby mohl orgonit dobře fungovat i na vaše tělo a nastartoval se proces samoléčení a přirozené odolnosti organismu,je třeba mít otevřené všechny čakry.
    Je dobré se ale vyhnout všem "guruům", spasitelům,reiky masterům a dalším esoteric shit podvodníkům,kteří za to berou peníze.
    Toto otevření všech vlastních čaker si může udělat každý sám a zadarmo podle tohoto universálního návodu:

    1. Svou pravou ruku přiložte na levý podbřišek. V duchu poproste: „Matko Kundaliní, dej mi čisté intuitivní vědění.“ S tímto přáním zavřete oči, a chvíli vnímejte místo, kde máte svoji ruku.

    2. Přiložte pravou ruku na dolní okraj žeber na levé straně břicha. Několikrát si v duchu potvrďte: „Já jsem svým vlastním pánem a učitelem. Já jsem svým mistrem.“

    3. Stejným způsobem přiložte ruku na srdce. Několikrát v duchu prohlaste: „Já jsem čistá duchovní bytost.“ Opět chvíli setrvejte se zavřenýma očima.

    4. Přiložte pravou ruku na levou stranu krku a prohlašte: „Já nejsem ničím vinen, protože ve své podstatě jsem čistou duchovní bytostí.“

    5. Přiložte pravou ruku na čelo a z celého srdce řekněte: „Odpouštím, odpouštím všem i sám sobě.“ Opět chvíli setrvejte v tichosti.

    6. Nyní propněte dlaň pravé ruky a přiložte ji na vrcholek své hlavy. Ruku přitlačte a jemně si promněte toto místo tak, že uděláte dlaní sedm krouživých pohybů ve směru hodinových ručiček a při každé otáčce v duchu požádejte: „Matko, prosím, dej mi moje sebepoznání, moji seberealizaci.“

    ♣ Ruku vraťte zpátky na stehno a zůstaňte chvíli v tichosti.

    ♣ Vnímejte vaše dlaně. Cítíte-li chladný nebo teplý vánek či brnění v rukou či na hlavě, je to projev probuzení vaší Kundaliní. To samé je možno cítit, pokud dáte jednu z vašich dlaní nad hlavu.

    Vypadá to velice směšně a jednoduše,ale opravdu to funguje. Proto doporučuji. Je dobré taky mít stále při sobě pár kostek orgonitu a chodit na slunce. Pokud zrovna nevyjde,nebo to nevyjde z jiného důvodu,tak alespoň jíst 2000 IU vitaminu D3.

    A potom nemá zlo žádnou šanci zvítězit!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.