12. března 2010

Orgonit a zemětřesení v Chile

Alejandro ze Santiaga de Chile píše na Etheric Warriors postřehy k zemětřesení.


http://www.ethericwarriors.com/ip/viewtopic.php?p=6567#p6567

Ahoj, tady v Chile jsme měli velmi rušný týden. Zemětřesení minulou sobotu bylo extrémně silné, nikdy jsem nic takového nezažil, zdálo se to opravdu jako konec světa. Zemětřesení bylo mimo pobřeží, takže v té oblasti nebyly vůbec žádné Earth Pipes (Pozn. Org.: měděná trubka s krystalem a orgonitem, zatlouká se do země, k zneškodnění podzemních základen) a také jsme na jih od Santiaga, kde došlo k zemětřesení, udělali jen málo giftingu. Jestli bylo zemětřesení opravdu vyvoláno zařízením na dně oceánu, pak mě trochu zklamali delfíni, kterým jsme darovali pár tisíc TB, aby je roznesli podél pobřeží. Možná to pro ně není prioritou, a možná to nebylo umělé, kdo ví? Nesouhlasím s Clayem, že orgonit zabráníl tomu, aby zemětřesení bylo destruktivnější, aspoň tady v Chile. Na Haiti bylo zemětřesení o síle 7,0 (to se v Chile nepokládá za velké zemětřesení), což není tak silné, ale stavby na Haiti jsou tak nepevné, že spadla většina budov v Port au Prince, zabilo to tisíce lidí. Nedávné zemětřesení v Chile mělo sílu 8,8, což je asi 500x více energie než na Haiti. Od zemětřesení v Chile v roce 1960, které bylo nejsilnější vůbec kdy zaznamenané (síla 9,5) jsou stavební zákony v Chile mnohem přísnější. V Santiagu minulou sobotu bylo zemětřesení síly 8,3, ale nespadly vůbec žádné budovy a jen několik bylo těžce poškozeno. Zdá se, že veškeré TB v Santiagu nezmenšily otřesy.

Avšak velmi zajímavá byla reakce lidí. Na jih od Santiaga je město Concepción, které bylo o trochu blíže epicentru, ale v celém městě spadla pouze jedna budova a infrastruktura zůstala poměrně nedotčená. Ale brzy po zemětřesení začalo ve městě masívní drancování a protizákonné chování, lidé však na to jakoby nereagovali, zdáli se paralyzováni strachem, bylo to mnohem horší než se ukazovalo v mezinárodních médiích. Mnohem více škod  v Concepciónu bylo způsobeno lidmi po zemětřesení než samotným zemětřesením.
Naopak lidé v Santiagu, zejména v chudších čtvrtích, se okamžitě a spontánně organizovali, aby chránili svou oblast před možným drancováním. Tuto informaci mám z první ruky, kdekoli došlo k pokusu o drancování, sami lidé zaháněli útočníky, natloukli jim a počkali na policii, až je odveze. Následkem toho se v Santiagu, které je důkladně ogiftováno, nekonalo žádné drancování a násilí, i když tam nešla elektřína po několik dní (v některých částech ještě nejde). Orgonit byl v Santiagu skutečně podroben nejvyššímu testu a překonal moje očekávání. Ještě poznámka, lidé, kteří žijí v chudších čtvrtích, které byly masívně ogiftovány (bohužel ještě pár míst zůstává bez orgonitové sítě), mi řekli, že občané postupně vyhnali násilné kriminálníky a bandity ze svých komunit, a to ještě před zemětřesením. Zdá se, že orgonit skutečně dává komunitám sílu, aby vyřešily tyto problémy samy, uvědomí si, že mají větší sílu než zločinci.

Myslím, že dát Earth Pipes na zlomovou linii by mělo pozitivní efekt, ale protože hlavní zlom je mimo pobřeží, potřeboval bych vlastní loď, abych to udělal. V každém případě se domnívám, že zemětřesení jsou přirozeným jevem, ke kterému docházelo vždy (i před CERNem, HAARPem, atd.) a nemůžeme s tím mnoho udělat, kromě toho, že budeme stavět lepší budovy a budeme připraveni. Myslím, že to, že země je neustále v pohybu, je normální, ať už je to kvůli růstu země nebo tektonickým plošinám, to nevím, ale zemětřesení se zdají být v obou případech logickým důsledkem. Santiago bylo minulý týden postiženo zemětřesením o síle 8,3, ale město je nedotčené, žádné budovy nespadly. Domnívám se, že všechno, co mohou udělat všechny ty krysy se svou technologií, je vyvolat zemětřesení v zóně, kde i tak je velké napětí, takže vlastně kontrolují jenom načasování. Pochybuji velice, že by mohli udělat silné zemětřesení na místech, kde nejsou zlomové linie. Chile je nejaktivnější seismická a vulkanická zóna na světě, a je tomu tak už po milióny let, takže by mělo být relativně snadné vyvolat zde něco velkého. Mimochodem, následné otřesy jsou dost silné a nepřetržité, od minulé soboty jsme měli už více než 300 zemětřesení nad 5,0, včetně několika o magnitudě 6,9 (stejně jako na Haiti). Je to trochu znervózňující, protože nikdy nevíte, jestli to bude další velké zemětřesení. Myslím, že kdyby se to dělo někde jinde na světě (možná s výjimkou Japonska), lidé by naprosto zpanikařili, když je zemětřesení přibližně každou hodinu, ale my jsme na to tady zvyklí.

Jak vidíte na mapě zemětřesení, zlomová zóna je obrovská, více než 300 mil. Je to nejlepší příležitost pro podzemní základny, aby provedly nějaké podzemní výbuchy, nemyslíte?

Myslím, že totéž platí pro sopky. Oni možná mohou vyvolat erupci, ale k té erupci by stejně dříve nebo později došlo. Ty krysy jsou koneckonců jenom paraziti.
Ale

1 komentář:

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.