28. května 2010

Little Grandmother, Rok 2010, 4/10

Little Grandmother, Rok 2010, 4/10.
Spirály v roce 2009. Dojde k odhalení pravd. Bytosti světla už tu žily - důkazem jsou starobylá města jako Giza, Tikal, atd., po celém světě - všechna stejná. Odhalí to vědci. Vyjdou najevo pravdy o objevech, které nám vlády zatajovaly (Nikola Tesla).



Přepis Little Grandmother 4/10:

Předkové o ní řekli strážcům moudrosti, a měli jsme o tom i setkání několik dní předtím, než k tomu došlo, dědové řekli, že spirála je na cestě. A s ní přichází na tuto planetu nové energie, nový život, které tu předtím po dlouhou dobu nebyly.
Spirály se vlastně objevovaly po celý minulý rok, ale tahle je největší, a otevřela pro náš svět cosi, co tu nebylo od prehistorické doby, od doby velkých domorodých kultur. Při tom setkání jsme mluvili o té spirále, a předkové nám řekli, že věda se bude pokoušet najít význam, budou se snažit lidem říci, co si mají myslet. Ale řešení nenajdou. A nebudou mít na to odpověď. Milióny lidí ji uvidí. A není žádný způsob, jak zatajit něco tak velkého.

Dříve v tom roce nebyla žádná spirála tak velká, ale bylo jich několik. Brazílie, Čína, Tomsk v Rusku, Kanada, Moskva, Írán, Utah, Nebraska, Uzbekistán, Mexiko, Anglie, tam všude se objevily v roce 2009. Vždy stejná spirála. Stejné modré světlo na nebi. A pak na konci roku 2009 přišla ta největší ze všech. Vědci nám neumějí říct, co to je. Ale předkové mohou. Strážcové moudrosti také.

Tentokrát je naše planeta opravdu pozoruhodná, s tím, že se má naplnit poslední proroctví na seznamu, které má změnit všechny, muže, ženy a děti, i samotnou Zemi, protože se sem vrátí bytosti světla. Na naši planetu se vrátí velké energie, aby nám připomněly, kdo jsme, a pomohly nám žít nikoliv z mysli, ale ze srdce. Přestože jsme ti nejsilnější ze silných, jsme Bohové a Bohyně, někdo nám musí pomoci. A oni nás tak velice milují…

Když si uvědomíte, jak velice milujete své dítě - - na chvilku na to pomyslete - a chtějí, abychom si vzpomněli, kdo jsme, chtějí, abychom si vzpomněli, jak vytvořit něco mnohem báječnějšího než tento sen, v němž jsme, musí to tak být. A oni se teď vracejí. A říkám vám, že v roce 2010 budou provedena odhalení, která překonají i vaše nejvyšší očekávání.

My víme o místě, které se nazývá Pumapunku. A na tomto místě jsou tyto stavby postavené přesněji, než bychom dokázali dnes lasery nebo diamanty. Toto město je uděláno z kamene, který tam nepatří. Je uděláno přesněji, než bychom dokázali dnes my. Nejen že je to město takto postaveno, ale stále stojí, můžete ho vidět na vlastní oči a dotknout se ho vlastní rukou. Každá linie, každá budova přesně odpovídá postavení hvězd na obloze.

Je místo zvané Denura. To nebylo postaveno pouze lidskýma rukama. Nacházejí se tam moderní světelné oblouky, které stále fungují, přes 17 000 let staré. Na místech v Řecku byly nalezeny starodávné počítače. Giza a Tikal. Bude dokázáno beze stínu pochybnosti samotnými vědci, že tato města jsou stejná. Budou objeveny nové detaily. Obvody míst, ať se díváte na Gizu, nebo Tikal, a stavby jsou přesně stejné. Nejen že jsou tato města přesně stejná, jejich třetí sestra je na Měsíci. To bude dokázáno jako fakt.

V Bolívii se také objeví mnoho pravd. Tilokan, město staré 17 000 let. Má půdorys přesně stejný jako ostatní města. To bude dokázáno jako fakt. Izrael a Dome on the Rock. Tam jsou instrukce pro pradávné lidi, jak žít. Rovněž obsahuje informace o prastarých městech, o kterých víme velmi málo. Etiopie obsahuje cosi zřejmě nejcennějšího na celé planetě. Viděla jsem to na vlastní oči. Je tam maličký bílý kostel, udělaný z kamene. Je tam pouze jedna místnost. Tam je slepý muž, který hlídá skříňku. Až tento slepý muž zemře, na jeho místo přijde jiná slepá osoba, aby pečovala o skříňku. Uvnitř té skříňky jsou starobylé zákony pro lidstvo. Mnohá náboženství věří, že je to Archa úmluvy. Je to velmi skutečné, je to tam i dnes.

Mnohé z těchto pravd se vynoří na povrch. A jak se budou vynořovat, život na této planetě se změní. Bude se měnit rychleji, než si kdokoli z nás umí představit. Budete se divit, panebože, my můžeme dělat tohle všechno? Proč jsme to neudělali hned? Prostě proto, že jsme na to zapomněli, a musíme si vzpomenout. Na naši planetu přicházejí pravdy a říkají nám, vzpomeňte si, kdo jste, aby nám dokázaly, že můžete udělat mnohem více, než pokládáte za možné. Že pocházíte z něčeho mnohem většího, než si myslíte.

Objeví se nějaké další pravdy o lidech, jejichž jména známe, ale neměli jsme ponětí, co během svého života dokázali. Je muž jménem Nikola Tesla. Co dokázal a co věděl, toho je mnohem více, než se lidem umožnilo vědět. To vláda vám říká, co udělal a co neudělal. Máme schopnost měnit počasí. A tento muž znal pravdu, jak to dělat. Vytvořil a znal něco mnohem většího, než nám vláda umožnila poznat. Ale vláda už nebude schopna to déle utajovat. Všimněte si Nikoly Tesly. Poučte se o tom, co řekl, co uměl udělat. Je to absolutní fakt.

Isaac Newton. To je další osobnost, kterou lidé přehlíželi, protože prý říkal nesmysly. To nebyly nesmysly. V jeho době to znělo nesmyslně, lidé se domnívali, že je to nesmysl, bláznovství. Ale dnes vám říkám, když se dovídáme více o těchto věcech, které lidé dokázali a které nám jiní lidé zatajili, …

1 komentář:

  1. ZDRAVÍM***JSEM VE SPOJENÍ SE SVĚTELNÝMI BYTOSTMI KTERÉ VEDOU MOU MYSL JIŽ 9 LET A PÍŠI O CESTĚ SPOJENÍ VŠEHO SE VŠÍM, TAK JAK MI DIKTUJÍ. BYLY U MĚ A JÁ U NICH A VLÁDNOU MI CELÝM TĚLEM.VÍM VÍCE JAK SI KDO UMÍ PŘEDSTAVIT***Jsem -AKS-z Kladna kladu + dna, kde se snoubí noc s bílým dnem a to je černá + bílá v mysli lidí a kolektivně probouzíme barevnost do tvaru trojúhelníkového. Až dovolí práh Prahy světového srdce, tak lid otočí svou pozornost do středu kříže naší republiky české a tomu se řekne posuv dimenzních hodnot v rozumu lidském. Já + ONI shůry Konce Světa***

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.