30. května 2010

Little Grandmother, Rok 2010, 5/10

Little Grandmother: Rok 2010, 5/10:
Rok 2010 bude rokem odhalení: UFO a psychické jevy budou oficiálně uznány. Budou objeveny nové způsoby léčení. Nový zdroj energie pro celou planetu již existuje a bude brzy odhalen. Rok 2010 bude rokem, kdy pochopíte.



Přepis 5/10:

"Jestli se díváte na čas a prostor a úhly, jsou rozmístěny přesně na jeden stupeň. To není chyba, byly tak rozmístěny, protože tato města jim pomohly postavit dávné inteligence a dávné znalosti. A v těchto městech znali dávnou pravdu, která teď přichází zpět.

Je ještě mnoho věcí, které se stanou v r. 2010. Já vám ještě sdělím některé, o kterých existuje všeobecný konsensus strážců moudrosti, že se stanou. Nejprve bych ráda řekla, že naše planeta Země právě teď je nadšená a ochotná vydat všechna svá tajemství. Všechna tajemství budou odhalena, vládou utajované věci budou odhaleny.

Bude odhalena znalost UFO a vyšší inteligence, možnosti uzdravování se rozvinou raketovým tempem, psychické jevy budou dokázány jako fakt a přijaty vědou na celém světě. Nové objevy povedou ke způsobům poznání a pomoci našim tělům, která se skokem stanou silnými,
mnohem silnějšími a zdravějšími, a po tomto poznání budeme žít déle, hodně přes 90. Výzkum kmenových buněk povede k úžasné vědecké explozi pomoci lidskému tělu. Sama věda zůstane v úžasu. Špinavé vody budou vyčištěny. Dětská práce bude úplně odhalena a zrušena.

Kdybyste si nic jiného nezapamatovali, tento rok je rokem, kdy máte pochopit. Máte pochopit. Máte si vzpomenout, kdo jste. A jakmile to uděláte, pochopíte. Všechno bude odhaleno. Jak budou věci odhalovány, začnete si uvědomovat, že jste žili v mlze. Uvědomíte si své schopnosti a možnosti, které jsou mnohem širší, než jste mysleli.

Ještě je tu něco, o čem mluví strážci moudrosti, a viděli to vlastníma očima. Já se pokusím vám co nejlépe vysvětlit, co jsem viděla. Existuje velká věž z trubek a drátů, a na jejím vrcholu je něco, co vypadá jako velmi vysoká štíhlá pyramida, a na jejím vrcholu je velká koule. Je to velmi blízko studených tmavých vod, vypadá to jako jezero nebo oceán. Tento přístroj vyrobili lidé. Už je vyroben. A obsahuje schopnost vyrobit dost energie pro celou planetu. Už teď je funkční. A velmi brzy to vyjde najevo.

Úžasné věci se dějí na naší planetě, které vyřeší mnoho a mnoho problémů. Jen si na chvilku představte, co se dá dělat s takou technologií. To nás vymaní z rukou a moci vlády a náboženství. A dá do rukou lidí, kteří žijí ze srdce. Pomyslete na to, co všechno takto můžeme vytvořit."

2 komentáře:

  1. Naliehavá správa od Kiesha, Malej Pramatky – prosím zdieľajte svojimi emailami! - tak teda zdielam ...
    http://www.ee.dunres.sk/clanky.php?id=1675

    OdpovědětVymazat
  2. také zajímavé http://www.overstream.net/view.php?oid=mmloryans0t6&query=arthur+neuman&s=search&pt=1&pn=1&pc=1&pu=1&pl=-1&related=search&skip=0

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.