15. května 2010

Matthew: Esej o roce 2012

Matthew: Esej o roce 2012

http://www.matthewbooks.com/mm/anmviewer.asp?a=83&

Ti, kteří interpretují rok 2012 jako začátek konce temnoty – natož úplný konec světa! – chybně interpretují jeho význam. Nejjednodušeji řečeno, rok 2012 oznamuje vstup Země do Zlatého věku, a mezi současností a onou dobou je přechodný čas od života tak, jak ho znáte, do života, který je naprosto v harmonii s celou Přírodou.

Všechno ve vesmíru je energií vibrující na nějaké frekvenci, a když Země byla v prvotřídním zdraví, v dobách, o nichž víte, ale nepamatujete si je, všechny její životní formy byly v harmonických vibracích. Když byla blízko smrti více než před šesti desítkami let, neexistovala v ničem žádná harmonie, žádná rovnováha Přírody – světlo bylo stěží dostačující k udržení nějakého druhu života, včetně samotné Země. To, co se děje nyní, s pomocí stabilizujících sil, je transformací vašeho světa – omlazení Země a její návrat k dosažení úplné rovnováhy v roce 2012.

Ale tento rok už nemá „absolutnost času“, kterou kdysi měl v proroctvích, a váš kalendář nemůže přesně vyjádřit, kdy budou dokončeny největší změny přechodu, protože lineární čas mizí. To, co vnímáte jako čas, který ubíhá rychleji a rychleji, je účinek vyšších energetických plánů, v nichž nyní žijete, kde se vše zrychluje, jak Země koná svou cestu do kontinua, neboli přesněji, jak se vaše vědomí chápe skutečnosti bezčasovosti, reality věčnosti a nekonečnosti. Čím rychleji, anebo intenzivněji, světlo zaplavuje Zemi, tím rychleji váš „čas“ ubíhá a ona se pohybuje ještě výše do vibrací čtvrté hustoty. Takže, tak jako v této chvíli váš kalendářní týden uběhne za méně než polovinu doby kalendářního týdne před dvanácti lety, rok 2012 bude přicházet stále rychleji, než může značit váš běžný kalendář.

A nyní o tom, proč tento rok má univerzálně historický význam. Zahrnuje nebeské orbitální cykly a jejich vliv na vaši planetu, a také plány života naprosto jasně připravené vysoce vyvinutými bytostmi, které naplánovaly Vyššího univerzálního člověka s atributy duchovnosti a inteligence, které daleko přesahují dnešní pozemskou populaci. Příležitosti vrátit se k vyšším hustotám byly již nabídnuty v dřívějších cyklech, avšak byly nevyužity, a tentokrát, když je energetické postavení opět optimální, pokročilé civilizace pomáhají, takže touha Země vystoupit na svou původní vibrační úroveň je zajištěna. To, co se děje na Zemi, má vliv na celý vesmír, proto má pro pokročilé civilizace obrovský význam to, aby temné časy na vaší domácí planetě byly harmonizovány ve světle a abyste vědomě zaujali své správné místo ve své univerzální rodině.

Během cesty dojde k mnoha hlubokým změnám, takovým, které si ani neumíte představit, a ty změní váš život takový, jaký znáte, na život v naprosté harmonii s veškerou Přírodou po celém světě a takto vplynete do vesmíru. Velmi málo z úžasného světa ve vašem obzoru bude zakořeněno do vašich systémů – přesně proto vytváříte svůj nový svět! Božské vibrace, které již ukazují svůj vliv, vám nadále budou žehnat, jako jednotlivcům i celé civilizaci. Negativita, která je kořenem strachu, lakoty, nečestnosti a násilí, ve Zlatém věku bude pryč, a vibrací pozemského celku bude láska. Láska, která je stejnou energií jako světlo, pouze jinak vyjádřenou, je čistou esencí Stvořitele, nejvyšší silou v kosmu. Tato energie tvoří duše a je klíčem k otevření srdcí a osvícení myslí, a proudí na Zemi hojněji než kdy jindy. Tak jak temnota bude blednout, láska nahradí konflikty a tyranii mírem a spoluprácí. Láska odstraní povrchní nadřazenost jedné skupiny nad druhou. Láska osvítí ty, kteří se dívají na ostatní jako na svůj majetek či nástroj, a pozvedne ty, kteří byli nuceni žít v těchto podmínkách. Zkrátka LÁSKA je silou, která promění váš svět.

I když velké bašty temnoty nezmizí náhle, přechod bude jako blesk ve srovnání s dlouhou dobou, kdy vládlo násilí, nerovnost, zneužívání a klam. Kdybyste mohli porovnat v paralelním pohybu tempo během mnoha minulých staletí, kdy pouze občasné záblesky světla prorážely vládnoucí temnotu, a tempo v posledních desetiletích, kdy roste intenzita světla, užasli byste nad rychlostí změn.

Postupné změny vyžadují a dále budou vyžadovat pomoc mimozemšťanů. Téměř všichni jsou pro vás neznámí, kromě toho, že o nich zde mluvíme, a z několika dalších poselství, která vám zaslali, a přesto někteří z nejsilnějších, nejzkušenějších bojovníků světla v tomto vesmíru jsou již přímo mezi vámi, a pracují za scénou, aby vedli hlavní změny, tak, aby co možná nejvíce obyvatel Země ji mohlo doprovázet do vyšších energetických úrovní. To ukazuje, jak milovaná a významná je ve vesmíru vaše planeta a jak milovaní a důležití jste vy! V souladu s univerzálním zákonem jste je pozvali svou srdečnou touhou po blahu Země, která byla vaší žádostí k těmto civilizacím o pomoc. I vaše zmatenost, jak napravit všudypřítomnou zkázu, kterou lidský rod napáchal, je rovněž příčinou božského povolení k pomoci. Avšak i vy máte povinnosti, protože je to váš domov a vy jste si zvolili, abyste zde byli kvůli účasti na tomto procesu. Proto byly milióny lidí inspirovány k tomu, aby se aktivně podílely nebo finančně podpořily úsilí směřující k ukončení násilí a destrukce životního prostředí.

První reformy proběhnou ve vládách. Mnozí z lidí, kteří si nejsou vědomi probíhající transformace, vidí vládní politiku vedoucí na okraj planetárního zničení, a také mezi pracovníky světla jsou obavy o to, co se stane v této rozhodující světové aréně. Nejen že je pro vás obtížné představit si systém dramaticky odlišný od toho, na co jste zvyklí, ale při reformách v tak obrovském rozsahu je realistické předcházet zmatku a nepokojům. Prosím vězte, že spolehlivé duše s duchovní čistotou a zkušeností v různých oblastech vládnutí jsou připraveny ujmout se kormidla a co nejrychleji dosáhnout pořádku, až budou sesazeni zkorumpovaní, tyranští vládní představitelé. Velká část „belhání“ v americké vládě povede k ukončení její angažovanosti ve válce a ve vnitřních a mezinárodních potyčkách, a sesazení dalších soběsloužících hlav státu ukončí občanské války, genocidy a dlouhodobé konflikty. Mnozí moudří a schopní vůdcové v předchozích životech na Zemi si zvolili návrat na planetu, aby dokončili svou práci v této jedinečné době, a další jsou členy vaší „vesmírné rodiny“, mnozí jsou vaši předkové, kteří dobrovolně pomáhají v této přechodné době. V žádném případě nepřicházejí, aby převzali vládu, ale spíše jsou odpovědí na vaše myšlenky, city a činy pro mír, spravedlnost a stabilitu ve vašem světě. Nynější transformace je vaší tužbou a vizí na úrovni duše – pokud by tomu tak nebylo, nemohlo by k ní dojít. Když se podíváme ještě více kupředu,  během posledních deseti – dvaceti let přišly některé duše s pokročilou duchovní jasností a starodávnou moudrostí, která je přirozeně postaví do vedoucích rolí.
(Pokračování).

3 komentáře:

  1. I kdyz uz se za skeptika tolik nepovazu musim rict ze prechod do zlateho veku je realny ale je nutny velky a pro hodne lidi nepredstavitelny zlom zla na tomto svete. 99% lidi si neumi predstavit zivot bez penez, prace, systemu, nadrazenosti, a celkove bez jakeho si nutneho zla kazdodenniho zivota. Odkazdyho jen slysim ze se vratime do doby kamene s klackama v ruce, ale opak je pravdou vratime se k prirode to ano, ale mame tu spousty nevyuzite umyslne skryvane technologie na synchronizaci a simbiozu s prirodou. Bohuzel co je doopravdy ekologicke je opravdu to nejlevnejsi reseni, ktere bude drtit cely systemy zalozene na hamounstvi.

    OdpovědětVymazat
  2. Zní to tak nádherně..... Dožiju se toho???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. URCITE A TO NADHERNE CO TAK NADHERNE ZNI KONECNE I SPATRI SVETLO NOVEHO SVETA LASKY A ABSOLUTNI PRAVDY

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.