12. května 2010

Matthew: Obama je vysoce vyspělá duše

Protože zatím nemám jasno, kam si zařadit Obamu (spíš ho pomlouvám), trochu si pročítám Matthewova sdělení obsahující názory na tohoto amerického presidenta. Podle mě a podle dosavadních projevů by spíše náležel k Illuminátům. Matthew však říká, že patří k silám světla. Tady je jeho první sdělení, kde se mluví o Obamovi, z r. 2008, ještě před jeho zvolením.
Obama se teď začíná projevovat i mně sympaticky - před pár dny vyhlásil útok na čtvrtý největší americký koncern Procter and Gamble pro jeho spojení s "armádou", což zatřáslo americkou burzou. Článek v A. zde: http://www.eutimes.net/2010/05/obama-attack-on-corporate-giant-pg-shatters-us-stock-market/
Rovněž nedávno byl obžalován Goldman-Sachs, velká bankovní skupina, což už se zde psalo. Že by počátky legálního tažení proti Illuminátům? Užijte si kousek Matthewova vzkazu.
Na další jeho sdělení ohledně Obamy se ještě rozhodně podívám.

21. 8. 2008
http://www.matthewbooks.com/mm/anmviewer.asp?a=88&
8. Po celém světě se věnuje pozornost prezidentským kandidátům v USA. I přes zmanipulované primární volby na podporu Hillary Clintonové a Johna McCaina lidé váhají, koho podpořit. Obamova popularita roste a brzy se jasně ukáže, že voliči podpoří Obamu. Takto se projeví svobodná vůle většiny, a aniž bychom cokoli ovlivňovali, ukáže se, že potenciální energie Obamy je nezastavitelná. Můžeme vám říci, že tato vysoce rozvinutá duše prožila mnoho životů jako mudrc a jako vůdce přišel z duchovně a intelektuálně pokročilé civilizace speciálně proto, aby se dostal do tohoto vysokého postavení. On na úrovni duše zná toto své poslání, ale vědomě zná pouze své vrozené vedoucí schopnosti a skutečný záměr sloužit svému národu, jak říká. Během času si uvědomí svůj původ a účel svého vtělení v tomto životě. Jakmile bude v úřadě, některé osoby s temnými úmysly se domnívají, že ho budou moci ovládat stejně tak, jako ovládaly řadu prezidentů před ním a mnoho členů Kongresu. Avšak tato zločinná forma vlády je u konce, a navzdory protestům Hillary Clintonové, že tento závod nekončí, ona i ostatní vrcholoví Illumináti vědi, že jsou svědky konce své „tajné vlády“. Proto patří členové Obamovy rodiny mezi nejintenzívněji světlem chráněné bytosti na Zemi.

9. Tyto volby mají nepopiratelný význam a podněcují směr vedoucí k prospěšným změnám ve vládách ostatních zemí, což má rovněž velký význam. Celý svět obepínají rozsáhlé reformy – dochází k transformaci SVĚTA – za nějakou dobu bude stát v čele každého státu osvícená duše. Temnota, která zaplavila Zemi a oklamala lidi už v předhistorické době, způsobila války, jejichž vítězové vytvořili státní hranice, aby se sami obohatili. „Jediná světová vláda“ má hrůzné konotace, a to oprávněně, protože je spojena s plánem Illuminátů ovládnout každého na planetě, koho toto spiknutí pokládá za hodného života, a ti budou sloužit jejich účelům, a všichni ostatní budou eliminováni. Nejen že je tento plán narušen až k zapomenutí, a pouze šílené mysli ještě lpí na tomto zničeném konceptu, ale my vás ujišťujeme, že přivítáte s jásotem, až vyblednou hranice a státní občanství ve srovnání s mírovou a harmonickou spoluprácí, na které se shodnou všechny národy.

10.  Na řadě jsou nyní gratulace, a my je s radostí posíláme všem těm, jejichž mysli a srdce se soustředily na duchovní obnovu a už dále nelpí na světských záležitostech. Avšak také vidíme, že mnozí pracovníci světla ještě upadají do strachu, když slyší nějakou zlověstnou předpověď nebo prohlášení o různých situacích. ( ….. )


11. Zajisté ti, kteří znají má poselství nebo mé knihy, vědí o temné moci strachu, takže už to nebudu opakovat, ale pokud si to chcete připomenout, najděte si o tom na www.matthewbooks.com. Proto řeknu jenom, že NEBUDE jaderná válka a NIKDO na Zemi nezačne vesmírnou válku. ŽÁDNÁ mimozemská civilizace nedobude a neobsadí vaši planetu. Čistící proces NEZAPLAVÍ milióny čtverečních kilometrů půdy a nezpůsobí smrt miliard lidí. NEBUDE TŘEBA žádných vesmírných lodí, aby vás zachránily předtím, než vaše planeta zanikne, ani nebude třeba žít v podzemí, až se vrátíte. Milióny lidí, kteří protestují proti americké vládní politice, NEBUDOU zatčeny a dány do vězeňských táborů. Nebudou vypuštěny ŽÁDNÉ lidmi vyrobené viry a nezpůsobí smrt většiny populace. NENÍ třeba investovat milióny dolarů ve zlatě do ekonomiky, a vládní reformy mohou začít.

12. Možná jsem zapomněl na některé zastrašující nebo hrozivě znějící situace ve zprávách, které kolují po Internetu, chvílemi zanikají a pak se zase vynořují. Naléhavě vás prosíme, nevěnujte ani špetičku své energie strachu! Ano, fyzická těla budou dále umírat z příčin, které existují i dnes, a duše budou nadále pokračovat ve svém duchovním vývoji, ale strach NEMÁ místo v žádném okamžiku tohoto věčného životního cyklu!

 

6 komentářů:

  1. Obama je samozřejmě loutkou. On si to uvědomuje. Určitě měl své osobní důvody, proč do toho prezidentování šel, ale jistě si je vědom, že je loutkou. Nicméně pořád je lepší být prezidentem, než "běžný americký občan", pokud není zrovna vyvolený a nedědil postavení a miliardy ve své krevní linii - což asi ne. Jako prezident má větší šanci, že něco více změní.

    Když člověk sleduje pár fotek, záznamů z jednání z Obamy Medvěděvem je jasné, že je Obama na strně "světla" :-)

    Vždyť je to evidentní. Ano, má co dělat, aby to ustál, ale je vidět, že si je toho vědom. Musí dělat kompromisy, jiný by se na jeho roli nehodil, ale on to určitě bere sportovně. Dělá, co může a snaží se. Musí udělat něco, co je "proti světlu", aby mohl "s vlky výti", jinak by ho už sežrali.

    Tak ho zase mohou na druhé straně mlýnských kamenů sežrat ti, co ho napadají jako loutku, zaprodance, ilumináta apod.

    Musíme oceňovat jeho přínos, ačkoliv se v kvantitě různých rozhodnutí, která budeme považovat za špatná, "proti světlu" apod.

    On je už mladý. Nemůže být tak "hrozný" jako ti zbabělci a skuteční zaprodanci před ním. Musí aspoň "kapkou v moři" přispět ke "světlu" v rámci mezí, kdy ho vlci, ještě nesežerou.

    Obama je herec - prostě showman, jako "každý správný američan". Medvěděv ví své a neumí to tak hrát. Je mnohem upřímější a asi to hůř tu "státnickost" nese, když ví, co ja "behind the scenes". Oba jsou to čestní lidi. Je to vidět. Putin je chladnější. Medvěděvi to státnicování a kolem točící se "historie" jistě více zabírá psychyčku.

    Velmi by mě zajímalo, jak se "kódovaně" baví při "bilaterálních rozhovorech", aby občas spolu něco ukuchtili. Vždyť musí používat intuici apod. - jsou stále sledováni.

    Kloubouk dolů. Moje "DNA" by na to neměla to takto držet, ustáto a "nepoblit se" a ještě prospět lidem a planetě.

    OdpovědětVymazat
  2. jeho články jsou vždycky naprosto povzbuzující ...ale o obamovi jsem si myslel že bude hodně negativní bytost ...uvidíme co se z toho vyklube :)

    OdpovědětVymazat
  3. Obama je Illuminat 33. (nejvyssiho) zasveceni, vyskolen pro presidentskou funkci. Je jen "hodnym" cetnikem po tom zlem - po Bushovi. Nic jineho v nem nehledejte. Svet se riti di jistojiste zahuby a my s nim.

    OdpovědětVymazat
  4. http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=10536

    Zaujimavy rozhovor, je vidiet kto je skutocna osobnost a kto trapna babka (manasek obama)

    A nazyvat ho bytostou Svetla? To nemyslite vazne...

    OdpovědětVymazat
  5. teda uz jsem s tim matthewem reagoval i jinde a tohle mi neda. Takovy blabol me zveda ze zidle a mam skoro chut obamovi libat nozicky...
    prosimvas nenechte se unest slovickarenim, ktere stejne dobre ovlada podobny zmrd Havel..to je samy laska, pravda, světlo ....
    jestli jste jen na chvili pripustili ze by obama mohl byt neco jako jezis nebo co tak se rychle kouknete kdo je jeho hlavni politicky poradce, kdo mu sestavuje vladu...to jmeno zacina na brz.....

    OdpovědětVymazat
  6. Komodore, naozaj byste mali vstať z tej stoličky a ísť bozkať Baracku Obamovi nohy.
    Ja Havla moc nemusím, ale tak sa vyjadrovať ???
    Len dokazujete čo ste za človeka.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.