21. května 2010

Matthew: Únik ropy v Mexickém zálivu

Matthew 19. 5. 2010

Výtok ropy do Mexického zálivu; přechod do Zlatého věku.

1. Zde je Matthew, s láskyplnými pozdravy od všech duší na této stanici. Pohovořme o něčem, co postihlo nejen Spojené státy, ale i lidi na celém světě, o úniku ropy do Mexického zálivu. Známe různé spekulace, co způsobilo tuto vážnou ekologickou situaci: práce korporátních sabotérů; další z tajných operací Illuminátů pro oddálení oficiálního uznání přítomnosti vesmírných bytostí; viníkem je nějaká temná civilizace; někteří se ptají, jestli v tom nemá prsty Bůh, ve smyslu silné výzvy k probuzení; jiní to chápou jako Boží trest pro hříšníky.

2. Hlavním důvodem je mechanické poškození, které zcela jistě nebylo „nehodou“. V průběhu minulých desetiletí se zvyšoval počet seismických událostí, a těžba ropy z hloubky jedné míle pod mořským dnem si rozhodně říkala o pohromu – nešlo o to, jestli se to stane, ale kdy dojde k tomu, že silné pohyby planety naruší mechanické operace v této hloubce.

3. Podstatou tohoto ekologicky ničivého účinku je záměr několika myslí s mimořádným sklonem k chamtivosti, aby udržely náš svět v závislosti na ropě, a k tomuto účelu potlačují i rozvoj volných energií, které by ukončily jejich zdroj mamutích zisků. Neúnavná snaha o penežní bohatství zničila jejich svědomí, takže naprosto neuvažují o možných následcích znesvěcení životního prostředí. Také nechápou, že Země je vysoce vyvinutou duší, bytost s cítěním, jejíž krví jsou tekutiny v jejím planetárním těle.

4. Nemůžeme přesně říci, kdy budou pokusy o ukončení úniku ropy úspěšné, ale tato lidmi vytvořená katastrofa si žádá řešení od lidí. Víme, že si vizualizujete mořský život v bezpečí v původních vodách a modlíte se, aby ropa nedosáhla pobřeží. Pokračujte za každou cenu – nikdy nepodceňujte svou moc změnit jakoukoli situaci!

5. Někteří z vás prosí naši vesmírnou rodinu, aby sestoupila a zachránila vás, někteří jsou zklamáni, ba zarmouceni, že tam již není. Nepřistáli jsme masově jen proto, že pro vás ještě nebude bezpečné, pokud to uděláme, ale opravdu pomáháme! Udržujeme mírný průtok proudů tak, aby ropa nedosahovala k pobřeží, a pozorně sledujeme ty, kteří by mohli způsobit bouře nebo seismické nepokoje v Zálivu. Děláme, co můžeme, abychom zmenšili toxické účinky ropy na hladině a pod hladinou. Ale k úplnému vyčištění ropy znečišťující záliv může dojit teprve tehdy, až se na planetě budou používat naše technologie.

6. Jak vy říkáte, každý mrak má stříbný okraj, takže se dá říci, že tento mrak je obkloen jasem, který se rozlévá až za vaši oblohu. Ropná skvrna vyvolá zesílení požadavků zajištění toho, aby taková katastrofa již nikdy neohrozila vaši přírodu. Velké ropné společnosti už nebudou moci zadržet rostoucí vlnu lidí omezujících spotřebu benzínu a hledajících náhrady za ropné produkty.

7. To bude impulsem pro vytvoření „zeleného světa“ prostřednicvím obnovitelných energetických zdrojů; pro čistou výrobu; pro ukončení znečišťování ze všech zdrojů; pro rozvoj recyklace a zastavení plýtvání; pro ochranu deštného pralesa, které jsou důležité nejen jako obydlí zvířat, ale pro vaše dýchání. Nedávné a šířící se aktivity tohoto druhu jsou slibné, a to je správné. Přejeme vám také, abyse mohli vidět, jak osvícené bytosti v celém vesmíru radostně vítají hnutí „návratu ke kořenům“, které se objevují v mnoha směrech.
8. Spolu s rostoucím důrazem na tyto základní oblasti je zde ještě silnější volání po ukončení korporátní kontroly vlád; po řešení problémů jednáním, nikoliv válkou; po ukončení masívního zbídačování; po ukončení vlády chemikálií; po zásahu proti korupci a klamu, kde jsou viditelné pouze špičky ledovce.

9. Původně hlavní plán na vytvoření Zlatého věku vytvořený nejvyšší radou vyzýval k postupnému odhalení mnoha pravd během procesu transformace světa a duchovní obnovy. Avšak houževnatost mnoha temných duší tomu zatím brání, takže musí přijít ještě hluboká odhalení, aby každý z lidí věděl, že jsou mocnými bohy a bohyněmi, neoddělitelnými součástmi univerzální rodiny duší.

10. I když na pochopení této základní pravdy je dostatek času, bylo by pro mnohé obtížné, snad i nemožné jí uvěřit. Tato realita a mnohé další věci šokující povahy budou proto muset být odhaleny během krátké doby, aby četné změny o rozsahu, který si můžete jen ztěží představit, mohly být naplněny, a všechny tyto změny shromažďují sílu. Časový rozpis Země pro rok 2012, aby vyšla z temnoty třetí hustoty je mnohem méně, než znamenají dva a půl roku ve vašem kalendáři. Čas, jak ho vnímáte, se bude nadále zrychlovat, jak se budete blížit ke kontinuu, v němž minulost, přítomnost a budoucnost lineárního času se odehrávají současně v různých energetických rovinách.

11. Naše milovaná Země je přímo na cestě vzestupu, o tom vás můžeme ujistit, ale nevíme, kdo si zvolí vidět světlo univerzální pravdy a kdo ne. Světlo přináší duchovní jasnost a mění buněčnou strukturu od uhlíkové podstaty na krystallinovou formu, která umožňuje tělům přežít ve vibračních úrovních Zlatého věku. Ti, kteří si zvolí světlo, budou fyzicky doprovázet Zemi, a ti, kteří ne, půjdou do jiných světů, kde budou mít tolik příležitostí, kolik potřebují, k „spatření světla“.

7 komentářů:

  1. Dobrý den, moc mě zaujal orgonit a jeho schopnosti a určitě si ho pořídím. Ráda bych se dále zeptala, jestli nemáte na prodej také převaděč spojitosti. děkuji

    OdpovědětVymazat
  2. Tak musím konstatovat,že Orgoneta tímto bohužel dostali. Asi jim začal být nebezpečnej.

    OdpovědětVymazat
  3. Pokud by chtěl někdo být biologicky vzestupovat rychle, pak nebo se dokonce vyléčit z těžké nemoci, pak jsou pro něj k dispozici staré a tajné solfeggio frekvence. Ale musím také upozornit, že tento proces obnovy obnáší také dočasný únavový syndrom. Více na www.danmirahorian.com

    OdpovědětVymazat
  4. Převaděč spojitosti, to ani neznám.
    Kamže mě dostali? :-))) Kdo mě dostal? :-)))

    OdpovědětVymazat
  5. Tauri: Orgonet, ty neznáš převaděč spojitosti? Převaděč s nesmírnou mocí, silnější než síla vesmíru :D chechééé to je z filmu Hele vole kde mam káru?

    OdpovědětVymazat
  6. Orgonet
    Kamže mě dostali? :-))) Kdo mě dostal? :-)))

    Prostě tě dostali už s tím Matthewem a zprávami z channelingu a ta bílá indiánská babička tomu jen dává korunu. Tímto někteří musí hledat jiný věrohodný zdroj informací. V Marixu je to ale normální,že kvalita těchto zdrojů kolísá až k nule a navíc rychle se to mění. Je ale většinou velmi těžké toto rozpoznat a najít. Tady to ale bylo velice jednoduché a ryché. Měj se zatím dobře a M. A G.M.


    Matthew: z channelingu

    OdpovědětVymazat
  7. Rozhodně je NUTNE globální prozření a nekompromisní jednání vůči škůdcům planety-třeba si jen uvědomit že příroda nám vše co potřebujeme dala současně s naším narozením-ostatní druhy živočichů jsou pravděpodobně inteligentnějšími než člověk se svým hromaděním a nepřirozeným smyslem existence-Je třeba pochopit že evoluce opravdu pokračuje ale člověk je poslední hmotná forma -dál lze pokračovat jestliže si v této fázi uvědomíme že způsob chápání života a jeho smyslu musí udávat člověk nebo lidé nesmí žít jako bohatí nahromaděním zbytečností-což je jednoduše podmíněně vzniklá a lišáky nám narychtovaná past-ale že svobodný a tedy schopný hlubších a neomezených uvah jsem nejbohatší-ani pes ani tchoř nemusí platit za jídlo pití vzduch -to je člověk tak hloupy?Velci duchovní myslitelé vědí co říkají a vždy říkali-ale jsou JEDNODUSE zlikvidováni a zlo pokračuje

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.