4. června 2010

Bilderbergové už se bojí odhalení!

Bilgerberg pokládá lidi s „příjmy“ za hrozbu pro své plány
Paul Joseph Watson
Prison Planet, 4. 6. 2010
Přel. OrgoNet.
http://www.prisonplanet.com/bilderberg-see-people-with-income-as-a-threat-to-their-agenda.html

Šokující rozhovor mezi organizátory konference Bilderberg, zaslechnutý novinářem z London Guardian, odhaluje, že elitáři, kteří se právě scházejí v hotelu Dolce Sitges ve Španělsku, vidí lidi „s příjmy“ jako ohrožení svých aktivit, což vyzdvihuje fakt, že záměr globalistů je oslabit střední třídu a snížit životní úroveň. 

Detaily rozhovoru byly zveřejněny na blogu Charlieho Skeltona, novináře, který jako poslední opustil hotel Sitges před zahájením schůzky Bilderbergu. http://www.guardian.co.uk/world/blog/2010/jun/03/bilderberg-spain-charlie-skelton

Zvyšující se uvědomění, mediální zveřejňování a protesty namířené proti skupině Bildeberg tuto tajnou organizaci děsí, protože globální probouzení ohledně aktivit nového světového řádu se stále zrychluje.
Během Rady o zahraničních vztazích v Montrealu minulý měsíc prominentní člen Bilderbergu Zbigniew Brzezinski měl ke kolegům elitářům přednášku o tom, jak nebezpečí „globálního politického probuzení“ ohrožuje plány hnutí na vytvoření jediné světové vlády. http://www.prisonplanet.com/brzezinski-decries-global-political-awakening-during-cfr-speech.html .

„Poprvé v celé lidské historii je lidstvo politicky probuzené – to je zcela nová realita – po většinu lidské historie tomu tak nebylo,“ řekl Brzezinski, a dodal, že lidé se stávají vědomými „globálních nerovností, nespravedlností, nedostatku respektu a vykořisťování.“

Podobné pocity byly vyjádřeny organizátory schůze Bilderbergu ve Španělsku tento týden, podle novináře Charlie Skeltona z London Guardian, který ve svém nejnovějším článku podává detaily o fascinujícím rozhovoru mezi Bilderbergy, kteří jsou zjevně stále rozrušeni tím, jak hlasitě na ně megafonem křičel Alex Jones na schůzce v r. 2006 v Ottawě, Kanada.

„Oni byli velmi blízko hotelu,“ řekl jeden. Druhý vypadal šokován a zeptal se: „Pokusili se někdy zaútočit?“ Potřesení hlavou a odpověď: „Ne, ale bylo to velmi hrozivé“. A třetí se přidal: „To je negativní stránka bohatého státu. Lidé mají dost prostředků, takže to mohou dělat – je to permanentní hrozba.“
Z tohoto krátkého útržku konverzace můžeme vyvodit dvě velmi důležité věci.

Za prvé, Bilderbergové nesnášejí, když se jim věnuje pozornost, a zuří kvůli snahám aktivistů, v kombinaci s šířením Internetu jako nezávislého mediálního prostředku, což vrhlo v posledních letech více světla na jejich tajné intriky. Nyní se velice obávají toho, že budou zcela odhaleni a že protestujících budou tisíce, namísto současných desítek aktivistů, kteří každoročně oficiálně protestují. Nedávná shromáždění v Turecku a Řecku přitáhla stovky protestujících, ale jestliže si více lidí uvědomí fakt, že Bilderberg má větší vliv na světové události než G20, celá jejich existence bude ohrožena, protože jejich setkání budou neustále narušována.

Za druhé, organizátor Bilderbergu, který žertoval s faktem, že „lidé mají dostatečné příjmy“, aby mohli cestovat tam, kde se scházejí Bilderbergové, a protestovat proti jejich aktivitám, nám říká vše, co potřebujeme vědět o podstatě jejich činnosti. Tito elitáři nemohou vystát skutečnost, že několik lidí z té nemyté masy stále ještě má dost finančních prostředků, aby prosazovalo svá práva, a proto se globalisté tolik snaží snižovat jejich životní úroveň vyššími daněmi, přísnými opatřeními a odvody z CO2, které se připočítají ke spotřební dani.

Elita vidí prosperující střední třídu, a dokonce i ty, kteří stěží vycházejí s příjmem, jako „hrozbu“ pro svůj mocenský monopol. Svým slibem „postindustriální revoluce“ http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/6247199.stm , spojené se „zelenou ekonomikou, která ve skutečnosti ochromí prosperující ekonomiky“ http://www.prisonplanet.com/rand-paul-savages-obamas-catastrophic-green-economy.html doufají v to, že uvedou populaci do takového stavu, že jejich hlavním zájmem nebude protestovat proti 200 elitářům, kteří se scházejí v luxusním hotelovém středisku, ale budou se zajímat prostě o to, kde sehnat další jídlo.

Jak zdůrazňuje Skelton, jedinou hrozbou pro Bilderberg je, že lidé zjistí, co se ve skutečnosti děje za jejich zavřenými dveřmi.http://www.guardian.co.uk/world/blog/2010/jun/03/bilderberg-spain-charlie-skelton

„Co je to za hrozbu? Tito lidé, kteří se zajímají o nespravedlnost světa, by mohli rozvinout transparent nad policejním kordonem. Mohli by vykřičet svůj hněv nad šíleností zisky hromadících nadnárodních korporací, jejichž předsedové popíjejí pivo s našimi zvolenými členy vlády. To je ta permanentní hrozba. Dovolte, abych si odplivl.“ http://www.guardian.co.uk/world/blog/2010/jun/03/bilderberg-spain-charlie-skelton

Podívejte se na klip s jedinou věcí, které se Bilderbergové hrozí – veřejné odhalení – a obzvláště megafonu Alexe Jonese a všech protestujících, kteří věnují pozornost letošnímu shromáždění zločinných plutokratů v Sitges ve Španělsku.

Video: Alex Jones s tlampačem na místě setkání Bilderbergu odhaluje podstatu tohoto zločinného spiknutí. (Anglicky, zatím není čas na překlad.) Jezdí myslím takhle na všechna jejich setkání.


9 komentářů:

  1. A právě k tomu máme po volbách pěkně našlápnuto. K likvidaci střední třídy. Po seškrcení sociálních výdajů pro "socky" postupně opadne poptávka a do problémů se začne dostávat i střední třída. Odstranění regulací trhu (ve skutečnosti bude trh regulovaný pouze pro velké hráče) povede k rozevírání nůžek mezi bohatými a stále více chudnoucím zbytkem. Hodnota DPH je velká proměnná, která neříká nic o kvalitách života obyvatelstva. Může být tvořena výsledky a zaslouženou spotřebou širokých mas obyvatelstva, nebo astronomickými zisky otrokářů a mrzkým životním standartem jejich otroků.

    OdpovědětVymazat
  2. Meh.. bohužel mám pocit že i toto je část divadélka. Vezmeme li v uvahu co se děje nad našimi hlavami.. jako tohle si ošéfovali a Bilderberg hůů hrozně se bojí.. Chci říct.. bylo by super kdyby to bylo tak jednoduché..
    .. bohužel.. myslím že i Bilderberg je až moc ,,public".. ty temné stíny se kryjí velice dobře.
    Plus - Alex Jones ? I ten je hodně namočený v určitých strukturách.. zkrátka distrakce.

    OdpovědětVymazat
  3. Chce to všude kde je to jen možné dávat jejich fotky (Bilderbergy), ať je všichni poznáme!
    A pak najmout profiodstřelovače-na to se finančně složíme-a bude od nich pokoj.
    Jsou to zvířecí vládci bez citů a svědomí!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tenhle muj nazor je trochu extremni ale myslim ze je na case vymazat celi jejich hotel i s tim priblb... bildebergem a tak je zastavyt na nekolik let nez se zase daji dohromady bude uz po roku 2012.
    To je pribrzdi na nekolik pristich let. Oni maji nasvedomi tolik lidskych zivotu ze si to ani neumime predstavyt, tak ted je cas aby za to zase oni neco zaplatili.

    OdpovědětVymazat
  5. hehe, jen jestli opravdu není bildeberg jen hračkou pro plebs :) a třeba jim i vaše nenávist k nim svědčí.. jako potrava dobrý :)

    OdpovědětVymazat
  6. Bilderberg je mozna spiknuti nejmocnejsich 135 Hlav zemekoule ale rozhodnuti dela nekdo jinej o kterem se my jentak nedozvime ,bilderberg dava navrhy,diskuze,prednasky ale zaverecna Rozhodnuti dela nekdo jiny.EU bylo v planu uz v roce 55 a novy svetovy rad nobo jedna svetova vlada o tom uz se planuje od 70 let .Takze at chcem nebo ne stane se to.Euro bylo vytisteno uz v 90 Letech takze ho ted EU ma.Jsou nad nami lidi o kterych nevime a vedet nebudem.

    OdpovědětVymazat
  7. Spiklenecké teorie jsou obvzláště v oblibě u lidí, kteří neví, jak naložit se svými životy. To samé se týká i Bilderbergu a šíření mýtů o něm. Někomu se zkrátka hodí do krámu, aby se šířily konspirační teorie a odváděla se pozornost od faktu, že za budoucnost si můžeme sami. Každý znás je zodpovědný za budoucnost, kterou už prožíváme dnes. kdo upřednostňuje spiklenecké teorie, zůstane myšlením vždy otrok, který si nezaslouží nic jiného, než zotročení !!! Chápete ?

    OdpovědětVymazat
  8. tricodedolphine918. září 2011 v 22:14

    to Hanz
    Jsem opravdu rád že víte jak naložit se svým životem, tedy že vám ve vašem počínání nic nebrání ani nepřekáží. Ostatně v rámci omezení takto velmi dobře posloužíte tomu čemu nevěříte.
    Je to jako věřit že svastika je rasistický symbol. To že někdo něco zneužije nebo zmanipuluje, není ještě důkazem zvrhlosti zmíněného symbolu. Byl jako symbol štěstí spojován i s Ježíšem Kristem, a jak se dostal až na německou vlajku, o tom mnoho lidí také příliš neuvažuje, stejně jako o tom že se nacisti považovali za indoevropskou árijskou rasu.
    V těchto oblastech se netoulali jen tak pro nic za nic, a pokud by nenašli vimana technology, pak by se asi k indoevropské rase nehlásili, a bez těch úžasných nových zbraní ani netroufli rozpoutat globální uzurpační válku.
    Moje nakládání s životem nikoho neomezuje, zatím co jiní moje nakládání s životem omezují. Budu je tedy nucen také přiměřeně omezit, nebo omezit jejich možnost omezovat. Kdyby nebylo co omezovat, nebyl by důvod s tím ztrácet čas.

    OdpovědětVymazat
  9. je to humanoidni polopraseci rasa ze 4d je třeba jim obsadit zemske dimenzionani portaly a energeticky uzavřít

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.