15. června 2010

Bleskové záplavy i v USA

Dnes 15. 6. 2010 proběhly "bleskové záplavy" v Oklahoma City. Hlavní město státu bylo zaplaveno až 4 stopami vody (přes metr). Nikdo tam nikdy nic takového nezažil. http://uk.news.yahoo.com/5/20100615/twl-rescuers-stranded-by-oklahoma-flash-3fd0ae9.html  Škody jsou velké, ale nikdo nezahynul. Tahle holčička se zachránila.

Před několika dny proběhly bleskové povodně v Arkansasu, při nichž zahynulo 20 lidí v kempincích.

Američané ale naprosto nemají tuchy, co se děje, že počasí je manipulováno. Maličká část z nich tak leda tuší něco o chemtrails. Klimateroristi si tam můžou dovolit úplně všechno - ostatně jako zatím všude na světě.

My u nás aspoň vidíme na satelitních snímcích, že se dějí manipulace počasí, ale americké satelity to neukazují - buď mají zobrazení z velké dálky, nebo různě "vybarvené", a stejně to nikdo nesleduje ...

Je to celé tak šílené, že mám takové tušení, že brzy se to všechno kolem počasí provalí. Zajímavé bude, odkud to přijde.

8 komentářů:

  1. S tím provalením to nemusí být tak horké, protože lidé se podvědomě brání tomu, aby se to provalilo. Podvědomě se brání vnitřnímu šoku, který by utrpěli. Shodilo by jim to všechny iluze o tom, jak se vláda stará o lidi a chrání je. To by bylo shození iluzí o významné oblasti života, a tak to lidi hned odmítnou i když se třeba setkají s informacemi o tom, že vlády nebo nadvlády provádějí manipulaci počasí.
    Proto to tak vázne, i když je za posledních pár let tolik podivností kolem počasí. Z tohoto důvodu dosud neprasklo (oficialně - tj. např. v ČT) i 11.září. Stejně tak mnoho lidí nevěřilo či dosud nevěří, že prasečí chřipka byl podvod, přes očividné důkazy.
    Takže se nedivte, pokud se to furt neprovalí. Ale tím neříkám, že se to provalit nemůže. Někdy stačí málo. Např. v poslední době udělalo hodně práce ve smýšlení lidí to video, jak US vojáci z vrtulníku zastřelili novináře, a podle zvukových záznamů to celé prožívali jako by se jednalo o počítačovou hru.

    OdpovědětVymazat
  2. Bleskové záplavy i v USA aneb CHile vrací úder.

    OdpovědětVymazat
  3. Himlherdek, když jsem před lety začínal sledovat první náznaky klimaterorismu, zprávy o globálním stmívání, o eliminaci dvou třetin „zbytečných jedlíků“, byl jsem relativně v klidu. Teď se to začíná spojovat do smysluplných celků a veselo mi z toho není.
    Napřed plošně odrovnat většině lidí imunitní systém. Chemtrailsováním, megadávkama antibiotik, potravinama bez výživné hodnoty, etc. Pak vypustit kombinované viry a už se vezem. 4 týdny mám ukrutný kašel na který nic nezabírá. Všichni kolem mě mají opakované bronchitidy. A pořád si ťukají na čelo, prej „proč by kdo za drahý peníze něco rozstřikoval z letadel“ taková blbost. S kýmže to vlastně hrajou ti brazilci? Jó dnes si nesmíme nechat ujít Pohreicha.
    Je to ztracený. Lidi to nechtějí vidět. Možná tuší, ale víc se bojí vidět pravdu.

    OdpovědětVymazat
  4. Francie:
    http://zpravy.idnes.cz/ve-francii-stoupla-v-mziku-voda-a-lide-prchali-na-strechy-zaplavy-zabily-10-lidi-1hg-/zahranicni.asp?c=A100616_083112_zahranicni_stf

    OdpovědětVymazat
  5. Tušení je správné.Ono se to kolem toho počasí vše provalí,ale až v roce 2011.

    OdpovědětVymazat
  6. Nebojte sa, ono to praskne. Ako aj nám to všetko došlo, tak to dôjde aj ostatným. Len ľuďom treba posielať odkazy na OrgoNet a ďalšie stránky. Aj keď to budú odmietať a mať nás za bláznov, zanechá to v nich stopu a časom pod váhou nových informácií možno prídu a uznajú, že sme mali pravdu, ako sa mi to už niekoľkokrát stalo.

    Všimnite si situáciu dnes. Máme u nás (v Česku a na Slovensku) doslova desiatky kvalitných stránok. Ešte pred pár rokmi sa dali spočítať na prstoch rúk, či dokonca jednej ruky. Takže sa to šíri. A šíriť sa to bude čoraz viac aj vďaka odhodlaniu a úsiliu tisícok ľudí ako sme my. Nebojte sa, nakoniec bude dobre. Len to k nám nepríde samo. Musíme sa o to zaslúžiť a odviesť svoj kus práce.

    OdpovědětVymazat
  7. Hm, jen aby nás do té doby neodšmikli od internetu.

    OdpovědětVymazat
  8. Internet se nedá zastavit,jsou to jen vzájemně propojené počítače. Odšmiknou tě jen když ho přestaneš platit,takže pofrčí tak dlouho jak budou platit peníze. Všichni mají přece rádi peníze.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.