21. června 2010

Čokoládový párty orgonit

Tip na "párty orgonit": Mám doma kovové tácy na muffiny, které už ani nepoužívám, protože Havelpol 1 se do nich jaksi zažral a musely se moc a moc vymazávat, aby se daly vyklopit. Takže moje výroba se už dávno přeorientovala na umělohmotné hrnečky z Kiku, které mají tu výhodu, že se nemusejí vymazávat vůbec.

A tuhle měli v Kiku pěkné levné papírové  párty košíčky na muffiny (1 za 0,29Kč), tak mě napadlo vyložit je do kovové formy a odlívat do nich. Jde to výborně, akorát se nesmí přelít přes okraj ... Výsledek vidíte :-))) - jen se zakousnout. (Už sloužej, dokonce na hranici ...) (Poznámka pro nováčky: čokoládová barva tohoto orgonitu vznikla použitím kovového superprášku místo špon. Prášek si můžete objednat na orgonitrybacentrumcz.)

Další tip: Nová pryskyřice Havelpol 577 EEB 30 je malinko dražší, ale má lepší vlastnosti než Havelpol 1. Díky O. za doporučení.  (Teď nevím přesně, mně poslali  s označením 20, ale na webu mají 30.) Mohu jedině doporučit, méně páchne, lépe se vyklápí, je taková pružnější, prostě upgrade.

Myslím, že se sluší poděkovat starému dobrému Havelpolu 1 za dosavadní dobré služby, zatím hlavně on obstaral veškerou giftovací práci u nás k všeobecné spokojenosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.