3. června 2010

Dnes večer: ptejte se klimatologa, co ví o klimateroru!

Přišlo komentářem: "Dneska bude v Hyde Parku klimatolog a meteorolog Radim Tolasz. Myslim, že by bylo přihodno poslat tam dotazy na klimaterorismus."

Výborný nápad, provedeme. Radim Tolasz, šéf ČHMÚ, je autorem oficiálního stanoviska, že chemtrails neexistují. Diskuse s ním tedy nebude valná, ale nedejme se odradit.

Z jeho názorů: Přečtěte si třeba zde, ať se správně namíchnete. http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/radim-tolasz.php?itemid=7262

8 komentářů:

  1. Daneš napsal do blogu (diskusního fóra Radima Tolasze):
    3.6.2010 v 19.06
    Dobrý den, zajímalo by mě, jak se jako občané a lidé žijící na Zemi máme postavit k informacím o klimatických válkách, myslím působení technologií HAARP, chemtrails a radarů, působících na rozsáhlé oblasti Země a lidstva?
    Děkuji za odpověď.
    Ivan Daneš

    OdpovědětVymazat
  2. Položme si otázku: Je Tolasz žid? Pokud ano, není třeba pochybovat o tom, že lže. Pokud není, je pravděpodobné, že pro ne pracuje.

    OdpovědětVymazat
  3. ...jojo přesně jak jsi řekl kkámo.. diskuse moc valná nebyla.. kontraargumenty byly ve stejném tonu jako předchozí... hm. Jedno veliké ,,hm" :D

    OdpovědětVymazat
  4. Pro Anonymní: Pak já jsem taky Žid a jsem na to hrdý a nestydím se za to. Stydět by se měl admin fóra orgo.cz, který mě bezdůvodně zrušil účet. Tedy důvod měl: názor uživatele odporující názorům admina / komunity.
    Jo, strach z pravdy měly vždycky režimy, které potlačovaly svobodné myšlení a nahrazovaly je tupou stádností shora. Hodně zdaru ve vašem počínání...

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  5. Všimli jste si, že si dal pan Tolasz vlatní gól?Prohlásil veřejně, že HAARP je vojenské zařízení!!! Jen tak, naprosto jasně a bez vytáček!!Oficiálně je to však vědecký program na zkoumání ionosféry. Takže dobře....aspoň víme na čem jsme. Nejsme magoři...

    OdpovědětVymazat
  6. Verthandi tvé názory na www.orgo.cz nepřinášely nic nového ani zajímavého a jenom zasviňovaly vlákna tvým skoro až fanatickým pohledem na věc. Fórum orgo je otevřené všem názorům, přesto konfrontace 1:100 nic nepřináší.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojte, tak jak to zatím vypadá, tak vám zítra nic nenašleháme, budete mít hezky a sluníčko. Pokusy s umělým vyvoláním sesuvů půdy už máme dokončené, a zjistili jsme, že dosavadní způsob byl velmi neefektivní.

    OdpovědětVymazat
  8. smutné na tom je,že Verhandi nevidí,že to jsou jeho názory,které zavání stádnost,důkazy žádné,vysvětlení žádné,jen urážky.Na jeho úrovni se ani nejedná o debatu,přijde,pozuráží a konec.D.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.