8. června 2010

Little Grandmother 6/10

Little Grandmother: Year 2010, 6/10: Změny musí přijít, ale nebojte se jich, nebude to nic děsivého. Podle proroctví musí padnout tři věci: velká vláda, velké peníze a velké náboženství. Ale nebude kvůli tomu žádná válka. 




Little Grandmother živě
Santa Fe Soul
Titulky: OrgoNet

Část 2, 6/10

Přemýšlela jsem, jak o tomto mluvit, protože není důvod k panice. Není důvod k obavám.Aby proběhla nějaká změna, zejména rozsáhlá změna, nějaké věci musí padnout. Když pomyslíte, kolik je toho špatného, právě teď v naší společnosti: ovládá nás vláda a náboženství. Jsou mnohé pravdy, které jsou skrývány před veřejností, před lidmi. A přitom s těmi informacemi bychom mohli udělat tolik dobra. Ale ty věci jsou zadržovány, protože mocné vlády, mocné společnosti ty věci nechtějí. 

To proroctví říká od počátku, i učení strážců moudrosti, že velká vláda a velké náboženství padne. I Mayské proroctví to říká - to mluví o roce 2012. Aby se tato planeta stala nádherným a slavným místem, kde se všichni jako její děti navzájem milují, a jednají spolu jako bratři a sestry, a opravdu spolu žijí s láskou v srdci, nemůžeme být rozděleni vládou nebo náboženstvím.

Je velmi smutné, že ve jménu Boha Bylo v dějinách tolik zabíjení a smrti jako kvůli ničemu jinému. Tak si uvědomte, že vaše náboženství není ani dobré ani špatné, žádné jiné náboženství není dobré ani špatné, ale že vy všichni máte pravdu. To proto, že všichni jste záblesky Bohů a Bohyň, že vy jste Velký Duch, vy jste Tokashila, a pak není zapotřebí se zabíjet kvůli svým vírám. Není potřeba si myslet, že někdo jiný nemá pravdu, že rasy jsou špatné, že náboženství je špatné. 

Jak byste mohli nemít pravdu, když jste Velké Já Jsem. Jak mohu nemít pravdu, když jsem Velké Já Jsem. My se vzájemně učíme a předáváme si zkušenosti, jak jen můžeme. Takže, až se tato Země stane nádherným místem, kde všichni budeme bratři a sestry, a budeme se navzájem vidět plným srdcem, a vzájemně se milovat, ať jsme jakékoliv barvy, odkudkoliv, žádná vláda ani náboženství nám nemůže vládnout.
Která je největší vláda na této planetě? Jaká je největší moc na této planetě? To jsme my. Spojené státy americké. My vládneme světu už trochu příliš dlouho. Stali jsme se trochu příliš mocnými. A já neříkám, že to bude hrozné a že spadneme pod nějaký hrozný režim, ale říkám, že Amerika nebude tak mocná. Dostaneme jiný vítr do plachet a bude to nejkrásnější požehnání, jaké jsme mohli dostat. 

To nemá znít jako strašení. Nemáte se bát. Protože aby mohla nastat velká krásná změna, tak musí přijít změny. To, co vyvolává obavy, je pravděpodobně to, že tomu nerozumíme, nikdy jsme nic takového nezažili. Takže myšlenka, že možná Evropa bude částí Ameriky, nebo Čína, to může znít hrozivě. Protože nevíme, jaké to bude. Ale nebude to hrozné. Bude to dobré. Protože velká moc musí přestat. A ti největší jsme my.

Co ještě na této planetě vládne lidským bytostem? Ovšemže peníze. Velký byznys, velké peníze, velká moc. Jsou tři věci, které ovládají náš život. Které musí prasknout a začít se hroutit. Musí přijít vítr do plachet. Jsou to vláda, peníze a náboženství. V těchto třech věcech, jak uvidíte, se stanou obrovské změny v příštím roce. A jakmile padne jedno, ostatní budou následovat. Opět říkám, že to nebude hrozné. Naši dědové řekli, nebojte se, nebude chaos v ulicích, nebudou nepokoje, nic takového. Nebude žádná hrozná válka, žádná země nás neobsadí. 

Způsob, jakým se to nejpravděpodobněji stane, říkám nejpravděpodobněji, protože nikdo nezná budoucnost s jistotou, ani Bůh to nemůže říci s jistotou, protože všichni máme svobodnou vůli a volbu. Každý den máme nové myšlenky a nové činy, což je příčinou, že svět jde určitým způsobem. Ani já nemohu dnes říci jako fakt, co se stane zítra, ale říkám vám, na čem se shodujeme, že Ameriku nezničí válka.

Ale naše ekonomika upadá. A my dlužíme více ostatním zemím peněz, než jsme schopni vyprodukovat. A když náš dolar padne, jiné části světa budou vlastnit Ameriku. Neříkám, že se to stane přes zbraně a válku. Říkám, že se to prostě stane. A není na tom nic hrozného. Bude to v pořádku.

Když padne velká moc a velké peníze, co ještě padne? Co ještě na této planetě má nejvíce moci a peněz a příjmů? Ano, náboženství. Jestliže padne jedno, padnou všechny tři. A já říkám, že to nebude hrozné, nebude žádný nářek na ulicích, boj o cokoliv. Říkám, že se věci zlomí tak, abychom je mohli znovu vystavět nádherným způsobem.

I velká města zažijí, jak se lidé dávají dohromady a vytvářejí nádherná společenství. V nich se budou navzájem podporovat, budou tam mít velké zahrady, v nich si budou pěstovat svou vlastní potravu, zdravá zvířata pro zdravou potravu. Velkovýroba a masová jatka už nebudou součástí této společnosti. Staneme se zdravými. Staneme se ohleduplnými jeden k druhému.

Velká vláda, velké náboženství a velké peníze, to vše padne. A bude vládnout duch. Bude vládnout srdce. Co je na tom děsivého? Zdá se to hrozné jen proto, že nevíme, jak to bude vypadat. Jak to bude fungovat, neznáme to krok za krokem, neznáme budoucnost a nikdy jsme nic takového jako Američané neviděli, proto máme obavy.

Ale všechno se to děje v dokonalém cyklu.

3 komentáře:

  1. Ďakujem. Už som sa bál, že koniec tohto seriálu nebudem poznať. Pre zasvetených to potvrdzuje, že cieľom ľudstva je vlastne komunizmus, svet k tomu dospeje tak či tak. Budem len rád, ak to prebehne bez vojen, ja mám trochu obavy, že ten prechod nebude taký jednoduchý, ale možno sa mýlim v ľuďoch a o to viac budem mať radosť z mojho sklamania. Ešte raz ďakujem za pokračovania a teším sa na ďalšie. Bodaj by aj tie mi hovorili z duše.

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je též zajímavé http://www.overstream.net/view.php?oid=mmloryans0t6&query=arthur+neuman&s=search&pt=1&pn=1&pc=1&pu=1&pl=-1&related=search&skip=0

    OdpovědětVymazat
  3. Taktez se tesim na dalsi dily.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.