11. června 2010

Little Grandmother 7/10



Little Grandmother, Rok 2010, 7/11

Planeta je připravena, aby se znovuzrodila ve svém nádherném božském Já. A my stoupáme s ní. Jsme připraveni. Budeme připraveni. Nemůžeme jít do vyššího vědomí a žít v něm, být něco mnohem většího než jsme teď, když budeme nadále jíst každý den dosavadní stravu, když budeme mít více a dívat se, jak ostatní mají méně, jak někteří nemají nic a někteří všechno. Jak se můžeme stát osvícenými, a působit na božské úrovni, na úrovni vyššího Já, kdybychom dělali to, co děláme teď? To nejde.

A tak jsme to my, kteří se začínáme houpat jako ty malé splávky, co leží na vodě, a budeme se stále více houpat, a stále více budeme sjednocení ve svých srdcích, a nakonec se ty kuličky převrátí. A jakmile se převrátí, všechno se začne pohybovat na své místo. A když se všechno začne pohybovat na své místo, uvědomíte si, kdo jste a čeho jste schopni, a pak začnete přemýšlet o tom, co chcete, začnete snít s otevřenýma očima a pak začnete tvořit. A proto vy jste tvůrci vašeho světa. To proto naši předkové cítili, že je třeba námi zatřást, probudit nás: Proč si neuvědomíte, kdo jste? Nelíbí se vám, jak žijete? Tak si vytvořte jiný způsob! Udělejte to! A jakmile se začneme obracet jako celek, a spojíme se dohromady, začneme skutečně vytvářet nový svět.

Je několik věci, které můžeme udělat, abychom se připojili k tomuto hnutí. Je asi 32 000, možná více, takových lidí, kteří skutečně fyzicky a se vším nasazením pracují na tom, aby toto vědomi rostlo. A každý den jich přibývá. A jeden každý z vás se k nim může přidat. Není třeba se nikam hlásit, nic platit, prostě jen žít takovým způsobem. Jestli se tomu nemůžete věnovat, tak se tomu nevěnujte, ale prosím vás, pokud můžete, nespadněte zpátky. Když slyšíte něco negativního ve zprávách, přepněte kanál. Když čtete noviny a je tam něco ne právě pozitivního, přepněte kanál. To nám říkají předkové: přepněte kanál, přepněte kanál, přepněte kanál... Když sedíte třeba v restauraci vedle někoho, kdo mluví špatně o ostatních, nebo vytváří pocity jiné než běžný mír, přepněte kanál. Když někdo u vás doma mluví o někom špatně, nebo mluví ne ze srdce, nebojte se ho požádat, aby přepnul kanál. 

To je jenom jeden způsob, z mnohých, kterými můžete ve skutečnosti pomoci, aby se všechny bubliny převrátily. Všechno, co nechceme a co je každodenní součástí života, je třeba zastavit. Přestat poslouchat. Když vidíte negativitu, zavřete oči. Neříkám, že máte ignorovat problémy světa. Říkám, abyste jim přestali dávat energii. Když dáváte energii něčemu, co není správné ani dobré, stává se to správnějším a lepším. Nemůžete si přát něco lepšího, a přitom dávat energii tomu, co je takové, jaké je. O čem nemůžete očekávat, že se změní, když jdete s tím.

A každé ráno a každou noc se ohlédněte za dnem, a řekněte si, že všechno je dobré a krásné. Já jsem Bůh a Bohyně, já jsem tvůrce. A já mohu změnit můj svět. Vaše energie a vibrace budou stoupat až k nebi. Ale vždy když budete číst něco negativního v novinách, vaše energie spadne dolů. A já vám teď říkám, že když každý v této místnosti bude souhlasit s touto dohodou, že nebudeme poslouchat nic negativního, ale že se budeme nabíjet světlem a láskou, bubliny se začnou rozhoupávat ještě více. A vy se můžete stát součástí řešení. Vy můžete změnit svět.

Předkové řekli, že vy jste právě ti, na které se čeká. Nejen předkové chtějí pohnout tímto světem. My jsme ti, na které čekají. My jsme ti, kteří změní svět. Nikdo jiný, ani před námi, ani po nás, říkám, že právě teď není žádný spasitel, aby přišel a zachránil nás. Nepřijde nikdo, kdo by změnil tuto planetu. Uděláme to my. A tak vás žádám, jako své bratry a sestry, lidi mého srdce, lidi Kmene mnoha barev, přidejte se prosím k nám. Přestaňte prosím poslouchat negativitu. Prosím, přidejte se k těm, kteří žijí ze srdce, ne z mysli. Jde prostě o to zbavit se toho a přepnout kanál. Přepnete kanál? Potom změníme svět. Ano. Právě proto jsme tady. To stojí za to, že jsme sem přišli. 

Pozemský život není snadný. Je mnoho míst, kam můžeme jít učit se a rozvíjet duši, a Země je jedním z posledních míst na seznamu, protože je velmi obtížná. My máme na sobě závoj, a proto si přesně nepamatujeme, kdo jsme, a narodili jsme se do společnosti, která nás naučila, jak po celý život myslet, a to je špatné. Proto jsme tady my, a nikdo jiný, protože nejsilnější z nejsilnějších byli umístěni na tuto planetu, protože my to můžeme změnit. My máme schopnost to změnit. My si dokážeme vzpomenout, kdo jsme. A dostane se nám pomoci. Pomoc už je na cestě, poslední dva roky k vám silně proudí. A jak říkají předkové, světelné bytosti se vracejí a přivádějí s sebou své rodiny. Všichni jdou sem.

Tak to je jen pár informací, ale dá to práci je strávit. Jsou to informace o věcech, které budou probíhat v roce 2012. A zde vám říkáme, co můžete dělat už teď. Co se od vás čeká. Jak něco změnit. Dnes si říkáme: je třeba změnit kanál. A ještě je něco velmi důležitého, co vám chci sdělit. Důležitější ho než sedět tady a vyprávět vám, že svět se změní takhle a takhle, takové jsou světelné bytosti. Ještě je něco mnohem důležitějšího. A to, jak změnit svůj život. Jak dosáhnout přesně toho, o čem sníte. Jak uskutečnit změnu, kterou chcete pro sebe. To je hodně velká práce. 

A já budu o tom dále mluvit v příštích dvou letech. Je to doslova změna vašeho života. Pro mě by bylo snadné dát vám tuto informaci a říct, takhle to je, a bylo by snadné vám to říct jako věc, za niž nemáte žádnou odpovědnost, ale každý z nás má odpovědnost. Ale není to těžké. Klíčem je to, že všechny odpovědi už jsou tady, stačí vědět, jak se na ně podívat. Všechno je velmi jednoduché. Pravda je vždycky jednoduchá. Tady jsou kroky, jak si pomoci k osvícení, jak si vzpomenout, kdo jste, a jak žít tak, jak jsme uměli žít kdysi. První krok k dosažení vyššího vědomí, k vzestupu, o kterém mluví předkové, po celou dobu do roku 2012, abychom byli stále více osvícenými a stali se lepšími bytostmi, ten první krok začíná dnes.

4 komentáře:

  1. Doporuci toto tez hodne k aktulnimu tematu:
    http://video.google.com/videoplay?docid=-6736722752013377089#

    OdpovědětVymazat
  2. Bolo by možné uverejniť aj prepis? Ďakujem.

    OdpovědětVymazat
  3. Tady je to přeloženo.. http://mustwatch.hztz.cz/film/kymatica/

    OdpovědětVymazat
  4. Mal som na mysli prepis videa Little Grandmother 7/10, pretože k ostatným bol uvedený. Ale inak vďaka. :-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.