22. června 2010

Little Grandmother, Rok 2010, 9/10, 10/10

Little Grandmother 2010: Závěr úžasného poselství. 
Není co dodat, leda snad to, že na netu je ještě další její hodinové video, One with Nature, rovněž úžasné. Budu se snažit ho přiblížit.






Little Grandmother: Rok 2010, přepis videa, části 9 a 10/10

Jen se začněte dívat. Bude to vypadat jako růžová mlha. To je životní energie. Nejlepším bodem na naší planetě, kde můžete získat energii, je vrchol hory. To je prostý fakt. Pak na posvátných místech, samozřejmě. Tam se můžete doslova naplnit životem zvnějšku. Nemusíte se už plnit z lidských bytostí.

Přestaneme si vzájemně ubližovat. Přestaneme chtít vládnout v konverzaci, přestaneme jenom brát, přestaneme si ubližovat. Protože energii, kterou potřebujeme, budeme brát zvnějšku. Nebudeme brát z lidí, přestaneme bojovat, abychom byli slyšeni nebo abychom se uplatnili. Nebudeme dále živit názory lidí na nás samotné, nebo odvozovat své postavení z toho, co si o nás myslí. Budeme se plnit energií Země, vdechovat ji a zase ji vracet matce Zemi.

Už nebude záležet na tom, co si lidé myslí, že znamenáte. Na vašem postavení nebude záležet. Je jedno, co je vaší profesí. je jedno, jaké máte zaměstnání, je jedno, jestli jste autor a vyděláváte milióny, je jedno, jestli jste matka v domácnosti. Záleži na energii, ne na roli, kterou máte. Rozlišovat pozice je nesmysl, všichni jsme si rovni. My všichni v této místnosti jsme si rovni. Když se začneme naplňovat energií zvnějšku, nebudeme potřebovat to dávání a braní druhým.

Já nestojím o to, abyste se na mě dívali jako na strážkyni moudrosti, která k vám mluví, já to nepotřebuji. Jsem to jenom já. Stejně tak každý z vás jste prostě vy. A společně jsme úžasní. Na pozici už nezáleží. Vy si myslíte, že záleží, protože se živíte energií jiných lidí a stojíte o ni, chcete být větší a výše postavení než oni, a to je nesmysl. Jděte ven, zhluboka se nadechněte, a naplníte se rychleji, než když budete brát energii z jiného člověka.

Za co se považujete? Čím chcete být? Proč jste tady? Jestliže teď víte, že jste Velké Já Jsem, Bohové a Bohyně, že jste vším včetně vesmíru, a že je dostatek energie pro všechny lidské bytosti na této planetě, nemusíte ji už brát od ostatních, a bude jí vždycky dost. Že jsme všichni dokonalí, nádherní a skvělí, a že jsme všichni Bůh. A že jste si sami zvolili přijít sem, jinak byste tu nebyli, jste nejvyšší Já, rozhodněte se, proč tady chcete být.

Není to o tom, že se ráno vzbudíte a jdete do práce a pak zase přijdete domů. Proč jste tady? Rozhodněte se. Kvůli čemu tady chcete být? Jaký je váš cíl zde? Zeptejte se na to sami sebe a pravdivě si odpovězte. A teprve potom budete vědět, jak to vytvořit. Proč jste tady? Proč jste sem sami sebe poslali? Proč tady chcete být? Co chcete udělat se svým životem? Máte veškerou energii světa, aby vás podpořila. Všechno je tu pro vás. Nejsou to lidé, kdo vám pomůže nebo vás zlomí. To vy sami.

Lidé nemohou pořád jen brát a brát. Pak máte sklon si myslet: mně se to nepovedlo, protože mě někdo jiný nenechal to udělat. To je nesmysl. Jste Bohové a Bohyně. Máte veškerou energii světa, která vás podporuje. Vy všichni jste tvůrci. Vy jste Stvořitel. Co chcete dělat s tímto životem? Udělejte rozhodnutí a jděte za ním.

Sny nejsou jenom sny. Přicházejí z nejvyššího Já. Třeba tady sedíte a v mysli vám vyvstane něco, co přichází z Nejvyšího Já. Začněte dávat pozor. Je to důležité. Něco vyvstane nad ostatními věcmi. Naše sny, naše myšlenky, naše denní představy jsou naším vedením v životních zkušenostech. Měli bychom se zastavit a uvědomit si, co nám Vyšší Já říká a ukazuje. Pokládejte si správné otázky, a ty povedou vždycky ke správným odpovědím. Odpovědi jsou poskytovány skrze sny, náhody, denní představy, jako myšlenky, které vyvstanou ve vaší mysli. Věnujte pozornost svým snům. Věnujte pozornost svému dennímu snění a tomu, co se vynoří ve vaší hlavě. To je vaše Vyšší Já. Není to tak, že když si pomyslíte, moje Vyšší Já, dej mi něco, že se to stane. Tak to nefunguje, to by bylo z mysli. Každý kousek takového přání je z mysli. To moc usilovně přemýšlíte. A když přestanete tak usilovně přemýšlet, přijde to odjinud. Dávejte pozor na tento stav, je to velmi a velmi důležité.

Když se mysl se zastaví, začnete dostávat skutečné informace. Dávejte pozor. Když chcete to, co chcete, a začnete klást správné otázky, dostanete správné odpovědi. Když se vám nepodařilo něco, co máte rádi. proč se vám to nepodařilo? Odevzdali jste svou energii jinam? Dovolili jste někomu jinému, aby vám řekl, že jste neuspěli? Položte správné otázky a dostanete správné odpovědi. Pro odpovědi naslouchejte i druhým, Velké Já Jsem používá i ostatní, aby přišlo k vám, dalo vám poznání sebe samých nebo situací. Nemyslím tím, abyste poslouchali kritiku, věci, které vám lidi vytýkají, pomluvy a podobné věci. Když se zeptáte správně, přijde správná odpověď.

Takže stále myslíte na to, co chcete ve svém životě skutečně vytvořit, a třeba nerozumíte, proč jste to ještě neuskutečnili. A někdo jiný vám jen tak něco řekne, a vy si uvědomíte, že to je odpověď. Tohle mám na mysli. Velká Já Jsem spolupracují. Dávejte pozor, co říkají ostatní. Když se správně zeptáte, přijde správná odpověď.

Osmý krok je velice důležitý. Nestaňte se závislými na jiných lidských bytostech. To zastaví váš růst. To je velmi důležité. Ostatní lidské bytosti můžete milovat, a to je vlastně ještě důležitější, musíme se navzájem hluboce milovat. O tom je v podstatě celý život. Milovat ostatní, vidět se navzájem tak nádherné, jak ve skutečnosti jsme. Tak dokonalé, Bohy a Bohyně, Velké Já. Ale když máme velkou starost o to, co si o nás myslí ostatní, nikdy nevyrosteme do toho, do čeho bychom měli vyrůst. A když nám příliš záleží na tom, co si ostatní myslí, že bychom měli nebo neměli dělat, nikdy nenajdeme svůj životní cíl. Nikdy nenaplníme své sny.

Nesmíte se stát závislými na mínění druhých osob, co si myslí, že byste měli a neměli dělat. Vy jste Bůh, můžete vytvořit cokoliv, co si přejete vytvořit. Skrze lásku a světlo. A jako bytosti světla se nebudete nikdy zlobit na sny nikoho jiného, nebudete lidem nikdy říkat, co mohou nebo nemohou vytvořit, prostě je budete podporovat. A budete je milovat. A nikdo se nebude zlobit na vás, že jste tím, čím jste.

Skrze lásku jsou všechny věci možné. A skrze lásku se změní celý tento svět. A skrze lásku se vrátí bytosti světla. Skrze lásku nám ukážou cestu. Skrze lásku nám budou zjeveny všechny ty věci, které jsme dříve neznali. A skrze lásku se naše denní sny uskuteční. A skrze lásku se tato planeta Země stane velkolepou. A my se znovuzrodíme. I Země se znovuzrodí v lásce. A v lásce je možné všechno.

Já vám teď říkám, že vás miluji, jednoho každého z vás. Miluji každého z nás ve svém Velkém Já. Miluji to, že můžeme sdílet tuto zkušenost. Miluji to, že jsem si zvolila přijít sem. Miluji to, že jsem přijala výzvu. A miluji to, že uvidím změnu tohoto světa na něco úžasného. A miluji to, že se na tom mohu podílet s vámi.

Překlad: OrgoNet

9 komentářů:

  1. Úžasné! Ze srdce děkuji za tento překlad! Myslím, že toto promluví mnoha lidem do duše.
    Určitě uvítáme i další video o Little Grandmother - One with Nature.
    Držíme palce při další práci :)

    OdpovědětVymazat
  2. OrgoNete, vřelé díky za překlad.

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za tento seriál. Před autorem klobouk dolů, za jeho usilovnou práci! Lásku a prubuzení všem.

    OdpovědětVymazat
  4. Čištění od špatné en. a dobíjení se dobrou z půdy a ze stromů provozuji úspěšně už nějaký čas a napadlo mě to samovolně bez ničího doporučení.

    Fungovat silněji to začalo po tomto cvičení:

    1. Svou pravou ruku přiložte na levý podbřišek. V duchu poproste: „Matko Kundaliní, dej mi čisté intuitivní vědění.“ S tímto přáním zavřete oči, a chvíli vnímejte místo, kde máte svoji ruku.

    2. Přiložte pravou ruku na dolní okraj žeber na levé straně břicha. Několikrát si v duchu potvrďte: „Já jsem svým vlastním pánem a učitelem. Já jsem svým mistrem.“

    3. Stejným způsobem přiložte ruku na srdce. Několikrát v duchu prohlaste: „Já jsem čistá duchovní bytost.“ Opět chvíli setrvejte se zavřenýma očima.

    4. Přiložte pravou ruku na levou stranu krku a prohlašte: „Já nejsem ničím vinen, protože ve své podstatě jsem čistou duchovní bytostí.“

    5. Přiložte pravou ruku na čelo a z celého srdce řekněte: „Odpouštím, odpouštím všem i sám sobě.“ Opět chvíli setrvejte v tichosti.

    6. Nyní propněte dlaň pravé ruky a přiložte ji na vrcholek své hlavy. Ruku přitlačte a jemně si promněte toto místo tak, že uděláte dlaní sedm krouživých pohybů ve směru hodinových ručiček a při každé otáčce v duchu požádejte: „Matko Země, prosím, dej mi moje sebepoznání, moji seberealizaci.“

    ♣ Ruku vraťte zpátky na stehno a zůstaňte chvíli v tichosti.

    ♣ Vnímejte vaše dlaně. Cítíte-li chladný nebo teplý vánek či brnění v rukou či na hlavě, je to projev probuzení vaší Kundaliní. To samé je možno cítit, pokud dáte jednu z vašich dlaní nad hlavu.

    Ale velmi silně to začalo fungovat až po pořízení orgonitu. Každou ruku mít na TB třeba v kapse,stát na zemi v parku,na trávníku,kdekoli na volné půdě (na boso je to silnější) stačí požádat matku Zemi nějakou svojí vlastní formulkou co chci a pokud je to čisté přání funguje to. Hodně štěstí

    OdpovědětVymazat
  5. Orgoneťáku, velké díky za překlady. Jsem velice vděčen!

    OdpovědětVymazat
  6. Po delší době žena, která se mě hluboce dotkla a to jsem si zatím pouštěla jen kousek. Za překlad, čas atd. moc moc děkuji (krásná angličtina :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Bylo by možné k nám do Čech Little GM pozvat? Moc bychom o to všichni stáli.J

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.