22. června 2010

Radar Javorník umí i polokruhy

Slovenský radar Javorník celý den k sobě pilně přitahoval dešťovou oblačnost od východu, ale na své úrovni si stanovil čáru a za ni srážky nechtěl pustit. Čímž vznikly polokruhy. Radar je v tom modrém středu s malými srážkami, asi aby do něj nezateklo.
Doporučuju shlédnout animaci.

6 komentářů:

  1. Nevzdávají genocidu. Chystá se druhá vlna:

    http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/203967-vir-h1n1-dal-mutuje-v-cinskych-prasatech-a-muze-se-vratit.html

    Ty silý chemtrails postřiky dneska budou celé léto a mají radikálně snížit imunitu + málo slunce = více mrtvých.

    OdpovědětVymazat
  2. Podívala jsem se na tu animaci, a tam byly vidět naprosto rovné čáry zelené oblačnosti, vždy tak dvě nad sebou, zhruba v místě jižních hranic Slovenska s Maďarskem. A potom podobné čáry, ale jinak situované, nad východním Rakouskem. Dost dobře si nedovedu představit, že by mrak vyrobil cca 400km (možná víc, nedovedu to přesně odhadnout) rovnou čáru. Jde v tomto případě o chemtrails??

    OdpovědětVymazat
  3. Všechny ty ovlivňovací aktivity jsou tajné, nikdo nemůže říct, jak to přesně dělají, ale na těch rovných čarách se určitě podílí chemtrails.
    Ke genocidě: Oni ale potřebujou obyčejné lidi, kdo by jim platil daně? Z čeho by financovali své vojenské projekty a technologie, kdyby nesáli prostředky z obyčejných lidí? Ty kampaně, to je jen takové strašení a udržování v poslušnosti, aby lidé mysleli, že potřebují pro svou ochranu stát a odevzdávali mu prachy. Ono se brzo ukáže, že všechno funguje i bez států ...

    OdpovědětVymazat
  4. 2 Orgonet To jsem si říkal také, kdo by naše elity poté financoval. Problém je, že oni peníze nepotřebují, mají prakticky absolutní moc, tak jaká je jejich skutečná motivace? Dokázal by to člověk? O tom silně pochybuji... Tím vyvstává otázka kdo skutečně jsou, když to nejsou lidé ačkoliv mají jejich podobu...

    OdpovědětVymazat
  5. nomistore zbytočne to nemystifikuj, lebo to sa im len hodí...

    OdpovědětVymazat
  6. Vysvetlenie zelených čiar:

    http://www.shmu.sk/sk/?page=2037

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.