24. června 2010

V Louisianě prší ropa

V Louisianě padá toxický déšť

Kurt Nimmo, Prison Planet, středa 23. června 2010
http://www.prisonplanet.com/toxic-rain-falls-in-louisiana.html

(Pozn. editora: Někteří lidé z Louisiany poslali na Infowars maily s tím, že u nich ropný déšť není. Toto téma dále monitorujeme a podáme zprávu.)

Zatímco oficiální korporátní média se soustřeďují na omluvu Joe Bartona koncernu BP a na Tonyho Haywarda, který se vydává navšítit jachtařský závod kolem anglického ostrova Wright, lidé v Louisianě, které tajemník BP Carl-Henric Svanberg nazval „malí lidé“, začínají zakoušet na sobě následky miliónů a milónů galonů ropy, které již natekly do Mexického zálivu.

Právě teď prší ropa – a můžeme předpokládat, že i vysoce toxický dispersant Corexit 9500 - do řeky Ridge v Lousianě. Následující video to dokumentuje.

Mexický záliv se s postupujícím létem ohřívá. Ropa i Corexit 9500 procházejí molekulární přeměnou, změnou z tekutého stavu na plyn, ten je pak absorbován mraky a padá dolů jako toxický déšť. Ropa v životním prostředí je škodlivá v koncentraci 11 PPM (11 částí na milión), Corexit 9500 je toxický při koncentraci pouhých 2,61 PPM.

Ropa obsahuje mnoho škodlivých chemikálií, jako benzen, toluen, etylbenzen, xylen, naftalen, kysličník siřičitý a další.

O tom zprávy korporátních médií dosud neřekly ani slovo. CNN se zabývá vlivem „úniku“ ropy na zvířata a mořské živočichy, ale moc se nezmiňuje o environmentálním vlivu na „malé lidi“.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.