3. července 2010

Francie: bouřková prověrka

Z deníčku klimateroristy 3. 7. 2010: (Fikce - to znamená, že deníček je vymyšlen, ale co se v něm píše, je nejspíš pravda.)

"Před pár dny jsme vyrobili horké počasí skoro pro celou Evropu, abychom mohli vyzkoušet své klimatické zbraně, jak jim půjdou bouřky za vysokých přízemních teplot. Za jarních teplot se nám to celkem dařilo, kromě míst, kde mají ten zatracený orgonit ... Do Evropy nepouštíme nic zvenku, máme tam takovou dlouhou hráz proti případné oblačnosti z Atlantiku, kdyby nějaká unikla naší kontrole. My si uděláme mraky sami, kdy chceme a kde chceme.

Počkáme chvilku, jen co se nám ta Evropa trochu rozpálí. A vida, Francie už je rozpálená dost, začneme tam, vydáme varování o extrémních bouřkách třeba na 2. a 3. července. Pak to rozjedeme.

V pátek 2. 7. se celkem dařilo, ve střední a východní Francii jsme vytvořili bouřku o průměru dobrých tří set kilometrů, a hasiči se dost najezdili čerpat vodu a řezat pokácené stromy ... ale žádné oběti,na životech, škoda.

Sobota: ranní bouřkový útok na Paříž, oblačnost o průměru asi 400 km. Až k Paříži se celkem dařilo udržovat formaci a silně pršet, ale nad Paříží se nám mračno nějak rychle rozpadlo ... Že by to bylo tím orgonitem? No, není to nemožný, my ho sice používáme k nátěru letadel a lodí, aby je neviděly radary, ale může to umět i tohle ....

Tak zkusíme něco jiného. Odpoledně stříkneme pár menších oblačností, do pravého úhlu, co jsme si vyznačili haarpovou radiací. Švýcaři a Němci, to by bylo, abyste si nezaplavali!

A už se nám hezky rozpaluje i východ Evropy, brzo jim tam taky něco šoupnem."

Pozn. Orgonet: Na fotkách (viz prezentace níže) jsou patrné znaky umělého ovlivňování a vytváření dnešní bouřkové oblačnosti: Zdvojené"komíny" či díry, které svědčí o "šlehání" a směrování oblačnosti svazky elektromagnetického záření, zvláštní rýhy ... Je vidět vrstvení bouřkových "koláčů" tak, aby dosáhly do vysokých vrstev atmosféry až do teploty kolem -50°C, odkud padají kroupy...

Na radaru blesků Meteox je vidět, jak se 3. 7. odpoledne vyznačuje pravoúhlý tvar, který pak nese bouřkové oblačnosti menších rozměrů. Taky je tam vidět "hráz" proti oblačnosti z Atlantiku.


Prezentace: Srážky nad Francií. http://picasaweb.google.com/orgonet/BourkaFrancie3Cervence2010Srazky
Prezentace: Vývoj bouřkové oblačnosti nad Francií: http://picasaweb.google.com/orgonet/UmelaBourkaVParizi

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.