20. července 2010

Oblačné varhánky a pokles tlaku

20. 7. 2010: Ráno vysoký tlak 1025, ale zataženo nízkou umělou oblačností, "žlutou dekou". Mezi paneláky se vznášejí chomáče mlhy tažené ze země jakýmsi umělým zahříváním, stoupají vzhůru a přídávají se k nízké oblačnosti.

Odpoledne během asi dvou hodin rychlý pokles tlaku na 1015, spojený s protrháním oblačnosti. Klimatické zbraně totiž mezitím zorganizovaly žlutou oblačnost do "varhánků" ...

Počasí teď funguje obráceně než v dobách, kdy si ještě počasí řídil pánbu sám. Za vysokého tlaku bývalo tenkrát jasno, a tak rychlý pokles tlaku vždycky znamenal, že do půl dne přijde fronta nebo bouřka ...

Bouřky jsou ale v plánu až na zítřek. Mohlo by se jednat o cvičení bouřek při nízkém tlaku. Za vysokého tlaku už je mají celkem zmáknuté.

4 komentáře:

  1. Omlouvám se, že to nesouvisí s tématem článku, ale rád bych upozornil na zajímavé video - Illuminati Symbolism In Movies
    http://www.youtube.com/watch?v=PBKDZhu-EZw&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat
  2. S tím tlakem souhlas. Vždy platilo při jasném počasí v zimě byly najnižší teploty a tuto zimu nejnižší teploty byly při plné oblačnosti.
    Ted v jižní americe zima podobná roku 1800 +-, jinak by se dalo říci na severu teplo a na jihu zima, nemají v tom vliv amíci?
    Je zřejmé že zde operují u nich také a někde se to musí projevit tyto zásahy do planetárního počasí.
    Zatím od dubna zhruba 2 dny 29-30 pak zima a od července pozvolný náběh do 30 a více a pak zima 17, vcelku opakované jevy stále dokola.

    Na mých hodinkách elektro kompas ukazoval normálně a od asi půli června ukazuje odchylky bud 20-40 stupnů východně nebo severně, přitom normální kompas ukazuje normákorát při přiblížení k podlaze se ručička odkloní.

    OdpovědětVymazat
  3. 1) Teplota venku: 28 - 30 st.C.
    2) Pocit, jako by bylo 45 st.C, nesnesitelné dusno.
    3) Aktivita HAARPu na max.

    Z Evropy je jedna velká mikrovlnka.



    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo grilujou Evropu jak obětního pašíka

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.