11. srpna 2010

Chci důkaz!

Občas se tu objeví výkřik: chci důkaz! Když se necháte nachytat a odpovíte nějakým linkem nebo vysvětlováním, ozve se znovu: To není důkaz! Já chci jiný důkaz!

Podávání důkazů je těžké, protože někdo je natolik v zajetí svého vidění světa, že naprosto nic nebude nikdy považovat za důkaz. Takže nemá cenu mu něco předkládat. 

Řeknu vám podobenství o tom, jak jsme jednou jedné ruské bábušce nedokázali ani za nic podat důkaz, že jsme Češi.

Za studií nás jela taková partička na výměnnou brigádu do Sovětského svazu, bylo to někdy v roce 1974, za normalizace. Pracovali jsme na stavbě, na hlubokém venkově, daleko od turistických tras, a po práci a v neděli nás brigadýr Váňa vozil starým autobusem na výlety - do blízkého města, na koupání, na tancovačku a tak.

Toužili jsme se taky někam podívat sami, jenže v Rusku byl tehdy zakázán pohyb lidí, zejména cizinců. To jsme vlastně zjistili až tam. Váňa nás vlastně v tomto směru hlídal. Lístek na vlak nám na nádraží neprodali. 

Pak jsme se seznámili s jedním místním obdivovatelem západu, a ten nás tajně vyvezl sajdkárou do blízké vesnice, kde byl jakýsi svatý kopeček a kostel a tak. 

Tam si nás začala prohlížet jedna bábuška, a dala se do řeči.  
- Proč tak špatně mluvíte rusky? ptala se. My jsme nemluvili rusky, ale česky, tak jsme jí to špatnou ruštinou řekli, ale ona nevěřila.  
- Ne, vy jste chuligáni a schválně mluvíte špatně rusky. Proč jste tak špatně oblečení? (Měli jsme džíny - zpátky do Čech jsme jeli bez nich, protože ruská mládež je od nás vydyndala a koupila.) Protože jste chuligáni a neznabozi.
- Ne, my jsme cizinci (to v Rusku tenkrát vždycky fungovalo a otvíralo všude dveře). Bábuška opět nevěřila, do její vesnice cizinci nikdy nejezdili.
- My jsme Češi, z Československa, tam je Praha, a hokejisti vás porazili, a vojsko jste nám nedávno poslali, internacionální pomoc, a mluvíme česky, takhle se mluví česky... Ukázali jsme jí i pasy.
Nic nepomohlo. Bábuška se čím dál víc zlobila, že nic takového neexistuje, že si vymýšlíme, pro ni jsme byli zkažená mládež, chuligáni a neznabozi, a pánbu nás potrestá. 

Tak jsme to vzdali, nechali si spílat, prohlédli si svaté místo a jeli zase zpátky. Chudák Váňa měl kvůli nám průšvih, že jsme mu utekli.

11 komentářů:

  1. Jeden z nevěřících11. srpna 2010 v 18:51

    Tady se s vámi shodnu. Nezáleží na tom, že existence chemtrails byla několikrát vyvrácena, "chtemtrailisté si budou stále opakovat svou. Pravda, na rozdíl od vás to rozhodně nechci vzdát - protože nemám rád, když jsou lidé ohlupováni. Nesmysly jako víra (ať už v libovolného boha, reinkarnaci nebo orgon) nebo konspirační teorie (resp. jejich většina - část má reálný základ a nakonec jsou přijaty jako pravdivé) jen brzdí lidský rozvoj ("doba temna") a často jsou i příčinou válek a utrpení (křižácké výpravy, husitství, islamismus, sionismus...)

    OdpovědětVymazat
  2. Zde je to perfektně popsaný, co se týká důkazů:

    http://www.youtube.com/watch?v=9ufxSFQrce8

    Doporučuji shlednout celou serii Arrivals.

    OdpovědětVymazat
  3. Existence chemtrails nebyla nikdy nikým vyvrácena, nýbrž každodenně je potvrzována tisíci pozorování. Nemá to s vírou nic společného.

    OdpovědětVymazat
  4. Pro "Jeden z nevěřících řekl": Měl byste občas zvednout hlavu k obloze a hledat relevantní informace na netu. Důkaz, že chemtrails neexistují, neexistuje. Pokud jde o orgon, máte doma nějaký orgonit? Já ano a jeho účinky jsou přímo hmatatelné. Z čeho usuzujete vy?

    Guess

    OdpovědětVymazat
  5. A co tohle ? http://orgo-net.blogspot.com/2010/02/nas-snih-je-cistej-slava.html

    OdpovědětVymazat
  6. taková potřeba důkazů bývá zpravidla produkt lenivé mysli takže mysli....to vzazuji každému pochybovači a přestaň jíst ten fluor!!!

    OdpovědětVymazat
  7. chemtrails skutečně neexistují :) jeden takový opravdu znalecký důkaz mám v komentářích pod tímto článkem: http://www.apinuv.kekel.cz/2010/co-to-doprdele-bylo/

    OdpovědětVymazat
  8. Člověk, který chce důkazy po druhém si protiřečí.

    Realita je subjektivní. To co je pravda pro jednoho, nemusí být pravdou pro druhého.

    Buď jak buď, pravda je jen jedna a nedá se vyřknout - je tichá, schovaná všem na očích, neslyšitelná - ne-smyslná (ne-smyslová)

    OdpovědětVymazat
  9. :))) apinův kekel je 1!

    OdpovědětVymazat
  10. neexistuju,ale Biely dom ich potvrdil.......zaujimave.......

    OdpovědětVymazat
  11. Hele lidi co chcete za další důkazy můžete mi říct ????????!!!! Dyť toto jako čemu nevěříte ?? Nebo snad vidíte něco jiného ?? Mám halucinace snad ?? Popíšu vám jedno ráno kdy jsem se jen tak nadtímto zamyslel při pohledu z okna... a vdáli poívejme se letadýlko (1.) no tak ho tak pozoruji a stále si říkám no je zsním čára no ale abych pravdu řek vůbec si nepamatuju ani zdětsví ani zjindy po jaké době až mizela... tak se tak dívám a říkám si kde berou tu rychlost jakou má ta čára mizet ??.. začínám pochybovat a přitom vidím letadlo další a další a další letět navšechny strany, spozornil jsem ... říkám si no jejich nějak hodně, a obloha byla krásně modrá čistá to ráno... do doby než nastal zcela jasný toto mi nikdo nemůže vymluvit !! NE PROSTĚ TO COJSEM VIDĚL BYLO JAK CÍLENĚ A DRZE HNUSNĚ MI TEĎ TOTÁLNŠ DRTÍ MŮJ SKEPTICKÝ POHLED... TEN DEN JSEM SE MÁLEM ZBLÁZNIL... TĚCH LETADEL BYLO SNAD 15 A SYSTÉMATICKY ROVNOMĚRNĚ ZAČMÁRALI OBLOHU. DOKONCE KDYŽ JIM ZAFOUKAL VÍTR A TROŠKU JIM TO POFOUK TAK TO MÍSTO ČISTÉ COSE PŘIVÁLO POCTIVĚ PŘEČMÁRLI A JEŠTĚ SI NADČMÁRLI KDYBY ZASE FOUKLO, MNO A TAKTO POSUPOVALI S KŘÍŽENÍM OBLOHY DÁL DO MĚSTA.. JENOMŽE KDYBY TO BYLY JEN ČÁRY A JEN TAM BYLY.. ALE ONY TOSEM SI SEDL NAPRDEL SE POSTUPNĚ ROZTAHOVALY ROZPLÝVALY POMALINKU ZCELA JASNĚ SEM TO VIDĚL ! ROZPLÝVALY SE V TEN OPAR CO JSEM MOC DOBŘE ZNAL... VTO CO MĚ ŠTVALO JAK SEM ŠEL K VODĚ JAKO DĚCKO A JAK TO RÁNO BYLO TAK POZDĚJI SE ZATÁHLO... ALE ŽE TOMU PŘEDCHÁZÍ TY ČÁRY TOHO JSEM SI POCHOPITELNĚ NEVŠIM.. A OPAR SE ZAČAL MĚNIT V JASNOU CELO PLOŠNOU SILNĚ NEPŘIROZENOU OBLAČNOST JAKOBYJSTE VYLELI NA OBLOHU ŠEDÉ MLÉKO... TOTO JAKO CO ?? COMI KDOMI TO VYVRÁTÍ ?? POZOROVAL JSEM TO UPLNĚ CELÉ A ZCELA JASNĚ JSEM TO VIDĚL VCO SE TY ČÁRY MĚNÍ !!! A ABY MĚ TI IDIOTI JEŠTĚ VÍC UJISTILI TAK MI NA ZÁVĚR DNE UKÁZALI ROZDÍL MEZI CONTRAIL A CHEMTRAILS NA ŽIVO.. PŘI POHLEDU NATO JAK SE TY SRA.KY TRHAJ TAK VDÁLI VIDÍM NAŠE ZNÁMÉ LETADÝLKO.. ŘÍKÁM TO NEMYSLÍTE VÁŽNĚ ?? CELÝ DEN VYPADAL JAKOBY MI NÁZORNĚ NEPRŮSTŘELNĚ DOKÁZALI ŽE ZDE NENÍ POCHYB.. ALE COŽE DĚLALO ? NO CONTRAIL ... :D :D :D ANO PŘÍSAHÁM NA EREKCI ŽE TAK SE STALO ! TEHDY JSEM JASNĚ VIDĚL LETADLO ZA KTERÝM ČÁRA MIZELA TAKŘKA HNED, CCA 30s , A PONÍ NIC... TOHOTO ROZDÍLU SE DIVÍM ŽE JSEM NA TOTO NEPŘIŠEL DŘÍV A BYL JSEM TAKOVÝ BLBEC SLEPÝ NO JEŠTĚ ŽE JSEM SE NĚKOMU NESMÁL NEBO MU NENADÁVAL ZATO :D MÁM TO NATOČENO ALE NENÍ TO ZCELA TAK JASNÉ JAKO JSEM TO POZOROVAL JÁ SOU TO 3 MIN OD ČAR PO ROZTAŽENÍ JICH V OPAR.. ALE I TOTO JAKO HMATATELNÝ DŮKAZ MUSÍ STAČIT ! JAK NÉ TAK STE LIDI VADNÍ NEBO MÁTE TAKOVÝ STRACH TOMU UVĚŘIT ŽE VÁM TO PROSTĚ NEJDE.. OVŠEM TOTO NECHÁPU.. KAŽDOPÁDNĚ VY CO STRACH NEMÁTE A TĚŽCE TOMU NEVĚŘÍTE JAKO JSEM NEVĚŘIL JÁ TAK VYVRACEJTO SKUŠENOSTMA NE BLBÝMA KECMA.. LIDI TO PAK MATE A PRODLUŽUJE JEJICH PROBUZENÍ SE.. HOJ lidi A BOOJUJME UDĚLEJME SI OTROKY ZNICH A JEJICH GENERACÍ... Haluzakfest@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.